Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Kaligrafija

#50001 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kaligrafija »

General War wrote:
BHCluster wrote:Image
Skinuo cipele. :thumbup:
A koji je ovaj Levo sa rejbankama i mensecini u cipilama? :D
Miletove malo probile carape, jaka noga junacka, a puno hoda, MMF trazio da sreze troskove, da mijenja svaki treci dan... :lol: :lol: :lol: A ovaj do njega, nema cipele, vec su carape sinteticke, pa sljaste, mile zabranio pamuk, kaze skup... :D
skupljac_zeljeza

#50002 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Milorad Dodik donio ćilime u Ferhadiju. Ne kažu jesu li vuneni ili sintetički.
SanskiBiser

#50003 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SanskiBiser »

BHCluster wrote:Image
Skinuo cipele. :thumbup:

prodaju se cilimi neleteci i leteci
ja im kazem preteci, dajte jedan leteci
I pocnem da letim, i letim, i letim
i letim, i letim, i letim, letim, letim
Pa se spustim, cisto da pokupim hranu
i pice i ribe, i ribe, ribe, ribe
Tako letimo zajedno na cilimu tom
radimo svasta na cilimu tom
I tako bas mi je lepo, bas mi je super
ali to je samo jos jedan dosadan dan
do ja ja ja ja ja ja ja ja ja
sve je to
do ja ja ja ja ja ja ja ja ja
sve je to
:lol:
p206

#50004 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

svaka čast za Precednika što je skinuo čarape i ušao u džamiju, mnoge muslimanke po imenima neće da uđu kad je svadba jer nose dopičnjake, njihova sramota
a ćilimi su, zna se, orginalni iranski iz Teherana
krater

#50005 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by krater »

Radosne vijesti za predsjednika RS :navijacica: :navijacica:

Milorad Dodik postao djed

Image

Predsjednik RS je jučer ponovo postao djed, prenosi ATV. Unuka je ponovo predsjedniku podarila njegova kćerka Gorica. Dijete je rođeno u UKC u Banjoj Luci
bh.tornjak

#50006 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Mnogi se pitaju gdje je nas uvazeni kolega @cajka.....???
pripadnici MOS-a (mahalske obavjestajne sluzbe) su cijenjenog kolegu locirali i u izvjestaju stoji da je uvazeni kolega preokupiran poslom smirivanja situacije i sprecavanju drzavnog udara u majcici Rusiji a sve po nalogu precjednika...mirotvorca.... gVardijana...oplodjivaca...ekonomskog experta...djeda...dzamijskog goluba... velikog i nenadmasnog M.Dodika.

Državni tužilac Rusije Jurij Čajka
saopštio je o blokadi stranica na društvenim mrežama preko kojih je „Desni sektor“ pokušao da organizuje masovne nerede u državi.

preostaje samo jos lociranje @peKsinavog harija.....koji je najvjerovatnije u Kini na zadatku
glockov kolac

#50007 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

krater wrote:Radosne vijesti za predsjednika RS :navijacica: :navijacica:

Milorad Dodik postao djed

Image

Predsjednik RS je jučer ponovo postao djed, prenosi ATV. Unuka je ponovo predsjedniku podarila njegova kćerka Gorica. Dijete je rođeno u UKC u Banjoj Luci
Vise zet oplodjava nego Mile...
Šunj

#50008 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

http://www.rtvbn.com/3816008/Dodikovo-izuvanje
Nedao Bog sta bi bilo da je ovo Bosic uradio!? Bio bi lincovan, u svakom smislu, i proglasen izdajnikom srpskog roda... A ovom licemernom pokvarenjaku nista nije sveto, veru ce promeniti ako mu bude trebalo da ostane na vlasti, samo da moze krasti... On je istinsko zlo!
Image
Posjeta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika obnovljenoj džamiji Ferhadiji, banjalučkoj zadužbini Ferhad-paše Sokolovića, sinovca čuvenog vezira Mehmed-paše Sokolovića, nije prošla bez komentara na društvenim mrežama.

Bilo je dosta duhovitih opaski na račun Milorada Dodika, koji inače u svojim javnim nastupima praktikuje nacionalističku retoriku, a često i na neprimjeren način proziva Bošnjake-muslimane.

Dodikov poklon muftijstvu banjalučkom, tkane ćilime, ovako su vidjeli na Tviteru.
Image
Image
Jedan od komentatora je duhovito primijetio: „ Muftija kašikom, a Mile prstom!“
"Mile, jesi li uzeo abdest?" pitanje je koji duhoviti komentatori postavljaju Dodiku u muftijino ime.
Dodikova posjeta Ferhadiji izazvala je veliko interesovanje medija, pa su kamere zujale i fotoaparati škljocali na sve strane.
Bez obzira na šaljive doskočice, Dodikova posjeta Ferhadiji svakako je dobar politički potez, kojim se želi poslati poruka vjerske tolerancije i dobrodošlice, uoči otvaranja Ferhadije, najavljenog za 7. maj.
Dobro nije doletio na cilimu hahahahaha
Nije problem što se Dodik izuo u džamiji to valjda tako treba, problem je što je Dodik izuo nas tako da ni do opanaka nećemo za 20 godina. O nekim cipelama možda za 50 godina da se može pričati. To bi trebala biti tema a ne običaj koji treba da poštuje svaki gost u tuđoj kući. Usput kao srbinu drago mi je da ponovo prolazim pored Ferhadije bez stida. Samo idioti na svim stranama mogu rušiti groblja i takve objekte.
mO k3

#50009 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

mnogi to neznaju ,ali mile je u organizacijonom odboru otvaranju Ferhadije ... a gdje ste vi vjernici :mrgreen:
biske

#50010 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

skupljac_zeljeza wrote:Milorad Dodik donio ćilime u Ferhadiju. Ne kažu jesu li vuneni ili sintetički.
evo odgovorio ti je čovjek gore: perzijski. :D
Danguba

#50011 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Image

Muftija kasikom a Mile prstom. :lol: :lol:

a u lijevoj drzi pomagalo. :D
mO k3

#50012 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Danguba wrote:Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Napravio mu muftija hapu :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#50013 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Dušanka Majkić: Građani se ismijavaju parlamentarcima na društvenim mrežama
Image
ma koji su to izdajnici, da ih ukinemo...
Danguba

#50014 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

oho vam se oho...sace dusanka da vas zikne. :izet:
General War

#50015 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Danguba wrote:oho vam se oho...sace dusanka da vas zikne. :izet:
Domovina se brani i ljepotom :lol:
Satoshi_Nakamoto

#50016 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Satoshi_Nakamoto »

Samo idioti na svim stranama mogu rušiti groblja i takve objekte

:roll:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#50017 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matijevic_Vlado »

Image
Al cuj Ede srbina, prava fukara :mrgreen: :mrgreen:
arzuhal

#50018 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Kaže slikali ga kad je izlazio s podne-namaza, prod'o vjeru za večeru...aaa...Uzeo ime Đulaga...
mO k3

#50019 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

arzuhal wrote:

Kaže slikali ga kad je izlazio s podne-namaza, prod'o vjeru za večeru...aaa...Uzeo ime Đulaga...
Ma ko zna kakvu su mu ovi dzihadisti pokusali podvaliti kasiku ... pametan je mile na vjeruj 'odzi ,ali ni popu :mrgreen:
Danguba

#50020 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

dragi forum :-)
Last edited by Danguba on 28/04/2016 22:10, edited 1 time in total.
Danguba

#50021 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

28.04.2016

U propratnom pismu, koje je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio generalnom sekretaru UN-a Ban Ki-moonu, uz izvještaj koji je taj bh. entitet uputio Vijeću sigurnosti UN-a, iznesene su optužbe na rad pravosudnih institucija BiH, ali i Državne agencije za istragu i zaštite (SIPA).

Dodik je iznio tvrdnju da je "Tužilaštvo BiH zloupotrijebilo krivično pravosuđe i smijenilo direktora SIPA-e". :D :D

"Od tada do danas, novi direktor SIPA-e, po ovlaštenju Suda BiH i Tužilaštva BiH, učestvuje u provokativnim oružanim upadima u policijske stanice i druge ustanove u Republici Srpskoj, kao i politički motivisanim hapšenjima i uznemiravanju građana BiH", :lol: :lol: ustvrdio je Dodik.

Također je dodao da se "Sud BiH i Tužilaštvo BiH nalaze pod ogromnim uticajem bošnjačkih političkih lidera i, povremeno, određenih službenika iz međunarodne zajednice". :D :D
Od sutra nista nece biti isto.
PreCednik hin je sve ocink'o Banu. :lol:
arzuhal

#50022 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Danas kliknem na Nezavisne: ponjava od teksta koji je sav sačinjen od izjava Dodika o snazi Srpske i opasnosti BiH, strancima, bla-bla...Nemam kuveta čitat toliko, samo preletim očima po boldiranom, da vidim imal šta novo u izjavama...On sad, haman, na dnevnoj bazi udara ko niko a ne znam dal ga iko više sluša i čita, zato dođoh samo da vama, žilavoj manjini, odam priznanje na ustrajnosti u praćenju Predsjednika :mrgreen:

Veli onaj frojdovski slučaj trećeg puberteta, VaSSić Rajko, kako se snaga, ozbiljnost i autentičnost nekog političara na vlasti ne mjeri i ne potvrđuje velikom i stalnom prisutnošću u medijima nego obrnuto - uskraćivanjem izjava medijima i rijetkom pojavljivanju u medijima. I penzionersko kopile ukazuje Dodiku šta bi treba raditi, odnosno šta pogrešno radi, al' džaba je...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#50023 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

Vlada Republike Srpske naredila obustavu svih isplata do daljnjeg
:thumbup:

velika podrška za Guardiana iz srca Teherana...niko nije brže sroko Šumsku od njega.....samo se moliti Allahu dž.š. da mu podari dug život i još barem jedan mandat
Država

#50024 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

Vlada Republike Srpske naredila obustavu svih isplata do daljnjeg

Na posebnoj sjednici Vlade održanoj 11. i 12. aprila Vlada Republike Srpske je donijela Zaključak kojim je naređeno svim ministarstvima da obustave sve isplate iz budžeta do daljnjeg.

Image

Zaključak je potpisala predsjednik Vlade Željka Cvijanović. Zaključak je već stupio na snagu isti dan kada je i donesen.

"Ministarstva obustavljaju, do daljnjeg, donošenje rješenja o odobravanju sredstava iz budžeta kojim upravljaju, pojedincima i pravnim licima, po bilo kom osnovu", piše u zaključku Vlade Republike Srpske, prenosi BN televizija.

Ono što je očigledno jeste da Vlada konstantno kasni sa isplatama podsticaja za poljoprivrednike, tuđu njegu i pomoć, gotovo redovno kasne isplate iz Ministarstva porodice za subvencije mladim bračnim parovima. Iz Vlade mjesecima, iz svakog resornog ministarstva posebno stižu obećanja. Slično je nakon posljednje vanredne sjednice Vlade najavio i potpredsjednik Vlade Anton Kasipović.

Image

Predsjednica Vlade prije nekoliko dana također je priznala da postoji problem u budžetu, ali ga Željka Cvijanović pravda time što su penzije prešle na trezor. Time je kaže omogućena sigurnost za penzionere, ali je stavljen pritisak na budžet. Problemi u budžetu izazvali su i nesuglasice u vladajućoj koaliciji.

DNS sve češće izražava nezadovoljstvo, a predsjednik Skupštine i potpredsjednik ove stranke Nedeljko Čubrilović javno je spomenuo potrebu za novim ljudima u Vladi zbog lošeg stanja. DNS-ove pozive za promjenama u Vladi, koju u kontinuitetu čine godinama, mnogi doživljavaju kao ništa drugo već utvrđivanje linija pred izbore.

Nek se jebu i penzioneri, invalidi, porodilje, socijalni slučajevi, nezaposleni, uposleni u javnom sektoru... i nek ne seru!!!

:sax:
155_mm

#50025 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

Država wrote:Vlada Republike Srpske naredila obustavu svih isplata do daljnjeg

Na posebnoj sjednici Vlade održanoj 11. i 12. aprila Vlada Republike Srpske je donijela Zaključak kojim je naređeno svim ministarstvima da obustave sve isplate iz budžeta do daljnjeg.

Image
je li ovo sad bankrot ili samo prolongiranje?
Locked