meni samo nije jasno kako su pojedinci ovdje dobili prolaznu ocjenu iz maternjeg jezika u osnovnoj skoli sa ovakvim dijalektom
Potrosnja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#5001 Re: Potrosnja
- B6Redhell
#5003 Re: Potrosnja
Hhahahah. Guglujes.bitanga_sa_otesa wrote: ↑07/03/2020 21:03ma znam sve...uvijek je vama iz ruralnih sredina slabo isao jezik od ruke,vidim slab si i iz engleskog...uci dok jos moRes...
![]()
Hoces prava imena.Hoces vajber. Da se mozemo nekad cuti.
- bitanga_sa_otesa
#5004 Re: Potrosnja
u mojoj kec ko kuca bio kad kazes ili napises: stjeo,bijo,špore,orman,kreve,tretuvar,slikavat,parkiravat,dijeca i slicno...
edit :Čaprkaš
Last edited by bitanga_sa_otesa on 07/03/2020 21:21, edited 1 time in total.
- bitanga_sa_otesa
- B6Redhell
- Bakir1
- B6Redhell
#5009 Re: Potrosnja
Nea ja konto ti neki stari zajebani trkač rejser itd.bitanga_sa_otesa wrote: ↑07/03/2020 21:21
gugl je moj prijatelj
kaze se ceprkas
necu hvala dosta mi je uzivo ruralaca
A ti gugle tastatura ratnik. Neki. Fini. Gradska raja.
Posmatram te zBrda...
- bitanga_sa_otesa
#5010 Re: Potrosnja
ja sam seljak,haustorĆE, niko i nista ,napisao sam to hiljadu puta ,al eto da ti opet ponovim.
bar ne pokusavam nikom biti bitan ko ti iz dEjaspore.tamo te niko ne dozivljava pa ovdje pokusavas ispast faca a ustvari k...
- sparky
#5011 Re: Potrosnja
Sta si se ba nakacio na nas odozgo, vi dole iz Bosne nekad precerujete 
- bitanga_sa_otesa
- Bakir1
#5013 Re: Potrosnja
Cuj on u Austriji u dijaspori
Pa sta ima snjakabo tamo dogodine el bake pravi filijalu SDA gratz. SDA.at
Pa sta ima snjakabo tamo dogodine el bake pravi filijalu SDA gratz. SDA.at
- B6Redhell
#5014 Re: Potrosnja
bitanga_sa_otesa wrote: ↑07/03/2020 21:30ja sam seljak,haustorĆE, niko i nista ,napisao sam to hiljadu puta ,al eto da ti opet ponovim.
bar ne pokusavam nikom biti bitan ko ti iz dEjaspore.tamo te niko ne dozivljava pa ovdje pokusavas ispast faca a ustvari k...![]()
Stari stani ispred ogledala i ponovo ovo sto si napiso.
Ja bacim komentar jednom mjesečno. Čitam tvoje ublehe i pokusavanja neka po 100 puta na dnevnoj bazi, I ti meni nesto ja se pravim bitan pokusavam itd.
Ne znam kome. Tebi sigurno ne..
Po ovome svemu. Stari ti si jedan dobar pacenik. Mozda dobijem ban radi toga. Ali ok je.
Nego hoces krug sa bimmerom. Ho’š na PM da ti posaljem broj, mozda. Ili ti meni. Mozemo se “bolje”upoznati.
Uglavnom pred ogledalo. Pa onda bljuvotina. Po drugim.
-
Me_again
#5015 Re: Potrosnja
- bitanga_sa_otesa
#5016 Re: Potrosnja
ja znam sve o sebi,ne mozes me uvrijediti bilo sta da napisesB6Redhell wrote: ↑07/03/2020 21:44
Ja bacim komentar jednom mjesečno. Čitam tvoje ublehe i pokusavanja neka po 100 puta na dnevnoj bazi, I ti meni nesto ja se pravim bitan pokusavam itd.![]()
Po ovome svemu. Stari ti si jedan dobar pacenik. Mozda dobijem ban radi toga. Ali ok je.
Nego hoces krug sa bimmerom. Ho’š na PM da ti posaljem broj, mozda. Ili ti meni. Mozemo se “bolje”upoznati.
Uglavnom pred ogledalo. Pa onda bljuvotina. Po drugim.
ublehar jedini si ti ovdje s takvim nastupima.
na pogresnoj adresi si ,ne fasciniraju mene slike tudje sto stavljas. ni ti bimeri ,porschei,ferrariji ni slicna govna.
vozao sam se ja i u boljim autima,a ne patim kao vi cuneri od vozanja i drkanja tudjih auta.
trke vozim za sebe i ne opterecujem nikog s tim,civilni auto isto ima namjenu kao tegleca mazga, nije kupljen za kurcenja kao sto ti i slicni tebi kupujete aute da se dokazujete komsijama,rodbini....ne moras stajati pred ogledalo ,nego eto nadji jedan moj post ovdje kojim sam se ja kurcio materijalnim stvarima ili mojim trkanjem i ja nikad vise necu slovce napisati ovdje .
p.s. poradi malo na svom IQ pa mozda nekad i shvatis neku moju zajebanciju
- sparky
- Bakir1
#5018 Re: Potrosnja
Ma hej, sta god koga cini sretnim 
Mene npr odusevljava sto jos uvijek sjekirom ututikamo lektriku
Mene npr odusevljava sto jos uvijek sjekirom ututikamo lektriku
- sparky
#5019 Re: Potrosnja
Patnja živa, dobre plate, jeftino gorivo, auta od baba sa kraćim nogama, korona... 
- Bakir1
#5020 Re: Potrosnja
Vrati se u Bosnu i rijesis problem 
- B6Redhell
#5021 Re: Potrosnja
bitanga_sa_otesa wrote: ↑07/03/2020 21:52ja znam sve o sebi,ne mozes me uvrijediti bilo sta da napisesB6Redhell wrote: ↑07/03/2020 21:44
Ja bacim komentar jednom mjesečno. Čitam tvoje ublehe i pokusavanja neka po 100 puta na dnevnoj bazi, I ti meni nesto ja se pravim bitan pokusavam itd.![]()
Uglavnom pred ogledalo. Pa onda bljuvotina. Po drugim.![]()
ublehar jedini si ti ovdje s takvim nastupima.
na pogresnoj adresi si ,ne fasciniraju mene slike tudje sto stavljas. ni ti bimeri ,porschei,ferrariji ni slicna govna.
vozao sam se ja i u boljim autima,a ne patim kao vi cuneri od vozanja i drkanja tudjih auta.
trke vozim za sebe i ne opterecujem nikog s tim,civilni auto isto ima namjenu kao tegleca mazga, nije kupljen za kurcenja kao sto ti i slicni tebi kupujete aute da se dokazujete komsijama,rodbini....ne moras stajati pred ogledalo ,nego eto nadji jedan moj post ovdje kojim sam se ja kurcio materijalnim stvarima ili mojim trkanjem i ja nikad vise necu slovce napisati ovdje .
p.s. poradi malo na svom IQ pa mozda nekad i shvatis neku moju zajebanciju![]()
Nemoze moj IQ biti ko tvoj. Ipak si ti. Gradsko ćeljade. Sta mi zBrda znamo. Glupi smo mi za vas.
Znas stari koD mene auta 12-15 god stara. Niti ja imam nekih auta da se kurcim. Ustvari promasio si puno toga. Ja sam u kasnim godinama za tim sranjem. A slika za teme i potrosnje te vidim dobro sjebala. Nemam friske. Pa u objektivu cijela tabla..Ne znamo mi seljaci da koristimo te mobitel slike zajebancije. Pa cu naci nekog da mi slika frisku..
kad sam ja to postavljo ferarije porše itd. Da je nesto moje. Moja licna karta nije vazna stari. Treba li javno da kopiram i licni dohodak. LOL. Cime sam se to hvalio. Ee rukfash gdje ti dangubis vrijeme.
- bitanga_sa_otesa
#5022 Re: Potrosnja
pa naravno da ne moze biti IQ isti,ne zbog brda ni grada,vec zato sto ne razvijas sive celije,vec stagniras..B6Redhell wrote: ↑07/03/2020 22:07
Nemoze moj IQ biti ko tvoj. Ipak si ti. Gradsko ćeljade. Sta mi zBrda znamo. Glupi smo mi za vas.
Znas stari koD mene auta 12-15 god stara. Niti ja imam nekih auta da se kurcim. Ustvari promasio si puno toga. Ja sam u kasnim godinama za tim sranjem. A slika za teme i potrosnje te vidim dobro sjebala. Nemam friske. Pa u objektivu cijela tabla..Ne znamo mi seljaci da koristimo te mobitel slike zajebancije. Pa cu naci nekog da mi slika frisku..
kad sam ja to postavljo ferarije porše itd. Da je nesto moje. Moja licna karta nije vazna stari. Treba li javno da kopiram i licni dohodak. LOL. Cime sam se to hvalio. Ee rukfash gdje ti dangubis vrijeme.
mene nije sjebala nikakva slika ,niti vidim potrosnju na toj slici ,jedino sam zapazio da si vjesto uslikao da sakrijes kilometrazu
a ja ne znam gdje se to gleda na mom autu jer sam rinaka i seljak ,ja to mjerim vako od sipanja do sipanja,ne vjerujem toj elektronici,varira od 24-27 litara,nije bas za pohvale ,pa eto ne znam jesam li te stigao .volio bi bit poput tebe kad porastem .ne trebas kopirat nista samo jedan svoj poster u prirodnoj velicini da okacim u hodnik,posto si mi idol
p.s. vrijeme gubim gdje i ti ,na forumu
- amar1994
#5023 Re: Potrosnja
laTicabitanga_sa_otesa wrote: ↑07/03/2020 21:19u mojoj kec ko kuca bio kad kazes ili napises: stjeo,bijo,špore,orman,kreve,tretuvar,slikavat,parkiravat,dijeca i slicno...
edit :Čaprkaš
- bitanga_sa_otesa
- Rockefeller
#5025 Re: Potrosnja
Ja sam iz Bosnia. Vilkoommen.