Mr.Sojic wrote: ↑28/10/2022 14:38
Sanjarko wrote: ↑28/10/2022 14:26
najgore sto mi puno prometa trosi a nisam nista puno gledao, malo YT, malo tekmu neki dan, samo 20 min, 4,5 GB prometa za 3 dana, sistem i firefoks 3 GB, prebacit cu se na MS Edz mozda, a vidim sta se ostaloga tice, svega
laganini, jer zbog bolesti i nemogu i da hocu brze
Izvini zbog pitanja, procitao sam za tvoje finansije, zdravlje.Kao prvo de ti nama ako Bog da ozdravi, a kao drugo jel' imas opciju neogranicenog interneta?
hvala, sad sam vec 2 godine dobro, zadnji put ispad imao kad je rahmetli stari imao mozdani preda mnom, finansijski nam je malo bolje itd., nazalost sto se interneta nemam opciju neogranicenog interneta nego hvatam s mifi rutera od halo telekoma internet za 22 KM mjesecno dobijem 50 GB, gledao u bh telekom ima neki net go za 35 KM, 100 GB, pa po usporenoj brzini neograniceno
samo tako nesto mogu uvest, ostalo ne, donedavno sam na ovom halu dobijao za 22 KM 80 ili 100 GB mjesecno, ali kako su uveli apk za placanje itd., daju 3x vise prometa preko apk dokupa, ali na ruteru to nemogu da dokupim, 120 GB daju sad za 22 KM
ima mtel za 30 KM, 300 GB ali neznam da li blokiraju ove neznam kako da kazem iptv i sl., s kodija i sl.
prije sam mtel koristio dok nisu uveli ovo blokiranje, ako ne blokiraju sad opet uzeo bi to
posto zbog bolesti puno i cesto spavam ni ne treba mi previse prometa, ali mi treba onako, za tekmi, poneki film, seriju, i igricu jednu, malo forum i tjt
posto se ne krecem puno, ne izlazim itd., laptop i internet mi je, neznam kako da kazem, ne zabava, nego potreba za druzenje i sl., posto sam i u svom svijetu puno, takva vrsta bolesti je sch