Cini mi se da je bio problem s nekim kodovima da se nisu mogli unijeti na web site PS store nego se moralo unijeti direktno sa konzole, tako nesto... U svakom slucaju probaj, ako vec nisi, na oba nacina i na web sajtu i direktno na konzoli da uneses...1921 wrote:Traze mi sad da pitam Sonyjev support kad i gdje je kod iskoristen pa kao da im posaljem screenshot. Da li je G2A legalan, smijem li uopste spomenuti Sonyju da sam ga tamo kupio?PS4 Share wrote:Dobiti ces novi ili refund ne brini, samo dok vide poruku1921 wrote:Uzeh maloprije na G2A gift card za us psn i samo sto sam kupio odem da redeemujem kad dobih poruku da je kod vec redeemovan.![]()
Seller je izgledao pouzdan, preko 20k transakcija i oznacen kao excellent. Odmah sam i njemu poslao poruku i napisao ticket supportu. Je li imao neko slicna iskustva, moze li se ocekivati da budu fer ili se mogu halaliti s lovom?
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- SanskiBiser
#5026 Re: PlayStation 4 - all about
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5027 Re: PlayStation 4 - all about
Imao je beni tu situaciju, javi se njemu.
Nego, šta je razlika između obične i Complete Edition ovog Witchera 3
- SanskiBiser
#5028 Re: PlayStation 4 - all about
Obicna verzija je samo Base Game tj. Wild Hunt a Complete Edition bi trebao biti ekvivalent GOTY verzije za PC, znaci Wild Hunt + dvije ekspanzije Heart of Stone i Blood & Wine is svi ostali DLC koji zu izasli. Heart of Stone ti je oko 20ak sati Gameplay a Blood & Wine oko 40ak sati...Tomahawk11 wrote:Imao je beni tu situaciju, javi se njemu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5029 Re: PlayStation 4 - all about
Znači, vrijedi ove razlike, jer je obična verzija 11.99 $, a Complete Edition 14.99 %...HvalaSanskiBiser wrote:Obicna verzija je samo Base Game tj. Wild Hunt a Complete Edition bi trebao biti ekvivalent GOTY verzije za PC, znaci Wild Hunt + dvije ekspanzije Heart of Stone i Blood & Wine is svi ostali DLC koji zu izasli.Tomahawk11 wrote:Imao je beni tu situaciju, javi se njemu.
- SanskiBiser
#5030 Re: PlayStation 4 - all about
Vrijedi itekako i Heart of Stone i Blood & Wine su komotno mogle biti zasebne igre tj. nastavci TW3, preporuka je igrati prvo Wild Hunt dok se ne aktivira kvest Brothes in Arms u Novigradu i onda poceti igrati i zavrsiti Heart of Stone ekspanziju pa se vratiti i zavrsiti Wild Hunt i onda odigrati Blood & Wine. To je vecini igraca najbolje iskustvo pogotovo ko prvi put igra jer ako se zavrsi Wild Hunt prije Heart of Stone onda puno igraca pati od da kazemo antiklimaks sindroma dok igra Heart of Stone jer se ekspanzija odvija na istoj mapi kao i Wild Hunt samo na novim lokacijama i sa novim likovima. Blood & Wine je potpuno nova mapa i prakticno igra za sebe.Tomahawk11 wrote:Znači, vrijedi ove razlike, jer je obična verzija 11.99 $, a Complete Edition 14.99 %...HvalaSanskiBiser wrote:Obicna verzija je samo Base Game tj. Wild Hunt a Complete Edition bi trebao biti ekvivalent GOTY verzije za PC, znaci Wild Hunt + dvije ekspanzije Heart of Stone i Blood & Wine is svi ostali DLC koji zu izasli.Tomahawk11 wrote:Imao je beni tu situaciju, javi se njemu.
- TMovac
#5031 Re: PlayStation 4 - all about
za Heart of stone mu treba Geralt na barem 30-tom levelu. Moja preporuka, prvo nadograditi AXII na level 2, treba na samom pocetku igre. A onda QUEN na maksimum i IGNI , a nakon toga AARD. YRDEN sam rijetko koristio i licno mi je nepotrebno, ako ovo ostalo imas na maksimali.SanskiBiser wrote:Vrijedi itekako i Heart of Stone i Blood & Wine su komotno mogle biti zasebne igre tj. nastavci TW3, preporuka je igrati prvo Wild Hunt dok se ne aktivira kvest Brothes in Arms u Novigradu i onda poceti igrati i zavrsiti Heart of Stone ekspanziju pa se vratiti i zavrsiti Wild Hunt i onda odigrati Blood & Wine. To je vecini igraca najbolje iskustvo pogotovo ko prvi put igra jer ako se zavrsi Wild Hunt prije Heart of Stone onda puno igraca pati od da kazemo antiklimaks sindroma dok igra Heart of Stone jer se ekspanzija odvija na istoj mapi kao i Wild Hunt samo na novim lokacijama i sa novim likovima. Blood & Wine je potpuno nova mapa i prakticno igra za sebe.Tomahawk11 wrote:Znači, vrijedi ove razlike, jer je obična verzija 11.99 $, a Complete Edition 14.99 %...HvalaTomahawk11 wrote:Imao je beni tu situaciju, javi se njemu.
Obicna verzija je samo Base Game tj. Wild Hunt a Complete Edition bi trebao biti ekvivalent GOTY verzije za PC, znaci Wild Hunt + dvije ekspanzije Heart of Stone i Blood & Wine is svi ostali DLC koji zu izasli.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5032 Re: PlayStation 4 - all about
Šta ispisaste, na kojem je to jeziku
Nemam kad sad zasad igrati, a imam još dosta toga, ali uzeto po ovoj dobroj cijeni, a zabilježiću ovo vaše, pa primjeniti
Nemam kad sad zasad igrati, a imam još dosta toga, ali uzeto po ovoj dobroj cijeni, a zabilježiću ovo vaše, pa primjeniti
- TMovac
#5033 Re: PlayStation 4 - all about
AXII ti je kontrola uma drugih. odnosno manipulacija. Na levelu 2 mozes ih nagovoriti da te slijede gdje hoces, na najvecem levelu mozes ih kontrolirati da se marisu izmedju sebe. QUEN ti je zastitno polje. Kada je na maksimalnom levelu regenerise ti zdravlje kada te udaraju. sto je jako korisno. IGNI ti hmm kao piromanska moc. zapalis protivnike i gore odredjeni period. AARD ti je telekineticka energija, rusis pukotine u zidovima. tj otvaras skrivene prolaze, obaras pticurine sa neba. A YRDEN ti je magicna zamka. zarobis protivnika odredjeni period ( par sekundi ) i ne moze se maknuti iz kruga zamke. Licno ovo sam najmanje koristio i mnogo ti je vaznije nadograditi ove ostale na maksimum. A kada ti ofali energije. recimo borio si se, lik te ostetio. samo odspavaj pola sata i regenerisat ce ti energiju. Hranu i ostalo cuvaj kada ti zatreba regeneracija u toku borbe.Tomahawk11 wrote:Šta ispisaste, na kojem je to jeziku![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5034 Re: PlayStation 4 - all about
AuTMovac wrote:AXII ti je kontrola uma drugih. odnosno manipulacija. Na levelu 2 mozes ih nagovoriti da te slijede gdje hoces, na najvecem levelu mozes ih kontrolirati da se marisu izmedju sebe. QUEN ti je zastitno polje. Kada je na maksimalnom levelu regenerise ti zdravlje kada te udaraju. sto je jako korisno. IGNI ti hmm kao piromanska moc. zapalis protivnike i gore odredjeni period. AARD ti je telekineticka energija, rusis pukotine u zidovima. tj otvaras skrivene prolaze, obaras pticurine sa neba. A YRDEN ti je magicna zamka. zarobis protivnika odredjeni period ( par sekundi ) i ne moze se maknuti iz kruga zamke. Licno ovo sam najmanje koristio i mnogo ti je vaznije nadograditi ove ostale na maksimum. A kada ti ofali energije. recimo borio si se, lik te ostetio. samo odspavaj pola sata i regenerisat ce ti energiju. Hranu i ostalo cuvaj kada ti zatreba regeneracija u toku borbe.Tomahawk11 wrote:Šta ispisaste, na kojem je to jeziku![]()
Zvuči interesantno
Hvala
-
febo_acm
#5035 Re: PlayStation 4 - all about
Ima li ko da igra nba 2k19?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5036 Re: PlayStation 4 - all about
Igram ja, odigrao sam dosad ukupno možda 5 mečevafebo_acm wrote:Ima li ko da igra nba 2k19?
-
Kuvet
#5037 Re: PlayStation 4 - all about
Igram i ja
. Odigrao sezonu sa svojim likom, u oklahomi, pozicija sg. Ne svidja mi se sto u playoffu ne mogu da simuliram game, a i pravo se sporo napreduje, a inemam vremena. Jedino kupit EC bodove.
Btw, ljudi, igra li se apex, meni onako. Prije 3 mjeseca uzeo plejku, odigrao uncharted 4, odlican, last of us sjajan, bf1 odlican, cod ww2 uzasno razocarenje, a i horizon dawn mi je isto razocarenje nakon hvalospjeva.
Sta mislite da bacimo nickove da bacimo kakve partije
Btw, ljudi, igra li se apex, meni onako. Prije 3 mjeseca uzeo plejku, odigrao uncharted 4, odlican, last of us sjajan, bf1 odlican, cod ww2 uzasno razocarenje, a i horizon dawn mi je isto razocarenje nakon hvalospjeva.
Sta mislite da bacimo nickove da bacimo kakve partije
- TMovac
#5038 Re: PlayStation 4 - all about
Igram ja. Kupio igru prije 4 dana. Izborio sam ugovor sa Cavsima. Iako bih radije u Lakers-e, ali jebiga ovi ponudili bolje uslove. Vecu minutazu i platufebo_acm wrote:Ima li ko da igra nba 2k19?
-
febo_acm
#5039 Re: PlayStation 4 - all about
Ako ko bude za frendly da bacimo koju. Ja danas uzeo.
Username: febo85sa
- TMovac
#5040 Re: PlayStation 4 - all about
menscini da sam te vidio u GATORADE centrufebo_acm wrote:Ako ko bude za frendly da bacimo koju. Ja danas uzeo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5041 Re: PlayStation 4 - all about
Ma ja ovo ne smijem igrati online, brukanje zagarantovano

- TMovac
#5042 Re: PlayStation 4 - all about
prestari smo mi za online igranje. ova danasnja djeca su masine. pogotovo jer sam nekih 10-15 godina apstinirao od gaminga. Zadnja konzola prije kupovine PS4 bila mi je PS1. A cetvorku sam uzeo nakon sto me treba koju sam mislio zenit ostavila. jednostavno mi je trebalo nesto da skrenem misliTomahawk11 wrote:Ma ja ovo ne smijem igrati online, brukanje zagarantovano![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5043 Re: PlayStation 4 - all about
Ja jedino smijem fife i to sa benijemTMovac wrote:prestari smo mi za online igranje. ova danasnja djeca su masine. pogotovo jer sam nekih 10-15 godina apstinirao od gaminga. Zadnja konzola prije kupovine PS4 bila mi je PS1. A cetvorku sam uzeo nakon sto me treba koju sam mislio zenit ostavila. jednostavno mi je trebalo nesto da skrenem misliTomahawk11 wrote:Ma ja ovo ne smijem igrati online, brukanje zagarantovano![]()
Nemam toliko vremena da bih bio neka štela. Pa eto igru sam uzeo na onom popustu BF i dosad odigrao ukupno 5 partija. Nikad više od jedne.
Sreća je srela
- TMovac
#5044 Re: PlayStation 4 - all about
mah ispao sam vise iz svih fazona. tesko. a i nemam puno vremena za izlaske. uz to godine stigle. 35 kuka, tesko je naci nesto pribliznih godina, a da te glava od nje nece zaboliti. Da ne bude skroz off, jesi probao witchera? kakvi su ti utisci? a ja igram uglavnom navece, tamo od cenera, do ponoci. nekad me zanese, pa ostanem do 3, a radim od 9 ujutro, pa ljepota. dodjem na posao ko zombi.Tomahawk11 wrote:Ja jedino smijem fife i to sa benijemTMovac wrote:prestari smo mi za online igranje. ova danasnja djeca su masine. pogotovo jer sam nekih 10-15 godina apstinirao od gaminga. Zadnja konzola prije kupovine PS4 bila mi je PS1. A cetvorku sam uzeo nakon sto me treba koju sam mislio zenit ostavila. jednostavno mi je trebalo nesto da skrenem misliTomahawk11 wrote:Ma ja ovo ne smijem igrati online, brukanje zagarantovano![]()
![]()
Nemam toliko vremena da bih bio neka štela. Pa eto igru sam uzeo na onom popustu BF i dosad odigrao ukupno 5 partija. Nikad više od jedne.
Sreća je srelabiće druga, bolja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5045 Re: PlayStation 4 - all about
Ne znam šta bih ti rekao, istih sam godina, doduše oženjen.TMovac wrote:
mah ispao sam vise iz svih fazona. tesko. a i nemam puno vremena za izlaske. uz to godine stigle. 35 kuka, tesko je naci nesto pribliznih godina, a da te glava od nje nece zaboliti. Da ne bude skroz off, jesi probao witchera? kakvi su ti utisci? a ja igram uglavnom navece, tamo od cenera, do ponoci. nekad me zanese, pa ostanem do 3, a radim od 9 ujutro, pa ljepota. dodjem na posao ko zombi.
Opet, izađem povremeno, uglavnom s jaranom na piće, vikendom.
I ja da ne idem dalje u off, ali nemoj sam sebe ukopavati, čitav je život pred tobom
Nisam, samo sam ga uzeo, neće Witcher tako brzo, ima se završiti ovaj novi Tomb Raider, a na sve strane hvale ovaj The Last of Us, to sam nekad obustavio, pa planiram i to završiti iza. E, ima onda i BF1 i Metro (onaj stari), al ću prije njih vjerovatno Witchera.
Znači, nekad iduće zime dođe na red
-
r_faruk
#5046 Re: PlayStation 4 - all about
metroTomahawk11 wrote:Ne znam šta bih ti rekao, istih sam godina, doduše oženjen.TMovac wrote:
mah ispao sam vise iz svih fazona. tesko. a i nemam puno vremena za izlaske. uz to godine stigle. 35 kuka, tesko je naci nesto pribliznih godina, a da te glava od nje nece zaboliti. Da ne bude skroz off, jesi probao witchera? kakvi su ti utisci? a ja igram uglavnom navece, tamo od cenera, do ponoci. nekad me zanese, pa ostanem do 3, a radim od 9 ujutro, pa ljepota. dodjem na posao ko zombi.
I ja da ne idem dalje u off, ali nemoj sam sebe ukopavati, čitav je život pred tobom![]()
Nisam, samo sam ga uzeo, neće Witcher tako brzo, ima se završiti ovaj novi Tomb Raider, a na sve strane hvale ovaj The Last of Us, to sam nekad obustavio, pa planiram i to završiti iza. E, ima onda i BF1 i Metro (onaj stari), al ću prije njih vjerovatno Witchera.
- arnes_king
#5047 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam jos davno na popustu oba metra kupio ali nikad odigrao. Poceo igrati bio drugi dio jer sam na prvom zaglavio bio jer sam odabrao tezinu koja je bila previse. Drugi dio mi se cini ok i igriv ali sam ga igrao na staroj konzoli tako da bih morao poceti ponovo.r_faruk wrote:metroTomahawk11 wrote:Ne znam šta bih ti rekao, istih sam godina, doduše oženjen.TMovac wrote:
I ja da ne idem dalje u off, ali nemoj sam sebe ukopavati, čitav je život pred tobom![]()
Znači, nekad iduće zime dođe na reduzeh oba dijela za 6$, odigrao sam oba i kupio knjigu
nekada davno sam je poceo na PC-u, al ne dovrsih... zavrsio sam je na ps-u. odlicna je igra. odigracu i ovaj treci samo kada malo padne cijena.
Sada kada sam ih ponovo instalirao htio sam odigrati prvo prvi dio pa se onda baciti na drugi. Igrao sam ga nekoliko sati vise "na silu" ali mi je i gameplay i grafika previse zastarila da bih mogao uzivati. Cak i prica i atmosfera same igre su mi bezveze. Sad kontam opet da se vratim na dvicu jer mi se ona svidjela, bar ono sto sam vidio do tad
- klixoris
#5048 Re: PlayStation 4 - all about
E, vas dvojica starkeljaTomahawk11 wrote:Ne znam šta bih ti rekao, istih sam godina, doduše oženjen.TMovac wrote:
Javim vam prve utiske (Ako uopste budete jos zivi obzirom da ste u godinama
Inace je neki lud popust u toku (platio sam ga 18 usd) pa ko nije prije kupio, sad je fina prilika. Ko ima ps plus, dobije meni se cini jos 5 usd popusta. Akcija je do pocetka marta
Pecka me i ovaj game of war....
TMovac, i ne trebas trazit sta pribliznih godina nego ganjaj 10 god manje. Znaci 25, taman !
- bunk
#5049 Re: PlayStation 4 - all about
Last of us 2, jedva cekam da kupim ps4..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5050 Re: PlayStation 4 - all about
klixoris wrote: E, vas dvojica starkelja, pozdravlja vas par godina stariji mladic i friski vlasnik Witchera 3 Complete Ed.
![]()
Javim vam prve utiske (Ako uopste budete jos zivi obzirom da ste u godinama)
Inace je neki lud popust u toku (platio sam ga 18 usd) pa ko nije prije kupio, sad je fina prilika. Ko ima ps plus, dobije meni se cini jos 5 usd popusta. Akcija je do pocetka marta
Pecka me i ovaj game of war....
TMovac, i ne trebas trazit sta pribliznih godina nego ganjaj 10 god manje. Znaci 25, taman !![]()
Dobar
I ja sam sad uzeo, 14.99 je sa PS Plus.
God of War
Ja sam ga gledao i ranije da uzmem, ali mi nikako ne leži, a igrao sam i onaj GoW 3 Remastered što se dobio uz PS Plus jednog mjeseca i nije mi se baš svidio. Istina, kažu da je ovaj zadnji potpuno drugačiji od svih prethodnih, a inače je i dalje to igra koja uglavnom kotira na prvom mjestu.
Meni se više sviđa nešto poput Horizon Zero Dawn.