Uozbilji seTomahawk11 wrote:Jasta ce.tufahija12345 wrote:samo da napomenem da sutra 45 minuta iza ponoci (tj prekosutra) igraju brazil i argentina. Bice gusto, bice 0 2
Brazil kuci tradicionalno dobija. Meni se cini da ce i ovaj put hladno uzeti.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#50051 Re: FC Barcelona
-
Vertig0
#50052 Re: FC Barcelona
Cekaj, jel to s petka na subotu ili sa cetvrtka na petak ?
- Logovan
#50054 Re: FC Barcelona
Šteta što nije sa petka na subotu.omar little wrote:cetvrtak na petak.
-
ibizza
#50055 Re: FC Barcelona
Prenosi li sportklub?omar little wrote:cetvrtak na petak.
-
omar little
#50056 Re: FC Barcelona
ne znam, ja ne zivim doleibizza wrote:Prenosi li sportklub?omar little wrote:cetvrtak na petak.
-
Vertig0
#50057 Re: FC Barcelona
Ne bih reko da prenosi sport klub, prije da arena prenosi ako iko uopste prenosi.
Ako nadjete kakav dobar stream podijelite
Ako nadjete kakav dobar stream podijelite
-
tufahija12345
#50059 Re: FC Barcelona
Argentina svake kvalifikacije mijenja trenera i svaki put sve stariji i staromodniji. Ubi ih Neymar na kontre. Livada otvorena ispred njega. Messi uvijek pred sobom ima 6 7 igraca. Ne ide to tako.
-
omar little
#50060 Re: FC Barcelona
ubi ih brazil, vode 3:0, mogli su jos jedno dva dati ccc
- Logovan
#50061 Re: FC Barcelona
Ja što ih trpaju ljudi. 
Zamalo 4:0.
Zamalo 4:0.
-
tufahija12345
#50062 Re: FC Barcelona
Dok god u Argentini igraju Di Maria i Higuain one ne trebaju nicemu da se nadaju. Oni su glavni razlog zasto reprezentacija koja ima Messija izgleda potpuno prosječno. Nesposobni su za bilo šta, a to je u desetinama utakmica potvrđeno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#50063 Re: FC Barcelona
I told youLSD wrote:Uozbilji seTomahawk11 wrote:Jasta ce.tufahija12345 wrote:samo da napomenem da sutra 45 minuta iza ponoci (tj prekosutra) igraju brazil i argentina. Bice gusto, bice 0 2
Brazil kuci tradicionalno dobija. Meni se cini da ce i ovaj put hladno uzeti.otrest ce ih Lionel ko slinu.
-
Vertig0
#50064 Re: FC Barcelona
Prema navodima pojedinih medija u Barceloni, određena skupina simpatizera Blaugrane obratila se upravi Kluba kako bi se požalili na novu skupinu navijača, jer im se ne dopada "buka" koju proizvode u toku utakmice, te kako i sami kažu da ne mogu uživati i u miru pratiti utakmice voljenog Kluba. Grupa navijača koja se smjestila na sjevernom dijelu tribine, privukla je pažnju mnogih, pa tako i samih igrača koji su pozitivno iznenađeni s novom atmosferom koja se pojavila na Camp Nou u posljednjih par susreta. Kakva atmosfera zapravo vlada na sjevernom dijelu tribine, možete pogledati na sljedećem linku: http://bit.ly/2fK4WXS

-
AmirBaa
#50065 Re: FC Barcelona
levati. Bio sam na ovoj utakmici sa klipa i koliko sam mogao vidjeti ljudi su bili odusevljeni ovim navijanjem i "zezanjem" na ovom dijelu tribine. Da se hoce ova grupa jos prosiritiVertig0 wrote:Prema navodima pojedinih medija u Barceloni, određena skupina simpatizera Blaugrane obratila se upravi Kluba kako bi se požalili na novu skupinu navijača, jer im se ne dopada "buka" koju proizvode u toku utakmice, te kako i sami kažu da ne mogu uživati i u miru pratiti utakmice voljenog Kluba. Grupa navijača koja se smjestila na sjevernom dijelu tribine, privukla je pažnju mnogih, pa tako i samih igrača koji su pozitivno iznenađeni s novom atmosferom koja se pojavila na Camp Nou u posljednjih par susreta. Kakva atmosfera zapravo vlada na sjevernom dijelu tribine, možete pogledati na sljedećem linku: http://bit.ly/2fK4WXS
- Muhamed Đakmić
#50066 Re: FC Barcelona
Apsolutno netačno. Šta je konkretno sinoć trebao da uradi Higuain ili di Maria pa da ne izgube?tufahija12345 wrote:Dok god u Argentini igraju Di Maria i Higuain one ne trebaju nicemu da se nadaju. Oni su glavni razlog zasto reprezentacija koja ima Messija izgleda potpuno prosječno. Nesposobni su za bilo šta, a to je u desetinama utakmica potvrđeno.
Najveći krivci su debilni južnoamerički selektori i argentinski ponos koji im ne dozvoljava da dovedu ozbiljnog stranog trenera ili da na koljenima mole Sampaolija i Bielsu.
Ko je ba Eduardo Bauza u širim razmjerima od južnoameričkih? Obična trenerska nula.
Mislim, može se neko slagati ili ne slagati, ali isto se konstantno dešava i Brazilu još od osvajanja Svjetskog prvenstva 2002. godine.
Argentina i Brazil su i dalje u vrhu svjetskog fudbala, ali više nisu najbolje reprezentacije na svijetu, jer je fudbal napredovao na taktičkom i fizičkom polju dovoljno da pravi trener i taktika neutrališu individualni kvalitet na protivničkoj strani. To južnoameričke nacije odbijaju da prihvate i brukaju se.
Pa di Maria je uz Messija vodio Argentinu na prošlom Svjetskom prvenstvu, kako ba možeš reći da je ubleha? Jer je igrao za Real Madrid?
-
Vertig0
#50067 Re: FC Barcelona
Ma budaletine jrne. Meni se ucinilo da je navijanje bolje ove sezone i rvo sad vidim da mi se nije ucinilo nego da je tu ta neka nova grupica... do sad je bas bila pozorisna atmosfera osim ono standardno "barca, barca" s vremena na vrijeme. Cuj pozalili seAmirBaa wrote:levati. Bio sam na ovoj utakmici sa klipa i koliko sam mogao vidjeti ljudi su bili odusevljeni ovim navijanjem i "zezanjem" na ovom dijelu tribine. Da se hoce ova grupa jos prosiritiVertig0 wrote:Prema navodima pojedinih medija u Barceloni, određena skupina simpatizera Blaugrane obratila se upravi Kluba kako bi se požalili na novu skupinu navijača, jer im se ne dopada "buka" koju proizvode u toku utakmice, te kako i sami kažu da ne mogu uživati i u miru pratiti utakmice voljenog Kluba. Grupa navijača koja se smjestila na sjevernom dijelu tribine, privukla je pažnju mnogih, pa tako i samih igrača koji su pozitivno iznenađeni s novom atmosferom koja se pojavila na Camp Nou u posljednjih par susreta. Kakva atmosfera zapravo vlada na sjevernom dijelu tribine, možete pogledati na sljedećem linku: http://bit.ly/2fK4WXS
-
Vertig0
#50068 Re: FC Barcelona
Ma sumnjam da je tufahija to rekao zbog toga sto je igrao za Real. Argentina je dobra selekcija al samo na papiru... i dijelim misljenje da tu fali jedan dobar strucnjak da to malo balasniraMuhamed Đakmić wrote:Apsolutno netačno. Šta je konkretno sinoć trebao da uradi Higuain ili di Maria pa da ne izgube?tufahija12345 wrote:Dok god u Argentini igraju Di Maria i Higuain one ne trebaju nicemu da se nadaju. Oni su glavni razlog zasto reprezentacija koja ima Messija izgleda potpuno prosječno. Nesposobni su za bilo šta, a to je u desetinama utakmica potvrđeno.
Najveći krivci su debilni južnoamerički selektori i argentinski ponos koji im ne dozvoljava da dovedu ozbiljnog stranog trenera ili da na koljenima mole Sampaolija i Bielsu.
Ko je ba Eduardo Bauza u širim razmjerima od južnoameričkih? Obična trenerska nula.
Mislim, može se neko slagati ili ne slagati, ali isto se konstantno dešava i Brazilu još od osvajanja Svjetskog prvenstva 2002. godine.
Argentina i Brazil su i dalje u vrhu svjetskog fudbala, ali više nisu najbolje reprezentacije na svijetu, jer je fudbal napredovao na taktičkom i fizičkom polju dovoljno da pravi trener i taktika neutrališu individualni kvalitet na protivničkoj strani. To južnoameričke nacije odbijaju da prihvate i brukaju se.
Pa di Maria je uz Messija vodio Argentinu na prošlom Svjetskom prvenstvu, kako ba možeš reći da je ubleha? Jer je igrao za Real Madrid?
- Muhamed Đakmić
#50069 Re: FC Barcelona
Ma fali balansa, s tim se potpuno slažem. Vezni red je mrtav totalno i nema pravih igrača, ali ne mislim da bi im pomoglo da se odreknu di Marie. Hajde Higuaina inekako, ali di Maria stvarno ne snosi toliku krivicu.
Dybala, Messi i di Maria kao ofanzivna trojka bi možda moglo funkcionisati, ali treba im tu još neko ko zna lopte igrati iza njih. Ali ne poluigrači tipa Evera Banege i Biglie.
Mislim da im treba i selektor koji će igratiofanzivniji fudbal, ali ne demode ofanzivu, nego nešto moderno tipa onoga što je sa Čileom igrao Sampaoli. Koliko god bili blizu titule Svjetskog prvaka 2014. godine, isto tako su bili i daleko. Nije baš da se svaka utakmica morala proći na jedvite jade. Imaju oni više kvaliteta od tog.
Dybala, Messi i di Maria kao ofanzivna trojka bi možda moglo funkcionisati, ali treba im tu još neko ko zna lopte igrati iza njih. Ali ne poluigrači tipa Evera Banege i Biglie.
Mislim da im treba i selektor koji će igratiofanzivniji fudbal, ali ne demode ofanzivu, nego nešto moderno tipa onoga što je sa Čileom igrao Sampaoli. Koliko god bili blizu titule Svjetskog prvaka 2014. godine, isto tako su bili i daleko. Nije baš da se svaka utakmica morala proći na jedvite jade. Imaju oni više kvaliteta od tog.
- AmiĐa_Idriz
#50070 Re: FC Barcelona
Što ne zovu nikako onog krkana Icardija...jes da je šupčina, al šta ima veze 
-
LSD
#50071 Re: FC Barcelona
Kako se samo Messi zayebo kad se predomislio i vratio među one luzere
Najbolje godine je dao tim levatima i sa njima dobio samo poniženja i razocaranja....u zadnjih 10 godina su ga redom trenirali najveći diletanti: Basile, Maradona, Batista
, Sabella, Tata Martino i sad ovaj šarlatan Bauza....to je ta plejada trenerskih anonimusa koja je uzela Messiju najbolje godine u dresu Argentine i za tih 10 godina osvojili jednu veliki kar.inu.
Što je najgore Cholo Simeone, Sampaoli, Bielsa, Pekerman, Pizzi su argentinci
izgleda da je njihov Savez gori i od legendarnog tria Pušina/Pašalić/Ušanović 
Najbolje godine je dao tim levatima i sa njima dobio samo poniženja i razocaranja....u zadnjih 10 godina su ga redom trenirali najveći diletanti: Basile, Maradona, Batista
Što je najgore Cholo Simeone, Sampaoli, Bielsa, Pekerman, Pizzi su argentinci
-
Vertig0
#50072 Re: FC Barcelona
Potpisujem svaku rijec. Jos kad skontas da je mogao igrati za spaniju i izbjeci sve ovo.LSD wrote:Kako se samo Messi zayebo kad se predomislio i vratio među one luzere![]()
Najbolje godine je dao tim levatima i sa njima dobio samo poniženja i razocaranja....u zadnjih 10 godina su ga redom trenirali najveći diletanti: Basile, Maradona, Batista, Sabella, Tata Martino i sad ovaj šarlatan Bauza....to je ta plejada trenerskih anonimusa koja je uzela Messiju najbolje godine u dresu Argentine i za tih 10 godina osvojili jednu veliki kar.inu.
Što je najgore Cholo Simeone, Sampaoli, Bielsa, Pekerman, Pizzi su argentinciizgleda da je njihov Savez gori i od legendarnog tria Pušina/Pašalić/Ušanović
-
LSD
#50073 Re: FC Barcelona
A nije da nije mogao ko od šale zaigrati sa španceVertig0 wrote:Potpisujem svaku rijec. Jos kad skontas da je mogao igrati za spaniju i izbjeci sve ovo.LSD wrote:Kako se samo Messi zayebo kad se predomislio i vratio među one luzere![]()
Najbolje godine je dao tim levatima i sa njima dobio samo poniženja i razocaranja....u zadnjih 10 godina su ga redom trenirali najveći diletanti: Basile, Maradona, Batista, Sabella, Tata Martino i sad ovaj šarlatan Bauza....to je ta plejada trenerskih anonimusa koja je uzela Messiju najbolje godine u dresu Argentine i za tih 10 godina osvojili jednu veliki kar.inu.
Što je najgore Cholo Simeone, Sampaoli, Bielsa, Pekerman, Pizzi su argentinciizgleda da je njihov Savez gori i od legendarnog tria Pušina/Pašalić/Ušanović
Međutim, sam Messi je izabrao gauchose, izjavljivao svojevremenu (tamo nekad 2005 kad su ga španci muntali) kako samo Argentina dolazi u obzir i ništa drugo, da je argentinac taman ga na mars poslali i slicne patriotske gluposti...budala
-
Vertig0
- Bosanski_kralj
#50075 Re: FC Barcelona
Nije li se Messi već danas oprostio od reprezentacije?