Nikako ne mogu da vjerujem da nije jos ni mjesec dana prosao od kako ne pusim.... ja se osjecam kao da nikada nisam ni pusio
Cigarete, odvikavanje
Moderator: anex
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5026 Re: Cigarete, odvikavanje
Nesto kontam... ovaj put mi je prestanak bio najlaski
Nikako ne mogu da vjerujem da nije jos ni mjesec dana prosao od kako ne pusim.... ja se osjecam kao da nikada nisam ni pusio
- Zox
#5027 Re: Cigarete, odvikavanje
Ja sam prestao dolaziti na ovu temu jer sam skontao da negativno utice na mene 
Ono, dodjem ovdje, i procitam kako se ljudi nakon tri mjeseca, ili godinu, jos uvijek nekako pate, pada im na um cigareta i tako to. I onda kazem sebi pa joj, znaci i nakon godinu nije lako.
Tajna je u tome da jednostavno razmisljas o sebi u kategoriji nepusaca, i ne obazires se, egoisticno, na takve price, jos bolje, ne dolazis u dodir s njima nikako
Ono, dodjem ovdje, i procitam kako se ljudi nakon tri mjeseca, ili godinu, jos uvijek nekako pate, pada im na um cigareta i tako to. I onda kazem sebi pa joj, znaci i nakon godinu nije lako.
Tajna je u tome da jednostavno razmisljas o sebi u kategoriji nepusaca, i ne obazires se, egoisticno, na takve price, jos bolje, ne dolazis u dodir s njima nikako
- Big Ang
#5028 Re: Cigarete, odvikavanje
Zox wrote:Ja sam prestao dolaziti na ovu temu jer sam skontao da negativno utice na mene
Da ti olakšam...ja ne pušim oko 15-16 mjeseci. Obrati pažnju na ovo "oko" jer ja zaista ne znam kada sam prestala pušiti.
I nije uopće teško biti nepušač.
-
Jasminka_V
#5029 Re: Cigarete, odvikavanje
Prestala sam pušiti. Godina dana bez pušenja. 
-
Afi Konan
#5030 Re: Cigarete, odvikavanje
Uglavnom najbolje da ne dimi, a ja datum znam igrom slučajaBig Ang wrote:Zox wrote:Ja sam prestao dolaziti na ovu temu jer sam skontao da negativno utice na mene
Tako je.
Da ti olakšam...ja ne pušim oko 15-16 mjeseci. Obrati pažnju na ovo "oko" jer ja zaista ne znam kada sam prestala pušiti.![]()
Samo otprilike. Jer ne znam ni datum kada sam počela pušiti.
- Zox
#5031 Re: Cigarete, odvikavanje
Big Ang wrote:Zox wrote:Ja sam prestao dolaziti na ovu temu jer sam skontao da negativno utice na mene
Tako je.
Da ti olakšam...ja ne pušim oko 15-16 mjeseci. Obrati pažnju na ovo "oko" jer ja zaista ne znam kada sam prestala pušiti.![]()
Samo otprilike. Jer ne znam ni datum kada sam počela pušiti.
- ka0406
#5032 Re: Cigarete, odvikavanje
Jutros pisem datum i pitam se kome je rodjendan ili nesto slicno na dasnji dan jer mi je datum nesto poznat. Mislim se , mislim i konacno shvatim da je meni danas prvi rodjendan bez cigareta i pusenja.
Drugi profil, Yahel, Psn, Hahaha2, Ljuti ajvar, Shmizlica ... jos jednom vam hvala za pomoc i podrsku koju sam imala na ovom forumu.
Vivace i Pasiflora nam se nisu dugo javljale.. nadam se kako su i one OK.
Istina je da meni i danas blicne cigara i voljela bih zapaliti ... ali borba se nastavlja dalje.
Drugi profil, Yahel, Psn, Hahaha2, Ljuti ajvar, Shmizlica ... jos jednom vam hvala za pomoc i podrsku koju sam imala na ovom forumu.
Istina je da meni i danas blicne cigara i voljela bih zapaliti ... ali borba se nastavlja dalje.
- drug_profi
#5033 Re: Cigarete, odvikavanje
Nema na cemu, zadovoljstvo je moje.
- shmizlica
#5034 Re: Cigarete, odvikavanje
samo da ti čestitam KA i svima ostalim koji su se riješili napasti....ja sam na pokušaju no.3. i do prije tri dana sam se varakala dan vako dan nako....valjda sam sad došla do pameti, al ne da mi se pisati o tome (jopet jel
) čisto da znate da pratim temu i radujem se zbog vas, nas, svih koji se bore ili su se izborili....uglavnom čujemo se kad imadnem neki konkretan rezultat iza sebe

- Big Ang
#5035 Re: Cigarete, odvikavanje
Bjez ba shmizi razocarala si me
. De to malo odlucnije, ostrije
. Mozes ti to. 
-
Peryton_
#5036 Re: Cigarete, odvikavanje
Kako ne nabasa na ovu temu prije.
Danas eto 46 dana bez cigara, odluka za Novu godinu
Al' jbg meni je lakse bilo, bio sam pusac negdje oko 8-9 mjeseci pa se nisam navikao skroz
Danas eto 46 dana bez cigara, odluka za Novu godinu
Al' jbg meni je lakse bilo, bio sam pusac negdje oko 8-9 mjeseci pa se nisam navikao skroz
- Big Ang
#5037 Re: Cigarete, odvikavanje
Haj bjezi s teme
nas doso zajebavati
cuj pisac 8-9 mjeseci. Ti se ba posteno ni zakasljo od cugara nisi 
-
shandrprcSA
#5038 Re: Cigarete, odvikavanje
naruzi je , naruzi jeBig Ang wrote:Bjez ba shmizi razocarala si me. De to malo odlucnije, ostrije
. Mozes ti to.
- shmizlica
#5039 Re: Cigarete, odvikavanje
-
shandrprcSA
#5040 Re: Cigarete, odvikavanje
nemoj ti meni djes' ba i sl.
nego batali te garke

- shmizlica
#5041 Re: Cigarete, odvikavanje
evo, trudim se......jopet 
-
shandrprcSA
#5042 Re: Cigarete, odvikavanje
hajde bona da ove cokolade djaba ne stoje

- agnostic_front
#5043 Re: Cigarete, odvikavanje
Može l' se, kod mene super? 
- Big Ang
#5044 Re: Cigarete, odvikavanje
agnostic_front wrote:Može l' se, kod mene super?
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5045 Re: Cigarete, odvikavanje
Pa zar jos nisi prestala
Hajde ba shmizlio malo to brze 
Otprilike si 1000km potrosila na druge stvari, a ne na otrov 
Mozda je to nekome mala cifra i slab motiv da prestane, ali kada bacas pare onda je i 1km puno ( da ne pricamo o tome koliko su cigare stetne ).
Kako je ovo lijepo za procitatika0406 wrote: i pitam se kome je rodjendan ili nesto slicno na dasnji dan jer mi je datum nesto poznat. Mislim se , mislim i konacno shvatim da je meni danas prvi rodjendan bez cigareta i pusenja.
Mozda je to nekome mala cifra i slab motiv da prestane, ali kada bacas pare onda je i 1km puno ( da ne pricamo o tome koliko su cigare stetne ).
-
kapučino
#5046 Re: Cigarete, odvikavanje
ono kad pokusavas prestati

-
hzsa22
#5047 Re: Cigarete, odvikavanje
11 mjeseci bez siljaka.
Zdraviji sam, imam vise para
, smrsao sam. Life is good. 
- šatirana_ljubičica
#5048 Re: Cigarete, odvikavanje
hzsa22 wrote:11 mjeseci bez siljaka.Zdraviji sam, imam vise para
, smrsao sam. Life is good.
- shmizlica
#5049 Re: Cigarete, odvikavanje
i konačno izgurah sedmicu
valjda je to to sad...nema više nazad
yahel, hvala na podršci, bez tebe bih se još vrtila u krug najvjerovatnije
šandi, pripremi čokoladu, ovaj put se ne zezam
yahel, hvala na podršci, bez tebe bih se još vrtila u krug najvjerovatnije
- šatirana_ljubičica
#5050 Re: Cigarete, odvikavanje
shmizlica wrote:i konačno izgurah sedmicuvaljda je to to sad...nema više nazad
![]()
yahel, hvala na podršci, bez tebe bih se još vrtila u krug najvjerovatnije![]()