pa igraci su i napravili ime od tog kluba. madrid je klub sa klasom, istorijom, s postovanjem koji su zasluzili. sada, par destruktivaca i mesara trebaju da uprljaju to ime i srozaju sto je gradjeno sto godina. ne vjerujem da je mourinho savjetovao pepea da ide gaziti ljude dok leze na travi. pepe je samo isfrustrirani papak kojeg se, kad (uskoro) skine madridov dres niko nece tamo sjecati.Tomahawk11 wrote: Ma ne sporim da bi, da se ja pitam (a ne pitam se) sklonio Pepea iz ekipe Reala. Nije ni malo u redu gaziti namjerno protivnicke igrace. Sumnjam da je Mourinho rekao Pepeu da radi takve stvari. Ako jeste, onda ni on nije dobar u glavu.
I trener i igraci budu i prodju, ali klub ostaje...tako da ovo sa oduzimanjem imena
sto se tice morinha, pisao sam na ovoj istoj temi prosle godine (200 stranica unazad) da jednostavno njegova filozofija, strategije, nacin na koji on razumije fudbal nije za madrid. tad sam pretrpio drvlje i kamenje od realovih navijaca ovdje. pisalo se na dugo i na siroko o sudijama i barcinim simuliranjima (dok je marca sjekla slicice iz videa da dokaze kako je dani alves simulirao pad a pepe ni kriv ni duzan). sad o tome niko nema sta za reci. sve se vidjelo juce. i kakav je pepe a i kakav je mourinho.
i dalje stojim, sada jos i cvrsce, do misljenja da je mourniho instant trener i da je (bez obzira da li ce nesto osvojiti ili ne) za madrid los. on misli samo na sebe i svoj ego. doveo je sa sobom destruktivne igrace i postavlja igru na jedini nacin koji zna (govorim o velikim protivnicima). inter se nije dao gledati dok je on bio tamo od silnih krkana i volova. sad je ista prica u madridu.
moje skromno misljenje.