Hvala. Evo link: img3.etsystatic.com/007/0/6330318/il_fullxfull.377774359_5tnm.jpgHemera wrote:link ti ne valja
Obicno drvene verzije ljudi koriste za goblene i vez, ali meni treba plasticni izmedju 10 i 15 cm precnik.
Hvala. Evo link: img3.etsystatic.com/007/0/6330318/il_fullxfull.377774359_5tnm.jpgHemera wrote:link ti ne valja
odes u mup po dozvolu i sa tim papirom odes kupit sprejGentleman5001 wrote:Zanima me gdje se u Sarajevu može uzeti pepper spray, po mogućnosti što kvalitetniji (Oleoresin Capsicum) i kakvi su zakoni u Federaciji što se tiče toga? Ako neko zna i druga sredstva (dopuštena) za samoodbranu poput elektrošokera ili nešto slično nek napiše ispod pa ću se odlučiti za jedan način...
Imao sam nekakav vojni suzavac ali se bojim pošto je ostario, da ne oslijepim i unakazim nekog tikvana koji me (ned'o Bog) napadne. Ovo je čisto informativno, ne mislim da će me neko napadat ali hoću da imam za svaki slučaj u ova luda vremena...
pa sta onda kad se iselim iz stana da nosim vrata sa sobomGentleman5001 wrote:Moja preporuka ti je Primaplast na M.Dvoru. Imaju raznovsnu ponudu. Ja sam uzeo blindo vrata, super sam zadovoljan, a i cijena je prihvatljiva, oko 600 KM sa ugradnjom![]()
to ti govorim, jer ako se želiš učinkovito zaštititi uzmeš blindo vrata.
Imas buvlju pijacu preko puta Merkatora i tu imas takve brave i jos nadjes majstora da je ugradi i to je to.Sanjankoooooi_ja_na_forumu wrote:gdje mogu kupiti dodatnu bravu![]()
imam onu najobicniju na vratima koja su stara koliko i zgrada.. a gazdu ne zanima sto su me vec jednom opljackali u tom stanu, pa je rekao da ako hocu dodatnu zastitu to uradim o svom trosku..
sad me zanima gdje da to pogledam i koliko kosta ( da nije sad prekuspo)
gerberica wrote:Imas buvlju pijacu preko puta Merkatora i tu imas takve brave i jos nadjes majstora da je ugradi i to je to.Sanjankoooooi_ja_na_forumu wrote:gdje mogu kupiti dodatnu bravu![]()
imam onu najobicniju na vratima koja su stara koliko i zgrada.. a gazdu ne zanima sto su me vec jednom opljackali u tom stanu, pa je rekao da ako hocu dodatnu zastitu to uradim o svom trosku..
sad me zanima gdje da to pogledam i koliko kosta ( da nije sad prekuspo)
pokusavala sam i s tom varijantom.. al nece..un1ted wrote:Ja debila i gazdeProbaj s njim vidjeti da ti odbije dio kirije recimo u narednu godinu dana i da kroz to otplatis vrata koja ce njemu ostati
Npr kirija ti 200KM, placas 150KM u narednih 10 mjeseci da otplatis vrata od 500KM.
a kontala sam dodatnu staviti.. ona sto ide iznad one regularne.. tako da neam pojma kako se to radilajkujMe wrote:gerberica wrote:Imas buvlju pijacu preko puta Merkatora i tu imas takve brave i jos nadjes majstora da je ugradi i to je to.Sanjankoooooi_ja_na_forumu wrote:gdje mogu kupiti dodatnu bravu![]()
sad me zanima gdje da to pogledam i koliko kosta ( da nije sad prekuspo)Ne znam sto ali taj dio teksta me i malo naljutio nista personalno ali sta ce ti majstor da promjenis bravu? Jos da ti uzme 20 a mozda i vise km za mijenjanje necega gdje ti trebaju samo 2 zahvata rukom.
Odvrnes saraf, izvadis bravu, stavis novu bravu, zavrnes sarafJedino tricky tu je pozicionirati bravu da je saraf zahvati, a to su korekcije minimalne....
Ako znas odvrnuti saraf znas i mijenjati bravu.
ja ! on je samo dosao da vidi fol.. i otisao..dadsprincess wrote:A nakon obijanja, ko je platio popravku, odnosno ugradnju nove brave
A da mi tebi nađemo novi stani_ja_na_forumu wrote:ja ! on je samo dosao da vidi fol.. i otisao..dadsprincess wrote:A nakon obijanja, ko je platio popravku, odnosno ugradnju nove brave
*ebe se njemu
mogli bidadsprincess wrote:A da mi tebi nađemo novi stani_ja_na_forumu wrote:ja ! on je samo dosao da vidi fol.. i otisao..dadsprincess wrote:A nakon obijanja, ko je platio popravku, odnosno ugradnju nove brave
*ebe se njemu
Još mi reci da ti je grijanje loše ili da je čak plin u pitanjui_ja_na_forumu wrote:mogli bi![]()
gori od ovog nemoze biti
nije lose grijanjedadsprincess wrote:Još mi reci da ti je grijanje loše ili da je čak plin u pitanjui_ja_na_forumu wrote:mogli bi![]()
gori od ovog nemoze biti
i_ja_na_forumu wrote:nije lose grijanjelosi su prozori
puse kroz njih prifajn
bio je jedan fini dedo :d ali je jadnicak umrodadsprincess wrote:i_ja_na_forumu wrote:nije lose grijanjelosi su prozori
puse kroz njih prifajn
Reci mi da makar imaš dobre komšije
(šta god to značilo
)
P.S. ti onda jednu deku na prozor, a drugu na vrata