Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Jara

#5026 Re: Veliki Brat 2013

Post by Jara »

Smetnje wrote:
Pa covjek predstavlja bosnu ja za mjesec dana nisam cuo da je spomenuo ili pozdravio a ovi cetalji svi svoje furaju kako kayu avi ti si kod nas dosla puna soba i svi sute i slade se jos joj maja kaze svi bi te srbi poje......
Tamo svako predstavlja sam sebe, nije ti to olimpijada. :D
Čuj Mića četnik :lol:
Go, Mića, go! :D
dofu89

#5027 Re: Veliki Brat 2013

Post by dofu89 »

Not My Idea wrote:crisi ber, šokiraš me, maaaajke mi :mrgreen:

Marijana je genijalna. I jedini razlog sto se ukucani nje boje jest jer znaju da je brutalno oštra s upadicama kojih se oni srame.
Pa da i ti nekog pratis 24/7 bila bi ostra sa upadicama kao i svako od nas..

ono sa sindi u vb magazinu je smjesno bilo, izvlaci joj iz konteksta za celulit i slicne gluposti a cura se samo branila po kuci..

inace nije losa, samo je pretjerala u vb magazinu kao veca uvreda da joj kaze da ima celulit nego da je dr**a, vidi se da joj namjerno kontrira..

btw mozda je to nesto od ranije i mozda je i marijana spavala sa njenim bivsim deckom po apartmanima(sala) ;)

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
ČičineBrčine

#5028 Re: Veliki Brat 2013

Post by ČičineBrčine »

Ova Aneta samo pribada za spavanjei buni se kako joj nedaju spavat, otkako je usla u kucu kuka kako se nije naspavala.
Zena traca, jede i spava ubila se za emisije tipa vb :jbt:

ps. zaboravih DA DA DA DA
samo_ti

#5029 Re: Veliki Brat 2013

Post by samo_ti »

Kada je god na pocetku psovao, Mića je napomenuo da je to Bosanski/Sarajevski sleng :D

Dakle, spominjao je BiH ! :bih: :lol:
P308

#5030 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

dofu89 wrote:

Marijana je genijalna. I jedini razlog sto se ukucani nje boje jest jer znaju da je brutalno oštra s upadicama kojih se oni srame.

ono sa sindi u vb magazinu je smjesno bilo, izvlaci joj iz konteksta za celulit i slicne gluposti a cura se samo branila po kuci..

inace nije losa, samo je pretjerala u vb magazinu kao veca uvreda da joj kaze da ima celulit nego da je dr**a, vidi se da joj namjerno kontrira..

btw mozda je to nesto od ranije i mozda je i marijana spavala sa njenim bivsim deckom po apartmanima(sala) ;)

pa zeni je uvijek veca uvreda da joj govore da ima celulit, nego da je dr***, tako da nije namjerno kontrirala :D
dofu89

#5031 Re: Veliki Brat 2013

Post by dofu89 »

P308 wrote:
dofu89 wrote:

pa zeni je uvijek veca uvreda da joj govore da ima celulit, nego da je dr***, tako da nije namjerno kontrirala :D
Eto nek bude da je veca uvreda ali zasto da bude uvreda jednoj neveni koja nema ni gram celulita ili marijani koja takodje nema celulit?i sad nevena treba da udara sindi ili marijana da izvlaci iz konteksta kako ona djeli ljude na te da li imaju ili nemaju celulit ili odakle su, da li su iz beograda ili nisu a sindi sto puta ponovila da ona ne dijeli ljude na taj nacin..

Mislim da stvarno imaju nesto protiv sindi od ranije, mozda zato sto je ona mooodelsica ili je pak jos uvjek rijec o bivsem decku i apartmanima hehehehe

ČičineBrčine

#5032 Re: Veliki Brat 2013

Post by ČičineBrčine »

Jok eto mi ih djelimo pa zena milion puta ponovila da je Beogradjanka i da su svi ostali seljaci koji nisu Beogradjani :lol: :lol:
Dosta dobro izgleda a obrazovanje, vokabular i kultura su joj na nivou ulicarke sto ova po meni svakako i jeste. s tim da je znala iskoristiti i unovciti svoj izgled.
kakavdanakneiskustvu

#5033 Re: Veliki Brat 2013

Post by kakavdanakneiskustvu »

je li samo slavko ispao?
Dugi nožni nokti

#5034 Re: Veliki Brat 2013

Post by Dugi nožni nokti »

Slavko se prepao da mu ne snime "anakondu" za koju bi se ispostavilo da je gušterčić. :mrgreen: Ili se osunetio ( :lol: ) pa ne želi da to njegovi sljedbenici shvate?! :mrgreen:

Nadao sam se da će još jedna osoba izletiti. Nadao sam se da će to biti Aneta prosto iz razloga što bi me zanimao dalji tok odnosa između Vendi i Maje Nikolić. Da li bi ostale "sestre" ili bi i one prekinule ovu farsu? Što se tiče Nikolićeve, iako se malo "sakrila" te je isto tako sakrivaju ovi iz produkcije, ona u programu uživo uspije pokazati koliki je zapravo debil. :-)

Živo me zanimaju večerašnje javne nominacije. Ne vjerujem da ću ih gledati (tekma, vopi, ovo-ono), ali sam 100% ubijeđen da neće krenuti od Anete, a ona će u tom slučaju ponoviti sve što kaže Vendi. :skoljka: Žena je povodljiva u 3.14čku materinu. :run:

Tipujem da će Nikolićeva otvoriti javne nominacije.
amiliana

#5035 Re: Veliki Brat 2013

Post by amiliana »

Creasy wrote:Uros i Slavko, dva najiskrenija covjeka, objektivno face - izbaceni. A u kuci ostale prostitutke i licemjeri. :-)
:thumbup:
karanana

#5036 Re: Veliki Brat 2013

Post by karanana »

aha, bas je iskren. to smo mogli vidjeti kada je objasnjavao papir i sta je napisano na njemu. prava chetaljska iskrenost.
Tiger 033

#5037 Re: Veliki Brat 2013

Post by Tiger 033 »

Not My Idea wrote:Pa sta je trebao rec, Ja sam Bosanac, jel?
De manite se te besmislene price.
Ja sam ga svojim ocima gledao Milića u ipovjedaonici poslije one "Balkan song-a" ...uživo je bio prenos sutradan, nakon sto se Maja N. ibretila kako nije dobila niti jedan glas iz Sarajeva,pa ga je "VB" pit'o kako ja to moguce a on je iz BiH...doslovno je rek'o "Kako su Sarajlije "slabe" tj. NE vole nacionalizam a Maja N. isti propagira i koketira sa istim po kuci "VB-a" ,i da je to jedan od razloga zasto nisu dobili niti jedan poen iz Sarajeva...zatim je rekao ja sam Bosanac koji prica (doslovno je rekao) BOSANSKI i tako cu pricati do kraja zivota bez obzira sto sad zivi u Beogradu" ...za ovo sto sam napisao postoji snimak koji nikad nije emitovan u "pregledu dana"
Creasy

#5038 Re: Veliki Brat 2013

Post by Creasy »

karanana wrote:aha, bas je iskren. to smo mogli vidjeti kada je objasnjavao papir i sta je napisano na njemu. prava chetaljska iskrenost.

A ti znas sta je pisalo na papiru? :roll:
kisni indijanac

#5039 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

kvazilisac i parazit :oops:
kakavdanakneiskustvu

#5040 Re: Veliki Brat 2013

Baltazar_khan wrote:gledaj mu debilne majice

šta je reć?
kakavdanakneiskustvu

#5041 Re: Veliki Brat 2013

Opalaopa12 wrote:Ne znam zasto je nemoguce da njega publika izbaci , nit je interesantan , nit bilo sta drugo , odvratan i nista vise ..

Aneta ima cijelu Makedoniju iza sebe , a Vendi sigurno ima vise glasova od njega ..

Mada , i da je namjesteno , ja presretan sto je ispao :) , ali sam siguran da ovo nije namjesteno , jer je od pocetka odvratan i ne znam ko bi mogao za njega glasati :D

nikolićka je vjerovatno 95 % ljudi odvratna
kakavdanakneiskustvu

#5042 Re: Veliki Brat 2013

Smetnje wrote:jest cetalj ali je bolji od ove dvije guske a ovdje su sve cetalji samo oni hinjski ovaj slavko bar prizna
Blizanci jednino nisu

grijeh je reći za milića da je četnik,možda za još neke ali za njega da
kakavdanakneiskustvu

#5043 Re: Veliki Brat 2013

Smetnje wrote:
kisni indijanac wrote:
Smetnje wrote:jest cetalj ali je bolji od ove dvije guske a ovdje su sve cetalji samo oni hinjski ovaj slavko bar prizna
Blizanci jednino nisu
po toj tvojoj tezi i mića je četnik ? :-)
dobro ja i mica je ateista ali ni on se nije bunio kad mu je slavko stalno govorio mico srbine nijednom nije rekao da nije srbin

o bože,ti znaš da je milić ateista,pa on je vjerovatno srbin,zar je to loše,šta je trebao kad mu je to slavko rekao?
kakavdanakneiskustvu

#5044 Re: Veliki Brat 2013

kisni indijanac wrote:
Smetnje wrote: dobro ja i mica je ateista ali ni on se nije bunio kad mu je slavko stalno govorio mico srbine nijednom nije rekao da nije srbin
pa jeste srbin iz bosne, treba se usred beograda odreći toga, pred milionskim auditorijem ? uostalom on se pokazao kao čovjek kad je bilo najpotrebnije...

:thumbup:

kakavdanakneiskustvu

#5045 Re: Veliki Brat 2013

Smetnje wrote:
kisni indijanac wrote:
Smetnje wrote: dobro ja i mica je ateista ali ni on se nije bunio kad mu je slavko stalno govorio mico srbine nijednom nije rekao da nije srbin
pa jeste srbin iz bosne, treba se usred beograda odreći toga, pred milionskim auditorijem ? uostalom on se pokazao kao čovjek kad je bilo najpotrebnije...
Nema srbin iy bosne srbi su u srbiji moze biti samo pravoslavac ili atesista bosanac a srbin nikako

pogledaj u ustav bih
Smetnje

#5046 Re: Veliki Brat 2013

Post by Smetnje »

Ma briga me za nakaradne ustave meni ko god kaze da je srbin a rodio se u BiH meni je cetalj, a nisam ni rekao da je mica cetalj samo sam rekao da se nije ni bunio kad mu je onaj slavko govorio mico srbine. A neko je gore napisao da je rekao u ispovjedaonici da je Bosanac to nisam vidio ako jeste respect
Creasy

#5047 Re: Veliki Brat 2013

Post by Creasy »

Smetnje wrote:Ma briga me za nakaradne ustave meni ko god kaze da je srbin a rodio se u BiH meni je cetalj, a nisam ni rekao da je mica cetalj samo sam rekao da se nije ni bunio kad mu je onaj slavko govorio mico srbine. A neko je gore napisao da je rekao u ispovjedaonici da je Bosanac to nisam vidio ako jeste respect

:-)

samo_ti

#5048 Re: Veliki Brat 2013

Post by samo_ti »

Mića je ba Bosanac sa dna kace. Ne lupetajte bez veze :)
amiliana

#5049 Re: Veliki Brat 2013

Post by amiliana »

U cetvrtak vandredno izbacivanje :-D

U subotu i nedjelju polufinale i ponedjeljak finale :sretan: :igrac:
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#5050 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

Smetnje wrote:Ma briga me za nakaradne ustave meni ko god kaze da je srbin a rodio se u BiH meni je cetalj, a nisam ni rekao da je mica cetalj samo sam rekao da se nije ni bunio kad mu je onaj slavko govorio mico srbine. A neko je gore napisao da je rekao u ispovjedaonici da je Bosanac to nisam vidio ako jeste respect
Ako nemaš ništa pametnije komentarisati, nemoj vala ni o Miliću. Milić je rođen u Beogradu, ali je proveo veliki dio života u Sarajevu, i svašta se o njemu može reći, ali sigurno nije četnik. I ne trollaj bezveze.

Večeras su javne nominacije, zna li neko u koliko sati?
Locked