Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#50226 Re: Premijer liga BiH
Dvica na Kosevu veceras i istorija se ponavlja sto se tice trenera 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#50227 Re: Premijer liga BiH
Realno,Sarajevo nas moze prekucati ako Cali otkaz da danas 
-
VPSA
#50228 Re: Premijer liga BiH
Meni su najfascinantnija ova obrazlozenja i objasnjenja generalno uz ovakve poteze svih uprava nasih klubova. Kao da svoje navijace smatraju teskim idiotima.
Kazu zbog finisa prosle sezone i zbog ispadanja iz Evrope. Ako je finis prosle sezone, onda si valjda to trebao uraditi odmah poslije prvenstva. Ako je zbog Evrope, prvo da li je moguce da je uslov bio da se prodje AIK, cak i ako da, zasto ste mu prodali najboljeg igraca pred taj dvomec, a drugo, zasto onda nije otpusten odmah nakon tog ispadanja.
Nemam nikakve insajderske informacije, niti sam sve to previse i pratio, ali kad saberes sve ove dogadjaje i njihovu hronologiju, onda se meni cini da je ovo u ovakvom trenutku moglo biti samo zbog nekih internih desvanja u ekipi i vjerovatno su mu igraci okrenuli ledja u toj mjeri da je ovako kulminiralo.
Kazu zbog finisa prosle sezone i zbog ispadanja iz Evrope. Ako je finis prosle sezone, onda si valjda to trebao uraditi odmah poslije prvenstva. Ako je zbog Evrope, prvo da li je moguce da je uslov bio da se prodje AIK, cak i ako da, zasto ste mu prodali najboljeg igraca pred taj dvomec, a drugo, zasto onda nije otpusten odmah nakon tog ispadanja.
Nemam nikakve insajderske informacije, niti sam sve to previse i pratio, ali kad saberes sve ove dogadjaje i njihovu hronologiju, onda se meni cini da je ovo u ovakvom trenutku moglo biti samo zbog nekih internih desvanja u ekipi i vjerovatno su mu igraci okrenuli ledja u toj mjeri da je ovako kulminiralo.
Last edited by VPSA on 23/07/2017 14:11, edited 1 time in total.
-
VPSA
#50229 Re: Premijer liga BiH
Jedino ako mu damo otkaz do 19:00 ili recimo na poluvremenu.mali_milojica wrote:Realno,Sarajevo nas moze prekucati ako Cali otkaz da danas
-
Samprotivsviju
#50230 Re: Premijer liga BiH
Eto ode Slavko,
A jesu se puhali kad su ga doveli
A jesu se puhali kad su ga doveli
-
sumirprimus
#50231 Re: Premijer liga BiH
Nije ovo druze za slavlja..nikakvog sistema reda.sve navrat na nos.avetinja wrote:Tuzlak, daj vlahov da proslavimo.
- Edin H.
#50232 Re: Premijer liga BiH
VPSA wrote:Jedino ako mu damo otkaz do 19:00 ili recimo na poluvremenu.mali_milojica wrote:Realno,Sarajevo nas moze prekucati ako Cali otkaz da danas
- afannedim
#50233 Re: Premijer liga BiH
Gdje nestadose silni avatari celave glave. 
-
north
#50234 Re: Premijer liga BiH
Slavko nabijen u guzove dan pred utakmicu
....ostave ga poslije sezone, prođe čovjek sve pripreme, odredi sastav za sutra I dobije otkaz
...Ima smisla
Komšije se baš trude da nas prate u svemu za glupostima, nikako da se nauče na našim cirkusima od prije....Ili to nije isto, možda bi nam lendric mogao to elaborirati
Kakve drkice kad je dolazio, dobro ne baš od ovih provjerenih forumaša, ali bilo je bar simatičnih momčića....Šalu na stranu, potez bi imao smisla ili odmah na kraju prošle sezone, ili da mu se dao ultimatum u prvih 5 kola koliko se bodova mora uzeti inače noga, ovako 24 sata prije utakmice je baš circus
.....Eto Bekrića brzo nazad
Mada neću se puno kleberiti, da bog da Ćala bajram da dočeka

Komšije se baš trude da nas prate u svemu za glupostima, nikako da se nauče na našim cirkusima od prije....Ili to nije isto, možda bi nam lendric mogao to elaborirati
Kakve drkice kad je dolazio, dobro ne baš od ovih provjerenih forumaša, ali bilo je bar simatičnih momčića....Šalu na stranu, potez bi imao smisla ili odmah na kraju prošle sezone, ili da mu se dao ultimatum u prvih 5 kola koliko se bodova mora uzeti inače noga, ovako 24 sata prije utakmice je baš circus
Mada neću se puno kleberiti, da bog da Ćala bajram da dočeka
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#50235 Re: Premijer liga BiH
Mislis na utrpanog iz Malezijeafannedim wrote:Gdje nestadose silni avatari celave glave.
- avetinja
#50236 Re: Premijer liga BiH
Za slavlja, za slavlja. Samo nek' je otišao.sumirprimus wrote:Nije ovo druze za slavlja..nikakvog sistema reda.sve navrat na nos.
- afannedim
#50238 Re: Premijer liga BiH
Ovo nije isto jbg. Celo posta trener u pet min sve celavi avatari a sad pljuc po istom tom celi.hrasno38 wrote:Mislis na utrpanog iz Malezijeafannedim wrote:Gdje nestadose silni avatari celave glave.![]()
![]()
![]()
![]()
- hrasno38
#50239 Re: Premijer liga BiH
Ja nekako ne mogu da se sjetim da je i priblizno bilo Slavkovih avatara koliko je bilo Tanovih.....ali ono ni priblizno....u stvari da budem iskren ne mogu da se sjetim i jednog....ajde me prosvjetliafannedim wrote:Ovo nije isto jbg. Celo posta trener u pet min sve celavi avatari a sad pljuc po istom tom celi.hrasno38 wrote:Mislis na utrpanog iz Malezijeafannedim wrote:Gdje nestadose silni avatari celave glave.![]()
![]()
![]()
![]()
- afannedim
#50240 Re: Premijer liga BiH
Ja nekako ne mogu da se sjetim da je i priblizno bilo Slavkovih avatara koliko je bilo Tanovih.....ali ono ni priblizno....u stvari da budem iskren ne mogu da se sjetim i jednog....ajde me prosvjetli[/quote]
Ma hajd ti si stariji I ozbiljniji covjek pa se ne sjecas
malo ljtnih zezancija
Ma hajd ti si stariji I ozbiljniji covjek pa se ne sjecas
- omega369
#50241 Re: Premijer liga BiH
Ma svejedno. Poenta ja da se streberi razumiju u fudbal ko mara u....... jednako kao i oni nasi. Lutaju ne bi li slucajno uboli nekakav rezultat 
- supercali
#50242 Re: Premijer liga BiH
I cudimo se sto zrinjski uzima titule a isti haman kvalitet timova "velike cetvorke"
-
Itsoktobealone
#50243 Re: Premijer liga BiH
Jah eto, u prvih 5 kola ga pustiti da vodi pa mu dati otkaz je uredu al' dan prije utakmice nije uredunorth wrote:Slavko nabijen u guzove dan pred utakmicu....ostave ga poslije sezone, prođe čovjek sve pripreme, odredi sastav za sutra I dobije otkaz
...Ima smisla
![]()
Komšije se baš trude da nas prate u svemu za glupostima, nikako da se nauče na našim cirkusima od prije....Ili to nije isto, možda bi nam lendric mogao to elaborirati![]()
Kakve drkice kad je dolazio, dobro ne baš od ovih provjerenih forumaša, ali bilo je bar simatičnih momčića....Šalu na stranu, potez bi imao smisla ili odmah na kraju prošle sezone, ili da mu se dao ultimatum u prvih 5 kola koliko se bodova mora uzeti inače noga, ovako 24 sata prije utakmice je baš circus.....Eto Bekrića brzo nazad
![]()
Mada neću se puno kleberiti, da bog da Ćala bajram da dočeka![]()
Nije ovo nikakav cirkus. Uprava je htjela da vidi hoce li biti promjene stanja i dala mu Evropu kao rok, on nije to ispostovao pa je otpusten. Nema to veze sa Lendricem, Stevanovicem, Bekricem, 5tim 10tim, da je Ronalno igrao u ovoj ekipi on bi ga natjerao defanzivno da igra. Problem je uvijek bio postavka igre, pristup i nogometni mentatlitet koji ima. Isto to bi uradio sa 10x vrijednijom ekipom i 10x losijom ekipom. Slavko Petrovic je solidan trener, profesionalac i gospodin, samo nije trener za Zeljeznicara. Sretno mu!
-
Itsoktobealone
#50244 Re: Premijer liga BiH
Nije loše rješenje. Vecinom će gurati ovu našu djecu (slično Odoviću) a i nema te potrebe da igra defanzivan fudbal. Vidjet' ćemo kako će mu ici.supercali wrote:Cini mi se da je odovic poslije amara najuspjesniji zeljin trener a ni adzem nije lose rjesenje
Neka me neko ispravi ako grijesim
- hrasno38
#50245 Re: Premijer liga BiH
Ma hajd ti si stariji I ozbiljniji covjek pa se ne sjecasafannedim wrote:Ja nekako ne mogu da se sjetim da je i priblizno bilo Slavkovih avatara koliko je bilo Tanovih.....ali ono ni priblizno....u stvari da budem iskren ne mogu da se sjetim i jednog....ajde me prosvjetli
- avetinja
#50246 Re: Premijer liga BiH
Petrović je trener za ekipe iz sredine tabele, ne za Želju.
- hrasno38
#50247 Re: Premijer liga BiH
Kako majku mu onda uze kup i to sa prosjecnom ekipom sa sredine tabeleavetinja wrote:Petrović je trener za ekipe iz sredine tabele, ne za Želju.
Last edited by hrasno38 on 23/07/2017 15:43, edited 1 time in total.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#50248 Re: Premijer liga BiH
Ma Petrović je racku, k'o i Željo!
Nema više mlako, počela je liga.
Nema više mlako, počela je liga.
-
Itsoktobealone
#50249 Re: Premijer liga BiH
Onako kako se i moglo uzeti te godine. Sa stisnutom guzicom da se ne primi gol, manjkom pritiska, odbranbenom taktikom i uz veliko podcjenjivanje Radnika.hrasno38 wrote:Kako majku mu onda uze kup i to sa prosjecnom ekipom sa sredine tabeleavetinja wrote:Petrović je trener za ekipe iz sredine tabele, ne za Želju.
- avetinja
#50250 Re: Premijer liga BiH
Kažem ti da je trener za klubove sredine tabele. Uostalom, imali su za protivnika one luzere koji ne bi osvojili čak i da namjeste.hrasno38 wrote:Kako majku mu onda uze kup i to sa prosjecnom ekipom sa sredine tabeleavetinja wrote:Petrović je trener za ekipe iz sredine tabele, ne za Želju.