Pliva patka pliva guska ova zemlja bice turska...
Davutoglu je vec postavio kamen temeljac u Bl
Mi smo se dogovorili kolega. Vidimo se u Bakincima 7-8 sati prije mitinga. Tu ćemo se napojiti duhovnim vrijednostima, Žare i Goci održaće zatvoreni ekskluzivni koncert za najtvrdokornije fanove Guardiana. Biće tu i Jovo Preldžija, koji je jednako kvalitetan, ali globalno manje poznat umjetnik guardianske provenijencije.prljavi Hare wrote:OBAVJEŠTENJE ZA FANOVE I SIMPATIZERE GUARDIANA!!!
Za sve fanove Guardianove koji zive u federalnoj đamahiriji a zele da da podrze naseg Labuda na
kontramitingu u shumskoj,a protiv Bosnicevih selefija i Turaka iz najnizih slojeva!!!!![]()
Sastanak pred polazak je noc uoci mitinga "STOP IZDAJI!".Budite u kasnim nocnim satima na ulicama Teherana,najbolje maskirani u
kakve selefije,ti su njima najmanje sumnjivi!Kruzice autobus na kojem ce pisati "Autoprevoz Izetbegović",a iz autobusa ce se
diskretno cuti pjesma "Poji Mile volove" ili neki hit Žareta i Gocija.Kad autobus minimalnom brzinom bude prolazio kraj vas,samo povicite
"Allahu akbar" i vozac ce vas pokupiti.
Da neko nesto ne zamjeri,ove mjere predostroznosti i kamuflaze moraju biti ispostovane jer smo pod intenzivnom prismotrom turske,njemacke,
britanske,americke i ostalih imperijalistickih obavjestajnih sluzbi i ostataka AID-a.![]()
SMRT BOSNICEVIM IZDAJNICIMA!STOP IZDAJI!SVI UZ GUARDIJANA!!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/svaki-pe ... /160513109Svaki peti bračni par u RS ima problem sa sterilitetom
oplodjivac i gvardijan to zna vec godinama....samo nije htio da se to javno iznese.....155_mm wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/svaki-pe ... /160513109Svaki peti bračni par u RS ima problem sa sterilitetom
kolega peksinHare sta je ovo? ustavna obaveza vise ne vazi?
Nova UEFA članica!quarterback wrote:a kosovo?GAU8 wrote:Šta ka'e onaj Lukač, očekuju organizirane grupe sa "lošim namjerama" da dođu u BL iz FBiH i Hrvatske.....
Grdne rane

Ćetenija se cuva za proslavu?čaika wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Turska obajveštajna služba, koja stoji iza protesta opozicije, procijenila je da su Bosnić, Čavić, Ivanić i ostali izdajnici potpuno nesposobni, pa je zato odlučeno da im budu donirane majice. Prvo se razmišljalo da im se pomogne sa modernim naoružanjem, puškama po NATO standardima, balističkim projektilima, tenkovima i haubicama. Međutim, kada su Turci iz najnižih slojeva obavještajne službe prvi put razgovarali sa Bosnićem, Čavićem, Borenovićem, odmah im je bilo jasno da od tih budalaša nema nikakve vajde, da su nesposobni da naude Guardianu na bilo koji način.
Može li iko normalan zamisliti Midhata Bosnića sa puškom u ruci? Borenovića kao vođu posade tenka? Čavića kao snajperistu? Onda je odlučeno da im se doniraju majice, da ne bi ispalo da prijatelji Turci neće da pomognu. I to je bolja varijanta, jer je druga opcija bila da se obezbijedi po pakovanje tahan-halve turske proizvodnje, po glavi protestanta, znači nekih 300-400 komada.

Insalah!elcaliente wrote:Beton frajer, poslati ce danas opoziciju u penziju, sljedece izbore uzima glat.

Nije baš da zna, ali je iz duše i srca.archi_a wrote: Pevaj preSedniče, bar da čuju peSmu ako im krče crijeva.![]()
Znamo mi da svi muslimani nisu teroristi, pa pomozite nam da se izborimo sa terorizmon koji ugrožava i vas i nas. Moramo da se borimo za našu državu. Naša država je Republika Srpske. Ona je država! Zato je branimo i branimo slobodu. Ne želimo da budemo predmet progona. Svako ko poštuje Republiku Srpsku, i Republika Srpska poštuje njega. Mi hoćemo mir, mi hoćemo Republiku Srpsku, mi poštujemo Dejton - uzvikivao je Dodik, prenosi Avaz.
Trebali smo Dodika poslati na EurovizijuTipicoti wrote:Koncert uzivo....................