Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nakon par dana pauze koja mi je moram priznati prijala danas odigram ekstra listic prodjem skoro sve na poluvremenu i cekam jebeni gladbah daje gol majku im jebem i to jos kontam 1x il dg1 ma reko moraju ga zabit da ga jebes... svi se raspucali osim njih
a sunce mu jebem i psg cekam sevilju i psg da zavrse kecevi i real da ce dobiti 3 i vise razlike hendikep igrao i reko ajd da opalim kontru na cenera na reala da nece dobiti 3 razlike hahahaha i da uplatim u 84' psg-ove tekme ma reko de sacekat cu da zavrse za svaki slucaj hajd sto bi im jebo sto sam pao na njima samo nego sto bi im jebo familiju sto sam jos cenera uplatio da se ogradim hahahaha
svasta sviju mi koji likovi sta su ikseva odigrali ove sezone... ovo vala ako nije za istrazivanja onda ne znam sta je
Ceka se Basel 2+ i 3+, ali su izgleda danas naumili da se malo zayebaju
Edit: zabija Sion iz penala u 45+ uz crveni Basela. Sion nikad nije dobio Basel u gostima, ako cemo po tradiciji, trebalo bi proci.
Ali....
Dajte prijedloge večeras trice i zakucavanja. LaVine mi se cini ok za zakucavanja a trice Boga pitaj. Možda Thompson možda Curry možda prošlogodišnji pobjednik Belinelli? Vaši prijedlozi?
Najgore sto ti ovi padovi na jednom izjebu zivce,sjebes se nekakvim analizama i dobijes kitu na kraju,meni su neki dan cedevita i bilbao tako digli zivce,zamalo me zena iz kuce istjerala.
Igrao sam u wwinu ovih dana i opet isto,stalno na jednom,jedan kos jedan go itd,dobijem sitno pa izgubim i sinoc skinem zvijezdu 2,marjanovica preko i gista preko i doda onog veslely ispod iz fenerbaca i on me sjeba na tri stoje.
Ostalo mi nesto sitno oko 3 eura na racunu i prebacim na poker koji nikad u zivotu nisam igrao,mame mi guglao sam da skontam osnovna pravila,i krenulo me i dignem se na oko 40 eura, i normala moji zivci i nestrpljenje proradise,dobijem dva asa i ulozim sve i covjek me poklopi i nikad vise na wwin.
Ima li neko pametan da mi objasni kako se trazi isplata putem poslovnice na wwin.ba ako je "srecni dobitnik" iz Federacije ?
Naime na listi gradova samo su opstine iz RS-a.