FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5001 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Uvijek isto guslanje. Kao ne vole marijana, a onda pljuju po FAce tv ako nema tona, umjesto da uživaju bez tona i Marjana. Ja na njemačkom kanalu ako gledam utakmicu smanjim ton i uživam. I nemam potrebe da ih blatim

Senad je očito mnogima konkurencija, Senad je očito mnogima paradigma onoga u čemu su sami propali i samim tim Senad je stalna meta kvazi medijskih analitičara i zavidnih konkurenata.
It_is_a_Leclerc

#5002 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

KatarinaKosaca wrote:Uvijek isto guslanje. Kao ne vole marijana, a onda pljuju po FAce tv ako nema tona, umjesto da uživaju bez tona i Marjana. Ja na njemačkom kanalu ako gledam utakmicu smanjim ton i uživam. I nemam potrebe da ih blatim

Senad je očito mnogima konkurencija, Senad je očito mnogima paradigma onoga u čemu su sami propali i samim tim Senad je stalna meta kvazi medijskih analitičara i zavidnih konkurenata.
Jašta je !

In Senad we trust.
Samo malo doradi parole, da ih napišemo na panoe, pa da podijelimo ovoj djeci kojoj je ublehaš obećao platu, pa ih izradio k'o mlade majmune.
popokatepetl_com

#5003 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by popokatepetl_com »

Ovom smecu od televizije da je normalna drzava i da RAK radi svoj posao davno bi bio zabranjen prenos utakmica reprezentacije BiH poslije onog seljakanja sa streamom u utakmici sa Argentinom, nakon sto 20 minuta nije bilo meca uopste te nekakvih protestnih nota usred utakmcie, amaterizam na svom vrhuncu. I sta reci o onom poltronu Marjanu sto vec nije receno lik je iritantan i gledaoce terorise svojim glupostima, ulizivanima i glupim nadimcima.
Havatar

#5004 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:Uvijek isto guslanje. Kao ne vole marijana, a onda pljuju po FAce tv ako nema tona, umjesto da uživaju bez tona i Marjana. Ja na njemačkom kanalu ako gledam utakmicu smanjim ton i uživam. I nemam potrebe da ih blatim

:thumbup:
StupskaBitanga

#5005 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

bogumila wrote:sta je ono jednom bilo pa smo gledali sliku sa fejsa a prenos sa nekog radija
ne mogu da se sjetim samo se sjecam tog detalja
ako bude opet na nekom radiju, eto rjesenja

:mrgreen:
bila je radijska emisija sa radio Sarajevo prije rata taj omladinski program što je Senad vodio
Srebrni

#5006 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

popokatepetl_com wrote:Ovom smecu od televizije da je normalna drzava i da RAK radi svoj posao davno bi bio zabranjen prenos utakmica reprezentacije BiH poslije onog seljakanja sa streamom u utakmici sa Argentinom, nakon sto 20 minuta nije bilo meca uopste te nekakvih protestnih nota usred utakmcie, amaterizam na svom vrhuncu. I sta reci o onom poltronu Marjanu sto vec nije receno lik je iritantan i gledaoce terorise svojim glupostima, ulizivanima i glupim nadimcima.
e pa hajmo ovako onda... što ne uze tehnički, profesionalno, finansijski i u svakom drugom smislu jači JAVNI SERVIS da prenosi utakmicu iz Austrije?! Što ne dati komentatorsko mjesto Spahi, Šuki, Kristiću, Biliću ili ne daj Bože Ahmetoviću? Sad moramo gledati amatere koji navijaju za svoju državu dok prenose utakmicu, umjesto da lijepo umiremo od dosade sa gore pomenutim komentatorima?

Ali hajde da se ne zaustavljamo samo na javnom servisu... zašto OBN nije kupio pravo prijenosa utakmice reprezentacije?! HAYAT? VOGOŠĆA, IGMAN, JAZEERA, bilo ko?! Koliko ja znam, SVAKO ko ima para može obezbijediti pravo na prijenos...

Kladim se da ima veze sa marketingom.. jer kad se igra prijateljska utakmica, malo se manje i zaradi... gdje je velika lova, tu se puno ulaže... ako je to razlog, onda ok... ali neka onda pojedini ušute i o komentatorima, i kvalitetu slike, a naročito o patriotizmu koji se kod mnogih ovdje pretvorio u šovinizam i fašizam. Kad igra reprezentacija, ko prenosi i komentator nisu bitni!

Jedna greška u prijenosu (i to za prijateljsku utakmicu) se ne može mjeriti sa hiljadama akumuliranih gluposti koje je javni servis SAM uradio, stotine drugih koje čini OBN sa ligom prvaka. Ostavite ljude na miru da rade.. ako vam se ne sviđa ko prenosi, ganjajte stream. Ljudi su nam protiv Argentine i to dali (:P), a nama opet ne valja...
miop

#5007 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by miop »

Evo zadatak za Face TV da istraze "Nestanak poslanih paketa preko bh poste" , a dokaze i sve detalje imaju na temi:
http://www.klix.ba/forum/nestanak-posla ... 59s50.html
stup metropola

#5008 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by stup metropola »

pricajte vi sta hocete, da nije senada vedad ne bi danas igrao za reprezentaciju !
navedeni

#5009 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

Kaze neko gore
Sto? bas je ljepota gledati utakmicu bez tona
hahahaha :lol: :lol: :lol: Posljedna vecera Senadova
wolf07

#5010 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

Srebrni wrote:
popokatepetl_com wrote:Ovom smecu od televizije da je normalna drzava i da RAK radi svoj posao davno bi bio zabranjen prenos utakmica reprezentacije BiH poslije onog seljakanja sa streamom u utakmici sa Argentinom, nakon sto 20 minuta nije bilo meca uopste te nekakvih protestnih nota usred utakmcie, amaterizam na svom vrhuncu. I sta reci o onom poltronu Marjanu sto vec nije receno lik je iritantan i gledaoce terorise svojim glupostima, ulizivanima i glupim nadimcima.
e pa hajmo ovako onda... što ne uze tehnički, profesionalno, finansijski i u svakom drugom smislu jači JAVNI SERVIS da prenosi utakmicu iz Austrije?! Što ne dati komentatorsko mjesto Spahi, Šuki, Kristiću, Biliću ili ne daj Bože Ahmetoviću? Sad moramo gledati amatere koji navijaju za svoju državu dok prenose utakmicu, umjesto da lijepo umiremo od dosade sa gore pomenutim komentatorima?

Ali hajde da se ne zaustavljamo samo na javnom servisu... zašto OBN nije kupio pravo prijenosa utakmice reprezentacije?! HAYAT? VOGOŠĆA, IGMAN, JAZEERA, bilo ko?! Koliko ja znam, SVAKO ko ima para može obezbijediti pravo na prijenos...

Kladim se da ima veze sa marketingom.. jer kad se igra prijateljska utakmica, malo se manje i zaradi... gdje je velika lova, tu se puno ulaže... ako je to razlog, onda ok... ali neka onda pojedini ušute i o komentatorima, i kvalitetu slike, a naročito o patriotizmu koji se kod mnogih ovdje pretvorio u šovinizam i fašizam. Kad igra reprezentacija, ko prenosi i komentator nisu bitni!

Jedna greška u prijenosu (i to za prijateljsku utakmicu) se ne može mjeriti sa hiljadama akumuliranih gluposti koje je javni servis SAM uradio, stotine drugih koje čini OBN sa ligom prvaka. Ostavite ljude na miru da rade.. ako vam se ne sviđa ko prenosi, ganjajte stream. Ljudi su nam protiv Argentine i to dali (:P), a nama opet ne valja...
Bravo @srebrni, i da dotjeramo neke stvari do kraja. Prije svega taj famozni OBN koji je apsolutno po svemu hrvatska TV kuca, samo je registrovan u BiH. Dokaz, utakmicu Dinama ces hiljadu puta prije vidjeti na ovoj TV (bez obzira koliko to kosta) nego utakmicu BiH reprezentacije. Odnos prema BiH mi je bio jasan prije par godina kad su 11.jula na dan dzenaze u Srebrenici pustali neka sranja u programu iako je to dan zalosti.
TV Hayat, puna su im usta Bosne i Hercegovine, velike patriote i tome sl. Ne propustaju priliku da popljuju organizaciju bilo kakvog dogadjaja koji ukljucuje gostovanje nekog pjevaca iz Srbije. Da budem iskren, ja bi to mozda jos i podrzao da su do kraja principijelni jer, cim se njima ukaze prilika da uzmu koju marku na gostovanju nekog pjevaca ili pjevacice iz Srbije automatski vaze drugi standardi. Znaci, TV Hayat mi treba odredjivati ko je domaci izdajnik a ko patriota, i ja treba da se pravim malouman kad oni rade ono radi cega nekoga prozivaju za izdaju?!?!?! Malo morgen!
Javni servisi, tugo moja! Ako su vam te tri TV kuce OK onda stvarno ne znam, nema tih tableta koje vam mogu pomoc.
O ovim ostalim marginalcima da ne govorim (neki Igmani, Vogosce i sl.).
navedeni

#5011 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

Neki ne shvataju kako to ide, kad OBN kupuje Dinamo utakmice to jer radi meraka svog , ali kad Face kupuje onda je to da mu ostane 10.000km da plati kamatu kredita za taj mjesec od marketinga, jer nista drugo ne moze kupiti, nisu te utakmice prijateljske velike pare, evo neka neko potvrdi sa hayata ili javnih servisa, to kosta koliko i jedan dobar film
Ned071

#5012 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ned071 »

KatarinaKosaca wrote:
uh uh uh uh ... mene samo zanima jel ljudi fakat vjeruju u ovo dok pisu a nisu recimo gspodja lejla h. ili neka bliza famElija?

pa ta je paradigma irelevantna vec brat bratu pet sest godina
wolf07

#5013 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

navedeni wrote:Neki ne shvataju kako to ide, kad OBN kupuje Dinamo utakmice to jer radi meraka svog , ali kad Face kupuje onda je to da mu ostane 10.000km da plati kamatu kredita za taj mjesec od marketinga, jer nista drugo ne moze kupiti, nisu te utakmice prijateljske velike pare, evo neka neko potvrdi sa hayata ili javnih servisa, to kosta koliko i jedan dobar film
I sta sad, ja treba da blagosiljam cejf Calete. Njemu ako se svidja Dinamo neka filo lijepo zovne Mamica u krevet i neka se pari s njim, mozda naprave nekog novog Zajeca, zaboli mene neka stvar za Dinamo. Mene intersuje reprezentacija BiH!!! Ko kupuje, kako kupuje i zasto kupuje prava na prenos tih utakmica mene NE INTERESUJE! Interesuje me samo utakmica.
saraf_osmica

#5014 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saraf_osmica »

Sad je trenutno MTV Igman najbogatija tv kuća u Bosni. Kupio ih je Al Shidii i uskoro prelaze u nove prostorije u SCC-u. Koliko sam čuo, kreće MTV igman u HD rezoluciji i sa vrhunski kvalitetnim programom.

Ovo su sad za sad samo glasine al vidjećemo za koji mjesec, možda i godinu.

Ako se ovo ispostavi tačnim, nije isključeno da EURO 2016 gledamo na MTV Igmanu iako to sad u ovom trenutku suludo izgleda.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#5015 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sabina1 »

saraf_osmica wrote:Sad je trenutno MTV Igman najbogatija tv kuća u Bosni. Kupio ih je Al Shidii i uskoro prelaze u nove prostorije u SCC-u. Koliko sam čuo, kreće MTV igman u HD rezoluciji i sa vrhunski kvalitetnim programom.

Ako se ovo ispostavi tačnim, nije isključeno da EURO 2016 gledamo na MTV Igmanu iako to sad u ovom trenutku suludo izgleda.
Ženama će vjerovatno biti jasno određeni termini gledanja.
baxul

#5016 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by baxul »

mislim okej je imat misljenje o svemu i poštujem, al' senadova televizija je privatna televizija koja funkcioniše na otvorenom tržištu. neka ide dok ide. malo mi je na granici normalnog galamit zbog pojave proizvoda koji ti se ne svidjaju. ko kad bih ja galamio na kajmak u supermarketu a pored njega stoje jos 5-6 različitih kajmaka koji mi se sviđaju.
marijan me mi nije vrh sportskog novinarstva (ni blizu). nikad mu se nece ponoviti belgija. od belgije on samo glumi sebe iz belgije.
senad, šta ja znam, neutralan sam spram njega. dovodi aktuelne goste i to se gleda. samoljublje mu je mana.
resto televizije ima jos hljeba da jede ali sigurno je mnogima omogućio da naprave ime od sebe na nacionalnom nivou (samo ako budu dostojni toga).
nadam se da ce uspjeti izboriti se za svoje mjesto po beha medijskim nebom i opstati.
StupskaBitanga

#5017 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

tvsabina wrote:
saraf_osmica wrote:Sad je trenutno MTV Igman najbogatija tv kuća u Bosni. Kupio ih je Al Shidii i uskoro prelaze u nove prostorije u SCC-u. Koliko sam čuo, kreće MTV igman u HD rezoluciji i sa vrhunski kvalitetnim programom.

ta priča oko MTV Igman bila je u Avazu prošle godine da bi tu trebao ići Islam Channel iz Londona tako da o Euru mogu samo sanjati
OldMayor

#5018 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by OldMayor »

Da smo normalna drzava, utakmice repke bi prenosila drzava televizija. I to bez jebenih reklama na pola ekrana. Medjutim kod nas je isto il ga prenosio bht il fejs, ja moram gledati bagere preko pola ekrana, prozore, krecenje itd.

Trenutno jedino sto mi je drago jeste zbog slike, jer je na fejsu slika odlicna. Na bht ili ftv, moras se odmaci kod komsije u stan da bi pofatao one pixele od igraca.

Nadam se da ce bht malo ozbiljnije sad postupiti kod iducih tekmi, poboljsati sliku i prestati sa reklamama.
KatarinaKosaca

#5019 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

tvsabina wrote:

:D Pisaću pismo, a znam da ćeš i ti potpisati, da beskonačno i bezgranično možemo gledati Fatmira i devter hefte. ;-)
Mustang1

#5020 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

It_is_a_Leclerc wrote:
bogumila wrote:sta je ono jednom bilo pa smo gledali sliku sa fejsa a prenos sa nekog radija

Ja se toga ne sjećam.

Sjećam se kad je lopov Hadžifejzović ilegalno sa interneta puštao stream utakmice i to sa 20 minuta zakašnjenja. :lol:
Pustili su stream prvih 20 minuta jer je bio kvar a onda kad je doslo pustili su i sliku pravu .. Oni se bar trude za razliku od onih koji moraju da prenose a ne prenose
It_is_a_Leclerc

#5021 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Mustang1 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Ja se toga ne sjećam.

Sjećam se kad je lopov Hadžifejzović ilegalno sa interneta puštao stream utakmice i to sa 20 minuta zakašnjenja. :lol:
Pustili su stream prvih 20 minuta jer je bio kvar a onda kad je doslo pustili su i sliku pravu .. Oni se bar trude za razliku od onih koji moraju da prenose a ne prenose
Moraju i građani plaćati pretplatu, pa je, kao što vidiš, većina ne plaća.
Moraju i javni emiteri imati jednake uslove marketinga, kao i ostali, pa, kao što vidiš, nemaju.
Moraju i javni emiteri, kao i u ostalim normalnim državama, biti jedna korporacija, jedan račun, a ne razbijeni u poslovnice, pa kao što vidiš, nisu.

Tek kad svi budemo radili što je u našoj moći da javne emitere održimo, onda ćemo i imati pravo zahtjevati od njih bilo šta.
karanana

#5022 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

koliko se sjecam on je taj prenos platio tako da ne znam sta je mogao ilegalno pustati ako je pravo na 90 minuta utakmice placeno.
KatarinaKosaca

#5023 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

It_is_a_Leclerc wrote:Tek kad svi budemo radili što je u našoj moći da javne emitere održimo, onda ćemo i imati pravo zahtjevati od njih bilo šta.
Koja ubleha :-) :-) Pozivanje na javnost
Pa nisu se baš ti javni emiteri trudili oko svakog građanina kad su bili prodati jednom vođi i jednoj stranci, kad su nam prikazivali 1x sedmično antinovinara Bakira H.
Nisu se baš pokazali ti emiteri ni u proteklim dešavanjima. Nije baš Suzana Stambol pokazala profesionalizam nikad. Stoga, gomilu prekobrojnih i nesposobnih neka zbrinjava i onaj kome se prodaju, zaboravljajući pri tom da žive od pretplate ove sirotinje, bosanske sirotinje, kojoj baš i nisu nešto posvetili pažnje. Ah, kako da ne, sem stalne reprize Lud, zbunjen (uvijek dijete držim dalje od ove gluposti i na sekund) i Boljeg života.
It_is_a_Leclerc

#5024 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

karanana wrote:koliko se sjecam on je taj prenos platio tako da ne znam sta je mogao ilegalno pustati ako je pravo na 90 minuta utakmice placeno.
Ilegalno je re-emitovati ekskluzivan sadržaj sa drugih tv stanica, bez njihove prethodne dozvole, bez obzira da li imaš pravo na prenos.
Mustang1

#5025 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Tebi je trn u oku sto Face tv otkupljuje utakmice a svi znamo da je to kod nas najgledanije .. Meni je bitno da mi se ponudi sadrzaj a nije mi bitno gdje .. Ali tebi je ocigledno bitno
Locked