Pariz
- insomnia78
#5026 Re: Pariz
Saobracajna dozvola auta kojim se napadac dovezao glasi na ime Karim C. Policija trenutno radi na utvrdjivanju identiteta. Karim je inace 2005-e osudjen na 15 godina, kazna mu je kasnije smanjena na 5, zbog trostrukog pokusaja ubistva iz 2001-e. Dvojica su bili policajci.
- Nadzornik
#5027 Re: Pariz
Ovo je napadac iz Pariza, Jusuf el Osri koga zovu 007.
Identité du terroriste connue : YOUSSEF EL OSRI

- Krokodajl
#5028 Re: Pariz
Doš'o vakat, pa se više i ne čudim dešavanjima u Francuskoj, šokiralo bi me iskreno, a i šokira, kada se desi negdje drugo, ali u Francuskoj, već postala normalna stvar, nažalost.
Sad biti general poslije bitke, ali godinama, svima je jasno da sistem ne radi, jedno je tolerancija a drugo je kontrola, prevencija.
U Francuskoj to ništa ne štima, u Francuskoj razni razni likovi mogu organizovati predavanja na razne teme, vrbovat omladinu, Francuska po tom segmetu uopće nema kontrolu.
A ono najlakše i najjedonstavnije rješenje, koje zagovara Marine.
Uopće nije rješenje, jer u slučaju Francuske prijetnja ne dolazi iz vana, već iznutra, ne unose neki imigranti, ili sumnjivi Arapi terorizam u Francusku, on je tu godinama, klica je davno posijana, samo što Francuska nikad nije ozbiljno radila po tom pitanju, jer uvijek se gledao preko zida, kad će doći.
Eh.
Sad biti general poslije bitke, ali godinama, svima je jasno da sistem ne radi, jedno je tolerancija a drugo je kontrola, prevencija.
U Francuskoj to ništa ne štima, u Francuskoj razni razni likovi mogu organizovati predavanja na razne teme, vrbovat omladinu, Francuska po tom segmetu uopće nema kontrolu.
A ono najlakše i najjedonstavnije rješenje, koje zagovara Marine.
Uopće nije rješenje, jer u slučaju Francuske prijetnja ne dolazi iz vana, već iznutra, ne unose neki imigranti, ili sumnjivi Arapi terorizam u Francusku, on je tu godinama, klica je davno posijana, samo što Francuska nikad nije ozbiljno radila po tom pitanju, jer uvijek se gledao preko zida, kad će doći.
Eh.
- arzuhal
#5029 Re: Pariz
ISIL ima kameleonsku ideologiju, ne znaš jesu li globalisti ili antiglobalisti, to valjda zavisno od naručioca njihovih usluga, odnosno kao im se kaže...Ovdje rade u korist Marin Le Pen, antiglobalistikinje, a inače djeluju po stvarateljima ciljevima - globalistički...
Jes' mi drago što kod nas još nije rat...
- arzuhal
-
hamzabosnjacki202
#5031 Re: Pariz
zasto si bolestanarzuhal wrote:ISIL ima kameleonsku ideologiju, ne znaš jesu li globalisti ili antiglobalisti, to valjda zavisno od naručioca njihovih usluga, odnosno kao im se kaže...Ovdje rade u korist Marin Le Pen, antiglobalistikinje, a inače djeluju po stvarateljima ciljevima - globalistički...
- insomnia78
#5032 Re: Pariz
Ne znam odakle ti ova informacija, lazem, znam kruzi po twiteru ali moguce je da je u pitanju drugi lik.Nadzornik wrote:Ovo je napadac iz Pariza, Jusuf el Osri koga zovu 007.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5033 Re: Pariz
Kad god se dogdi neki napad
Teoreticari i oni sto pravdaju
Izvrstan tajming
Izbori, mjesna zajednica, skijaska sezona, utakmica...
Teoreticari i oni sto pravdaju
Izvrstan tajming
Izbori, mjesna zajednica, skijaska sezona, utakmica...
- arzuhal
#5034 Re: Pariz
Yrfan Neffych: Napadač u Parizu od ranije poznat policiji
http://www.slobodnaevropa.org/a/28442991.html

http://www.slobodnaevropa.org/a/28442991.html
-
Bodkin
#5035 Re: Pariz
Hebote prosle sedmice hodao tuda.insomnia78 wrote:
A kakav je to terorista koji pored 20k civila oko sebe zapuca na drotove i to nakon sto se svadjao sa njima
- arzuhal
#5036 Re: Pariz
Najpošteniji terorista: ne dira civile, a s policijom je prvo pokušao stvar riješiti razgovorom. Jer, što bi rekla nana Rifatovca: Bolje i hiljadu godina razgovarati i svađati se nego jedan dan terorisati s oružjem...Bodkin wrote:Hebote prosle sedmice hodao tuda.insomnia78 wrote:
A kakav je to terorista koji pored 20k civila oko sebe zapuca na drotove i to nakon sto se svadjao sa njima
- Pandakonda
#5037 Re: Pariz
Uzima Marine ovo pješke

- insomnia78
#5038 Re: Pariz
Uzima karinu. Prerano se radujete
I koji se kurac uopste dopusta hinjsko propagiranje fasizma na forumu?
I koji se kurac uopste dopusta hinjsko propagiranje fasizma na forumu?
- vazi
#5040 Re: Pariz
Nabili 200 strana, svaka cast no nemam kad citat a u dilemi sam pa posavjetujte me : za koga da glasam u nedelju aBd, prvi krug
Pojma nemam za koga , niko mi nije wau niti iko ima program koji me odusevljava... A glasati se treba ...
Pojma nemam za koga , niko mi nije wau niti iko ima program koji me odusevljava... A glasati se treba ...
- Truba
-
Novak20
- Truba
#5043 Re: Pariz
to mi je promaklo ali hvala
nije normalno da homoseksualac, krstofob i simpatizer alkaide glasuju za isti stranku
to nije normalno i to mora rezultirati tektonskim poremećajima
sva sreća za njih što su peta ekonomija i nuklearna sila pa će to mnogo bolje preboljeti nego jadna juga i naša bosna
nije normalno da homoseksualac, krstofob i simpatizer alkaide glasuju za isti stranku
to nije normalno i to mora rezultirati tektonskim poremećajima
sva sreća za njih što su peta ekonomija i nuklearna sila pa će to mnogo bolje preboljeti nego jadna juga i naša bosna
- Truba
#5044 Re: Pariz
vidim oni komunistički anarhisti i rušitelji opet maltretiraju poštene građane ovoga puta pariza
pale žare i uništavaju privatnu imovinu
budući da sam 10 godina bio član stranke koja je reformirana iz te ideologije znam i zašto
zato što nemaju ništa svoje, ništa nisu stekli svojim rukama jer i u 40. godini života i dalje studiraju i roditelji im plaćaju podstanasrtvo da bi mogli u konkubinatu živjeti sa svojom sličnih mišljenja curom od 39 godina koja također vječno studira
takvi bi vječno otimali drugima i rušili jer nemaju ništa svoje ne cijene što se stekne vlasititm rukama
a drugi su djeca doktora i menadžera te načelnika koji imaju sve što požele ali opet nisu stekli svojim rukama pa ne cijene...pa takodjer misle da svima pada s neba kao njima... oni završe nešto u travniku ako nisu nadareni kao im roditelji da završe medicninu
i naravno mekdonalds... GO VEGAN piše
kako bi bilo da upadnem u prodavaonicu soje i prase i napišem počnite jesti meso stoko
pale žare i uništavaju privatnu imovinu
budući da sam 10 godina bio član stranke koja je reformirana iz te ideologije znam i zašto
zato što nemaju ništa svoje, ništa nisu stekli svojim rukama jer i u 40. godini života i dalje studiraju i roditelji im plaćaju podstanasrtvo da bi mogli u konkubinatu živjeti sa svojom sličnih mišljenja curom od 39 godina koja također vječno studira
takvi bi vječno otimali drugima i rušili jer nemaju ništa svoje ne cijene što se stekne vlasititm rukama
a drugi su djeca doktora i menadžera te načelnika koji imaju sve što požele ali opet nisu stekli svojim rukama pa ne cijene...pa takodjer misle da svima pada s neba kao njima... oni završe nešto u travniku ako nisu nadareni kao im roditelji da završe medicninu
i naravno mekdonalds... GO VEGAN piše
kako bi bilo da upadnem u prodavaonicu soje i prase i napišem počnite jesti meso stoko
- insomnia78
#5045 Re: Pariz
Zato je tu CRS
Milicijo, postupi po naredjenju
- insomnia78
#5046 Re: Pariz
Napad nozem u Parizi. Osam ranjenih i jedan mrtav. Napadac ubijen od strane policije
- Edin H.
#5047 Re: Pariz
Pokusali ga navodno prvo neutralisati tejzerom, ali s obzirom da ga to nije zaustavilo pogodili ga sa dva metka.
- insomnia78
#5048 Re: Pariz
Joj FN akcije po tviteru
Kaze dok francuzi pjevaju o ilegalnim na evroviziji “nova sansa za Francusku” ubija ljude po Parizu.
Kaze dok francuzi pjevaju o ilegalnim na evroviziji “nova sansa za Francusku” ubija ljude po Parizu.
- animals
#5049 Re: Pariz
Inzinjeri se opet docepali nozeva..
- insomnia78
#5050 Re: Pariz
Nije objavljen identitet.
Mada maloprije voditeljica rece da je vidjela sliku radi se o decku od 20-tak godina. Braon boje koze, sjever Afrike. Ima bradu i duzu kosu. Nije imao dokumente pa cekaju identifikaciju otisaka prstiju
Mada maloprije voditeljica rece da je vidjela sliku radi se o decku od 20-tak godina. Braon boje koze, sjever Afrike. Ima bradu i duzu kosu. Nije imao dokumente pa cekaju identifikaciju otisaka prstiju