Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imamo par igrača koji nikada nisu igrali pod reflektorima, razmišljam da u autobusu ponesem bateriju da bi se navikli na ono što ih čeka.
Igrali smo utakmicu protiv "Celika" u vecernjem terminu. Moji igraci nisu imali iskustva u igranju pod reflektorima. Zakazao sam im trening u 20 sati dan prije utakmice i rekao im da ce to, ustvari, biti setnja, ali da ponesu sportsku opremu. Pet igraca i ja smo dosli sa kolima i zamolio sam neke prijatelje da dodju na trening. Dao sam im po 10 DM za 10 litara benzina i zamolio da postave kola na sva cetiri kraja stadiona, dok smo dva automobila parkirali na sredinu terena. Pustio sam igrace da setaju. Pitao sam jednog od igraca: "Bljesti li svjetlo u selu koje se vidi sa stadiona?" On mi je odgovorio da ne bljesti i to je bio prvi znak da ce se priviknuti na nocnu utakmicu. Od dva golmana koja su bila na treningu izabrao sam onog kojeg nisu boljele oci, a on je nominalno bio rezerva. U jednom trenutku sam stvorio atmosferu da je na terenu bilo svjetla od dva miliona luksa. Bilo je kao pod reflektorima.
Sjećam se prije 15 godina kad su igrali sa Gentom, trebalo mu je 2-3 minute da pređe od tunela do klupe, kasnilo drugo poluvrijeme zbog njega. U kakvom li je onda sad stanju, daj Bože da ne umre na klupi.
ultima_palabra wrote:Sjećam se prije 15 godina kad su igrali sa Gentom, trebalo mu je 2-3 minute da pređe od tunela do klupe, kasnilo drugo poluvrijeme zbog njega. U kakvom li je onda sad stanju, daj Bože da ne umre na klupi.
Nema vise alkohola,umrla mu je zena koja mu je realno unistila zivot(o mrtvima sve najbolje),nije ga bilo desetljecje u nasim ligama(menscini da je Velez ispao pod njim)...motivisan je strasno...posebno sto su ga vec otpisali...
Doduse puno je stariji i zahebava ga memisevic maksimalno...vjerovatno ce se potuci njih dvojica do 7 kola
Ma dzaba i dzuma i pare i sve...
Ocekujem hitnu intervenciju klupskih sluzbenika po drustvenim mrezama.obistavljajte.pricu.
Budite ove sto dokasno dzonjaju