BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Rugafet
#50076 Re: BHTelecom All About
help desk, saberi se.
@kakaljin, jeste drago mi je što su neki uskraćeni da gledaju SK kanale. Eto ako bas hoćeš iskreno.
I druga stvar, kvalitetom arene ne mogu papuče okrenut sk, nije mi jasno zašto se uopšte trpaju u isti koš.
@kakaljin, jeste drago mi je što su neki uskraćeni da gledaju SK kanale. Eto ako bas hoćeš iskreno.
I druga stvar, kvalitetom arene ne mogu papuče okrenut sk, nije mi jasno zašto se uopšte trpaju u isti koš.
- e><pert
#50077 Re: BHTelecom All About
Imam pitanje vezano za BH Telecom imenik, da li je moguće poslati zahtjev BH Telecomu da ne prikazuje vaše informacije u tom imeniku na osnovu vašeg broja mobilnog, ima li neko iskustva, kakva su prava korisnika po tom pitanju?
-
sencobih
#50078 Re: BHTelecom All About
Code: Select all
Jos kad bi se pitali takvi kao ti za nestoRugafet wrote:Nećeš na telecomu gledat sk taman da se na trepavice nasadis. Ne znam šta treba da se desi pa da skontate to već jednom.
- Hyperthalamus
#50079 Re: BHTelecom All About
Naravno da je moguce...1444 ili odlazak na salter...trazi zabranu za imenik/zabranu za informacije. Besplatna usluga.e><pert wrote:Imam pitanje vezano za BH Telecom imenik, da li je moguće poslati zahtjev BH Telecomu da ne prikazuje vaše informacije u tom imeniku na osnovu vašeg broja mobilnog, ima li neko iskustva, kakva su prava korisnika po tom pitanju?
-
The BEN10
#50080 Re: BHTelecom All About
Joj, nije valjda da će i TM i LOL imati SK i Arene. Hahaha, ja otišao sa LOL-a na BHT, a mogao sam birati čak i TM jer imam u zgradi priključke od sva tri. 
- ElRe
#50081 Re: BHTelecom All About
Logosoft nece imati, samo MTEL.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#50082 Re: BHTelecom All About
Ništa onda, iz revolta sjeci stubove..... elektroprivrede! 
- aditon
#50083 Re: BHTelecom All About
logosoft jeste mtel
sva ta priča oko sk i arena mi je preko glave i ne vjerujem dok se ne obistini obzirom da je i do sada bilo istih priča mali milion
sva ta priča oko sk i arena mi je preko glave i ne vjerujem dok se ne obistini obzirom da je i do sada bilo istih priča mali milion
-
kakaljin
#50084 Re: BHTelecom All About
I ja sam skeptican dok ne vidim, ali ako budu dobijali svi ce dobiti ono sto nisu prije imaliaditon wrote:logosoft jeste mtel
-
made_in_sarajevo
#50085 Re: BHTelecom All About
vi stvarno mislite da ce tek tako zaobici telekom koji je u BiH najveci "potrosac" arene sport? ako bude SK svima onda ce biti i na telekomu, jedino razlika moze biti kako ce ko pustati i hoce li cekati nesto jos pa da ga predstave kao ekskluzivu ali da jedni dobiju,a drugi nema prosto nema sanse.
sto se mene licno tice jebe mi se za SK, imao sam ga na telemachu pa ga nisam 5 puta upalio
sto se mene licno tice jebe mi se za SK, imao sam ga na telemachu pa ga nisam 5 puta upalio
-
kakaljin
#50086 Re: BHTelecom All About
made_in_sarajevo wrote:vi stvarno mislite da ce tek tako zaobici telekom koji je u BiH najveci "potrosac" arene sport? ako bude SK svima onda ce biti i na telekomu, jedino razlika moze biti kako ce ko pustati i hoce li cekati nesto jos pa da ga predstave kao ekskluzivu ali da jedni dobiju,a drugi nema prosto nema sanse.
Slazem se neka ima u ponudi i nekao svako bira sta zeli da gleda, a da se nikome ne uskracuje pravo da gleda ako zeli.
Kao sto kazes svi ce dobiti i jedne i druge i vjerovatno i ostale kanale koji su u ponudama jednih a do sda ih nije bilo kod drugih jer drugacije ne moze vise kao sto je do sda bilo, vjerovatno bi se sda islo na ukidanje prava emitovanja tih kanala na teritoriji BiH za sve ako se ne dozvoljava svima da ih imaju u svojim ponudama po jednakoj cijeni.
-
made_in_sarajevo
#50087 Re: BHTelecom All About
bez politike molim tekakaljin wrote:made_in_sarajevo wrote:vi stvarno mislite da ce tek tako zaobici telekom koji je u BiH najveci "potrosac" arene sport? ako bude SK svima onda ce biti i na telekomu, jedino razlika moze biti kako ce ko pustati i hoce li cekati nesto jos pa da ga predstave kao ekskluzivu ali da jedni dobiju,a drugi nema prosto nema sanse.
Slazem se neka ima u ponudi i nekao svako bira sta zeli da gleda, a da se nikome ne uskracuje pravo da gleda ako zeli.
Kao sto kazes svi ce dobiti i jedne i druge i vjerovatno i ostale kanale koji su u ponudama jednih a do sda ih nije bilo kod drugih jer drugacije ne moze vise kao sto je do sda bilo, vjerovatno bi se sda islo na ukidanje prava emitovanja tih kanala na teritoriji BiH za sve ako se ne dozvoljava svima da ih imaju u svojim ponudama po jednakoj cijeni.
- MTV
#50088 Re: BHTelecom All About
Proradio nam je epg na SK Golfu iako epg nije dugo radio a prije su svi kanali povremeno imali epg na nekom od 7 Telemach kanala koji su nam iskljuceni sa Obavijestenjem o prestanku reemitiranja...ElRe wrote:Logosoft nece imati, samo MTEL.
Doduse i da LoL dobije SK on je previse mali da ugrozi TM.
Radije bi da na LoLu neukinu Discoveryje kao mtel i mts a za ostalo lako cemo..
Onda nam se vratisThe BEN10 wrote:Joj, nije valjda da će i TM i LOL imati SK i Arene. Hahaha, ja otišao sa LOL-a na BHT, a mogao sam birati čak i TM jer imam u zgradi priključke od sva tri.
Naravno ako ako i ako se ista desi od insajderskih informacija. Za Lol nema nikakvih informacija.
- agent_zero
#50089 Re: BHTelecom All About
Pitanje vezano za mojmini 15 tarifu - onih 500mb internet saobraćaja, jeli to mimo onih 17,55KM koliko je pretplata ili se odbija od tog iznosa?
Jednostavno rečeno, da li se uz taj paket dobije besplatno mjesečnih 500mb internet saobraćaja?
Jednostavno rečeno, da li se uz taj paket dobije besplatno mjesečnih 500mb internet saobraćaja?
- drug_profi
#50090 Re: BHTelecom All About
DAagent_zero wrote:Pitanje vezano za mojmini 15 tarifu - onih 500mb internet saobraćaja, jeli to mimo onih 17,55KM koliko je pretplata ili se odbija od tog iznosa?
- diablobih
#50091 Re: BHTelecom All About
Ne to da ce ih zaobici, nego nece htjeti platiti iznos koji se trazi. BH telecom se izvlaci na cijenu kanala, vec duze vrijeme. Kao zbog cijene ne mogu uvesti nijedan normalan kanal.made_in_sarajevo wrote:vi stvarno mislite da ce tek tako zaobici telekom koji je u BiH najveci "potrosac" arene sport? ako bude SK svima onda ce biti i na telekomu, jedino razlika moze biti kako ce ko pustati i hoce li cekati nesto jos pa da ga predstave kao ekskluzivu ali da jedni dobiju,a drugi nema prosto nema sanse.
- agent_zero
#50092 Re: BHTelecom All About
100% provjereno?drugi profil wrote:DAagent_zero wrote:Pitanje vezano za mojmini 15 tarifu - onih 500mb internet saobraćaja, jeli to mimo onih 17,55KM koliko je pretplata ili se odbija od tog iznosa?
- MOSALJOZE
-
made_in_sarajevo
#50094 Re: BHTelecom All About
Konkretno znam za sk da su bas bezobrazno visoku cifru trazili i to namjerno da telekom odbije,a ovi da mogu reci evo mi nudili.diablobih wrote:Ne to da ce ih zaobici, nego nece htjeti platiti iznos koji se trazi. BH telecom se izvlaci na cijenu kanala, vec duze vrijeme. Kao zbog cijene ne mogu uvesti nijedan normalan kanal.made_in_sarajevo wrote:vi stvarno mislite da ce tek tako zaobici telekom koji je u BiH najveci "potrosac" arene sport? ako bude SK svima onda ce biti i na telekomu, jedino razlika moze biti kako ce ko pustati i hoce li cekati nesto jos pa da ga predstave kao ekskluzivu ali da jedni dobiju,a drugi nema prosto nema sanse.
-
kakaljin
#50095 Re: BHTelecom All About
Čak je Telekom bio u jednom trenutku prihvatio tu bezobrazno veliku cijenu ali je SK odmah povukao tu ponudu jer se nisu nadali pristanku misleći da će odbiti Telecom ponudu.made_in_sarajevo wrote:Konkretno znam za sk da su bas bezobrazno visoku cifru trazili i to namjerno da telekom odbije,a ovi da mogu reci evo mi nudili.diablobih wrote:Ne to da ce ih zaobici, nego nece htjeti platiti iznos koji se trazi. BH telecom se izvlaci na cijenu kanala, vec duze vrijeme. Kao zbog cijene ne mogu uvesti nijedan normalan kanal.made_in_sarajevo wrote:vi stvarno mislite da ce tek tako zaobici telekom koji je u BiH najveci "potrosac" arene sport? ako bude SK svima onda ce biti i na telekomu, jedino razlika moze biti kako ce ko pustati i hoce li cekati nesto jos pa da ga predstave kao ekskluzivu ali da jedni dobiju,a drugi nema prosto nema sanse.
-
zrakomlat
#50096 Re: BHTelecom All About
100 %, imam tu tarifu. Ako ispucaš 500 mb prije kraja mjeseca, i dalje ti je besplatan internet, ali po nižoj brzini.agent_zero wrote:100% provjereno?drugi profil wrote:DAagent_zero wrote:Pitanje vezano za mojmini 15 tarifu - onih 500mb internet saobraćaja, jeli to mimo onih 17,55KM koliko je pretplata ili se odbija od tog iznosa?
- diablobih
#50097 Re: BHTelecom All About
jeste li to procitali na prve novine
? Ne kontrolise UG history i ostale kanale, tako da ne baljezgajte, obicne kanale ne zele da stave, pa eto Viasat programe lafo niko ne gleda, daj molim te 
- drug_profi
#50098 Re: BHTelecom All About
Koristim od decembra. DA.agent_zero wrote:100% provjereno?drugi profil wrote:DAagent_zero wrote:Pitanje vezano za mojmini 15 tarifu - onih 500mb internet saobraćaja, jeli to mimo onih 17,55KM koliko je pretplata ili se odbija od tog iznosa?
- ElRe
#50099 Re: BHTelecom All About
Bošnjacki teferidz SDA menadzmet se jos jednom pokazao kao nesposoban, kako u vodjenju drzavom, tako i kompanijom. Porazeni su na svom terenu, ostali su bez Sport Kluba. Umjesto da idu, pregovaraju, ucjenjuju (imaju cime) oni dijele cekove bolnicama, sportistima, udruzenjima. Da se razumijemo, ne kazem da ne treba, ali to treba biti zadnje na spisku, daleko iza prioriteta poslovanja.
Vec tokom ljeta United Group uvodi jos jednu novinu koju do sada nije imao, a koju BHT ima, mada licno ne vidim neku prednost, ali hajede, telekomovci su to tako predstavljali.
Vec tokom ljeta United Group uvodi jos jednu novinu koju do sada nije imao, a koju BHT ima, mada licno ne vidim neku prednost, ali hajede, telekomovci su to tako predstavljali.
- skafiskafsnjak
#50100 Re: BHTelecom All About
Da. Kada ih potrosis i dalje imas net, ali po manjoj brzini. Cijena se ne mijenja.agent_zero wrote:Pitanje vezano za mojmini 15 tarifu - onih 500mb internet saobraćaja, jeli to mimo onih 17,55KM koliko je pretplata ili se odbija od tog iznosa?
Racun ti je veci jedino ako vise potrosis porukama ili pozivima....