jbga sad. Kad su ti masijci bili u barci i igrali, nije dan mogao proci na ovom forumu da se oni ne popljuju. Sad okrecemo pricu. Nema smisla. Inteligentni smo ljudi, valjda je ocekivano da bar malo duze pamtimo neke stvari.LSD wrote:Pa Robert je gori od Zubizarete za klasuTito_i_Partija wrote:Ja stvarno ne znam ko je uopste dos'o na ideju da se dovede Digne. Pa jos od njegovog vremena u Romi je bilo jasno da taj tip pojma o fudbalu nema. Vjerovatno isti tip koji je doveo i Mathieu-a.LSD wrote: Ta trojica Masijaca koji se naveo su bolji igraci od Dignea, Gomesa i Paca....znaci, bezveze bacene pare i još otjerani mladi talentiali dobro, to je ta famozna Barcina transfer politika
![]()
I Skenda brate, naleti malo češće ovdjeti si boss ove teme.
al fakat....eto, docekah da i to napišem
![]()
Zubizareta je bar dovodio neke ozbiljne igrace, jasno bilo je i promašaja (Fabregas, Alexis, Afellay, Song, Vermaelen, Mathieu, Douglas). Ali bilo je i nevjerovatnih transfer pogodaka: Mascherano, Villa, Adriano, Alba, Rakitić, Suarez, Ter Stegen, Bravo (neki od ovih navedenih su dovedeni za presmiješnu cijenu za današnje prilike u fudbalu, veliki krediti za to idu Zubiju). A covjek je bio nenormalno osporavan, pljuvan i na kraju otjeran ko pas , iako je legenda Barce.
Ovaj ublehaš Robert je doveo samo Umtitija kao pravo pojacanjerealno, momcina je stijena ala naš Kolašinac
i jedno od boljih pojacanja u zadnje vrijeme...ostalo su bile sve redom fule (Turan, Vidal, Paco, Digne, Gomes)
...Denisa ne racunam kao njegov transfer, vec kao povratak sa posudbi.
Na to sve - odricu se talentovanih masijaca Grimaldo, Munir, Sandro, Samperne daju šansu domacim momcima iz jedne od najboljih fudbalskih škola na svijetu, vec kupuju i dovode kojekakve ojebine od igraca.
Rakitic je bio sigurno dobro izvagan transfer koji je doveden da krpi rupe iza Messija. Izvanredno pojacanje. Pa i danas ces naci na stotinu mjesta gdje ga pljuju da je promasen igrac, al to nije vazno jer je se dokazo. Meni licno su puno vazniji komentari kada je doveden umjesto Fabregasa na pocetku sezone tipa: nije on igrac za barcelone, spor, loš, ovakav onakav. U drugom dijelu sezone podero fudbal.
Polahko, dadnimo pojacanjima sezonu, i onda ce svima biti jasno, i nama i ljudima u barceloni sta im je dalje ciniti. ili ce biti Vidali il Rakitici, albe i td.