Milorad Dodik ALL ABOUT
- KB9
#50151 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
samo da neko ne pusti kosovske bozure, izgrlit ce se i ko da nista nije bilo
-
statixx
#50152 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svi koji se pojave bice proglaseni izdajnicima srpskih nacionalnih interesa, ujedno se odricu Sumske i njenih blagodati, Pravoslavne crkve i bozije milosti, a boga mi, i naklonosti Srbije, pa i Rusije. Koji mehanizmi obmane i kakva perfidnost, jedan je Baja!daddy-kool wrote:Sve ih Baja hvata na isti fazon.
Podrška Guardianu, a zna se kako treba postupiti sa izdajnicima!![]()
![]()
Orwell na aparatima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#50153 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A valja rijesavati i pitanje fudbalske reprezentacije....kad moze neki Vokri, moze i PreCjednik. Naravno, on bi bio dozivotni PreCjednik i FSRS, samo jos da se obave formalnosti da FIFA/UEFA/MAFIA/CIA/FBI/NBA i eto ga
Ibrahimovic se vec javio da igra u napadu, kaze da bi mu bila cast. Cuj neka SveCka tamo, nek se jebu i nek ne seru

Ibrahimovic se vec javio da igra u napadu, kaze da bi mu bila cast. Cuj neka SveCka tamo, nek se jebu i nek ne seru
-
hAZNADAR
#50154 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bosnjaci odlucuju ko je izdajnik u RS.Tomahawk11 wrote:'naci, 14.maja patriJote protiv izdajnika....historijski susret
Zato pamet u glavu i dobro pazite za koga navijate.
-
hAZNADAR
#50155 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bosnjaci odlucuju ko je izdajnik.statixx wrote:Svi koji se pojave bice proglaseni izdajnicima srpskih nacionalnih interesa, ujedno se odricu Sumske i njenih blagodati, Pravoslavne crkve i bozije milosti, a boga mi, i naklonosti Srbije, pa i Rusije. Koji mehanizmi obmane i kakva perfidnost, jedan je Baja!daddy-kool wrote:Sve ih Baja hvata na isti fazon.
Podrška Guardianu, a zna se kako treba postupiti sa izdajnicima!![]()
![]()
Orwell na aparatima.
Vrlo jednostavno - koga podupru, za koga navijaju,... makar na interntet komentarima.
Baja je vrlo perfidan i zna svoj posao. U RS je patriota onaj ko najvise nervira Bosnjake. A koga Bosnjaci najvise mrze - taj je sticenik, patriota, ispravan,....
Dodik se najbolje moze srusiti upravo na taj nacin. Dadnes mu podrsku, ili jednostavno osipas vise paljbu po opoziciji - i Dodik je gotov.
Ali kada vidis sta je alternativa - onda je u neku ruku i svejedno ko je tamo patriota a ko izdajnik. I jedni i drugi se natjecu u istim stvarima glede pogleda na nas i drzavu.
- GAU8
#50156 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma glupo je uopšte bilo kakvo navijanje.hAZNADAR wrote:Bosnjaci odlucuju ko je izdajnik u RS.Tomahawk11 wrote:'naci, 14.maja patriJote protiv izdajnika....historijski susret
- GeeTnT
#50157 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iskreno mislim da njegova ludost na terenu se moze pripisati l(j)udovanju eresa, medjutim, koliko je meni poznato lik ima savrsen biznis i zna da upravlja kapitalom...Tomahawk11 wrote: Ibrahimovic se vec javio da igra u napadu, kaze da bi mu bila cast. Cuj neka SveCka tamo, nek se jebu i nek ne seru![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#50158 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Za Bosnjake, ali i BiH, Mile je trenutno povoljan kurshAZNADAR wrote:Bosnjaci odlucuju ko je izdajnik u RS.Tomahawk11 wrote:'naci, 14.maja patriJote protiv izdajnika....historijski susret
A ne sumnjam ni to da bi i ovi izdajnici nastavili tamo gdje bi on stao, ako ne i bolje sve to radili.
Ako ces iskreno, navijam za normalan narod. Politicari i raznorazni bolesnici sto ih fanaticno slijede mogu da se gone u neku stvar.
Da je progledati, pa da svijet normalno zivi. Al dabogda....
-
statixx
#50159 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa naravno da je svejedno, tako je i ovdje, opozicija plasljiva i mlitava. Bas zato podrzaJem nepokolebljivog Baju.hAZNADAR wrote:Baja je vrlo perfidan i zna svoj posao. U RS je patriota onaj ko najvise nervira Bosnjake. A koga Bosnjaci najvise mrze - taj je sticenik, patriota, ispravan,....
Dodik se najbolje moze srusiti upravo na taj nacin. Dadnes mu podrsku, ili jednostavno osipas vise paljbu po opoziciji - i Dodik je gotov.
Ali kada vidis sta je alternativa - onda je u neku ruku i svejedno ko je tamo patriota a ko izdajnik. I jedni i drugi se natjecu u istim stvarima glede pogleda na nas i drzavu.
-
hAZNADAR
#50160 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Upravo tako. Sa Milom bar znamo na cemu smo i igramo otvorenih karata. On je samo iskreniji od ostalih. Buduci da javno mijenje u RS uvijek gleda koga mi vise mrzimo - mozemo odluciti ko je tamo izdajnik. Niko drugi ne moze srusiti mit o nezavisnoj RS - to mogu samo srpski nacionalisti. Zato im treba dati mandat za shebavanje te glupe ideje.statixx wrote:Pa naravno da je svejedno, tako je i ovdje, opozicija plasljiva i mlitava. Bas zato podrzaJem nepokolebljivog Baju.hAZNADAR wrote:Baja je vrlo perfidan i zna svoj posao. U RS je patriota onaj ko najvise nervira Bosnjake. A koga Bosnjaci najvise mrze - taj je sticenik, patriota, ispravan,....
- Alfons Kauders
#50161 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Baja do Kraja!statixx wrote:Pa naravno da je svejedno, tako je i ovdje, opozicija plasljiva i mlitava. Bas zato podrzaJem nepokolebljivog Baju.hAZNADAR wrote:Baja je vrlo perfidan i zna svoj posao. U RS je patriota onaj ko najvise nervira Bosnjake. A koga Bosnjaci najvise mrze - taj je sticenik, patriota, ispravan,....
-
Drinski
#50162 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
iz istih razloga sam ja smatrao da CD koalicija nije trebala njega podrzati, vec su trebali izazvati ostanak Poplasena na vlasti. A sta sam tad znao, bio skoro pa dijete.
hAZNADAR wrote:Baja je vrlo perfidan i zna svoj posao. U RS je patriota onaj ko najvise nervira Bosnjake. A koga Bosnjaci najvise mrze - taj je sticenik, patriota, ispravan,....
-
statixx
#50163 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma Baja uopste nije nacionalista, mislim da je samo izucio u knigama prelazak sa socijalizma na demokratiju i trzisnu ekonomiju, i shvatio sve prilike i pogodnosti koje se pruzaju onome koji bude na vlasti. Dodiku je samo novac u glavi, pa i ovo sto su uradili sa bankama je savrseno smisljeno. Cak i da padne, proglasice novu vlast izdajnickom i pro-zapadnom, a svoj debakl i bijeg u Rusiju americkom zaverom. 
- Alfons Kauders
#50164 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne baksuziraj, daj mu jos barem dva mandata, bas radi odlican posao...statixx wrote:Ma Baja uopste nije nacionalista, mislim da je samo izucio u knigama prelazak sa socijalizma na demokratiju i trzisnu ekonomiju, i shvatio sve prilike i pogodnosti koje se pruzaju onome koji bude na vlasti. Dodiku je samo novac u glavi, pa i ovo sto su uradili sa bankama je savrseno smisljeno. Cak i da padne, proglasice novu vlast izdajnickom i pro-zapadnom, a svoj debakl i bijeg u Rusiju americkom zaverom.
-
statixx
#50165 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma neka ga, ako nista, daje smisao ovoj nasoj siromasnoj i bezidejnoj politickoj sceni.
- Država
#50166 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Moskva se brani na Trgu Krajine...

- mO k3
#50167 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
znaci 14.05 imaju protest i kontra protest??
Samo da ne iskale svu svoju mrznju nad Ferhadijom ...
- Point.
#50168 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zeljno ocekujem da se gamad izmedju pomarise.mO k3 wrote:znaci 14.05 imaju protest i kontra protest??
- muha_sa
#50169 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nema od tog ništaPoint. wrote:Zeljno ocekujem da se gamad izmedju pomarise.mO k3 wrote:znaci 14.05 imaju protest i kontra protest??
- Alfons Kauders
#50170 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Do posljednjeg Hrvata!Država wrote:Moskva se brani na Trgu Krajine...
-
hAZNADAR
#50171 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Valjda im je jasno da je prije i poslije ceremonije ipak ova realnost:mO k3 wrote:znaci 14.05 imaju protest i kontra protest??
Vidi samo imena,... e moja Banjaluko,...Saobraćaj će biti zaustavljen u ulici Kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patre,
-
hAZNADAR
#50172 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
meni se nesto ne otvara ovaj web cam - trg krajine uzivo u BL
http://www.banjalukalive.com/livecam-trg-krajine.html
http://blic.net/cam/trg_krajine.html
Ima li sta?
http://www.banjalukalive.com/livecam-trg-krajine.html
http://blic.net/cam/trg_krajine.html
Ima li sta?
- vee-jay
#50173 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Meni dodje treba i kaze mi 'slozi mi ga' i ja joj ga slozim.CSKA wrote:Da mi je znati pricali stvarno ovako sa amerima ili je ovo samo marketinski trik
Karikatura od covjeka i trecerazredni stand up klaun za ljude sa kompleksima nize vrijednosti.
- Šunj
#50174 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.rtvbn.com/3816929/SzP-dobio- ... te-14-majavee-jay wrote:Meni dodje treba i kaze mi 'slozi mi ga' i ja joj ga slozim.CSKA wrote:Da mi je znati pricali stvarno ovako sa amerima ili je ovo samo marketinski trik
Karikatura od covjeka i trecerazredni stand up klaun za ljude sa kompleksima nize vrijednosti.
SzP dobio odbijenicu za proteste 14. maja
Petak 6.5.2016. 13.08
Savez za promjene nije dobio dozvolu grada Banjaluka za korišćenje Trga Krajine i Parka "Mladen Stojanović" 14. maja za kada je Savez za promjene prijavio protest Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Takvu informaciju imaju u Savezu za promjene i navode da su razlozi zbog kojih je grad odbio zahtjev Saveza za promjene apsurdni i jasan pokazatelj da SNSD zloupotrebljava institucije.
Grad Banjaluka nije dozvolio korišćenje Trga Krajine, ali ni parka "Mladan Stojanović" Savezu za promjene za okupljanje najavljeno 14. maja.
Razlog za Trg Krajine je što je SNSD rezervisao Trg sve vikende od 14. maja do 5. juna.
Razlog za odbijanje dozvole za park jeste što je Narodna univerzitetska biblioteka 3. maja rezervisala park za 14. maj zbog manifestacije "Njegujmo srpski jezik".
Brutalno su od strane SNSD-a zloupotrebljeni i grad Banjaluka i Narodna biblioteka, kažu u Savezu za promjene. Od protesta ipak neće odustati.
U Savezu za promjene nedvosmisleni su u pronalaženju odgovornih, ukoliko 14. maj u Banjaluci ne prođe mirno i bezbjedno. Tvrde da je to Milorad Dodik.
Postoji opcija u kojoj Savez za promjene može da odustane od protesta. Isključivo ukoliko Milorad Dodik podnese ostavku na mjesto predsjednika Republike Srpske.
Savez za promjene prijavu za održavanje protesta policiji predao je 28. aprila. SNSD je to, kako su potvrdili u MUP-u, učinio 4 maja.
Opširinije u Dnevniku 1 BN TV u 16.00
BN televizija
- jazzer
#50175 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ima smisla ovo jer ce na ta dva mitinga svo bogatstvo srpskog jezika doci do izrazajaRazlog za odbijanje dozvole za park jeste što je Narodna univerzitetska biblioteka 3. maja rezervisala park za 14. maj zbog manifestacije "Njegujmo srpski jezik".