Svaka cast navijacima Barce koji priznaju poraz i koji idalje podrzavaju svoj klub
A ovima sto kmeče

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ubila ga nervoza.mleetavi wrote:
![]()
Malo ti fali za odmora ...DonVito wrote:Lahko je prosle godine Bayeru 5 komada kad ljudi nisu igrali... ali preko vikenda Osasuna i tri komada Mesija

Pravi navijaci Barce, oni u Spaniji. Ovi nasi novopeceni samo znaju kukat', valjda navikli da Barca samo pobjedjuje, pa kad izgubi svak kriv osim Barce (Mourinhova taktika). Ja sam simpatizer Barce ali mi nikad nije bio problem priznati kad ih neko nadigra kao sto je Real u zadnje 2 utakmice, i BayerN sinoc, pa i Milan u prvoj tekmi.MOSALJOZE wrote:
Šta misle navijači Barce
67% Bajern je bio dominantniji
25% Barca je odigrala katastrofa
8% Kasai je kriv za poraz
Bosanski_kralj wrote:Masa ljudi piše Bayer umjesto Bayern, nevjerovatno.![]()
![]()
ma nakon onog s ofsajdima, nemam sta vise sokiran bitiSarajevo1946 wrote:Bosanski_kralj wrote:Masa ljudi piše Bayer umjesto Bayern, nevjerovatno.![]()
![]()
![]()
ja budem svaki put šokiran
Ima i toga ali na Mesiju nikad nisu izvrsili kontrolumissko wrote:Meni se sve vise po glavi vrti rijec doping, od sinoc. Ove sezone svako malo uskacu Barci i prave nasumice doping testove, a ranijih gidina kada sam gledao Barcu stalno su letali i gotovo nikad niko povrijedjen nije bio, sumnjao sam il da su dopingovani ili nisu s ove planete, a sad Messi stalno povrijedjen pa i ostali pa jos sinoc samo 7km pretrcao, nesto mi se nikako ne poklapa.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -barcelonaDonVito wrote:Izvorza Mesija.
Uostalom danasnji sportisti sve češće koriste najrazličitije doping preparate i gotovo ih je nemoguće otkriti na antidoping testovima a analize treba raditi godinama...