Osim što si nepismen, još si i ograničen. A osim što si i jedno i drugo, nisi izgleda ni jedini.seoBIH wrote:Joj frajeru koliko si ti opterećen i nesretan u životuTi si isti oni koji frustracije male kite lijece materijalnim stvarima, ili druge ismijavaju. Ne bi me cudilo da je to upravo tvoj slucaj.
Kažem ti, ti na AME i naspi za 2.31. Ja ću otići do stupa jer mi je blizu i nasutit za 1.71. TI pametan, ja pametan. Sve dok mi ne pametuješ da si ti bolji što sipaš skuplje gorivo možeš proći. Kad kreneš pametovati onda možeš glabat kitu.
Naravno da niko normalan neće iz centra grada ići na stup ako nema računice, tj. ako mu nije uspit. Ali ako neko krene iz centra, pa će u Mostar, nema ništa pogrešno u tome što je svratio na Stup.
No kako god, napisah da si ograničen, opterećen i nesretan, pun kompleksa.
Prvo i osnovno, ja sam govorio za sebe iz svoje perspektive kao i o činjenicama vezanim za tu perspektivu : udaljenost, potrošnja mog auta, dužina putovanja, peglanje vs minimalna ušteda.
Znači Anštajne, ukoliko živiš blizu pumpe logično je da kao ni ja nećeš otići na drugi kraj grada da bi uštedio 2-3 marke. To je između ostalog poenta moje cijele priče.
Eh sad ti i ova druga dvojica jadovičara koji su se našli između ostalog u opisu prosječnog bijednog Bošnje koji kupi auto al ima para samo za dvije i po nove disk pločice na servisu se nađite i skupa otiđite pocuclati Bavariu u Centralu, a kad završite s tim, pocuclajte tukija jedan drugom jer vidim da je to očigledno vaš džir.
Da si vidio škole, časa bosanskog i nastavnice, znao bi idiJotu da postoji nešto što se zove padež, pa bi u ovom slučaju ispravna rečenica bila : " E moj napaćeni idiote.." a ne idiotudgL_ wrote:E moj napaceni idiotutoliko si jadan i smijesan da svakarasprava sa tobom nema dalje smisla... rece ti neko prije mene... nemam sta puno dodat... frustrirani keru