Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jaguar84 wrote:Ima li neki dobar link sa uputsvom za jailbreak za 3gs......mislim da je ios 3.1.3 nisam siguran ali nebitno ja bi ga na 3.1.3 ili ako pouzdano radi(ali sve!)na 4 ili dalje.....
Jaguar84 wrote:Ima li neki dobar link sa uputsvom za jailbreak za 3gs......mislim da je ios 3.1.3 nisam siguran ali nebitno ja bi ga na 3.1.3 ili ako pouzdano radi(ali sve!)na 4 ili dalje.....
Hvala!
na 3gs slobodno stavi 5.0.1 radi ko flak
a jailbreak i unlock za isti?Malo sam ispao iz fazona prodao sam prije godinu iphone a sad cu dobiti novi pa da malo uradim domacu zadacu
Hvala!
na 3gs slobodno stavi 5.0.1 radi ko flak
a jailbreak i unlock za isti?Malo sam ispao iz fazona prodao sam prije godinu iphone a sad cu dobiti novi pa da malo uradim domacu zadacu
Ako nije fabricki otkljucan moras napraviti custom, nemoj to zaboraviti
jedno pitanje sa iphone 4 jel ima neki baseband kao sto je 06.15 za 3gs da nista vise ne radi kad se update
kontam isplatil mi je mjenjan SIM FREE 3gs za softverski otkljucanu 4-ku na bb 04.10.01
Znači oplakao sam maloprije od smijeha, probavao ovu speaktoit i reko da joj uputim "kompliment". Hehehehehehehehe, pogledajte šta je kraljica odgovorila:
Last edited by shalla on 14/02/2012 23:44, edited 1 time in total.
Probacu ovu novu ver. jer je zadnja crackovana javljala da stvari poput pustanja muzike i paljenja aplikacija rade tek u update verziji, koja je evo free danas. Odoh testirati malo.
Last edited by DYD666 on 15/02/2012 06:28, edited 1 time in total.
stavljanje odnosno portanje Siria na iPhone 4 je skroz usporio iPhone.
Video pokazuje da je Siri dostupan u dvije opcije kao i na iPhoneu 4S.
Nakon što je predstavljen ovaj video, nekoliko sati nakon toga je izašao novi video koji pokazuje Siri na iPhone 4 sa sjajnim radom.
Siri i ima mogućnost normalnog razgovora kakvog smo već vidjeli, ali ta opcija nažalost nije vidljiva ni u nijednom od ova dva videa. S ovime je dokazano da Siri ne treba bolji i jači procesor kakvog ima iPhone 4S.
Samo je nekoliko sati trebalo da se predstavi novi odnosno drugi video, što znači da developer Steven Troughton-Smith i 9to5mac team rade punom parom i trebaju još dosta posla da završe Siri na iPhoneu 4. Treba se spojiti sa Appleovim serverima i još doraditi neke sitnice, ali mi se nadamo da će to brzo završiti.
sinoc izasla, kupio, odlicna app, mozda budem je koristio aktivnije nego ostale upravo zbog ux
Izgleda mi super i omisljam da li da je kupim.. ja trenutno koristim Reminders za te stvari i stvarno sam zadovoljan.. nista specijalano i napredno ali sluzi mojim potrebama