Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kiki_Musampa wrote:
Ja sam protiv paljenja suda,uopšte da budem iskren, ali Jasmin je također kriv za nastalu situaciju u gradu,možda i više nego što misliš. Pa samo je vazduh ostao da se ne naplaćuje u ovom gradu.Jedno vrijeme se i sunce pokušalo naplatiti....
Jasmin je odavno trebao otici, ali ovi su bar prvo trebali zatraziti njegovu ostavku, a ne samo zapaliti zgradu.
Vanilla nije zgrada usput nego su maksuz isli da zapale
Kiki_Musampa wrote:
Ja sam protiv paljenja suda,uopšte da budem iskren, ali Jasmin je također kriv za nastalu situaciju u gradu,možda i više nego što misliš. Pa samo je vazduh ostao da se ne naplaćuje u ovom gradu.Jedno vrijeme se i sunce pokušalo naplatiti....
Jasmin je odavno trebao otici, ali ovi su bar prvo trebali zatraziti njegovu ostavku, a ne samo zapaliti zgradu.
Jasmina nisu trebali birati ako im nije valjao. I ja mislim da je trebao otici jos 2008, ali ovo danas vise nema veze sa bilo cim.
Daj boze da ne bude gore nego prije protesta.
Kiki_Musampa wrote:
Vanilla nije zgrada usput nego su maksuz isli da zapale
Nek su 'ebo mu jezera uhhh....
Tako je! Kud ne zapalise i dom zdravlja i kliniku, uhhh....
Izetbegović: Razumijem ljutnju, ali je paljenje neprihvatljivo
znam, prihvatljivije je da se skupilo stotinjak ljudi, da su postavili šatore i neki od njih mirnim protestima ostali 3 mjeseca na hladnoći, na njih se ne bi ni osvrnuli .... mrššš stoko !
meni se cesto desavalo da nemam pola marke i da hodam poderan PRIJE rata....
pa nisam isao paliti javne ustanove.
I kada sam (urijetko) imao cokoladu, nisam je jeo na dupe.
neregistrovani wrote:
niste krivi, ali ne trebate hinjski i ljigavo podržavati vlast, ono u stilu, imam 600, 800, 1500 KM i meni je dobro, boli me kita što neki hajmo reći Meho, borac od prvog dana rata, iz Čelića, Kalesije, Tuzle, Teočaka, nebitno, nema ni pola KM da dadne dijetu za sendvič kad dijete podje u školu..e zato nam je gospodo država u kurcu.
kad protestvuju invalidi, nema nastavnika, kad protestvuju demobilisani borci nema penzionera, kad su penzioneri bili na ulicama jebe se ljekarima..
Zlatni ljiljani su veceras najostrije osudili huliganstvo na ulicama. Tako nemoj se ti brinuti za borce.
Dakle dobro im je, i oni su na državnoj sisi. Neka onda idući put ne kukaju kada im penzije budu kasnile.
Meni je zao ovo reci, ali glup si
Zlatni ljiljani su sa razlogom heroji i to sto su na drzavnoj sisi je sa razlogom. I trebaju biti, mada su sada na kapaljci drzave, koju su napravaili i predali opcrvenim i zelenim debilima.
Normalo da ce osuditi ono sto je prije 20 godina metcima, dijelovima tijela, a neki ljiljani i zivotima branili.
samo me zanima, je li ovaj efendija Velić plakao u tišini dok se hapalo na sve strane, prvo u ratu, pa onda poslije rata, kad se stvorilo na stotine ratnih profitera - a koji su danas "ugledni" građani, humanisti i poduzetnici...jeli plakao u tišini kad su se redom gasile i odvodile u stecaj najvece BH firme, kad su se iste prodavale strancima za bagatelu, kad su se najmeštali tenderi...place li Velić u tišini kada vidi prevarene ljude svuda oko sebe ili je taj plac samo današnja exkluziva kad je vidio 10-tak huligana kako divljaju.
pišam ti se na plac u tišini
Last edited by LSD on 07/02/2014 22:08, edited 1 time in total.
swanfilter wrote:Nit jednog trenutka ne krivim hulihane za paljevinu, unistavanje, ... Za sve jucer, danas i zadnjih 20 godina krivim politicke strukture ove drzave. Za sve! Građane i huligane krivim samo za mnogo zakasnjelu reakciju. Ovo se moglo 2000-20005 uraditi i danas bi bila mnogo mirnija BIH ...
Pit'o bi te ja bil ih krivio da su ti danas ispraznilii i adaptirali stan jer njih bolji qurac jel to drzavno ili tvoje, bitno je da se ravaljuje tudje.
Nisi mogao imati Bičakčića i cokoladu, ne ide jedno s drugim
Ako ima neko iz Bihaca da pruzi informaciju.
Slusao sam danas BH Radio da su demonstranti krenuli prema nekom hotelu Hamdije Lipovace prema Izacicu da ga zapale i tu su ih docekali drotovi (povuceni ispred zgrade kantona na rezervni polozaj ).
Pa me interesuje da li je licna garda Zlajinog malog iz Unsko-sanskog kantona spasila nekretninu biscanskom Capo di tutti capi.
Izetbegović: Razumijem ljutnju, ali je paljenje neprihvatljivo
znam, prihvatljivije je da se skupilo stotinjak ljudi, da su postavili šatore i neki od njih mirnim protestima ostali 3 mjeseca na hladnoći, na njih se ne bi ni osvrnuli .... mrššš stoko !
I ocevi i majke sve te djece su svake cetiri godine redovno zaokruzivali one radi kojih nisu imali za uzinu ili cokaladu ali je uvijek bilo bitno zaokruziti "nase"!
Edin H. wrote:Sretan je narod koji ima takvu omladinu
Je...evo, u ovom panegiriku na dzaziri neko spominje fakultete i kako se ne moze upisati od guzonjinih sinova, a studira i ala i vrana...i opet svi nepismeni.