Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
mumy
#5026 Re: Sarajevo shoping
i mene ovo interesuje,da su malo duzi posto sam krakata 
- manekenka u penziji
#5027 Re: Sarajevo shoping
Obzirom na potražnju i ne cudi sto ih nigdje nema 
- yoda82
#5028 Re: Sarajevo shoping
Gdje naći pantole za planinarenje za pristojnu cijenu. Kad kažem pristojnu mislim do 50-60 KM. Znači one tanje da su vodonepropusne. Znam da imaju u intersportu i u onoj radnji u BBI-u, ali su najjeftinije 75 KM.
I generalno me zanima ima li kakva prodavnica opreme za planinarenje osim ove dvije?
Unaprijed hvala.
I generalno me zanima ima li kakva prodavnica opreme za planinarenje osim ove dvije?
Unaprijed hvala.
- Michun
#5029 Re: Sarajevo shoping
jesi provjeravao i onom army shopu?yoda82 wrote:Gdje naći pantole za planinarenje za pristojnu cijenu. Kad kažem pristojnu mislim do 50-60 KM. Znači one tanje da su vodonepropusne. Znam da imaju u intersportu i u onoj radnji u BBI-u, ali su najjeftinije 75 KM.
Unaprijed hvala.
parking kod hotela europe
http://www.armyshop.ba/kategorije/pantole-hlace
-
smileee
#5030 Re: Sarajevo shoping
Da li znate gdje se mogu kupiti ovi obični platneni cekeri?
http://img535.imageshack.us/img535/5357/totebag.png
-
Umalo popisivac
#5031 Re: Sarajevo shoping
Ima li ovdje negdje na forumu tema o prodaji odjece, htio bih nesto prodati?
Ili mozda ako ovdje kog zanima pa postavim slike.
Imam 6 novih pamucnih muskih majica kratkih rukava, kupljene prije para dana u Springfieldu. Majice su nenosene, s etiketom i racunom. Jedna 14 KM. Ja ih dobio na poklon al su mi velike a u radnji nema brojeva vise da zamjenim a ne daju mijenjati ni za sta drugo.
Velicina XXL.
Imam 6 novih pamucnih muskih majica kratkih rukava, kupljene prije para dana u Springfieldu. Majice su nenosene, s etiketom i racunom. Jedna 14 KM. Ja ih dobio na poklon al su mi velike a u radnji nema brojeva vise da zamjenim a ne daju mijenjati ni za sta drugo.
Velicina XXL.
- yoda82
#5032 Re: Sarajevo shoping
Čuo sam da bi tamo moglo biti, ali nisam stigao pogledati. Hvala u svakom slučajuMichun wrote:jesi provjeravao i onom army shopu?yoda82 wrote:Gdje naći pantole za planinarenje za pristojnu cijenu. Kad kažem pristojnu mislim do 50-60 KM. Znači one tanje da su vodonepropusne. Znam da imaju u intersportu i u onoj radnji u BBI-u, ali su najjeftinije 75 KM.
Unaprijed hvala.
parking kod hotela europe
http://www.armyshop.ba/kategorije/pantole-hlace
-
Umalo popisivac
#5033 Re: Sarajevo shoping
Sve samo ne Pik.ba. Radje cu staviti na e bay ili ih jednostavno nositi i furati rap stil.KvaziExpert wrote:Ima tema
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?t=108365
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
- i_ja_na_forumu
#5034 Re: Sarajevo shoping
kakve crne pare za oglas ?? ja imam profil psr godina i nikad nista nisam platila :SUmalo popisivac wrote:Sve samo ne pik .ba. Radje cu staviti na e bay ili ih jednostavno nositi i furati rap stil.KvaziExpert wrote:Ima tema
Sent from my GT-I9505G using TapatalkCuj za oglas traze pare i to na kraju sve zezancije dok sve nastelis. Da uzimaju neki postotak od prodanog pa ok a ne da ima ja ovako placam za macka u vreci.
- yoda82
#5035 Re: Sarajevo shoping
Koliko znam plaća se samo da ti oglas bude na vrhu, a inače je oglašavanje besplatno. (ko nisu šta promjenili u zadnje vrijeme)i_ja_na_forumu wrote:kakve crne pare za oglas ?? ja imam profil psr godina i nikad nista nisam platila :SUmalo popisivac wrote:Sve samo ne pik .ba. Radje cu staviti na e bay ili ih jednostavno nositi i furati rap stil.KvaziExpert wrote:Ima tema
Sent from my GT-I9505G using TapatalkCuj za oglas traze pare i to na kraju sve zezancije dok sve nastelis. Da uzimaju neki postotak od prodanog pa ok a ne da ima ja ovako placam za macka u vreci.
-
Umalo popisivac
#5036 Re: Sarajevo shoping
Tako sam i ja mislio ali meni trazi 50 pik kredita za obicni oglas. Neznam. Ali postoji uvijek i mogucnost da sam ja nesto zajebao.
Moram opet vidjeti.
EDIT: Ja kliknuo na "HITNO" i zato mi je trazilo pik kredit. Dakle, sve uredu.
EDIT: Ja kliknuo na "HITNO" i zato mi je trazilo pik kredit. Dakle, sve uredu.
- Nisrin
#5037 Re: Sarajevo shoping
Zene imate 50% snizenje ZIMSKIH JAKNI U ORSAY-u, neke su strukirane, neke nisu, vecina su oko 65 KM 
Joj, kakvu sam strukiranu sivkasto-bez jaknicu ulovila hihihiih, a bila 130 KM
Nema ih bas puno, pa pozurite
I da, krace su jakne, tj. normalne duzine, nisu one duge
Joj, kakvu sam strukiranu sivkasto-bez jaknicu ulovila hihihiih, a bila 130 KM
I da, krace su jakne, tj. normalne duzine, nisu one duge
- BadSanta
#5038 Re: Sarajevo shoping
Žene ima li načina da dugii kardigan stoji lijepo na relativno niskoj, sitnoj curi(164 cm
)?
Danas pronašla jedan divan, al hebi ga izgleda ljepše na lutki u izlogu nego na meni. Zamolila tetu da mi ga ostavi do sutra, jer sam nosila široku sportsku odjeću, pa reko možda zbog toga ne funkcionira. Veličina S, rukavi odgovaraju, ali dužina
Svu me pojede, a tako je divaan. Ima li neki način učiniti to malo vizuelno prihvatljivijim? tenkju
Danas pronašla jedan divan, al hebi ga izgleda ljepše na lutki u izlogu nego na meni. Zamolila tetu da mi ga ostavi do sutra, jer sam nosila široku sportsku odjeću, pa reko možda zbog toga ne funkcionira. Veličina S, rukavi odgovaraju, ali dužina
Svu me pojede, a tako je divaan. Ima li neki način učiniti to malo vizuelno prihvatljivijim? tenkju
- Nisrin
#5039 Re: Sarajevo shoping
BadSanta wrote:Žene ima li načina da dugii kardigan stoji lijepo na relativno niskoj, sitnoj curi(164 cm)?
Danas pronašla jedan divan, al hebi ga izgleda ljepše na lutki u izlogu nego na meni. Zamolila tetu da mi ga ostavi do sutra, jer sam nosila široku sportsku odjeću, pa reko možda zbog toga ne funkcionira. Veličina S, rukavi odgovaraju, ali dužina![]()
Obuci cizmice sa stiklom, po mogucnosti gleznjace
Moja sestra je 164, ja sam 170cm, obje nosimo kardigane i odlicno stoje, opcenito mislim da svakoj zenskoj osobi kardigani stoje
- BadSanta
#5040 Re: Sarajevo shoping
Nemoguća misija. Zadnji put sam bila u štiklama prije 5 godina, na maturiNisrin wrote: Ali neka stikla od 8-12cm, ne pretanka naravno...
Nema pomoći za mene izgleda.
- ptičica
#5041 Re: Sarajevo shoping
Ako ne nosis stikle, onda radije odustani od tog kardigana. Naci ces vec nesto drugo sto ce ti se isto svidjeti.BadSanta wrote:Nemoguća misija. Zadnji put sam bila u štiklama prije 5 godina, na maturiNisrin wrote: Ali neka stikla od 8-12cm, ne pretanka naravno.... A i tad sam samo čekala da čiko škljocne fotoaparatom i odmah ih skinula. Ostatak večeri bila bosa... kući se vratila u zoru, naravno bosa
Ne, nisam oprala noge prije spavanja
![]()
Nema pomoći za mene izgleda.
Koliko puta mi se isto desilo, svidja mi se nesto, ali znam da mi nece stajati.
-
Mutivoda
#5042 Re: Sarajevo shoping
i ja imam isti problemBadSanta wrote:Žene ima li načina da dugii kardigan stoji lijepo na relativno niskoj, sitnoj curi(164 cm)?
Danas pronašla jedan divan, al hebi ga izgleda ljepše na lutki u izlogu nego na meni. Zamolila tetu da mi ga ostavi do sutra, jer sam nosila široku sportsku odjeću, pa reko možda zbog toga ne funkcionira. Veličina S, rukavi odgovaraju, ali dužina![]()
Ako ne nosiš već štiklu, ima sad dosta ovih čizama na punu petu, mada ne znam da li ti se to sviđa i da li bi to nosila.
- BadSanta
#5043 Re: Sarajevo shoping
ptičica wrote: Koliko puta mi se isto desilo, svidja mi se nesto, ali znam da mi nece stajati.![]()
- Lunetina
#5044 Re: Sarajevo shoping
Po meni je najvažniji osjećaj koji imaš kada nešto obučeš, čak i bez gledanja u ogledalo. Ako ti nešto "legne" na prvu, onda je to to...BadSanta wrote:ptičica wrote: Koliko puta mi se isto desilo, svidja mi se nesto, ali znam da mi nece stajati.![]()
Upravo idem do grada pa ću ga usput još jednom isprobati, objektivnost je veća nakon prospavane noći
Zato, kupuj ono što ti se sviđa i u čemu se osjećaš sretno i nećeš pogriješiti... bitno je da ti nosiš stvar, a ne ona tebe.
I hope you get my point!
- BadSanta
#5045 Re: Sarajevo shoping
@Lunetina u principu se slažem.
Ali ipak ga nisam kupila.
I dalje mi je divan, al sam( za razliku od juče) svjesnija da mi ne stoji najbolje, tako da je to presudilo.
Ali ipak ga nisam kupila.
- Pixie
#5046 Re: Sarajevo shoping
@BadSanta - A gdje si vidjela taj kardigan, kakav je? Bas trazim neki dobar 
- BadSanta
#5047 Re: Sarajevo shoping
Kako se samo usuđuješ
imaš pp @ Pixie
- JaneEyre
#5049 Re: Sarajevo shoping
imaš u DM-u kod kase platnene cekere u 2-3 veličinesmileee wrote:Da li znate gdje se mogu kupiti ovi obični platneni cekeri?
-
Suzie Q
#5050 Re: Sarajevo shoping
Haris exp. u posljednje vrijeme ima bolju outlet robu od Azela, samo treba detaljno sve razgledavati. primjetila sam Gerry Weber, Glenfield, B.Barclay i sl. na nekim su etikete odrezane ali onaj koji zna šta traži može vidjeti šta je šta