Ateizam vs. Religija
- Nastasia
#5026 Re: Ateizam vs. Religija
Ako moje ime na arapskom znači sigurnost Dženneta, je l' to znači da ću u Džennet iako sam atheist 
- Smrcak15
#5027 Re: Ateizam vs. Religija
dobro junace, ova na slici je teski izuzetak, gdje bi i misice svijeta smijesne izgledale poredsekerbay wrote:Ih, budući da imaš po šehadeta (la illahe), čas posla je vratit te na pravi putNastasia wrote:samo sam skontala da nema Boga
Haj, uživaj u hrani za razliku od mene baksuza.
Ps.
Joj smrle, dobra ta bula
Da izvinete, mene više pale bule neg ove skinute.
Ono, haman ko dijete i kinderjaje
Baci nam tu sliku da vidimo pa nek padne forumNastasia wrote:Sekunda mi je sad zafalila da vam se prikažem sa maramom
- Nastasia
#5028 Re: Ateizam vs. Religija
sekerbay wrote:Ih, budući da imaš po šehadeta (la illahe), čas posla je vratit te na pravi putNastasia wrote:samo sam skontala da nema Boga
Haj, uživaj u hrani za razliku od mene baksuza.
Ps.
Joj smrle, dobra ta bula
Da izvinete, mene više pale bule neg ove skinute.
Ono, haman ko dijete i kinderjaje
Baci nam tu sliku da vidimo pa nek padne forumNastasia wrote:Sekunda mi je sad zafalila da vam se prikažem sa maramom
Tobejarabi tobestakvirla, alaselamet.
- MarlboroGold
#5029 Re: Ateizam vs. Religija
Evo jedna i od mene... od legende.
- Smrcak15
#5030 Re: Ateizam vs. Religija
ma sa onakvim licom halalio bi joj ti brko vjeruj mi, kada bi ti rekla dodji zeni me, brzo bi ti rekao samo reci kad datum i sta je mehr da to odmah rijesimoMišo_Kovač wrote:Ništa bez sifona i čvrste pozadine. Džaba lijepo lice ako je ispod ovih čaršafa ravna ko dječak
-
John Cleese
#5031 Re: Ateizam vs. Religija
https://vignette.wikia.nocookie.net/swf ... -prefix=esBloo wrote:ManipulateJohn Cleese wrote:The amount of midichlorians in a life form represents it's ability to understand, comprehend, and manipulate the Force.
#samoKazem![]()
Bog je ultimate Sith Lord.
-
sekerbay
#5032 Re: Ateizam vs. Religija
Ne znači. Znači da ćeš završit u nekoj bašti u kojoj ćeš crnčit od sumraka do zore. Recimo polje kanabisaNastasia wrote:Ako moje ime na arapskom znači sigurnost Dženneta, je l' to znači da ću u Džennet iako sam atheist
Kad ste već krenuli, evo jedna prigodna
Ma to ja općenito u vezi bulaSmrcak15 wrote:ova na slici je teski izuzetak, gdje bi i misice svijeta smijesne izgledale pored
Šta da radim kad sam nastran.
- Nastasia
#5033 Re: Ateizam vs. Religija
Kanabisa kažeš? Okay, I'm in
Ništa to, ja volim ove domaće i malo tužaljive
- MarlboroGold
#5034 Re: Ateizam vs. Religija
Zar ne misliš da bi bila još ljepša i privlačnija da nije pokrivena?Smrcak15 wrote:ma sa onakvim licom halalio bi joj ti brko vjeruj mi, kada bi ti rekla dodji zeni me, brzo bi ti rekao samo reci kad datum i sta je mehr da to odmah rijesimoMišo_Kovač wrote:Ništa bez sifona i čvrste pozadine. Džaba lijepo lice ako je ispod ovih čaršafa ravna ko dječak
- Smrcak15
#5035 Re: Ateizam vs. Religija
evo za tvoju dusu, stare ali najboljeNastasia wrote:Kanabisa kažeš? Okay, I'm in![]()
- Nastasia
#5036 Re: Ateizam vs. Religija
MarlboroGold wrote:Zar ne misliš da bi bila još ljepša i privlačnija da nije pokrivena?Smrcak15 wrote:ma sa onakvim licom halalio bi joj ti brko vjeruj mi, kada bi ti rekla dodji zeni me, brzo bi ti rekao samo reci kad datum i sta je mehr da to odmah rijesimoMišo_Kovač wrote:Ništa bez sifona i čvrste pozadine. Džaba lijepo lice ako je ispod ovih čaršafa ravna ko dječak
Neke žene su stvarno ljepše sa maramom, ali stvarno
Mada to je subjektivni osjećaj.
- Nastasia
#5037 Re: Ateizam vs. Religija
Smrcak15 wrote:evo za tvoju dusu, stare ali najboljeNastasia wrote:Kanabisa kažeš? Okay, I'm in![]()
Samo ne volim Burhana, al' potrefio si.
Fali i ova
-
sekerbay
#5038 Re: Ateizam vs. Religija
Čuj tuzaljive 
Ps.
Meni su sve ljepše sa maramom.
Kakve se tu misli roje i ideje rađaju...
Ps.
- Smrcak15
#5039 Re: Ateizam vs. Religija
nekada je i ogromna ljepota kad se ukrasi prikrivajuMarlboroGold wrote:Zar ne misliš da bi bila još ljepša i privlačnija da nije pokrivena?Smrcak15 wrote:ma sa onakvim licom halalio bi joj ti brko vjeruj mi, kada bi ti rekla dodji zeni me, brzo bi ti rekao samo reci kad datum i sta je mehr da to odmah rijesimoMišo_Kovač wrote:Ništa bez sifona i čvrste pozadine. Džaba lijepo lice ako je ispod ovih čaršafa ravna ko dječak
znas da se i dijamanti ne pokazivaju javno , nego se cuvaju pokriveni i zastekani, daleko od ociju javnosti
svako voli lizalo iz radnje koje je zamotano nego ono odmotano na sred ulice na kojoj su se muhe okupile
- Nastasia
#5040 Re: Ateizam vs. Religija
Pa ja, kad kaže: sutra sunce će izaći naske ovdje neće naći, odma ti dođe da se ranišsekerbay wrote:Čuj tuzaljive
Ps.
Šalim se, fkt volim ove malo ... melanholične i tužaljive, stare ilahije
- Nastasia
#5041 Re: Ateizam vs. Religija
Smrcak15 wrote:
nekada je i ogromna ljepota kad se ukrasi prikrivajunije sve ljepota kada se pokaze sve odjednom...treba nekad malo i misterija da bude
![]()
znas da se i dijamanti ne pokazivaju javno , nego se cuvaju pokriveni i zastekani, daleko od ociju javnosti![]()
svako voli lizalo iz radnje koje je zamotano nego ono odmotano na sred ulice na kojoj su se muhe okupile
Smrle, molim te da ne koristiš ponovo te glupe analogije i ne unižavaš milione nepokrivenih žena poredeći ih sa usranim lizalom. Eto pls.
-
sekerbay
#5042 Re: Ateizam vs. Religija
Aaaaa, sila. Da je triput preslušam, vratio bih se starim navikama i druženju sa crnim dzonijemNastasia wrote:sutra sunce će izaći naske ovdje neće naći, odma ti dođe da se raniš
Nastasia wrote:unižavaš milione nepokrivenih žena poredeći ih sa usranim lizalom
- Smrcak15
#5043 Re: Ateizam vs. Religija
a da malo pazljivije pratis sta pisem mozda bi i skontala sta se hoce reci....pitanje je da li si uopste razumjela i ko su muhe u ovoj analogiji uopsteNastasia wrote:Smrcak15 wrote:
nekada je i ogromna ljepota kad se ukrasi prikrivajunije sve ljepota kada se pokaze sve odjednom...treba nekad malo i misterija da bude
![]()
znas da se i dijamanti ne pokazivaju javno , nego se cuvaju pokriveni i zastekani, daleko od ociju javnosti![]()
Smrle, molim te da ne koristiš ponovo te glupe analogije i ne unižavaš milione nepokrivenih žena poredeći ih sa usranim lizalom. Eto pls.
- Smrcak15
#5044 Re: Ateizam vs. Religija
u dzennet se ne ulazi na osnovu imena, nego na osnovu stanja u srcu i onoga sto su ruke zaradile tokom ovozemlajskog zivota.Nastasia wrote:Ako moje ime na arapskom znači sigurnost Dženneta, je l' to znači da ću u Džennet iako sam atheist
- medvjed23
#5045 Re: Ateizam vs. Religija
ja mu ne kontam ono sa dijamntima.. zar se dijamanti ne pokazuju javno, u sklopu nakita?
- Nastasia
#5046 Re: Ateizam vs. Religija
Smrcak15 wrote:a da malo pazljivije pratis sta pisem mozda bi i skontala sta se hoce reci....pitanje je da li si uopste razumjela i ko su muhe u ovoj analogiji uopsteNastasia wrote:Smrcak15 wrote:
![]()
Razumijela sam ja šta ti hoćeš reći, i kako god okreneš - ponižavaš.
Ili si možda zaboravio na masu lijepih, finih, umotanih cura što ga na bentbaši primaju u dupe čuvajući nevinost za brak?
Daj molim te, popusti se poređenja iz srednjeg vijeka.
Evo ona je pokrivena pa se sigurno "muhe" na nju lijepe gdje god ode jer je djevojka prelijepa.
Znači, tražite neko poštovanje, kmečite na sva zvona kako se vjernici ismijavaju, pljuju, a poredite žene koje ne znate sa nekim lizalima "na cesti" i sličnim stvarima. Pa jel' to lijepo?
- Smrcak15
#5047 Re: Ateizam vs. Religija
valjda nisu dijamanti od vise miliona na samom izlogu do prozora, gdje su na dohvat ruke lopovima, nego se cuvaju na sigurnijim mjestima dobro zastekanim.medvjed23 wrote:ja mu ne kontam ono sa dijamntima.. zar se dijamanti ne pokazuju javno, u sklopu nakita?
- Smrcak15
#5048 Re: Ateizam vs. Religija
Nastasia wrote: Razumijela sam ja šta ti hoćeš reći, i kako god okreneš - ponižavaš.
Ili si možda zaboravio na masu lijepih, finih, umotanih cura što ga na bentbaši primaju u dupe čuvajući nevinost za brak?
Evo ona je pokrivena pa se sigurno "muhe" na nju lijepe gdje god ode jer je djevojka prelijepa.
Znači, tražite neko poštovanje, kmečite na sva zvona kako se vjernici ismijavaju, pljuju, a poredite žene koje ne znate sa nekim lizalima "na cesti" i sličnim stvarima. Pa jel' to lijepo?
znaci ponizavam one zene koje su polugole u minjacima i duboko otkriven dekolteima odu u grad na taj nacin privlacei muskarce, ako ih sporedim sa otvrenim lizalom gdje se lijepe muhe (svakakvi muskarci)
znaci ja koji upozoravam na takvo nesto zee koje same sebe pnizavaju preizazovnim oblacenjem.
pa ja se sjecam na bascarsiji dok sam kao mladic hodam, neka djevojka nije ni minic obukla nego sorc koji pokriva samo pola guze, znaci vidi se pola guze
ne poinizava smrle takve zene nego one same sebe ponizavaju kad otkriju i previse ,a smrle samo upozorava na takav nacin oblacenja.
- Nastasia
#5049 Re: Ateizam vs. Religija
Smrle, nisu sve otkrivene žene u minićima, šorcevima, polugole.Smrcak15 wrote:Nastasia wrote: Razumijela sam ja šta ti hoćeš reći, i kako god okreneš - ponižavaš.
znaci ponizavam one zene koje su polugole u minjacima i duboko otkriven dekolteima odu u grad na taj nacin privlacei muskarce, ako ih sporedim sa otvrenim lizalom gdje se lijepe muhe (svakakvi muskarci)
znaci ja koji upozoravam na takvo nesto zee koje same sebe pnizavaju preizazovnim oblacenjem.
pa ja se sjecam na bascarsiji dok sam kao mladic hodam, neka djevojka nije ni minic obukla nego sorc koji pokriva samo pola guze, znaci vidi se pola guzenaroda masa ferhadijom, a ona ko da nista nije, poslije se zapitas,,,,jeli moguce ovako
![]()
ne poinizava smrle takve zene nego one same sebe ponizavaju kad otkriju i previse ,a smrle samo upozorava na takav nacin oblacenja.
Znači ja sam primjetila da ti jednostavno ne možeš da pojmiš da neko može biti skroman, konzervativan, a ne biti vjernik.
Sve pokrivene su dijamanti, skriveni, pa te pitam jesu li i ove što puše kurac na Bentbaši a ne skinu maramu isto tako dijamanti?
Sve otkrivene su u minićima, šorcevima, ponižavaju se, i ti treba još da ih ponižavaš?
Ima li ikakve sredine, ima li išta između ima li išta sivo?
Evo recimo, ja, 90% vremena sam ovako obučena:

Čime ja sebe ponižavam?
Pa i da se ponižavam, odakle tebi pravo da ti to radiš?
Ja sa sebe mogu radit šta ja hoću ali odakle TEBI pravo da ti nekome sudiš?
Da nisi možda Bog il' Božiji poslanik?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5050 Re: Ateizam vs. Religija
prazan grad samo turisti hodaju
gdje ste danas sekularisti i ateisti
gdje ste danas sekularisti i ateisti