Jedino umjesto Krupe.Charuga wrote:Ne bih ja Slobodu otpisivao iz LzP.
A možda i Radnik?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jedino umjesto Krupe.Charuga wrote:Ne bih ja Slobodu otpisivao iz LzP.
Dugo je prvenstvo, ipak ne mogu svi zajedno u prvih 6 a ni u zadnjih 6. Najbolje bi bilo kad bi se moglo podijeliti na 3 grupe po 4 kluba.Charuga wrote:Sloboda, Borac, Krupa, a možda i Radnik sve je to u par deka.
Pa Tomahavče pusti to što su osvojili tri puta titulu, ja govorim samo za ovaj prelazni rok i ništa više. Ne smijem se ja nikome, samo eto kažem da su neozbiljni jer sam očekivao od njih da budu još jači do početka lige, možda čak i duplo, a oni slabiji.Tomahawk11 wrote:Ozbiljni, neozbiljni, stanje je sljedeće: zadnje 4 sezone, tri puta prvaci. To je već neki kontinuitet.
Autobuska? Ne prodaju igrače, idu im džabe? Jah, mi prodasmo za koliko ono, 120 k eura, vi za 300, i to oba transfera više slučajno nego planirano. Perjanice odoše (nigdje?bambuća
)
Najjače je kad se mi nekom smijemo, u ovom slučaju ekipi koja nas (i jedne i druge) šamara u prvenstvu.
U svoju avliju
Ozbiljno? Gdje treba potpisati za 3 titule u naredne 4 godine, da odmah šarnemo.Logovan wrote: Pa Tomahavče pusti to što su osvojili tri puta titulu, ja govorim samo za ovaj prelazni rok i ništa više. Ne smijem se ja nikome, samo eto kažem da su neozbiljni jer sam očekivao od njih da budu još jači do početka lige, možda čak i duplo, a oni slabiji.
I bili bi sve u pravu.jeza u ledja wrote:da smo mi zrinjski mi bi pricali jebo titule ako cemo ispadat svake godine u prvom kolu cl. svake godine rasprodaja, ne pravimo igrace, trose se pare uzalud, stadion se raspada itd.
Been there, done thatVPSA wrote:I bili bi sve u pravu.jeza u ledja wrote:da smo mi zrinjski mi bi pricali jebo titule ako cemo ispadat svake godine u prvom kolu cl. svake godine rasprodaja, ne pravimo igrace, trose se pare uzalud, stadion se raspada itd.
KolikoBHF_Manijak wrote:Pa izvalila je Arena.![]()
Pa vidjeli da su ostali još gori, pogotovu sarajevski klubovi pa nemaju realno ni potrebu da se troše bezze kada i sa trenutnim sastavom mogu titulu uzeti, hladno!Logovan wrote:Pa Tomahavče pusti to što su osvojili tri puta titulu, ja govorim samo za ovaj prelazni rok i ništa više. Ne smijem se ja nikome, samo eto kažem da su neozbiljni jer sam očekivao od njih da budu još jači do početka lige, možda čak i duplo, a oni slabiji.Tomahawk11 wrote:Ozbiljni, neozbiljni, stanje je sljedeće: zadnje 4 sezone, tri puta prvaci. To je već neki kontinuitet.
Autobuska? Ne prodaju igrače, idu im džabe? Jah, mi prodasmo za koliko ono, 120 k eura, vi za 300, i to oba transfera više slučajno nego planirano. Perjanice odoše (nigdje?bambuća
)
Najjače je kad se mi nekom smijemo, u ovom slučaju ekipi koja nas (i jedne i druge) šamara u prvenstvu.
U svoju avliju
Odmah poslije toga ce neko drugi da uleti 5+ miliona za 3 godine za najgledaniju ligu na svijetu. Ne sumnjam da u redu cekaju da ponude i vise od toga.Velkoski wrote:Klubovima je 500k po sezoni, a sve se kompenzira kroz kotizacije i slično, Borac je sve objasnio u detalj![]()
Treba privatizovati Telekom i sve će onda biti u redu s tom firmom, ovako je samo još jedna budžetska i neradnička organizacija (čast izuzecima).