'Menu' tipka -> New Topic.insomnia78 wrote:Kad smo vec kod tptlk, kako sa njega otvoriti novu temu na forumuEborg wrote:Je li do mene ili Tapatalk više nije na Aptoideu?
s' moje sokocalo
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Moderator: Benq
'Menu' tipka -> New Topic.insomnia78 wrote:Kad smo vec kod tptlk, kako sa njega otvoriti novu temu na forumuEborg wrote:Je li do mene ili Tapatalk više nije na Aptoideu?
s' moje sokocalo
Aaaaa koji sam ja debilko hehe, doduse nikad ne ulazim tamo.Frtalj_Duše wrote:'Menu' tipka -> New Topic.insomnia78 wrote:Kad smo vec kod tptlk, kako sa njega otvoriti novu temu na forumuEborg wrote:Je li do mene ili Tapatalk više nije na Aptoideu?
s' moje sokocalo
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Koji ti telefon koristis drug? Ocigledno ne koristis S3!nermin.padez wrote:Udji u manage apps pa klikni na neku aplikaciju koju mislis prebacivati! Ukoliko nije osjencena opcija "Move to SD Card",moze onda. Nema to veze sa Root-om. To bez Roota treba da funkcionise, koliko se sjecam da sam mogao to na Gingeru bez Roota!iSwagga wrote:Ne mogu nigdje u settingsu da nadjem "move to sd..." a citam po raznim forumima na se ne mogu apps prebaciti na sd bez roota, zato sam i pitao.. navodno postoje neke aplikacije u Play store koje automatski prebacuju na sd ali potrebam je root telefona.. dakle zelim aplikacije kao sto su igrice koje imam, dropbox, bilo koje druge koje zauzimaju puno mjesta da prebacim na sd.. tako i muziku i slike.. ali ne znam kako
Pa gdje ti se trenutno nalaze te slike, muzika...koja putanjaTo se sve prebacuje bez Root-a
Nisi ih mogao prebaciti na Read Only particije sigurno, vjerovatno su vec na SD CARD
![]()
![]()
Izgleda da je iOS za tebe keva, komplikovan Droid![]()
Koja je to verzija. Kod mene se jos uvijek ne moze brisatizLatk0 wrote:Updateovan Play Store - mogu se brisati app sa liste svih aplikacija.. Sad kad tek vidim sta sam ja instal na telefon u ovih godinu ipo, haha
A i nikad kraja liste, ide 1 po 1, ne moze odjednom vise
-------------------
Prodaja: Skener Canon CanoScan LIDE 100
Valjkasta sijalica za auto, 42mm 16led x2
Game Boy Color sa svim papirima i 6 originalnih igri
Pise na ovom linku u koemantarima da moze vise od jednom. Ta opcija i meni bas treba,barem pola sam ih mislio pocistiti...SAcekacu update jbg, bice valjda uskorozLatk0 wrote:3.9.16
-------------------
Prodaja: Skener Canon CanoScan LIDE 100
Valjkasta sijalica za auto, 42mm 16led x2
Game Boy Color sa svim papirima i 6 originalnih igri
Google.com,pa tamo samo ukucas naziv aplikacije,dodas .apk i skini,i prebaci na mobUdri Miću po glaviću wrote:Ima li neka dzabalesku aplikacija da mogu pratiti ovaj forum preko mob-a(LG optimus,niti je to nesto rootovan,crackovan,ovako-onako...klasika cista)
Zahvaljujem
KvaziExpert wrote:jel' se može obrisati uređaj iz play store, pošto na popisu imaju i reciklirani?
Code: Select all
http://www.androiba.com/all-clear-aplikacija-koja-brise-sve-moguce-sa-vaseg-pametnog-uredaja/Možda da je kolega ipak mislio na brisanje uređaja sa liste istih koju svako od nas ima na https://play.google.com/store !vukojebina wrote:KvaziExpert wrote:jel' se može obrisati uređaj iz play store, pošto na popisu imaju i reciklirani?Code: Select all
http://www.androiba.com/all-clear-aplikacija-koja-brise-sve-moguce-sa-vaseg-pametnog-uredaja/
Ray wrote:Google.com,pa tamo samo ukucas naziv aplikacije,dodas .apk i skini,i prebaci na mobUdri Miću po glaviću wrote:Ima li neka dzabalesku aplikacija da mogu pratiti ovaj forum preko mob-a(LG optimus,niti je to nesto rootovan,crackovan,ovako-onako...klasika cista)
Zahvaljujem
P.s. pritom oznaci unknown sources u postavkama,da se mogu instalirati aplikacije,koje nisu "skinute" sa Play Storea
Aptoide Repos sa marketa, besplatan, kad ppokrenes ces skontati kako daljeUdri Miću po glaviću wrote:Ray wrote:Google.com,pa tamo samo ukucas naziv aplikacije,dodas .apk i skini,i prebaci na mobUdri Miću po glaviću wrote:Ima li neka dzabalesku aplikacija da mogu pratiti ovaj forum preko mob-a(LG optimus,niti je to nesto rootovan,crackovan,ovako-onako...klasika cista)
Zahvaljujem
P.s. pritom oznaci unknown sources u postavkama,da se mogu instalirati aplikacije,koje nisu "skinute" sa Play Storea
Nema tapatalk nigdje dzabe.Barem ja nisam uspio da nadjem a trazim evo 2 dana
Može ce locirati preko iGo navigacije ali preko google maps ne može jer on te locira pa skida mape.vivax wrote:Ma kontam to,ali on treba da me locira bez upotrebe wi-fi.Znaci trebao bi da me pozicionira na osnovu GPS-a koji je u njemu,a ne naspram internet konekcije.