Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- insomnia78
#5026 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Na stranu bubanje. Al islam i feminizam, kontrola radjanja, skolovanje zena [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
- dale cooper
#5027 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa ne mora te pripadnost nekoj religiji redukovati da se identificiraš isključivo sa njome. U tomeinsomnia78 wrote:Iz Cikaga moje znas ti dobro koje?hillbill wrote:insomnia78 wrote:Muslimanka koja se vanbracno kituje [emoji23][emoji23][emoji23]
hocs reci da se tvoje ne kitiju.......a ne bi trebale......koliko ja znam
Ne znam koji kurac onda ljudi isturaju pripadnost nekakvoj religiji uopste. Djeluje glupo
i jeste poenta Aylinog transparenta.
-
tlr
#5028 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trump nije ničiji. Trump nije sav svoj, a kamoli da bude nečiji.animals wrote:Kakvesu ovo konstrukcije ovdje..
Trump Srpski i Hrvatski a protiv Bosnjaka..
Niti je Srpski a jos manje Hrvatski..
a ne vjerujem da ima nesto protiv Bosnjaka..
a sto se Bosnjaci solidarisu sa svim muslimanima ovog svijeta ,to je druga prica..
i sad se ubise od pisanja pojedini forumasi kako je on na strani Srba i Hrvata..
jest al u k..
Istovremeno se da vidjeti da su Trumpovi neki vrlo glasni profesionalni Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Slovenaci, Austrijanci, Francuzi ... i taj polusvijet blesavo vjeruje da će Trump izliječiti sve njihove frustracije i probleme koje su zapravo kreirali ti glasni i profesionalni.
Neće Trump ništa riješiti, a frustracije će biti sve gore i gore.
Last edited by tlr on 22/01/2017 16:19, edited 2 times in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5029 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
mozemo tatici pozeljeti jos jedan mandat

-
Ripicipi
#5030 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
dale cooper wrote:
Pa ne mora te pripadnost nekoj religiji redukovati da se identificiraš isključivo sa njome. U tome
- insomnia78
#5031 Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa ne mora samo sto je TruNp blize ovi stvarima nabrojanim na njenom kartonu nego islamRipicipi wrote:[emoji106]dale cooper wrote:
Pa ne mora te pripadnost nekoj religiji redukovati da se identificiraš isključivo sa njome. U tome
Da se ne lazemo.
Ah da, islam je savrsen, ljudi nisu
- sinuhe
#5032 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
O Ayli jedino znamo da nije muslimanka.
- insomnia78
#5033 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I da je dobra ko dobar dansinuhe wrote:O Ayli jedino znamo da nije muslimanka.
-
Ripicipi
#5034 Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pises gluposti, hoces da kazes da musliman mora biti ili radikalan ili nikakav?insomnia78 wrote:Pa ne mora samo sto je TruNp blize ovi stvarima nabrojanim na njenom kartonu nego islamRipicipi wrote:[emoji106]dale cooper wrote:
Da se ne lazemo.
- insomnia78
#5035 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sto ti neces?
Ah da postoji i ovaj light "nas bodanski(karacu se, kockati, drogirati, piti ali necu krmetine) islam" [emoji4]
Ah da postoji i ovaj light "nas bodanski(karacu se, kockati, drogirati, piti ali necu krmetine) islam" [emoji4]
- dale cooper
#5036 Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Opet ne shvataš poentu. Nije nikakav problem biti i muslimanka i feministkinja i amerikanka.insomnia78 wrote:Pa ne mora samo sto je TruNp blize ovi stvarima nabrojanim na njenom kartonu nego islamRipicipi wrote:[emoji106]dale cooper wrote:
Da se ne lazemo.
Problem je samo kod ljudi koji na islam gledaju isključivo kroz prizmu islamističkih radikala i
islamističkog terorizma kao što to Trump gleda ili kao što očigledno gledaš i ti. I ljude koji
kao jedini ispravan način prakticiranja islama vide onaj što dolazi iz Saudijske Arabije i sličnih
država koje praktikuju rigidni šerijetski islam. Ayla vas sve demantuje.
- sinuhe
#5037 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Rodjena u Americi, udata za cafira ali su joj kod kuce rekli sta je bosanski islam 
- Edin H.
#5038 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
dale cooper wrote:
Mogla bi Ajla fasovati deset kuka u muriji ako je pravila pizdarije.
http://www.independent.co.uk/news/world ... 40071.html
- insomnia78
#5039 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da, islam nije ono sto pise u Kur'anu. Islam je ono sto bosnjo kazedale cooper wrote:Opet ne shvataš poentu. Nije nikakav problem biti i muslimanka i feministkinja i amerikanka.insomnia78 wrote:Pa ne mora samo sto je TruNp blize ovi stvarima nabrojanim na njenom kartonu nego islamRipicipi wrote: [emoji106]
Da se ne lazemo.
Problem je samo kod ljudi koji na islam gledaju isključivo kroz prizmu islamističkih radikala i
islamističkog terorizma kao što to Trump gleda ili kao što očigledno gledaš i ti. I ljude koji
kao jedini ispravan način prakticiranja islama vide onaj što dolazi iz Saudijske Arabije i sličnih
država koje praktikuju rigidni šerijetski islam. Ayla vas sve demantuje.
- ultima_palabra
#5040 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sve bi on to predeverao, ali birth control je no-no.seln wrote: O svega nabrojanog, tebi samo "american" nije mrsko.
-
hillbill
#5041 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
znam....znam......mozda bolje nego ti.....a nisam tvojinsomnia78 wrote:Iz Cikaga moje znas ti dobro koje?hillbill wrote:insomnia78 wrote:Muslimanka koja se vanbracno kituje [emoji23][emoji23][emoji23]
hocs reci da se tvoje ne kitiju.......a ne bi trebale......koliko ja znam
Ne znam koji kurac onda ljudi isturaju pripadnost nekakvoj religiji uopste. Djeluje glupo
-
Ripicipi
#5042 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa i u krscanstvu je pola toga zabranjeno, pa ne govoris kako ni krscani ustvari nisu krscani.insomnia78 wrote:Sto ti neces?
Jos samo da napises i da svaka nepokrivena zena nije muslimanka, ono... razmisljanje ti je radikalno.
- insomnia78
#5043 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jebe mi se bolan i za jednim i za drugim a i za trecim samo koji kurac isticanje necega sto blage veze sa mozgom nema. Kakav feminizam i islam? Kakav feminizam i bilo koja religija?
- ultima_palabra
#5044 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
U Kur'anu pise da je musliman onaj koji izgovori sehadet. Mumin (musliman vjernik) je nesto drugo, ali cura se nije tako ni identifikovala.insomnia78 wrote: Da, islam nije ono sto pise u Kur'anu. Islam je ono sto bosnjo kaze
- Sanjarko
#5045 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovdje vi Bog pa nest odlucujete.
Ko je Musliman itd. dobar, los, zao, vaki naki.
- It_is_a_Leclerc
#5046 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Glavni argument svih trumpovaca protiv veličanstvenog Marša diljem svijeta je da se na maršu promovisao "Islam, džihad i hidžab" (zbog velikog broja pokrivenih žena u povorci).
A mi imamo ovdje na forumu onih koji takve podržavaju.
Jezivo.
A mi imamo ovdje na forumu onih koji takve podržavaju.
Jezivo.
- Pandakonda
#5047 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovdje je neko ostavio dobar komentar, zašto su se naši muslimani odma "iznervirali" ili "prepali" kad je Trump rekao da hoće da uništi Islamski terorizam ? Valjda je to cilj svakog normalnog muslimana ?
- Sanjarko
#5048 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vizionar 1985 wrote:Ovdje vi Bog pa nest odlucujete.
- dale cooper
#5049 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa piše i u bibliji svašta pa se katoličanstvo većim dijelom reformiralo i modernizovalo (ne računajući katolibaneinsomnia78 wrote:[
Da, islam nije ono sto pise u Kur'anu. Islam je ono sto bosnjo kaze
koji srećom nisu u većini) i ne prakticira bukvalno sve ono što piše u bibliji. Zašto i islam ne bi mogao proći
isti put i zašto bi praktikovanje islama što dolazi iz arapskih zemalja bilo jedino ispravno?
- Sanjarko
#5050 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pandakonda wrote:Ovdje je neko ostavio dobar komentar, zašto su se naši muslimani odma "iznervirali" ili "prepali" kad je Trump rekao da hoće da uništi Islamski terorizam ? Valjda je to cilj svakog normalnog muslimana ?
Pravi vjernik se ne boji.
PS. nisam Musliman.
PPS. dok god bude borba protiv Terorizma a ne Agresije na Nevin Narod.