Ako im je u Bosni dozvoljeno zakonsko sklapanje braka - onda, ne treba da paradiraju.Dinostula wrote:
Tangira me samo dio sto ce uskratiti nekom trecem pravo izbora.Da li neko dijete zeli zivjeti u takvoj porodici ? Ostalo me nije briga niti me zanima.Takodje da ti odgovorim i na ovo gore pitanje imaju pravo da paradiraju ako zele i meni licno ne smetaju problem je sto ce vecini smetati koji su vjerski orijentisani.Mada kazem jos jednom ne vidim poentu tog njihovog paradiranja jer imaju sva prava kao i drugi gradjani a to je da rade sta hoce.
Povorka ponosa u Sarajevu
-
moonca
#5026 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- Ramzess Veliki
#5027 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
LEGENDARNI REŽISER PRIZNAO: "Seksao sam se s između 10.000 i 20.000 muškaraca"
Režiser Joel Schumacher tvrdi da se broj ljudi s kojima je kroz život spavao penje do 20 tisuća.
80-godišnji redatelj filmova kao što su "Batman Forever" i "Fantom iz opere" izjavio je to u intervjuu koji je dao za Vulture. Redatelj je rekao da je spavao s između 10 tisuća i 20 hiljada muškaraca, na što mu je novinar odgovorio da je to zaista "nevjerojatno".
"Nije za gej muškarca", odgovorio je Schumacher. "Seksao sam se s poznatima, s oženjenima i to sve ide sa mnom u grob. Nikad nisam pričao ni o kome ko mi je pružio tu čast da dijeli krevet sa mnom", objasnio je redatelj.
Ovi gejevi se kresu k'o psi gluho bilo ...
Jedan ako je bolestan zarazit ce njih bar stotinu … fuj, fuj, fuj …
Režiser Joel Schumacher tvrdi da se broj ljudi s kojima je kroz život spavao penje do 20 tisuća.
80-godišnji redatelj filmova kao što su "Batman Forever" i "Fantom iz opere" izjavio je to u intervjuu koji je dao za Vulture. Redatelj je rekao da je spavao s između 10 tisuća i 20 hiljada muškaraca, na što mu je novinar odgovorio da je to zaista "nevjerojatno".
"Nije za gej muškarca", odgovorio je Schumacher. "Seksao sam se s poznatima, s oženjenima i to sve ide sa mnom u grob. Nikad nisam pričao ni o kome ko mi je pružio tu čast da dijeli krevet sa mnom", objasnio je redatelj.
Ovi gejevi se kresu k'o psi gluho bilo ...
- Ramzess Veliki
#5028 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
O CEMU JA PISEM ?moonca wrote:Ako im je u Bosni dozvoljeno zakonsko sklapanje braka - onda, ne treba da paradiraju.Dinostula wrote:
Tangira me samo dio sto ce uskratiti nekom trecem pravo izbora.Da li neko dijete zeli zivjeti u takvoj porodici ? Ostalo me nije briga niti me zanima.Takodje da ti odgovorim i na ovo gore pitanje imaju pravo da paradiraju ako zele i meni licno ne smetaju problem je sto ce vecini smetati koji su vjerski orijentisani.Mada kazem jos jednom ne vidim poentu tog njihovog paradiranja jer imaju sva prava kao i drugi gradjani a to je da rade sta hoce.
Imaju sva prava koja su i vise nego sto su trebali dobiti, i hoce da paradiraju uprkos tome i i dalje izigravaju neke zrtve ???
Pun mi je klinac I njih I ovih koji ih podrzavaju a nisu u stanju vidjeti dalje od svog nosa, da ne govorim o dugorocnim posljedicama na drustvo.
Oni koje znam da ih podrzavaju od mojih prijatelja, niko nema djecu a nisu ni nesto bistri.
Podrska vehabijama, oni su zdravija komponenta naseg drustva.
-
moonca
#5030 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
S kim si takav si...Ramzess Veliki wrote:
Oni koje znam da ih podrzavaju od mojih prijatelja, niko nema djecu a nisu ni nesto bistri.

-
Guadalajara
#5031 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
moonca zar ti voliš i podržavaš ove pederčine ?moonca wrote:S kim si takav si...Ramzess Veliki wrote:
![]()
-
Guadalajara
#5032 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Brat Ljuci like thisRamzess Veliki wrote: Podrska vehabijama, oni su zdravija komponenta naseg drustva.
- Ramzess Veliki
#5033 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ja imam djecu …moonca wrote:S kim si takav si...Ramzess Veliki wrote:
![]()
-
moonca
#5034 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne bih je nazvala --povorka 'ponosa' -Guadalajara wrote: moonca zar ti voliš i podržavaš ove pederčine ?
no-istrazivanja su pokazala da
..i ako je tako...zasto da nemaju ista prava kao i ja.genetičko porijeklo homoseksualnosti ne upućuje na to da je homoseksualnost bolest, nego na to da su različite spolne orijentacije samo odraz raznolikosti ljudske populacije, poput postojanja ljevorukih i desnorukih ljudi.
- Ramzess Veliki
#5035 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Podrzava zato je na mojoj crnoj listi.Guadalajara wrote:moonca zar ti voliš i podržavaš ove pederčine ?moonca wrote:S kim si takav si...Ramzess Veliki wrote:
![]()
-
moonca
#5036 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
hm .ma dobro- zbilja.. mislim neugodno mi je pitati teRamzess Veliki wrote:Ja imam djecu …moonca wrote:S kim si takav si...Ramzess Veliki wrote:
![]()
- sta bi, da ti kcerka dovede jedan dan lijepu djevojku i predstavi je..
..licno , ne bi mi bilo drago da imam nekoga u familiji ga gay ili lezbian... ipak nije im jednostavan zivot...
..
- Ramzess Veliki
#5037 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nisi ti bas shvatila poentu, istina mnogi nisu shvatili. Njima prava koja traze, ona zivotna da se mogu vjencati, nasljedno pravo nakon smrti supruznika I slicno su ZAGARANTOVANA.moonca wrote:..i ako je tako...zasto da nemaju ista prava kao i ja.
Oni zele I nesto vise od tih prava, a sta pogledaj na klipovima sa zasjedanja vlade srbije o NAKNADNIM zahtjevima LGBT aktivista, a to su:
1. Propagandno djelovanje u vrticima I osnovnim skolama sa predavanjima I dijeljenjem knjiga za djecu (mogu se naci na internetu) u cilju prezentacije homoseksualnosti djecici gdje ce se objasnjavati I da sami mogu odluciti da li zele biti drugog spola i traziti promjenu spola, te da je cool I suvremeno biti gej, a hetero je zastarjelo I uncool.
2. Prednost pri zaposljavanju kao ugrozena kategorija …
3. Pravo na placanje troskova promjene spola iz drzavne kase, kao I vjestacke oplodnje lezbejki, tj od nashi para. Znaci onaj ko je hetero orijentacije sam snosi troskove vjestacke oplodnje, a ako se deklarises kao lezbaca onda ti mi placamo oplodnju.
4. "Nedjelja ponosa" - nakon parade, trazit ce se jos jedna parada a nakon te trazit ce "Nedjelju ponosa", znaci nedjeljno pederisanje…
paradu necemo zaobilaziti samo jednom godisnje, nego svaku nedjelju.
5. Prosirenje gej parada na druge gradove, sela I zaseoke, da ne bude to samo na stetu Sarajeva … I da drzava postane promoter homoseksualizma, kroz davanje ministarskih pozicija gej aktivistima.
6. Pretvaranje cjelokupne civilizacije u homoseksualce radi propasti covjecanstva. (ovo sam ja dodao jer sve njihove aktivnosti vode tome)
Mislite da se zezam zar ne … biva samo je jedna setnjica u pitanju? Nije, nije … njima nikada nije dovoljno onoga sto im se omoguci, na to budite spremni. Njihove zelje nemaju granica, njihovi zahtjevi nemaju mjere, informirajte se prije nego ih podrzite.
Ako mislite da se zezam, salim, pricam bez osnova - pogledajte ovaj video do kraja sa sjednice parlamenta Srbije:
I na kraju doci cemo do pitanja REFERENDUMA … gej aktivisti kazu podrzava ih vecina ljudi. Mozda kad vecina NE ZNA NJIHOVE PLANOVE. Kad se informisu o njihovim planovima koji se desavaju u Srbiji, tad ih treba pitati da li podrzavaju gej paradu.
I tad treba organizirati REFERENDUM da li cemo dozvoliti da nam jedna minorna grupica diktira kako cemo vaspitavati nasu djecu.
Last edited by Ramzess Veliki on 30/08/2019 06:04, edited 1 time in total.
- Ramzess Veliki
#5038 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Prije svega trudim se da svoje kcerke ne istraumatiziram, da budem najbolje tata na svijetu koji ih brani I brine se za njih, koji ce im biti oslonac bilo kada I radi bilo cega … jer kcerkama je otac prvi muskarac sa kojim imaju iskustvo, od oca zavisi njihov odnos prema buducem partneru. Ako je otac nasilan raste vjerovatnoca da ce steci strah od muskaraca i da ce potraziti zenskog partnera.moonca wrote: hm .ma dobro- zbilja.. mislim neugodno mi je pitati te
..licno , ne bi mi bilo drago da imam nekoga u familiji ga gay ili lezbian... ipak nije im jednostavan zivot...
..
Te price o nasljednom gej genu neka pricaju lakovjernima.
Ali radi ove velike gej propagande ne bih iskljucio mogucnost da pokusaju eksperimentirati sa svojom seksualnoscu, imali smo prijatelja koji je nasjeo na tu pedersku pricu jer je bio nafuran da je nekakav umjetnik, pa nakon velikog broja zena nasjedne na pedersku pricu i iskusa i muskarca, radi eksperimenta.
Shvatio je da to nije za njega ali kasno ...
Poslije se ozenio i odselio. Nestao.
-
moonca
#5039 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ramzess Veliki wrote:
Ako mislite da se zezam, salim, pricam bez osnova - pogledajte ovaj video do kraja sa sjednice parlamenta Srbije:
I na kraju doci cemo do pitanja REFERENDUMA … gej aktivisti kazu podrzava ih vecina ljudi. Mozda kad vecina NE ZNA NJIHOVE PLANOVE. Kad se informisu o njihovim planovima koji se desavaju u Srbiji, tad ih treba pitati da li podrzavaju gej paradu.
I tad treba organizirati REFERENDUM da li cemo dozvoliti da nam jedna minorna grupica diktira kako cemo vaspitavati nasu djecu.
I bas ove klipove paranoicnog nebeskog naroda treba da slusam -- zar te ovako sto ne podsjeca na klipove iz '90 o opasnosti od Islamizma na Balkanu...
ma..
- Ramzess Veliki
#5040 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Vidis kako si nazadna ... Nije svaki srbijanac cetnik, sram te bilo …moonca wrote:Ramzess Veliki wrote:
![]()
I bas ove klipove paranoicnog nebeskog naroda treba da slusam -- zar te ovako sto ne podsjeca na klipove iz '90 o opasnosti od Islamizma na Balkanu...
ma...
-
moonca
#5041 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kao sto napisah- zivot im nije jednostavan -- neki dan dvije djevojke sjede u Starbucku i ljube seRamzess Veliki wrote:Prije svega trudim se da svoje kcerke ne istraumatiziram, da budem najbolje tata na svijetu koji ih brani I brine se za njih, koji ce im biti oslonac bilo kada I radi bilo cega … jer kcerkama je otac prvi muskarac sa kojim imaju iskustvo, od oca zavisi njihov odnos prema buducem partneru. Ako je otac nasilan raste vjerovatnoca da ce steci strah od muskaraca i da ce potraziti zenskog partnera.moonca wrote: hm .ma dobro- zbilja.. mislim neugodno mi je pitati te
..
Te price o nasljednom gej genu neka pricaju lakovjernima.![]()
Ali radi ove velike gej propagande ne bih iskljucio mogucnost da pokusaju eksperimentirati sa svojom seksualnoscu, imali smo prijatelja koji je nasjeo na tu pedersku pricu jer je bio nafuran da je nekakav umjetnik, pa nakon velikog broja zena nasjedne na pedersku pricu i iskusa i muskarca, radi eksperimenta.![]()
![]()
![]()
Shvatio je da to nije za njega ali kasno ...![]()
![]()
… jos I mi saznali, raja njegova … prvo se hvalio, kao to je moderno, poslije se vadio … kasno ...
![]()
Poslije se ozenio i odselio. Nestao.
I skini me sa crne liste- nije ti fol..
-
moonca
#5042 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ramzess Veliki wrote:
![]()
Vidis kako si nazadna ... Nije svaki srbijanac cetnik, sram te bilo …Pogledaj do kraja monca, pogledaj … covjek je obrazovan, kulturan I zna sta prica. Iznosi ZAHTJEVE LGBT aktivista koji ce se naci i na nasem stolu.
Ma nisu ......jao.. necu da pisem o tim stvarima..
.. ali..mislim da je paranoja bez osnova...
- HAVANA
#5043 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
AuuuRamzess Veliki wrote:LEGENDARNI REŽISER PRIZNAO: "Seksao sam se s između 10.000 i 20.000 muškaraca"
Ovi gejevi se kresu k'o psi gluho bilo ...Jedan ako je bolestan zarazit ce njih bar stotinu … fuj, fuj, fuj …
-
zijancer
#5044 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
i The Client
- Ramzess Veliki
#5045 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Vidis dobro zapazanje … mislim da informacija treba biti upotpunjena sa "primio" ili "zabio" … to sustinski mijenja stvar.HAVANA wrote:AuuuRamzess Veliki wrote:LEGENDARNI REŽISER PRIZNAO: "Seksao sam se s između 10.000 i 20.000 muškaraca"
Ovi gejevi se kresu k'o psi gluho bilo ...Jedan ako je bolestan zarazit ce njih bar stotinu … fuj, fuj, fuj …
Ja cim vidim cifru i mogucnost dijeljenja,mnozenja...Nije mi mrsko racunati.Ovaj nikada nije osjetio problem sa tvrdom stolicom .
- Ramzess Veliki
#5046 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Skinucu te kad gej osobe pocnes posmatrati kao sasvim normalne osobe bez ikakve pretjerane suosjecajnosti. Ljudi k'o ljudi … sta ih ko ima gladit' posebno, eto biva moda je gladit homoseksualce po glavi, imati geja za shoping I za jadanje, imati geja za kucnog ljubimca I vodati ga kroz grad gologuzog sa brnjicom, plakat' kad Bozu ostavi decko … je li to normalno ponasanje ???moonca wrote:Ramzess Veliki wrote:
![]()
Vidis kako si nazadna ... Nije svaki srbijanac cetnik, sram te bilo …Pogledaj do kraja monca, pogledaj … covjek je obrazovan, kulturan I zna sta prica. Iznosi ZAHTJEVE LGBT aktivista koji ce se naci i na nasem stolu.
![]()
![]()
![]()
Ma nisu ......jao.. necu da pisem o tim stvarima..
.. ali..mislim da je paranoja bez osnova...
Nek se bave sobom, kao I svi mi ostali.
A nisam paranoican, ali mi je jasno, a tebi izgleda nije, da se radi o jako dobro logisticki I lobisticki organiziranoj organizaciji koja zastupa prije svega sebe I svoje interese kroz zastupanje gej osoba. Malo vise prati, realno ocjenjivacki svu tu pricu o navodnom trazenju prava.
- tranquil
#5047 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Hahaha, pa morala se prije ili poslije naći homo verzija Magica JohnsonaHAVANA wrote:AuuuRamzess Veliki wrote:LEGENDARNI REŽISER PRIZNAO: "Seksao sam se s između 10.000 i 20.000 muškaraca"
Ja cim vidim cifru i mogucnost dijeljenja,mnozenja...Nije mi mrsko racunati.Ovaj nikada nije osjetio problem sa tvrdom stolicom .
-
hAZNADAR
#5048 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Onda si pogrijesio temu. Tema je povorka a ne sta ti mislis koliko je zakonski opravdano ovo ili ono.Dinostula wrote:Tangira me samo dio sto ce uskratiti nekom trecem pravo izbora.Da li neko dijete zeli zivjeti u takvoj porodici ? Ostalo me nije briga niti me zanima.Takodje da ti odgovorim i na ovo gore pitanje imaju pravo da paradiraju ako zele i meni licno ne smetaju problem je sto ce vecini smetati koji su vjerski orijentisani.Mada kazem jos jednom ne vidim poentu tog njihovog paradiranja jer imaju sva prava kao i drugi gradjani a to je da rade sta hoce.hAZNADAR wrote:
Sta tebe tangira neciji istospolni brak?
Stotina hiljada hetero iseljenika iz BiH pobjeze u zemlje gdje pederi imaju pravo na vjencanje. Ko je tu lud?
Dakle imaju pravo na svoju povorku i da sve prodje bez ikakvog incidenta, sikaniranja,.... i gotova prica.
-
hAZNADAR
#5049 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Stetnost neke povorke koja ce trajati par sati i gdje ce neko da gleda a neko da okrene glavu?Concord wrote:Po zakonu i jedna i druga grupa ima pravo na javno okupljanje i iznosenje svojih stavova. Ko ce koga vise isprovocirati i sikanirati je druga stvar, ali nasilja ne treba biti niti pozivam na to.hAZNADAR wrote: Nisi odgovorio na pitanje - imaju li pravo paradirati bez sikaniranja ili ne?
Mozes birati stranku na izborima koja se zalaze za homo zabranu, mozes dok je zakon kakav jeste okrenuti glavu kada ih vidis i gledati svoja posla, mozes im se pridruziti, mozes ih kamenovati, pljuvati, vrijedjati dok paradiraju. Sta ces uraditi?
Samo ukazujem na stetnost povorke poremecenih ljudi.
Svega mi, sto vise citam o opasnostima povorke i da se time siri neka zaraza, utice lose na ljude,..... sve vise mislim da to pricaju likovi koji nisu sami sa sobom nacisto oko svoje seksualnosti. U najrazvijenijim evropskim drzavama su povorke postale odavno tradicija, dogadjaj dana,.... i to nije rezultiralo vecim brojem pedera. Ko ima predispozicije da bude peder - to ce biti bez obzira bila povorka ili ne, bila prava ili ne,...
-
Škobo Habu
#5050 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Opskurno pleme iz Amazona?Irsar wrote: Međutim, logička greška se ogleda u tome što ništa ne sprječava plemena da dožive dekadencu i moralno rasulo; zašto bi samo "visoke civilizacije" bile podložne dekadenci i raspadu, kada svaki čovjek je svugdje suštinski isti i svako društvo samim time se može pokvariti, bilo da je to društvo antičke Grčke ili nekog opskurnog plemena Amazonije?
Zašto je neka jedinka ili zajednica "opskurna" samo zato što je nije dotakao tvoj "monoteistički moral"?
Meni to tukne na biološki rasizam, jer opskurno je nešto mračno, tmurno, nepoznato...
Kada danas čovjek čita riječi indijanskog poglavice Chief Seattle kojim se obraća bijelim settlersima, koji u Božije ime dolaze da uzmu zemlju na kojem je njegovo pleme živjelo hiljadama godina, onda shvatiš da je on iz ove perspektive, i kao native Indian, bio daleko moralniji i poučniji po ljudsko čovječanstvo od bilo kog tvog moralnog uzora na kojima temeljiš svoje teološke traktate.
Ti, to je očito, nikako da shvatiš da je taj tvoj "moral", koji smatraš jedinim ispravnim, bolje rečeno jedinim istinitim, isto tako podložan propasti i na njega će se za možda pedeset, možda sto godina gledati na isti onaj način na koji danas promatramo "dekadenciju" Rima ili neke druge civilizacije.
Last edited by Škobo Habu on 30/08/2019 08:29, edited 2 times in total.