Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
quarterback

#5001 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

htcxone wrote:Eh da i ja napisem, incident jedan :D

Odem ja sa bivšom u automobilu na jednu lokaciju zavučenu, s ceste skreneš na livadicu jednu... parkiramo tu tamo vam ... necemo o detaljima... i poslije nekog vremena vakad da se ide, palim ja auto, svjetla, krećem prema izlazu na cestu kad ide lola (lokalni) :D i nosi pištoljče :D al nekakva dugačka cijev i pravo na auto...
posto volim horrore pade mi na pamet onaj ZODIAC :D
otvorim ja prozor šatro mrtav hladan, kad on smrdi na alkohol, ubija... drzi pištolj i kaze : " ovo je moja livada, hajde sad izađite oboje iz auta i pokupite smeće što ste bacili"
Ajd ok da smo išta bacili nego je problem sto nismo... al ne valja se sa pijanom budalom zajebavat dok ima pištolj kod sebe u pola 2 navečer i ja fino kesu u ruke, i lagano skupljaj limenke, kese od smokija itd :D sreca nije bilo ništa gadljivo... elem, nakon 10 minuta ja u auto sjednem i on kaze "sad mozes ici" :D ajd, kreenem ja al sve kontam da ce kad se odmaknem koji metar poceti da rafala po autu :D
Od tad nikad više :D
Prosle godine meni bas ono muka od posla i od svega, smrklo se nebo, oluja samo sto nije a ja na bajk i na Barice. I kako se penjem kisa sve jaca ali meni bas ono beton, kad na baricama, lijevo od penjanja na Cavljak vidim mercedes u po livade, klize li klize, kisa pljusti, a mlada u stiklicama i minjaku pokusava da gura auto dok lola zadaje gasove, elem dobro si prosao :D
htcxone

#5002 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

quarterback wrote:
htcxone wrote:Eh da i ja napisem, incident jedan :D

Odem ja sa bivšom u automobilu na jednu lokaciju zavučenu, s ceste skreneš na livadicu jednu... parkiramo tu tamo vam ... necemo o detaljima... i poslije nekog vremena vakad da se ide, palim ja auto, svjetla, krećem prema izlazu na cestu kad ide lola (lokalni) :D i nosi pištoljče :D al nekakva dugačka cijev i pravo na auto...
posto volim horrore pade mi na pamet onaj ZODIAC :D
otvorim ja prozor šatro mrtav hladan, kad on smrdi na alkohol, ubija... drzi pištolj i kaze : " ovo je moja livada, hajde sad izađite oboje iz auta i pokupite smeće što ste bacili"
Ajd ok da smo išta bacili nego je problem sto nismo... al ne valja se sa pijanom budalom zajebavat dok ima pištolj kod sebe u pola 2 navečer i ja fino kesu u ruke, i lagano skupljaj limenke, kese od smokija itd :D sreca nije bilo ništa gadljivo... elem, nakon 10 minuta ja u auto sjednem i on kaze "sad mozes ici" :D ajd, kreenem ja al sve kontam da ce kad se odmaknem koji metar poceti da rafala po autu :D
Od tad nikad više :D
Prosle godine meni bas ono muka od posla i od svega, smrklo se nebo, oluja samo sto nije a ja na bajk i na Barice. I kako se penjem kisa sve jaca ali meni bas ono beton, kad na baricama, lijevo od penjanja na Cavljak vidim mercedes u po livade, klize li klize, kisa pljusti, a mlada u stiklicama i minjaku pokusava da gura auto dok lola zadaje gasove, elem dobro si prosao :D
hahahhahah najjače!
takva situacija je bila isto blizu moje kuce, zavukao se lola malo više nego je bilo potrebno pa mlada gurala da se izvuku :D
ugl dosle i komsije da pomognu, i onda vide da je ta djevojka jedna od komsijih ljubimica :D
sjedila djeca u autu i kartali se :D
quarterback

#5003 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

igrali zandara :lol: :lol: :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5004 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

Haj kad smo vec na temi najgora date iskustva sa akcentom na "zadnjem sjedistu moga auta", da i ja napisem svoju. Elem nije nesto urnebesno smijesna, izuzev mog debilskog (ne)razmisljanja, tipicnog za mladjahnog zdrijepca koji je tek poceo mastiti brke :D

Mjesto dogadjanja su put za Smetove (iznad Zenice, poznato lokalno *ebaliste). Ispod jednog ugostiteljskog objekta (Panorama, za one koji znaju), pravo fino prosirenje, kao put, obraslo rastinjem sa obje strane. Haj reko ovjde cemo, i ostavim auto na kontaktu zbog mjuze, ali i grijanje pojacano na najjace :-)

I haj vrijeme se ic, a auto ne daje znakove zivota :lol: Ne mozes ga upalit nikako. Nazovem ja jarana da dodje po mene, kad mlada pita koji jaran, reko Zlatko, sa djevojkom je vani, sad ce oni doci. Kaze ona: "Oooooj pa ona mi je komsinica, zna mi momka". Ja ono :? Izadje iz auta i nako u haljini i stiklama krenu ko lafo pjeske niz spust od brat bratu 45%. Haj reko ne budali, sacekaj negdje dok mi upalimo na kablove i kad oni odu, ti dodji.

Uglavnom uspio sam nekako naverglat i upalit auto, jer druga Zlaatka nije bilo dobrih 40 minuta i mala sva sretna :kiss:

Spustamo se mi, taman da ga nazovem da kazem da ne treba dolazit, kad ide on, stajemo auto do auta, iako ova vristi da samo prodjem. Dje cu ba samo proc zenska glavo, pa radi mene covjek dolazi :D

I tako mi nesto pricali, zahvaljujem se ja covjeku sto je krenuo, kad njegova cura u jednom trenutku izviri i kaze: "Mirela jesi to ti?" A mlada odgovara: "Nisam" :lol:
Bluemore

#5005 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bluemore »

_BataZiv_0809 wrote:Haj kad smo vec na temi najgora date iskustva sa akcentom na "zadnjem sjedistu moga auta", da i ja napisem svoju. Elem nije nesto urnebesno smijesna, izuzev mog debilskog (ne)razmisljanja, tipicnog za mladjahnog zdrijepca koji je tek poceo mastiti brke :D

Mjesto dogadjanja su put za Smetove (iznad Zenice, poznato lokalno *ebaliste). Ispod jednog ugostiteljskog objekta (Panorama, za one koji znaju), pravo fino prosirenje, kao put, obraslo rastinjem sa obje strane. Haj reko ovjde cemo, i ostavim auto na kontaktu zbog mjuze, ali i grijanje pojacano na najjace :-)

I haj vrijeme se ic, a auto ne daje znakove zivota :lol: Ne mozes ga upalit nikako. Nazovem ja jarana da dodje po mene, kad mlada pita koji jaran, reko Zlatko, sa djevojkom je vani, sad ce oni doci. Kaze ona: "Oooooj pa ona mi je komsinica, zna mi momka". Ja ono :? Izadje iz auta i nako u haljini i stiklama krenu ko lafo pjeske niz spust od brat bratu 45%. Haj reko ne budali, sacekaj negdje dok mi upalimo na kablove i kad oni odu, ti dodji.

Uglavnom uspio sam nekako naverglat i upalit auto, jer druga Zlaatka nije bilo dobrih 40 minuta i mala sva sretna :kiss:

Spustamo se mi, taman da ga nazovem da kazem da ne treba dolazit, kad ide on, stajemo auto do auta, iako ova vristi da samo prodjem. Dje cu ba samo proc zenska glavo, pa radi mene covjek dolazi :D

I tako mi nesto pricali, zahvaljujem se ja covjeku sto je krenuo, kad njegova cura u jednom trenutku izviri i kaze: "Mirela jesi to ti?" A mlada odgovara: "Nisam" :lol:
:lol: :lol: :lol:
htcxone

#5006 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

:lol: :lol: :lol: oda ti sva imena :D
cassius

#5007 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by cassius »

:lol: :lol: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5008 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

Jah zaboravio sam stavit DISCLAIMER da su imena malo modifikovana :D
MeSko Hz

#5009 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MeSko Hz »

hahaha :-D
dzejkej

#5010 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dzejkej »

_BataZiv_0809 wrote:Haj kad smo vec na temi najgora date iskustva sa akcentom na "zadnjem sjedistu moga auta", da i ja napisem svoju. Elem nije nesto urnebesno smijesna, izuzev mog debilskog (ne)razmisljanja, tipicnog za mladjahnog zdrijepca koji je tek poceo mastiti brke :D

od 'zna mi momka' postaje bas zanimljivo :lol: :lol:
na 'nisam' je koma :lol: :lol:
sta bi sa njih dvoje? uzese li se?
nightvision

#5011 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

interesantna je prica, ali meni samo nije jasno kako ga ne upali "na guranje". Kontam 'nako, ako je bio toliki nagib, pa dovoljno je bilo da se malo "pustis" nizbrdo da kresnes... :lol: :run:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5012 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Definitivno najjača scena koja mi se desila je kada mi je prijateljica izletila iz stana i prijetila da će mi zvati mamu i sve joj reći!
Lakat Jebić

#5013 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lakat Jebić »

Velkoski wrote:Definitivno najjača scena koja mi se desila je kada mi je prijateljica izletila iz stana i prijetila da će mi zvati mamu i sve joj reći!
pa jel prijateljica il je dejt :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5014 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Pa "prijateljica" :roll:
todd_smith

#5015 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

Sta si joj to radio pa da je doslo do toga da ti mamom prijeti :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5016 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Taj dan ništa majke mi
dzejkej

#5017 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dzejkej »

todd_smith wrote:Sta si joj to radio pa da je doslo do toga da ti mamom prijeti :lol:
ili sta joj nije radio :roll:
pa kud bas majkom da prijeti
mogla je makar deckom :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5018 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

nightvision wrote:interesantna je prica, ali meni samo nije jasno kako ga ne upali "na guranje". Kontam 'nako, ako je bio toliki nagib, pa dovoljno je bilo da se malo "pustis" nizbrdo da kresnes... :lol: :run:
Hehe, da, to bi bilo sasvim logicno rjesenje, medjutim to prosirenje na koje smo stali je takodjer pod nagibom, gdje je hauba automobila u nizem polozaju od gepeka, ako me razumijes. A nekoliko metara od auta pocinje suma, to prosirenje se zavrsava. Sto znaci da nije bilo sanse da to iskoristim za paljenje, a niti sam ga mogao izgurati na glavni put kojim je ljepotica krenula kuci :D
supercali

#5019 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by supercali »

najgori date je sa forumasicama
nisam izasao s njima :D
smack

#5020 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by smack »

supercali wrote:najgori date je sa forumasicama
nisam izasao s njima :D
nikakav propust :D
htcxone

#5021 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

šema 2 mjeseca, poruke strastvenog sadržaja, slike pohotne sto bi ajfel rekao...
predjes 350 kilometara da bi shvatio da je fotoshop i skype najveća prevara na svijetu ... aj čovječe sve mi je jasno ali kako onolika razlika :shock:
što je najgore ona na to sve skontala da ja hocu da je zenim ... (jes da je iz slovenije i da ima papire :D)

drugi dejt mi je bio prije mjesec dana, tek raskinem sa djevojkom i ono svjez ko s lanca pušten pocnem se dop. sa nekakvom preko fb-a onako na slikama :thumbup: odemo u grad na kafu ona meni "ja imam momka, izvini, fin si bla bla bla", al kako prica odmicala tako i pukne neki poljubac vamo tamo, i kad smo kuci krenuli ja kazem, steta sto nema nista od nas, pravo mi se svidjas al ako varas momka samnom sutra ces i mene tako varati ... dodjem kuci vidim na fb ona objavila kako je raskinula sa timm momkom i meni napisaa roman u chat... :shock: majke mi kako sam citao imao sam osjecaj da smo izasli 3935835835 put ai da se znamo jedno 10 godina .... na zalost morao sam je block iako je bila pravo fina al gdje ces bona reci da imas momka, fatati se samnom i ocekivati da te smatram ozbiljnom osobom? :shock:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5022 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

Zasto se curama vjeruje kad kazu da imaju momka

:D
htcxone

#5023 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

Black swan wrote:Zasto se curama vjeruje kad kazu da imaju momka

:D
znam na sta mislis ali je fakat imala :D samo sto je sakrila od mene na FB ima ona opcija hide from ....
elem :D

ako kaze da je zauzeta ili da voli drugoga, to ti je vecinom "odjebi" :D
otherside

#5024 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by otherside »

u moj vakat se govorilo da imas momka kad ti se delegat ne svidja a on navaljuje pa nemas srca da mu kazes istinu.
vidi sad belaja :D
htcxone

#5025 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

otherside wrote:u moj vakat se govorilo da imas momka kad ti se delegat ne svidja a on navaljuje pa nemas srca da mu kazes istinu.
vidi sad belaja :D
o tome i pričamo :D
Post Reply