Bezveze ovo pises i skaces sa teme na temu nepovezano.Istinu govorim wrote: ↑18/03/2021 22:02Pa de mi reci kako su mogli ? Kad su bili mogli lahko bit zaobiđeni od 2006 do 2014.zippoo87 wrote: ↑18/03/2021 21:49Hocu da kazem,da je SDA stalo do tih ljudi kojim ih je puna usta,imali su hiljadu nacina da sa svojim koalicionim partnerima to rijese i kazu,ne moze to vise ovako...i onda kada ovi hoce neku poziciju,da uslove recimo sa tim da ne negiraju jezik povratnicima i ostale gadosti koje rade postivaoci cetnika .Istinu govorim wrote: ↑18/03/2021 21:27
A to jače ministarstvo izbjeglica federalno od mupa četniteta ? Od popova spc ? Može federalno ministarstvo izbjeglica izbrisat murale draži i ratku ?
U želji da pljuneš na SDA ne vidiš realnost, da je ne znam ko bio na čelu ministarstva izbjeglica ne bi mogo uticat ni milioniti dio ko mup četniteta, visoki predstavnik i svetosavci s kojima žive povratnici.
Kakav je povratak kad trebaš čeljade poslati u osnovnu školu sveti sava, gdje mora malac da pjeva na proslavi krsne slave škole. Gdje policijsku stanicu osveštava pop, a ako te zaboli nešto trebaš u bolnicu svetog apostola luke...![]()
Ali SDA to nikada nije uradila ni prije a ni poslije...tako da ti je bezveze prica da SDA nesto nije mogla...mogla je da je htjela ali nije htjela.
Kako mogu istrgovati da se KCUS ne dira i ne radi revizija a ne mogu istrgovati da se zastite povratnici ????
Kao sto znamo...SDA je kriminalna organizacija koja stiti svoje kriminalce (Asime,Osmice,Cele i koga sve ne kroz proslost) a narod koristi kao izgovor.
I ovo o zastiti povratnika pricam kroz proslost...sada su ti povratnici ostavljeni na milost i nemilost rezimu i sada SDA boli za njih...nema vise donacija,da ide vreca cementa tebi,vreca meni za sverc i ostali kriminal
Šta oni kažu nema vam pozicija ? I onda i ovi kažu nema ni vama pozicija, eto. Šta je onda država ? Failed state što je očigledna namjera osovine snsd-hdz. Rs može funkcionisat bez sda, može li federacija bez hdz ? Ne može, bar trenutno. Nema odluka, nema plata, nema penzija i koga će to pogodit ?
Na koga će međunarodna zajednica (prvenstveno mislim na EU) vršiti pritisak ? Na bošnjačke stranke. Na koga je izvršen pritisak za jmbg i ko je izgubio istim ? Bošnjaci. Gdje su bili protesti ? U Sarajevu koji su samo pritisak na bošnjačke političare.
Koga se tjera da prime migrante i na kog se stvara pritisak ? Na bošnjačke političare u Krjaini i Sarajevu. Kome prijete kad migranti (odnosno iom) spale šatore ? Bošnjačkim političarima u USK.
Evo pogledaj ovo sad, objavila Arduana Pribinja
Pitam se zašto radi ovo Krajinagrupa, koja je bliska Dodiku ?
Ah da, nema biološkog rata protiv Bošnjaka u savezu snsd/hdz.
Ja ne mogu da vjerujem da Bošnjaci Sarajeva vide samo Sarajevo i Ilidžu.
Edit: Sulejman Tihić je na Ustavmom sudu jedva izborio da nema "tehničkog mandata", da ne bi HDZ/SNSD/nekotreći mogo ucjenjivat kad imaju 13 u domu naroda npr. Da nije vilo tog mogli su 2018. Reći hladno hoćemo 8 ministara u vladi Federacije i ti bi im moro dat, jer nema ničeg onda.
Hajde prvo mi odgovori,kako mogu sve ostalo istrgovati sa Dodikom,Covicem,samim djavolom ali ne mogu nikada istrgvoati nesto da pomognu i vlastitom narodu ?Nesto nikako da se interesi SDA poklope sa interesima gradjana...ali bas nikada...slucajnost ?
Pa i ovo za migrante,Sarajevo je napustilo Krajinu tamo negdje jos u ratu i tu je sve stalo...pa onaj Ruznic je to vise puta rekao i galamio i kumio i sta sve ne...ovim iz Sarajeva proslo kroz usi samo.