Jedino koga mi je zao je Casillasa
A igrace - mesare: Pepe, Coentrao, Ramos, Carvalho, Alonso, Marcelo kao i (s)mURInja - popisaj ih ....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kontam, samo ne kontam kako nema kakav zakon da ne moze svako dobiti kompjuter i internet. No, nije to tema, nemam se sta s tobom raspravljati, nastavis li, zna ti se, voz za Banovice uvijek spreman.hladan.preminger wrote:Kupio sebi kompjuter a internet možes sebi prijaviti nije nikakav problem i idođu one čike i priključe. Kasnije samo moraš plaćati. KontašTomahawk11 wrote:Ko ti dade kompjuter i prikljuci internet...hladan.preminger wrote:
Pročitao sam ja originalni post i ništa se mjenja.
Ne moga ja sa djecom i nezanlicama o fudbalu raspravljati!
Sad mi žao što sam uopšte i pisao šta na ovoj temi!
Pozdav svima, over & out!
A ja budala sve do maloprije mislio da Iker vec ima dvije titule Lige prvaka osvojene. Mora da sam to sanjao...veljaca wrote:Jedino koga mi je zao je Casillasa. Jadnik nikada sa ovom suigracima i ovim trenerom nece postici veliki rezultat ( nije to ni osvajanje Premiere ) ....
Sto ti je zao Casillasa, zar on nije osvojio sve sto se moze osvojiti i na klupskom i na reprezentativnom planu?!veljaca wrote:Treba posteno reci - trenutni igraci Barcelone su daleko ispred igraca Reala .....
Jedino koga mi je zao je Casillasa. Jadnik nikada sa ovom suigracima i ovim trenerom nece postici veliki rezultat ( nije to ni osvajanje Premiere ) ....
A igrace - mesare: Pepe, Coentrao, Ramos, Carvalho, Alonso, Marcelo kao i (s)mURInja - popisaj ih ....
Sema, malo bolje citaj moje postove ....Bilo bi bolje .....Obuca9 wrote:A ja budala sve do maloprije mislio da Iker vec ima dvije titule Lige prvaka osvojene. Mora da sam to sanjao...veljaca wrote:Jedino koga mi je zao je Casillasa. Jadnik nikada sa ovom suigracima i ovim trenerom nece postici veliki rezultat ( nije to ni osvajanje Premiere ) ....
To i ja kazem, isto da je prije 2 godine dosao u Real.Obuca9 wrote:Pa frajer je vec osvojio sve sto se moglo osvojiti, sta ga imas zaliti?
Fakat... što bi njega čovjek žalio. Jedan Messi tri godine najbolji igrač svijeta, a nikad sa onakvim saigračima i trenerom neće osvojiti Svjetsko prvenstvo...Obuca9 wrote:Pa frajer je vec osvojio sve sto se moglo osvojiti, sta ga imas zaliti?
Obuca9 wrote:Pa frajer je vec osvojio sve sto se moglo osvojiti, sta ga imas zaliti?
"Pepe je zatražio izmjenu jer se mora vratiti prije nego se zatvore vrata ludnice u 12." -Xavi Aguado, bivši igrač Zaragoze
Dobro vi tako mislite - dozvolite i drugima da imaju svoje misljenje - no sikiriki .....ultima_palabra wrote:Fakat... što bi njega čovjek žalio. Jedan Messi tri godine najbolji igrač svijeta, a nikad sa onakvim saigračima i trenerom neće osvojiti Svjetsko prvenstvo...Obuca9 wrote:Pa frajer je vec osvojio sve sto se moglo osvojiti, sta ga imas zaliti?
Richard Wagner wrote:jo jedva čekam revanš
nisam ni mislio da jesi.ultima_palabra wrote: Nisam ja pravi navijač Madrida, niti se pravim... niti projektujem uspjeh nekog kluba na sebe![]()
Te igrače sam ja naveo kao one koje je Mourinho doveo... one na koje ti ciljaš da su destruktivni, uglavnom ih je on naslijedio. To je bila poenta... opet ne vidim kako je njihova igra ružna i kukavička, osim u (nekim) utakmicama sa Barcelonom.
Svakako da ga je Pep nadmudrio u nekim utakmicama... u nekim je ovaj njega. Ono što se zaboravlja da je Guardiola u prednosti jer ima ekipu sastavljenu od igrača koji se znaju u dušu, dosta ih igra zajedno od mlađih kategorija... puno je lakše praviti taktičke preinake sa njima nego sa ekipom sakupljanom po čitavoj Evropi i svijetu.
Ne kontaš poentu, pa još sto puta povećaj slova, džaba ti.veljaca wrote:Dobro vi tako mislite - dozvolite i drugima da imaju svoje misljenje - no sikiriki .....ultima_palabra wrote:Fakat... što bi njega čovjek žalio. Jedan Messi tri godine najbolji igrač svijeta, a nikad sa onakvim saigračima i trenerom neće osvojiti Svjetsko prvenstvo...Obuca9 wrote:Pa frajer je vec osvojio sve sto se moglo osvojiti, sta ga imas zaliti?
Ja ga sazaljevam u ovih nekoliko zadnjih utakmica Reala sa Barcelonom ..... vidi se to na njegovom izrazu lica ..... Vi ako ga ne sazaljevate - vase misljenje i O.K.