BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
channel10
#50026 Re: BHTelecom All About
Jeste li vidjeli novu ponudu Mtela za Postpaid pakete
?
- MTV
#50027 Re: BHTelecom All About
Nakon koliko godina je ovaj redizajn?Maharadza wrote:Kao da gledam, dilFa i ostali minderaši kontaju da će veću cijenu izvući ako srede web stranicu!escobar__ wrote:Doživio sam i ovo da redizajniraju Web i da, po prvi put otkako postoje, isti na nešto i liči.![]()
Šminkaju za prodaju.![]()
Indikativno je da su konačno sredili web stranicu ali tek pred samu "procjenu vrijednosti" nakon koje idu na prodaju, znači još jednom slikovito dokazuju koliko im' je stalo do korisnika!
-
smartXL
#50028 Re: BHTelecom All About
Ja bih bio sretniji da su redizajnirali ponudu a ne jebenu stranicu
-
Nepass
#50029 Re: BHTelecom All About
Ja koristim moja tv zadnji 1,5 mjesec. vec sam ovdje pisao a evo opet cu telemach je TITO za bht. Prije sam bio korisnik telemacha.made_in_sarajevo wrote:Pa dobro shvatili smo telemach je tito, telecom sirotinja, zivio telemach. Da njih nema nikad ne bi tv kanala pogledali... necu da mi objasnjavas nista kako je telemach super kul,a telekom nije. Za brzine su svi rekli da su bezveze ali se prica i o drugim stvarima ali dzaba telemach je tito.
sencobih svako ima pravo da misli sta hoce, ja mislim da su turci obicne varalice i cigani. Tebi su dobri, meni nisu i eto.
Zasto?
Za 42KM dobijem u telemachu internet od 40mbs na testovima pokazuje 38mbs. Dobijem bolje kanale, ali eto to moze biti i subjektivno. Neko voli pogledati eurokosarku neko nba, ls i serie a ili sve ostale lige osim bl, neko nfl neko nhl. Neko voli pogledati gorazdanski ili cazinski dnevnik dok drugi pogledaju n1 ili al jazeeru u hd rezoluciji.
Dobijem 7-8 hd kanala (sk1,2,3 u hd rez)
I dobijem fakat uslugu koja radi 363 dana u godini a ova dva dana sto ne radi nacrtaju se isti dan ili sutra da poprave.
U bht za 36KM dobijem 25mbs net jer srecom ima optika u zgradi, inace bi bilo 10. Fakat pokazuje 25,1mbs brzinu. Ali tv je dno od za moj ukus katastrfalne ponude kanala plus bas lose slike i to dobro primjetno lose slike. Ni jedan hd kanal cak ni bht kad je ls.
Ja ih trpim jer neko nije dao telemachu u zgradu, tako bht moze jedino doci do klijentele. Osudjeni smo cekati telemach
- pepeljara
#50030 Re: BHTelecom All About
Dobra stranica nova, pohvale sve za update 
jedino bi mozda naveo da kod logiranja baca unsecured, ssl, ovo ono, antivirus mi neda da se logiram, nema certifakata, bla bla
inace
jedino bi mozda naveo da kod logiranja baca unsecured, ssl, ovo ono, antivirus mi neda da se logiram, nema certifakata, bla bla
inace
-
niho92
#50031 Re: BHTelecom All About
Izbrisi antivirus i nema problemapepeljara wrote:Dobra stranica nova, pohvale sve za update
inace
-
sencobih
#50032 Re: BHTelecom All About
katastrofalna ponuda kanala plus baš loša slika , ma hajte molim vasNepass wrote:Ja koristim moja tv zadnji 1,5 mjesec. vec sam ovdje pisao a evo opet cu telemach je TITO za bht. Prije sam bio korisnik telemacha.made_in_sarajevo wrote:Pa dobro shvatili smo telemach je tito, telecom sirotinja, zivio telemach. Da njih nema nikad ne bi tv kanala pogledali... necu da mi objasnjavas nista kako je telemach super kul,a telekom nije. Za brzine su svi rekli da su bezveze ali se prica i o drugim stvarima ali dzaba telemach je tito.
sencobih svako ima pravo da misli sta hoce, ja mislim da su turci obicne varalice i cigani. Tebi su dobri, meni nisu i eto.
Zasto?
Za 42KM dobijem u telemachu internet od 40mbs na testovima pokazuje 38mbs. Dobijem bolje kanale, ali eto to moze biti i subjektivno. Neko voli pogledati eurokosarku neko nba, ls i serie a ili sve ostale lige osim bl, neko nfl neko nhl. Neko voli pogledati gorazdanski ili cazinski dnevnik dok drugi pogledaju n1 ili al jazeeru u hd rezoluciji.
Dobijem 7-8 hd kanala (sk1,2,3 u hd rez)
I dobijem fakat uslugu koja radi 363 dana u godini a ova dva dana sto ne radi nacrtaju se isti dan ili sutra da poprave.
U bht za 36KM dobijem 25mbs net jer srecom ima optika u zgradi, inace bi bilo 10. Fakat pokazuje 25,1mbs brzinu. Ali tv je dno od za moj ukus katastrfalne ponude kanala plus bas lose slike i to dobro primjetno lose slike. Ni jedan hd kanal cak ni bht kad je ls.
Ja ih trpim jer neko nije dao telemachu u zgradu, tako bht moze jedino doci do klijentele. Osudjeni smo cekati telemach
-
Nepass
#50033 Re: BHTelecom All About
Pa jes tako mozes ti 101 reci hajte molim vas.
Telemach je daleko ispred bht ono probao oboje tako da znam o cemu pricam.
-
thepatriot
#50034 Re: BHTelecom All About
Procitah za vikend u novinama, kao od 1 maja se uvode novi flat paketi za fiksnu t. U telecomu, pretplata 18 KM dosad je bila 15 za osnovni paket.
Kao besplatno prema fiksnoj i mobilnoj mrezi Bh telecoma oko 1500 min u toj cijeni.
Nije lose ako je to to.
Kao besplatno prema fiksnoj i mobilnoj mrezi Bh telecoma oko 1500 min u toj cijeni.
Nije lose ako je to to.
-
sencobih
#50035 Re: BHTelecom All About
Imam trenutno i telemah i moja tv, ne vidim neke drastične razlike u korist bilo kogaNepass wrote:Pa jes tako mozes ti 101 reci hajte molim vas.
- ElRe
#50037 Re: BHTelecom All About
Vrlo brzo bi UG trebao da ima znatno bolju ponudu kanala.
Videcemo uskoro, da li ce BHT to ispratiti.
-
sencobih
#50038 Re: BHTelecom All About
Pretpostavljam da hoće ali sigurno ne odmah zahvaljujući garant nekakvim zakonima kojih se samo telekom mora pridržavati, ali kako kažeš vidjećemoElRe wrote:Vrlo brzo bi UG trebao da ima znatno bolju ponudu kanala.
- diablobih
#50039 Re: BHTelecom All About
Da, tesko je telecomu uzeti npr. H2, koji se nudi na tacni 
-
smartXL
#50040 Re: BHTelecom All About
Koji ga zakon koci da poboljsa programsku semu? Viasat su izbacili pod izgovorom da je slabo gledansencobih wrote:Pretpostavljam da hoće ali sigurno ne odmah zahvaljujući garant nekakvim zakonima kojih se samo telekom mora pridržavati, ali kako kažeš vidjećemo
-
sencobih
#50041 Re: BHTelecom All About
Evo ja na telemahu nemam H2, kad je na tacni sto ga nemam?diablobih wrote:Da, tesko je telecomu uzeti npr. H2, koji se nudi na tacni
- diablobih
#50042 Re: BHTelecom All About
Imas ga u paketima drugim, k'o ti je kriv sto imas analogiju. Kazem ti mogu ga staviti u neki paket, nego nece bh telecom, ako nije dzabe.sencobih wrote:Evo ja na telemahu nemam H2, kad je na tacni sto ga nemam?diablobih wrote:Da, tesko je telecomu uzeti npr. H2, koji se nudi na tacni
-
sencobih
#50043 Re: BHTelecom All About
Mozda zato sto i jeste slabo gledan? Kanali u pet deka sa discavery kanalima, emisije istog tipa i na isti kalupsmartXL wrote:Koji ga zakon koci da poboljsa programsku semu? Viasat su izbacili pod izgovorom da je slabo gledansencobih wrote:Pretpostavljam da hoće ali sigurno ne odmah zahvaljujući garant nekakvim zakonima kojih se samo telekom mora pridržavati, ali kako kažeš vidjećemo
-
sencobih
#50044 Re: BHTelecom All About
U bh telekomu nema paketa kanala, pa ako hoćes ovo uzmi paket mio, trio pio , u prevodu samo daj pare, zbog H2 moraš uzeti paket sa gomilu bezveznih kanaladiablobih wrote:Imas ga u paketima drugim, k'o ti je kriv sto imas analogiju. Kazem ti mogu ga staviti u neki paket, nego nece bh telecom, ako nije dzabe.sencobih wrote:Evo ja na telemahu nemam H2, kad je na tacni sto ga nemam?diablobih wrote:Da, tesko je telecomu uzeti npr. H2, koji se nudi na tacni
-
smartXL
#50045 Re: BHTelecom All About
Zanimljiva teorija, sjecam se negodovanja korisnika povodom izbacivanja Viasata. Vjerujem da su Behar, Amna, Jasmin il recimo medju zadnjim uvedenim ccccTV... daleko gledanijisencobih wrote:Mozda zato sto i jeste slabo gledan? Kanali u pet deka sa discavery kanalima, emisije istog tipa i na isti kalup
- diablobih
#50046 Re: BHTelecom All About
Hahahaha, eno cuj viasat u rangu discoverya, a ono totalno drugacija sema, viasat history zna se o cemu, viasat explorer nema skoro nijedne slicne emisije kao discovery. Uostalom i da jesu slicni, zasto bi ih izbacili kada su kvalitetni kanali?
-
Nepass
#50047 Re: BHTelecom All About
Bio h2 u duopaketu onom od 42KM. Do 31.03 sam imao tm u starom stanu.
-
j66o
#50048 Re: BHTelecom All About
Kad uvrste kanale :
Nova hr
Prva rs
Prva plus
B92
Sk HD 123
Lov i ribolov
Cinestar
Cinestar premiere
N1
Bbc earth
Viasat paket(bio u ponudi pa izbacen)
Grand muzicki
History 2
Cmc muzicki (bio u ponudi pa izbacen)
Sk 456
Tv 1000
Amc
Scifi
Discovery hd
Nat geo wild ali u HD
I da mi ponude 72 sata unazad a nije samo da mogu vratit sto je bilo sinoc posle oo:oo
Da mi ponude internet brzinu makar 80/6 i da mogu koristit 3 resivera !!!
I u slucaju kvara da dodju u roku jednog dana u slucaju kad je kvar prijavljen !!!
OVO SVE KAD MI PONUDE..JA SE VRACAM ODMA NA TELECOM..I AKO IMAM SAMO LOSA ISKUSTVA S NJIMA..ali ovo kad ispune vracam se..a mogu ispunit da hoce !!!
Nova hr
Prva rs
Prva plus
B92
Sk HD 123
Lov i ribolov
Cinestar
Cinestar premiere
N1
Bbc earth
Grand muzicki
History 2
Sk 456
Tv 1000
Amc
Scifi
Discovery hd
Nat geo wild ali u HD
I da mi ponude 72 sata unazad a nije samo da mogu vratit sto je bilo sinoc posle oo:oo
I u slucaju kvara da dodju u roku jednog dana u slucaju kad je kvar prijavljen !!!
OVO SVE KAD MI PONUDE..JA SE VRACAM ODMA NA TELECOM..I AKO IMAM SAMO LOSA ISKUSTVA S NJIMA..ali ovo kad ispune vracam se..a mogu ispunit da hoce !!!
-
sencobih
#50049 Re: BHTelecom All About
I to po mogucnosti za jedno 20 maraka mjesečno, naravno pride i neki mobitel gratisj66o wrote:Kad uvrste kanale :
Nova hr
Prva rs
Prva plus
B92
Sk HD 123
Lov i ribolov
Cinestar
Cinestar premiere
N1
Bbc earth
Grand muzicki
History 2
Sk 456
Tv 1000
Amc
Scifi
Discovery hd
Nat geo wild ali u HD
- Rugafet
#50050 Re: BHTelecom All About
Možda i ponude ali tamo nekad 2034, ali samo možda.