Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Arsenal me nije niti jednom povalio u ovoj tekucoj sezoni, kad god bi igrao na njih pa ni danas.
Ove godine ako ne uzmu titulu, nece ni u narednih 10 godina....sve je u njihovim rukama, nogama, glavama.
Samo moraju sad u januaru obavezno dovesti normalnog napadaca, jer francuz je napadac u pokušaju.
BHF_Manijak wrote:Ma jok ba, gdje bi ulazio u sanse. Levat.
Poenta je da Dzeko nije napadac za Arsenal kao ni Giroud koji bar fizicki radi puno za ekipu, trci, udara, asistira dakle puno se trudi dok Dzeko seta po terenu, to nije prolazilo ni kod Mancinija sad ne prolazi kod Pelegrinija a ne bi ni kod Wengera.
Igrac koji samo stoji u napadu kod Wengera sigurno nebi prosao.
I ne mogu vjerovati da svaku utakmicu zbog povreda izgubimo jednog ili dvojcu igrača
Ona povreda volkota mi djeluje jako ozbiljna koja će ga na duže staze odvojiti od terena
Raspored je totalno nehuman i nemam pojma kako će ovo Arsenal preživjeti. Za utjehu je to da su april i maj onda mirna plovidba dok drugi imali svoje okršaje. A nije ni drugima puno lakše - City ima Tottenham i Chelsea u iduća dva kola u kojima Arsenal može steći malo zalihe ako svlada Southampton i Palace. Zbog ovog rasporeda sad dolazi do značaj utakmica sa Southamptonom npr - džaba i pobjede u onom gustom dijelu rasporeda ako se kiksa u idućoj tekmi. Ne smije biti rasipanja bodova na "malim" tekmama a u ovim velikim ko živ živ - i protivniku te tekme imaju istu težinu kao i Arsenalu.
A možda će se žrtvovati CL i FAC pa se sve karte baciti na prvenstvo ili možda Wenger ima tu neku svoju računicu tog tipa... U svakom slučaju pojačanja su neophodna, nije vrijeme za žaliti novac. Taj Draxler pošto god da je ili koga je već Wenger naumio kupiti, nek ga plate koliko god treba jer sve je jeftinije od gubitka ovakve šanse u kojoj se Arsenal našao. Samo da produže sezonu na još dvije domaće utakmice zaradiće preko 10 miliona € više. Isplati se malo i pretjerati sa plaćanjem pojačanja.
Wenger stvara pravu Njemacku koloniju u redovima topdzija, misljenja sam da ce Draxler mozda tek na ljeto u Arsenal doci, ipak je on od presudnog znacaja za Schalke u ovoj sezoni i msm da ce ga tesko pustiti, ali vidjecemo.