Kladionica
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- milenko
#5026 Re: Kladionica
ccc...fino bio naslag'o....20 parova...
- cyprus
#5027 Re: Kladionica
Čestitke za Bari i Werder, ali eto nadam se da si se predomislio i nisi igro ovu egzibicijuTopla voda wrote:nisi onda trebo nista govorit....cyprus wrote:Ovdje kontam da samo Almeria prolaziTopla voda wrote:Sunderland - Manchester City 2 2.10
Livorno - Roma 2 1.85
Lazio - Bari 2 4.00
Udinese - Palermo 2 2.85
Hoffenheim - Werder 2 2.50
Almeria - Malaga 1 2.05
Tečaj:
226.98
4 marke za 9 stoja,pa sta bude
i plus za 6 km4 od 6 ovo isto
. Al ko zna...ja inače poznat po tome da šta ogd na ovoj temi napišem, bude kontra
![]()
il da samo almeriu izbacim?![]()
necu ovo igrat definitivno,sto mi ispehira tiket?
Ja propustio ovu nedjelju, jer znam da ne bih mogo odolit da igram na Juventuuuuus
- lara b.
#5028 Re: Kladionica
danas nesto
liverpool - portsm. 1 1,37
atl madrid-osasuna 1 1,85
denizli besiktas 2 1,6
bosna partizan 2 1,35
ljubicic dabul 1 1,30
zvonareva sevastova 1 1,2

denizli besiktas 2 1,6
bosna partizan 2 1,35
ljubicic dabul 1 1,30
-
maxim2000
#5029 Re: Kladionica
Ako ovo prodje svi danas prolaze i kladionice su u minusu. Ja se samo bojim novog juventusa!!!lara b. wrote:danas nesto![]()
denizli besiktas 2 1,6
bosna partizan 2 1,35
ljubicic dabul 1 1,30
- karanana
#5030 Re: Kladionica
meni besiktas smrdi na ovoj listi.
- stripiii
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5032 Re: Kladionica
Haveru nemoj me pogresno svatiti svako ima svoje ali pratim i vidim da non stop igras ove kvote ..Pa reci mi sta je tu umjetnost pogoditi??Pogledaj stranicu prije ove i vidi stavio sam 5 parova i sve kvote iznad 1.95 i pogodio i nadam se nekome dao prijedlog i tako pomogao ..Opet kazem svako ima svoje ali stavljati dobitni listic svaki put a ukupna kvota je recimo 2.5 ne pomaze raji ovde jer malo ko igra tako.Ja sam vise za prijedloge od kojih raja ce imati koristi..Vidi ovaj listic recimo za vikend
Milan da gol
Barcelona da gol
Juventus da gol
United da gol
Bayern da gol
Real da gol
Mislis da ovo ne moze pogoditi svaki covjek koji prati fudbal ??
Milan da gol
Barcelona da gol
Juventus da gol
United da gol
Bayern da gol
Real da gol
- karanana
#5033 Re: Kladionica
e sad se opet vracamo na diskusiju koju smo ovdje vec imali par puta. i opet cu branit stiirpijev nacin igre.
ja znam da ove kvote nisu iz 2 u 1 sa koeficijentom 27, ali ja licno mislim da je ovo jedini nacin da se na duge staze bude pozitivan ili u najgorem slucaju oko pozitivne nule.
ali nemojte misliti ni da je ovo lako. bude i dana kad ni favoriti ne dadnu gol. da meni neko svaki dan dadne kvotu 2,5 i da je ja pogodim u 4 od 5 dana igranja, ja bih sutra napustio moj dnevni posao.
opet se vracam na najjednostavniju racunicu i pitanje: da vam neko ponudi u banci dnevnu kamatu od 150% (kvota 2,5), sa 10% mogucnosti gubitka vaseg novca, ili da vam neko daje kamatu od 5000% (kvota 50) ali sa 90% vjerovatnoce da cete izgubiti novac, sta bi vi prije uzeli?
ja znam da ove kvote nisu iz 2 u 1 sa koeficijentom 27, ali ja licno mislim da je ovo jedini nacin da se na duge staze bude pozitivan ili u najgorem slucaju oko pozitivne nule.
ali nemojte misliti ni da je ovo lako. bude i dana kad ni favoriti ne dadnu gol. da meni neko svaki dan dadne kvotu 2,5 i da je ja pogodim u 4 od 5 dana igranja, ja bih sutra napustio moj dnevni posao.
opet se vracam na najjednostavniju racunicu i pitanje: da vam neko ponudi u banci dnevnu kamatu od 150% (kvota 2,5), sa 10% mogucnosti gubitka vaseg novca, ili da vam neko daje kamatu od 5000% (kvota 50) ali sa 90% vjerovatnoce da cete izgubiti novac, sta bi vi prije uzeli?
- burek_in_space
#5034 Re: Kladionica
Hajmo Jovo nanovo

Nije bitan umjetnichki dojam, nego kesh .MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Haveru nemoj me pogresno svatiti svako ima svoje ali pratim i vidim da non stop igras ove kvote ..Pa reci mi sta je tu umjetnost pogoditi??Pogledaj stranicu prije ove i vidi stavio sam 5 parova i sve kvote iznad 1.95 i pogodio i nadam se nekome dao prijedlog i tako pomogao ..Opet kazem svako ima svoje ali stavljati dobitni listic svaki put a ukupna kvota je recimo 2.5 ne pomaze raji ovde jer malo ko igra tako.Ja sam vise za prijedloge od kojih raja ce imati koristi..Vidi ovaj listic recimo za vikend
Milan da gol
Barcelona da gol
Juventus da gol
United da gol
Bayern da gol
Real da gol
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5035 Re: Kladionica
Za veceras od mene
Gais ispod 2.5 gola
Atl Madrid oba daju gol
Duisburg oba gol
Metz oba gol ili Metz 1
Besiktas 2...
Gais ispod 2.5 gola
Atl Madrid oba daju gol
Duisburg oba gol
Metz oba gol ili Metz 1
Besiktas 2...
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5036 Re: Kladionica
Ja cu svaki vikend naci kvotu 2 ali svaki vikend samo znas sta je fol ja ne igram dobitke ispod 500 nikad jer iskreno meni licno nista ne znaci dobiti 60 maraka i svatam da ima ljudi kojim puno znaci ali isto tako cisto sumnjam da ce neko kome je 60 marak dosta staviti 30 ..Pozz svimaburek_in_space wrote:Hajmo Jovo nanovo![]()
Nije bitan umjetnichki dojam, nego kesh .MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Haveru nemoj me pogresno svatiti svako ima svoje ali pratim i vidim da non stop igras ove kvote ..Pa reci mi sta je tu umjetnost pogoditi??Pogledaj stranicu prije ove i vidi stavio sam 5 parova i sve kvote iznad 1.95 i pogodio i nadam se nekome dao prijedlog i tako pomogao ..Opet kazem svako ima svoje ali stavljati dobitni listic svaki put a ukupna kvota je recimo 2.5 ne pomaze raji ovde jer malo ko igra tako.Ja sam vise za prijedloge od kojih raja ce imati koristi..Vidi ovaj listic recimo za vikend
Milan da gol
Barcelona da gol
Juventus da gol
United da gol
Bayern da gol
Real da gol
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5037 Re: Kladionica
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Ja cu svaki vikend naci kvotu 2 ali svaki vikend samo znas sta je fol ja ne igram dobitke ispod 500 nikad jer iskreno meni licno nista ne znaci dobiti 60 maraka i svatam da ima ljudi kojim puno znaci ali isto tako cisto sumnjam da ce neko kome je 60 marak dosta staviti 30 ..Pozz svimaburek_in_space wrote:Hajmo Jovo nanovo![]()
Milan da gol
Barcelona da gol
Juventus da gol
United da gol
Bayern da gol
Real da gol
Ajax
Almeria
Udinese preko 2.5
Rapid Vienna
River plate.
Ovo su parovi koje sam juce stavio ovde i dobio 550 znaci cijela moja poenta je da ovakvi parovi vise pomazu raju ovde jer malo ko ce staviti 30 ili 40 maraka da bi dobio 30 ili 40 u svakom slucaju svako ima svoje.
- Qler
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#5039 Re: Kladionica
Vezano za te kvote 2-3 i meni je bezveze to igrati, a slazem se da nije ni lako pogoditi. Jednom smo se tako pretplatili na mjsec dana da nam neki exkerti salju parove i kad se sve sabere otisli malo u minus. Poenta je da ces par puta pogoditi, pat puta fuliti i kad se sve sabere nishta, samo slom zivaca. Meni je bolje na 2-5KM igrati vishe parova, a dobitak nikad manje od 70-80KM, pa kad dobijem da znam da sam neshto dobio.
- Globus
#5040 Re: Kladionica
Pa onda zasto ne nadjes kvotu 2 i uplatis 500 KM i dobit ces 500 !? Ako si tako siguran da ces svaki vikend pogodit kvotu 2 ?MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Ja cu svaki vikend naci kvotu 2 ali svaki vikend samo znas sta je fol ja ne igram dobitke ispod 500 nikad jer iskreno meni licno nista ne znaci dobiti 60 maraka i svatam da ima ljudi kojim puno znaci ali isto tako cisto sumnjam da ce neko kome je 60 marak dosta staviti 30 ..Pozz svimaburek_in_space wrote:Hajmo Jovo nanovo![]()
Milan da gol
Barcelona da gol
Juventus da gol
United da gol
Bayern da gol
Real da gol
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5041 Re: Kladionica
Nije bitan umjetnichki dojam, nego kesh .
[/quote]
Ja cu svaki vikend naci kvotu 2 ali svaki vikend samo znas sta je fol ja ne igram dobitke ispod 500 nikad jer iskreno meni licno nista ne znaci dobiti 60 maraka i svatam da ima ljudi kojim puno znaci ali isto tako cisto sumnjam da ce neko kome je 60 marak dosta staviti 30 ..Pozz svima[/quote]
Pa onda zasto ne nadjes kvotu 2 i uplatis 500 KM i dobit ces 500 !? Ako si tako siguran da ces svaki vikend pogodit
kvotu 2 ?[/quote]
ko kaze da ne igram tako,tako sam odigrao u suboti odigrao PSG i Getafe i stavio 250 ..Ali moja poenta je da vecina ljudi ne igra ovako i da vecini ljudi ne pomaze 1.25 mislim da tu i nema nauke neke niti znanja.Ja licno cijenim kad neko postavi 2 ili 3 lijepa para stavis 5 dobar 400 a to stavi kvotu 2 je tanko..
Evo od mene Kvota oko 2 prolazi..
Prolaz Bordo
Chelsea da gol
Barca 1.
Mislis da je ovo neko znanje??
Ja cu svaki vikend naci kvotu 2 ali svaki vikend samo znas sta je fol ja ne igram dobitke ispod 500 nikad jer iskreno meni licno nista ne znaci dobiti 60 maraka i svatam da ima ljudi kojim puno znaci ali isto tako cisto sumnjam da ce neko kome je 60 marak dosta staviti 30 ..Pozz svima[/quote]
Pa onda zasto ne nadjes kvotu 2 i uplatis 500 KM i dobit ces 500 !? Ako si tako siguran da ces svaki vikend pogodit
kvotu 2 ?[/quote]
ko kaze da ne igram tako,tako sam odigrao u suboti odigrao PSG i Getafe i stavio 250 ..Ali moja poenta je da vecina ljudi ne igra ovako i da vecini ljudi ne pomaze 1.25 mislim da tu i nema nauke neke niti znanja.Ja licno cijenim kad neko postavi 2 ili 3 lijepa para stavis 5 dobar 400 a to stavi kvotu 2 je tanko..
Prolaz Bordo
Chelsea da gol
Barca 1.
Mislis da je ovo neko znanje??
- Globus
#5042 Re: Kladionica
Ja cu svaki vikend naci kvotu 2 ali svaki vikend samo znas sta je fol ja ne igram dobitke ispod 500 nikad jer iskreno meni licno nista ne znaci dobiti 60 maraka i svatam da ima ljudi kojim puno znaci ali isto tako cisto sumnjam da ce neko kome je 60 marak dosta staviti 30 ..Pozz svima[/quote]MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Nije bitan umjetnichki dojam, nego kesh .
kvotu 2 ?[/quote]
Prolaz Bordo
Chelsea da gol
Barca 1.
Mislis da je ovo neko znanje??[/quote]
Izvini bogati..jel ti igras kladionicu da dobijes il da pokazes nekome da znas ?
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5043 Re: Kladionica
Pa onda zasto ne nadjes kvotu 2 i uplatis 500 KM i dobit ces 500 !? Ako si tako siguran da ces svaki vikend pogoditGlobus wrote:Ja cu svaki vikend naci kvotu 2 ali svaki vikend samo znas sta je fol ja ne igram dobitke ispod 500 nikad jer iskreno meni licno nista ne znaci dobiti 60 maraka i svatam da ima ljudi kojim puno znaci ali isto tako cisto sumnjam da ce neko kome je 60 marak dosta staviti 30 ..Pozz svimaMELBOURNE_SARAJEVO wrote:Nije bitan umjetnichki dojam, nego kesh .
kvotu 2 ?[/quote]
Prolaz Bordo
Chelsea da gol
Barca 1.
Mislis da je ovo neko znanje??[/quote]
Izvini bogati..jel ti igras kladionicu da dobijes il da pokazes nekome da znas ?[/quote]
Pa bez znanja nema dobitka uz veliki dio srece nije to lotto da pogađas..Ocigledno ti igras ono na srecu bez znanja ili ???
- Globus
#5044 Re: Kladionica
Pa ti kazes da se moze uvijek naci kvota i da to nije fazon .. Sta ti ustvari igras ? :/
- karanana
#5045 Re: Kladionica
bas smo imali i prosli put raspravu sa melbournom oko ovoga. ni meni nije jasno, ako je tako lako pogoditi kvotu 2,5 kako to da do sada svaka kladionica nije zatvorena uslijed bankrota? ili kod nas svi idu u kladionicu samo radi zabave i da se pohvale kada pogode kvotu 200?
- kurty
#5046 Re: Kladionica
milion puta sam poceo pametno... trazio kvotu 2-3 i ulozio 10 KM... dobijao i pola ostavljao a pola ulagao... dodjem do 200KM i gladna guzica... poletim negdje i na nos padnem...
Kreno sam sad pametno i nadam se da cu uspjeti... Svaka cast kad neko ulozi marku i dobije 15 000 KM... Svaka cast...
Svaka cast i onom koji svaki dan dobija 30 KM.. ulozi 30, a dobije 60... to je mjesecno 900KM koji su sjedece zaradjeni...
Kreno sam sad pametno i nadam se da cu uspjeti... Svaka cast kad neko ulozi marku i dobije 15 000 KM... Svaka cast...
Svaka cast i onom koji svaki dan dobija 30 KM.. ulozi 30, a dobije 60... to je mjesecno 900KM koji su sjedece zaradjeni...
- Globus
#5047 Re: Kladionica
Ma meni nije jasno sta Melbourne ovaj hoce da kaze .. malo pili na jednu malo na drugu stranu :/ Cikcanga ?

-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5048 Re: Kladionica
Globus wrote:Ma meni nije jasno sta Melbourne ovaj hoce da kaze .. malo pili na jednu malo na drugu stranu :/ Cikcanga ?![]()
Poenta je da nije problem naci kvotu 2 u toku nedelje barem 2 puta ali od toga nema koristi..Mislim stvarno ako nekom znaci dobitak od 3o ili 60 maraka nedeljno ok razumijem..Ali vecina nas koji igramo ganjamo vecu cifru i stvarno mislim kad covjek stavi na primjer Bayern da gol ili Barca da gol a kvote 1.15 ili 1.20 isto kao da nije dao prijedlog jer to i moja Nana zna ..Ali kad napises kvotu 1.90 ili 2.20 to je respect..I na kraju krajeva igranje kvote 1.15 ili 1.20 na dugorocno je zagarantovan gubitak jer kad bi tako bilo svi bi igrali i non stop dobijali...Pozz ovim sto ne igraju ove male kvote
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5049 Re: Kladionica
karanana wrote:bas smo imali i prosli put raspravu sa melbournom oko ovoga. ni meni nije jasno, ako je tako lako pogoditi kvotu 2,5 kako to da do sada svaka kladionica nije zatvorena uslijed bankrota? ili kod nas svi idu u kladionicu samo radi zabave i da se pohvale kada pogode kvotu 200?
Vrlo lak je odgovor na tvoje pitanje..Pravi kladionicari kad kazem pravi mislim na ljude koji prate sve zivo i klade se na sve zivo nikad ne igraju te kvote jer dugorocno tu nema dobiti i ako ima tu je mala lova..I jos nesto svi u sebi imamo zelju za vecom lovom i zato vecina ljudi koji ozbiljne cifre stavljaju ne razmislja ono stavio sam 100 dobicu 100 nego stavio sam 100 hocu 500 ili 5000.Jos jednom kazem svako ima svoje ali stvarno ako barem jednom ili 2 puta nedeljno neko ne moze da pogodi kvotu 2 nek uzme nesto drugo da radi vikendom jer ocigledno fudbal i ostali sportovi mu ne idu od ruke
- silencepain
#5050 Re: Kladionica
Ni tebi bas ne ide tako od ruke kako se hvalisMELBOURNE_SARAJEVO wrote:Za veceras od mene
Gais ispod 2.5 gola
Atl Madrid oba daju gol
Duisburg oba gol
Metz oba gol ili Metz 1
Besiktas 2...