Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SmokingMan

#5026 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

wannabe_ultra wrote:nije ni zapad nista bolji, cak sta vise.
mentalitet papanski, djaba
Kada sam čuo da psuju,ja sam samo napustio stadion,imam i ja oštar jezik,držim ga za zubima,isto tako su me moji pitari prešli za dva nivoa,minimalno. 8-)
Reglan

#5027 Re: Utakmice.

Post by Reglan »

Kako serete po Istoku nije humano a ubjedljivo tribina koja daje mozda i najvecu podrsku klubu.
Svaki dodir Delaca kad uhvati loptu nagradi se aplauzom,svaki klizeci dobije se aplauz...
Sad uvijek ce biti izroda koji ce jebati sve redom,pogotovo u masi od 2-3 hiljade ljudi.
Ali_G

#5028 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

O ponasanju pojedinaca na stadionu je suvisno govoriti. To je vise za psihologa/psihijatra. Nije to vise ono normalno nezadovoljstvo.
Mislim da nije dobro da svaku utakmicu Jarni rotira. Ovo je vec 4ta utakmica i valjda je mogao da vidi ko moze da igra i ko ima makar imalo kvaliteta.
Pitarrr82

#5029 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

Mislio sam da se prevazisla ta prica o podjeli tribina, uvijek ima likova koji ce urlati, psovati itd.

Uostalom iz nekog iskustva vecina predje s vremenom na istok pa cemo vidjeti vas...
emigrazione

#5030 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Nije tacno, ja sam jos prije milion godina presao sa sjevera na zapad, mada je istok specifican ipak ima dosta gulanfera koji mi idu na kurac.. jebote pa Alaimu su u facu jebavali od abdesta do dzamijskih baglama, mislim fakat ima opasnih bolesnika tamo
Pitarrr82

#5031 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

emigrazione wrote:Nije tacno, ja sam jos prije milion godina presao sa sjevera na zapad, mada je istok specifican ipak ima dosta gulanfera koji mi idu na kurac.. jebote pa Alaimu su u facu jebavali od abdesta do dzamijskih baglama, mislim fakat ima opasnih bolesnika tamo

Pa ja sam i rekao vecina, ne svi kao sto mozes vidjeti i tako je s vecinom iz moje generacije ekipe sa sjevera.

Uglavnom ne branim, niti osudjujem te likove jer se tu poznavajuci nas mentalitet nista ne moze promijeniti.
neJbzid

#5032 Re: Utakmice.

Post by neJbzid »

opet se provlacimo..jos uvijek nema tekme gdje smo rutinski rijesili..nije mi jasno kad daju prvi tu se ba mora pritisak napraviti i za drugi gol i rijesis utakmicu..mislim da tu jarni malo kaska ..al ajd tri boda su tu..slijedi kup derbi pa vrlo vrlo vazna utakmica u BL...sto neko napisa ne ocekujem titulu al ipak ... :D

ja samo imam zelju da ova ekipa ostane na okupu i uz jos par igraca da krenenmo sa visegodisnjom dominacijom..

sto se tice igraca..odbrana konplet skipi i delac mi uopste nedjeluje sigurno..
jajalo izgleda jos nema punu snagu..radovac malo izgubljen vjerovatno fali utakmica..milos jak..
napad je sasvim ok..krste ga zabija redovno..veljda i nemanja proradi uskoro..

horde naravno :thumbup: :thumbup:
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#5033 Re: Utakmice.

Post by Privatna poruka »

Odbrana i danas, kao i do sada najslabiji dio ovog Sarajeva. Ucinilo mi se da je Dupovac bio potpuno izvan utakmice, mozda grijesim ali tako mi je izgledalo.

Jajalo nije imao svoj dan nikako.

Upisali smo 3 boda i ako smo morali primiti go onda smo ga primili sto bi se reklo na vakat :D jer smo ubacili u brzinu vise i pobijedili. Igra nije bila nesto to je cinjenica ali bilo je ok.

Cimirot je dragulj, a Radovac je pokazao da ima mjesta za njega u prvom timu samo se neke stvari moraju posloziti.

Iskreno nadam se osvajanju kupa, a liga ...sta Bog da.

Ajmo dalje! :izet:
emigrazione

#5034 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Sto nije odbrana bila dobra, meni nista u ovoj igri danas nije bilo bas toliko lose...
Gojko je kalibar za repku vec sad, ovaj momak je nesto najbolje sto se FKS desilo u zadnjih 10 godina
Reglan

#5035 Re: Utakmice.

Post by Reglan »

Da nam je kako spojiti 3 trenera u jednog. :mrgreen:

Husrefovu odbranu,Calin vezni red i Jarnijev napad. :D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#5036 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Upravo, evo odgledah na Vogosci u miru ma mi smo od Veleza 3 puta bolji bili iako i meni danas na Kosevu nije tako izgledalo. I nije vala niko aman podbacio. Nije ni briljantno bilo ali daleko da zasluzuje ovoliko pljuvanje.
Last edited by Pitar sa Kariba on 24/03/2014 09:11, edited 1 time in total.
Mračajski proto

#5037 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Super je sve ovo. :D Nulirali smo prednost nekadašnje prve ekipe na tabeli i sad se možemo takmičiti svim raspoloživim sredstvima. :D Ipak su imali pet bodova više od nas. :)

Nek smo mi osvojili tri bobe danas, pa kako god da smo odigrali. Ne smijem ni zamisliti o čemu bi ovdje sad pisali da je ostalo 1:1. Sigurno da bismo svi pali pred derbi i ovdje bi sad familije išle u tri lijepe. Ovako je to super. :thumbup: Komšije nam na volej dolaze i valjda odigramo dovoljno za prolaz, pa i 0:0. :-D

Četiri utakmice smo bez poraza i ide sve nabolje. Svi na Koševo! :thumbup:
Kemal Malovčić

#5038 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

Istok je najnajnajbolja tribina na svijetu ja volim istok, sjever je tribina za momke na hormonima i amfetaminima ISTOK RESPECT.
Cossack

#5039 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

Ja koliko se sječam svi smo priželjkivati ovakav rezultat... da se naši ne uskofrče pred derbi :mrgreen:
Mračajski proto

#5040 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Moke, vidio sam te na stadjeonu.
Kemal Malovčić

#5041 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

Jesi vidio kako se ponaša i navija ja nisam ništa sovo alaha mi.
Cossack

#5042 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

Image
Baltazar_khan

#5043 Re: Utakmice.

Post by Baltazar_khan »

nevjerovatno koliko je cimirot napredovao za razliku od prošle polusezone :thumbup:
Max Bunker

#5044 Re: Utakmice.

Post by Max Bunker »

Cimirot, Krste i Stojcev su definitivno prva tri imena nase ekipe. Cekam jos Jajala, Bilbiju i Radovca da im se pridruze.

Ne znam zasto svi napadate (i na infu) Vusljanina ali on meni zaista nije los igrac. Bori se, trci, mlati, "pokriva" Barica...sasvim korektno igra, jedino sto mislim da mu je greska jeste to, sto ide u sredinu a ne probija po krilu.

Danas, definitivno nas najlosiji igrac je bio Dupovac. Par lopti koje je dodao igracima Veleza, izgubljenost na terenu...derbi na Grbavici i ovo danas su dvije razlitice utakmice, zapravo, dva razlicita igraca.

Mislim i da Jarni mora Travancicu davati malo vise da igra.

P.S.
Na istok su se opet vratili oni brutalni pljuvaci. Pa hajde, svi se mi iznerviramo pa opsujemo i igracu i trenerima ali majka mu stara, kakva je to frustracija, kakav je to kompleks (valjda kuci ne jebu niti ih neko jebe 2%) da nakon prve "nebitne" male greskice nasem igracu moras urlati sa tribine i jebavati majke, rodnu grudu, najmilije i sl :?
Logovan

#5045 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Baltazar_khan wrote:nevjerovatno koliko je cimirot napredovao za razliku od prošle polusezone :thumbup:
Postaje sve bolji i boljii. Znao sam da će ga kad tad krenuti i da će postati važan igrač za nas.
Ali_G

#5046 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

Steta je sto je zavaljivan na druge pozicije proslu polusezonu i sto nije imao nekog iskusnog pored sebe. Mislim da bi danas bio i bolji.
Nek ga Safet odma' zove za Brazil:)
Inter1908

#5047 Re: Utakmice.

Post by Inter1908 »

Dolazi se na derbi raju po gradu skupit i na derbi... :D malo dalje al uvjek se dolazi zadnjih 10godina svaki sam bio :D
Koshpa

#5048 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Cardiff City Football Club
Congratulations to our friends FK Sarajevo on the 2-1 Sunday win over Velez Mostar. :izet:
Logovan

#5049 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Koshpa wrote:Cardiff City Football Club
Congratulations to our friends FK Sarajevo on the 2-1 Sunday win over Velez Mostar. :izet:
:thumbup: :thumbup:
Dr. Kuca

#5050 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Losa tekma sa nase strane, nismo imali nekih specijalnih sansi, zabili 2 gola mjera. :thumbup: Krste puno bolji u spicu nego na krilu. radovac objasnio zasto ne igra. Cimirot ko Marciano nekad, pit bull nas :thumbup: .
Post Reply