Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
horion_bosona wrote:bas mi je drago zbog Mourinha... nabijem i njega i njegov fudbal, kuci ziheraski se povuko i ceka iz kontre, i to protiv nedvojbeno slabije ekipe...
da Gomez jeste ko sto nije, Bayern je ovo mogao rijesiti jos u regularnom dijelu...
ha ko bi rekao da ce dva "underdoga" igrati u finalu... toliko o validnosti one price o trenutnoj superiornosti pojedinih liga... fudbal je cudo...
A kako chelzi prodje
Povukli se i kuci i na strani.
Veceras za poraz nije mourinjo kriv.
Nije on pucao penale.
i jos nesto,bayern uopste nije bio slabija ekipa.
Bili su bolji u svim segmentima,i ovakav bayern bi i barselonu razjebo.
Igraju bolji fudbal od chelsea stotinu hiljada puta
kao sto sam napisao i nakon prve utakmice, Mourinho koliko je sposoban pripremom na psiholoskom planu izvuci iz svojih igraca vise od maksimuma, tako ih isto zna ziheraskim taktickim zamislima limitirati... to je bio slucaj u obje utakmice protiv Bayerna... imati u ekipi igrace poput CR, Benzeme ili Ozila i Di Marie, a na suprotnoj strani tim ciju zadnju liniju cine Badstuber i Alaba, a odigrati ovako pi*kasto nakon vodstva od 2:0 a pogotovo nakon 2:1...
kad kazem slabija mislio sam poimenice te kao tim, a Bayern je veceras usred Madrida bio dominantna ekipa u vecem dijelu utakmice - Mourinhova odgovornost...
sinocnja utakmica nema ama bas nikakve veze sa ovom... Chelsea se svjesno povukao i branio nerijetko sa svim igracima iz lopte koncentrisanim u sredisnjem dijelu, ostavljajuci Barci prostor na bokovima za jalove pokusaje... bitna stvar - mogucnosti tog tima i nisu daleko vece u odnosu na Barcu... medjutim i pored toga oni su pokusavali u par navrata iz kontre zaprijetiti, uostalom kod 0:0 Drogba je imao izglednu priliku (za razliku od Mourinhovog Intera u onom revansu)... ne umanjujuci pozrtvovanost i borbenost igraca Chelsea, indisponirani Messi i naklonost fortune bila je ipak presudna (100%tne prilike Messia i Cuence, te promasen penal je sasvim dovoljno da se ne izbori finale Lige sampiona)...
ultima_palabra wrote:Chelsea je budalasta ekipa ove godine... oni su trebali ispasti još od Napolija i sve im je sada bonus. Plus sad sav pritisak ide na Bayern zbog domaćeg terena. Smiješno je otpisati ekipu koja je izbacila Barcelonu.
kad je napoli fulio 2 zicera u prvih 10 minuta na stamford bridgeu pomislio sam ovo chelsea uzima - jednostavno viša sila, bogovi su na njihovoj strani ove sezone
Jedan podatak, u zadnjih 7 od 8 finala bar jedan ucesnik je bio engleski tim (Man Utd 3x, Chelsea 2x, Liverpool 2x, Arsenal 1x). 4 razlicita engleska kluba su u proteklih 8 godina igrala 7 finala. Toliko o najjacoj ligi na svijetu.
dale cooper wrote:
Čuda se rijetko dešavaju protiv Švaba u fudbalu, još posebice ako igraju kod kuće.
A Terry će izvoditi čuda kod kuće čini mi se. I odbijam vjerovati da će Torres imati još jednu onakvu
noć.
Better Man wrote:Nacin na koji sam opisao Riberrya stoji, jer je do sada svojim ponasanjem pokazao da je pogan od covjeka i za mene nikad nece biti gospodin
e, vidi...
Better Man wrote:Drogba iTerry su dovoljno veliki majstori da mogu izvesti neki ludjacki potez i zabiti gol.
haj sad, udri se...
I priznaj da mrzis Bilala samo zato sto je presao na Islam?
Vidi, meni vjera nije upce bitna i to koje je vjere igrac ili neko drugi me ne zanima niti mi je to bitno. On je svojim ponasanjem na terenu,a i izvan njega sve rekao o sebi.
dale cooper wrote:
Čuda se rijetko dešavaju protiv Švaba u fudbalu, još posebice ako igraju kod kuće.
A Terry će izvoditi čuda kod kuće čini mi se. I odbijam vjerovati da će Torres imati još jednu onakvu
noć.
Bayern Munich zasluzeno ide u finale! Svaka cast za ovu utakmicu, kakva muda, kakva igra!!!!! Murinho nije imao MUDA da napadne i to mu se na kraju osvetilo. Dobio je poklon drugi gol iz ofsajda i kontao je da je zavrsio pos'o. Svaka cast svabama, vratili su se nakon 2:0, igrali isto, napadali kao da igraju kuci i to im se na kraju isplatilo.
Veceras je Bayern nagradjen za dobru igru (realno su pokazali vise u dvije utakmice) i prosli ekipu koja je veceras igrala izbij nabij pa ako Ronaldo i Ozil nesto urade dobro je.
Svaka cast!
Nadam se da ce Bayern dobit ove engleze jer bi bilo katastrofalno da onako los Chelsea uzme ligu prvaka....skandalozno...
Distortion wrote:Bayern Munich zasluzeno ide u finale! Svaka cast za ovu utakmicu, kakva muda, kakva igra!!!!! Murinho nije imao MUDA da napadne i to mu se na kraju osvetilo. Dobio je poklon drugi gol iz ofsajda i kontao je da je zavrsio pos'o. Svaka cast svabama, vratili su se nakon 2:0, igrali isto, napadali kao da igraju kuci i to im se na kraju isplatilo.
Veceras je Bayern nagradjen za dobru igru (realno su pokazali vise u dvije utakmice) i prosli ekipu koja je veceras igrala izbij nabij pa ako Ronaldo i Ozil nesto urade dobro je.
Svaka cast!
Nadam se da ce Bayern dobit ove engleze jer bi bilo katastrofalno da onako los Chelsea uzme ligu prvaka....skandalozno...
A zasto bi bilo katastrofalno? Ako budu bolji i uzmu, onda su zasluzili!
Eno nešto spominje onaj na BHT-u da UEFA razmatra mogućnost ukidanja kartona od četvrtfinala na ovamo To bi značilo da bi u finalu igrala i ova trojica (za sada) suspendovanih iz Bayerna kao i ona trojica iz Chelsea. Terry otpada iz ove priče zbog direktnog crvenog, naravno
Po meni bi to bila dobra odluka jer bi obje ekipe mogle nastupiti u najboljim sastavima (ako ih zaobiđu povrede) i to bi bilo bolje za samo finale. Šteta bi bila da to finale izbjegnu igrači koji su dali veliki doprinos plasmanu u isto (u obje momčadi).
Vidjet ćemo šta će odlučiti Michelle
Last edited by East_side on 26/04/2012 00:39, edited 1 time in total.
Distortion wrote:Bayern Munich zasluzeno ide u finale! Svaka cast za ovu utakmicu, kakva muda, kakva igra!!!!! Murinho nije imao MUDA da napadne i to mu se na kraju osvetilo. Dobio je poklon drugi gol iz ofsajda i kontao je da je zavrsio pos'o. Svaka cast svabama, vratili su se nakon 2:0, igrali isto, napadali kao da igraju kuci i to im se na kraju isplatilo.
Svaka cast!
I jos onaj Realov gol iz cistog ofsajda, dabome da je Bayern zasluzio prolaz dalje. Fino je nogomet kaznio bahatost kad skontas, nekako su i Barca i Real preopusteno usli u polufinalne utakmice i to im se osvetilo.
horion_bosona wrote:
kao sto sam napisao i nakon prve utakmice, Mourinho koliko je sposoban pripremom na psiholoskom planu izvuci iz svojih igraca vise od maksimuma, tako ih isto zna ziheraskim taktickim zamislima limitirati... to je bio slucaj u obje utakmice protiv Bayerna... imati u ekipi igrace poput CR, Benzeme ili Ozila i Di Marie, a na suprotnoj strani tim ciju zadnju liniju cine Badstuber i Alaba, a odigrati ovako pi*kasto nakon vodstva od 2:0 a pogotovo nakon 2:1...
kad kazem slabija mislio sam poimenice te kao tim, a Bayern je veceras usred Madrida bio dominantna ekipa u vecem dijelu utakmice - Mourinhova odgovornost...
sinocnja utakmica nema ama bas nikakve veze sa ovom... Chelsea se svjesno povukao i branio nerijetko sa svim igracima iz lopte koncentrisanim u sredisnjem dijelu, ostavljajuci Barci prostor na bokovima za jalove pokusaje... bitna stvar - mogucnosti tog tima i nisu daleko vece u odnosu na Barcu... medjutim i pored toga oni su pokusavali u par navrata iz kontre zaprijetiti, uostalom kod 0:0 Drogba je imao izglednu priliku (za razliku od Mourinhovog Intera u onom revansu)... ne umanjujuci pozrtvovanost i borbenost igraca Chelsea, indisponirani Messi i naklonost fortune bila je ipak presudna (100%tne prilike Messia i Cuence, te promasen penal je sasvim dovoljno da se ne izbori finale Lige sampiona)...
A eto fortuna u ovoj utakmici nij odlucila?
I previse se podcjenjuj Bayern, pa i prije pocetka sezone smo ga mnogi stavljali u top 3 favorita za LP, tako da ovo i nije ogromno iznenađenje kako neki zele prikazati...
East_side wrote:Eno nešto spominje onaj na BHT-u da UEFA razmatra mogućnost ukidanja kartona od četvrtfinala na ovamo To bi značilo da bi u finalu igrala i ova trojica (za sada) suspendovanih iz Bayerna kao i ona trojica iz Chelsea. Terry otpada iz ove priče zbog direktnog crvenog, naravno
Po meni bi to bila dobra odluka jer bi obje ekipe mogle nastupiti u najboljim sastavima (ako ih zaobiđu povrede) i to bi bilo bolje za samo finale. Šteta bi bila da to finale izbjegnu igrači koji su dali veliki doprinos plasmanu u isto (u obje momčadi).
Koji igraci Bayerna ce biti suspendovani za finale?
East_side wrote:Eno nešto spominje onaj na BHT-u da UEFA razmatra mogućnost ukidanja kartona od četvrtfinala na ovamo To bi značilo da bi u finalu igrala i ova trojica (za sada) suspendovanih iz Bayerna kao i ona trojica iz Chelsea. Terry otpada iz ove priče zbog direktnog crvenog, naravno
Alaba, Badstuber i Luis Gustavo. (neka me neko ispravi ako griješim).
Svaka cast!
I jos onaj Realov gol iz cistog ofsajda, dabome da je Bayern zasluzio prolaz dalje. Fino je nogomet kaznio bahatost kad skontas, nekako su i Barca i Real preopusteno usli u polufinalne utakmice i to im se osvetilo.
Ako je Realov gol bio ofside, onda je i Bayernov prvi u Minhenu!