Hayat
Moderator: anex
-
Mustang1
#5001 Re: Hayat
Nocas mu se ne dupla
Zato ako ne bude dovoljno glasova bit ce prpa .. A mislim da ce ga ispao ne ispao onaj ostaviti do kraja na onoj stolici da strepi cisto da vidi kako je da mu na nos nabije nastupe 
-
pathyeshme
#5002 Re: Hayat
Pa u pravu su za to. Što ne odradi fino ovo takmičenje pa kad pobjedi nek pjeva do sabaha. Nije mu uredu što na takmičenje dolazi sa tezgi. Koji će mu k onda takmičenje? Realno, i ne treba mu, al' nikad ne možeš postići uspjeh kao na takmičenju. Ako se ne ostavi tezgi sjebaće sebi karijeru u potpunosti, jer će ga ovi eliminisati.Bubalo1 wrote:Nocas mu se ne duplaZato ako ne bude dovoljno glasova bit ce prpa .. A mislim da ce ga ispao ne ispao onaj ostaviti do kraja na onoj stolici da strepi cisto da vidi kako je da mu na nos nabije nastupe
-
Ambrozija
#5003 Re: Hayat
Zato sto se djevojka bar ponasa pristojno, a on je obicni primitivac koji se ne zna ponasati.tendzera wrote:Ovo sve isto vazi i za Azru, pa joj opet ne govore ovakve rijeci k'o Elvinu,naprotiv...It_is_a_Leclerc wrote:Šta je ovdje konkretno ponižavanje ?
Da li momak riče ko konj - riče ! Da li je ovo takmičenje kakvog-takvog pjevanja - jeste ! Da li momak koji riče treba biti u takmičenju pjevanja ?!
- tendzera
#5004 Re: Hayat
Dva puta je spasili zbog njenog ponasanjaAmbrozija wrote:Zato sto se djevojka bar ponasa pristojno, a on je obicni primitivac koji se ne zna ponasati.
Vidim...ziri je bas olicenje finog ponasanja
- dusa_raskopuša
#5005 Re: Hayat
Azra se trudi. Ni'e ona toliko ni losa. Kad bi poradila malo na glasu, mogla bi dobro proci. Rezija ga je svakako morala iskoristiti, jer naredni put niko ne bi glas'o.
- tendzera
#5006 Re: Hayat
Moze se ona trudit' koliko hoce,al' ona nema glasa
Neka ona vrcka po kafanama.
Neka ona vrcka po kafanama.
-
pathyeshme
#5007 Re: Hayat
Sve u svemu, da sumiramo. Ovaj show bi zakonom trebalo zabraniti, jer se narod toliko jebe u mozak da to prosječan seljak ne može pojmiti.
-
Ambrozija
#5008 Re: Hayat
A tebi je Elvin olicenje dobrog ponasanja? Prema njemu se ponasaju tako jer se i on prema njima tri puta gore odnosi.tendzera wrote:Dva puta je spasili zbog njenog ponasanjaAmbrozija wrote:Zato sto se djevojka bar ponasa pristojno, a on je obicni primitivac koji se ne zna ponasati.![]()
Vidim...ziri je bas olicenje finog ponasanja
- tendzera
#5009 Re: Hayat
Ne,on se ponasa onako, kako se oni ponasaju prema njemu..Ambrozija wrote:A tebi je Elvin olicenje dobrog ponasanja? Prema njemu se ponasaju tako jer se i on prema njima tri puta gore odnosi.
- Jazzy.ba
#5010 Re: Hayat
Gile kroz iglene ushice, potpuno opravdano.
- tendzera
#5011 Re: Hayat
Jest ga prpa ufatilaJazzy.ba wrote:Gile kroz iglene ushice, potpuno opravdano.
Zato sljedeci put razvaljuje
-
Ambrozija
#5012 Re: Hayat
hmm..ne znam, mislim da se on ponasa daleko gore a uz to je i mnogo mladji i ne pokazuje nikakvo postovanje prema ljudima koji mu mogu biti roditelji, ali dobro ako je tebi to ok...ovo je samo subjetivan pogled na situacijutendzera wrote:Ne,on se ponasa onako, kako se oni ponasaju prema njemu..Ambrozija wrote:A tebi je Elvin olicenje dobrog ponasanja? Prema njemu se ponasaju tako jer se i on prema njima tri puta gore odnosi.
-
Mustang1
#5013 Re: Hayat
Kao sto sam i mislio .. Nije ga do kraja ostavio ali ovo su namjerno uradili 1000 % ..Vise mu nece pasti na pamet da pjeva ni 7 dana prije emisijetendzera wrote:Jest ga prpa ufatilaJazzy.ba wrote:Gile kroz iglene ushice, potpuno opravdano.
Zato sljedeci put razvaljuje
- Nisrin
#5014 Re: Hayat
Kadra pjevati NE ZNA i cini mi se da je i sam toga svjestan, nema glas, dikciju, intonaciju...ali da se neko izviljava nad njim kao ziri sinoc, otkud im to pravo??? Da ocekujemo profesionalnost od takmicara kad tu istu osobinu nema ni "kompetentni ziri"???
Ono je cisti BEZOBRAZLUK, iako ne zna pjevati, onakve komentare nije zasluzio niko, posebno ne neko ko se nadje u top13 zahvaljujuci, prvenstveno, ziriju...
Dno dna su, iako ne simpatisem Kadru, jer momak zaista ne zna pjevati, ali to ne znaci da treba trpiti necije frustracije...
Ono je cisti BEZOBRAZLUK, iako ne zna pjevati, onakve komentare nije zasluzio niko, posebno ne neko ko se nadje u top13 zahvaljujuci, prvenstveno, ziriju...
Dno dna su, iako ne simpatisem Kadru, jer momak zaista ne zna pjevati, ali to ne znaci da treba trpiti necije frustracije...
Last edited by Nisrin on 31/03/2013 00:45, edited 1 time in total.
-
pathyeshme
#5015 Re: Hayat
Jel' mi neko može reći zašto uvijek kad kliknem da me odvede na prvi nepročitani post na ovoj temi forum me prebaci na 202. stranicu... I to se dešava samo na ovoj temi.
- Jazzy.ba
#5016 Re: Hayat
Isto i mene na telefonu baca 10 strana u rikverc koji je ovo klinac.pathyeshme wrote:Jel' mi neko može reći zašto uvijek kad kliknem da me odvede na prvi nepročitani post na ovoj temi forum me prebaci na 202. stranicu... I to se dešava samo na ovoj temi.
- Mate Simmons
#5017 Re: AW: Hayat
Da niste na Tapatalku?
-
pathyeshme
#5018 Re: AW: Hayat
Pišem često preko tapatalka al' ovo mi se dešava na laptopu...Madea Simmons wrote:Da niste na Tapatalku?
- vedra nebesa
- Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.
#5019 Re: Hayat
Sinoć sam malo pogledala taj show i svako ko kaže da taj mali ne zna pjevati je u pravu. Ali on se takmiči kao i svi drugi i došao je skoro do finala sve po pravilima takmičenja. Njega na životu održavaju glasači, kao što onu žensku održava žiri. Ako se produkciji ne sviđa za koga publika glasa, neka ukinu televoting (što naravno neće uraditi). A do tada neka svi poštuju pravila emisije, i nek se uzdrže od komentara-za tebe nema mjesta u finalu. To što je profesor rekao ovom malcu je grozno.Nisrin wrote:KMadr apjevati NE ZNA i cini mi se da je i sam toga svjestan, nema glas, dikciju, intonaciju...ali da se neko izviljava nad njim kao ziri sinoc, otkud im to pravo??? Da ocekujemo profesionalnost od takmicara kad tu istu osobinu nema ni "kompetentni ziri"???
- Mate Simmons
#5020 Re: AW: Hayat
Aha,meni se dešava samo na Tapatalku pa sam mislio i vama 
- Mate Simmons
#5021 Re: AW: Hayat
Aha,meni se dešava samo na Tapatalku pa sam mislio i vama 
EDIT: Vraća me na tap. isto,iako zna vazda da me prebaci na str. gdje sam napisao nesto,ali sad me salje na 251/257 (20 postova po str.)
Kako 2 ista posta kad sam fino na Edit isao :/
EDIT: Vraća me na tap. isto,iako zna vazda da me prebaci na str. gdje sam napisao nesto,ali sad me salje na 251/257 (20 postova po str.)
Kako 2 ista posta kad sam fino na Edit isao :/
Last edited by Mate Simmons on 31/03/2013 00:23, edited 1 time in total.
-
pathyeshme
#5022 Re: Hayat
10.000 glasova će imati zbog ovoga, tako da mu ni svi kečevi neće odmoći da prođe dalje.vedra nebesa wrote:Sinoć sam malo pogledala taj show i svako ko kaže da taj mali ne zna pjevati je u pravu. Ali on se takmiči kao i svi drugi i došao je skoro do finala sve po pravilima takmičenja. Njega na životu održavaju glasači, kao što onu žensku održava žiri. Ako se produkciji ne sviđa za koga publika glasa, neka ukinu televoting (što naravno neće uraditi). A do tada neka svi poštuju pravila emisije, i nek se uzdrže od komentara-za tebe nema mjesta u finalu. To što je profesor rekao ovom malcu je grozno.Nisrin wrote:KMadr apjevati NE ZNA i cini mi se da je i sam toga svjestan, nema glas, dikciju, intonaciju...ali da se neko izviljava nad njim kao ziri sinoc, otkud im to pravo??? Da ocekujemo profesionalnost od takmicara kad tu istu osobinu nema ni "kompetentni ziri"???
- Mate Simmons
#5023 Re: AW: Hayat
@ vedra nebesa
Ništa to nije šta Dieter Bohlen radi njemcima
Ništa to nije šta Dieter Bohlen radi njemcima
- P308
#5024 Re: Hayat
I meni izgleda kao da niste gledali tamicenja po drugim zemljama pa se ovoliko cudite, pa ovo nase je nista. Mislim ne opravdam nas ziri, ali Kadra realno veze s vezom nema, i plus je bezobrazan prema ziriju i mnogo prije nego su oni bili prema njemu, a daju mu realne ocjene, iskreno. Npr. Simon Cowell koji je jos blag u odnosu na neke druge, i opet kaze tamicarima da nisu ni za sta, cak je nekim djevojkama rekao da izgledaju kao prostitutke - i ovo je jedan od blazih komentara, vjerujte mi.
- Mate Simmons
#5025 Re: AW: Hayat
@P380
Baš na to mislim
Čak je i Toni Cetinski jedan od takvih ^^
Baš na to mislim
Čak je i Toni Cetinski jedan od takvih ^^