cikular wrote:riko-ga, you're going down!
Po tvom, koji je ovo nas medjusobni susret u ovom prvenstvu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
cikular wrote:riko-ga, you're going down!
Joj koji si ti provokator, pa to je čudo jedno.srpanj wrote:
oni koji pogledaju gol...reci ce - prelijepo....!!(bas kao sto i jeste)....al' meni gol i nije nesto ...koliko mi je vrijeme u kojem je postignut![]()
![]()
![]()
Nek je sreća i mene jednom pogledalaJ.P.Montoya wrote:koji je ovaj kipar sreckovic... zabi ga roma u 90 minuti.....
Bologna ga dade u 92-oj i uskrati mi bar počasni golJ.P.Montoya wrote:koji je ovaj kipar sreckovic... zabi ga roma u 90 minuti.....
Montoya mi ipak zabi u sudijskom produžetkucyprus wrote:Nek je sreća i mene jednom pogledalaJ.P.Montoya wrote:koji je ovaj kipar sreckovic... zabi ga roma u 90 minuti...... Al nije gotovo, večeras može bit gusto
, nadam se da neću primit...
Molim Admira da svoje prognoze za produžetke u Kupu pretvori u rezultate umjesto ovih tipova. Ostalo važi i sa sve ostale koji ubuduće budu učestvovali u Kupu.Admir_1984 wrote:CSKA Moskva - Beşiktaş 1
Sarajevo - Zrinjski 1

Pazi ovo... ja igrao 2:1 na Valenciu, a Šrafciger 2:2 i u 90. minuti Madrid daje gol za 2:2.J.P.Montoya wrote:koji je ovaj kipar sreckovic... zabi ga roma u 90 minuti.....
odbrana je kljuc uspjeha...campa_xxx wrote:Sta je ovo hebote, ne igram ja tako lose ali se nekako svi raspucaju protiv menePa danTe koji je drugi ima samo dva para vise pogodjena od mene
![]()
![]()
Nista od odbrane titule, okrecem se ja kupu
elSaik wrote:Pazi ovo... ja igrao 2:1 na Valenciu, a Šrafciger 2:2 i u 90. minuti Madrid daje gol za 2:2.J.P.Montoya wrote:koji je ovaj kipar sreckovic... zabi ga roma u 90 minuti.....![]()
![]()
Nesrećo moja pređi na drugoga...