Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
callmethebreeeze

#5001 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by callmethebreeeze »

komi wrote:čuj jučer bosna danas palestina...

valjda prvo palestina pa bosna pa opet plestina :?
to sam i ja pomislio.
:-) :-) :-)
Erzsebet

#5002 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Erzsebet »

Pitajte_me wrote:
Realist-idealist wrote: Ne kontam na koji nacin bi Izrael upsio to da uradi. Pruzi te nejasne izvore da prosudimo o cemu je rijec.

Hamas je nastao kao palestinski ogranak muslimanske brace koji su uvijek najradikalnije se protivili Izraelu.
Evo ovo sam jucer procitao. Mislim da je objavljeno na Sarajevo-x sa naslovom "Prosjecan Bosnjak" pise Adnan Softic:

medju ostalim:
......"Prosječan Bošnjak pizdi na spomen Izraela i okupacije Palestine. Pritom nema pojma uopšte ni gdje je Darfur, a ne zna ništa ni o problemima u Pakistanu ili Indiji. Za Istočni Timor je čuo, ali nije sasvim siguran o čemu se tamo radi. Ostale zemlje ga svakako ne interesuju, jer nemaju mnogo muslimana, ali on zna da su nam Grčka i Rusija din – dušmani, jer imaju istorijske veze sa Srbijom. Tu će Bošnjak zaboraviti da je Rusija suštinski vrlo rijetko pomagala Srbiju, a Grčka još rjeđe. Bošnjak i ne zna da su Francuska i Velika Britanija mnogo više zla učinile po njegov narod tokom proteklog rata, jer mu je ipak neko rekao kako je Francuska prva priznala BiH. Zato navija za Henryja, Govoua i ekipu i sa velikim zanimanjem gleda englesku ligu, dok uživa u grčkim i ruskim porazima tokom fudbalskih smotri širom svijeta..."
E sada mi reci moj umete Bosnjacki; ja mislim da si ti haman onaj prosjecan Bosnjak koji se uklapa u ovaj text... :D
Ummete moj najdraži, sorry što skrećem s teme, ali ovdje ti se mogu ljepše obratiti.

Ovo su moji odgovori na tvoja pitanja, nadam se da će ti se svidjeti.

Sarajevo, 8th of May 2010 - Mirza Softić

2 July 2009 – Amnesty International: Israel did war criminals in Gaza

3 July 2009 – Israelis waylaid a humanitarian ship going to Gaza

1 August 2009 – West Bank suffers acute water shortage

3 August 2009 – Palestinians are expelled from their homes

28 February 2010 – Jerusalem: Israeli police entered the Al – Aqsa mosque

12 March 2010 – Israel blocked approach to West Bank

These are the titles of articles which I randomly chose between approximately 200 different texts, found on this topic. The time space between these articles is only nine months. It is well known that there were around 1.300 people killed in Gaza, at the end of 2008 and the beginning of 2009, in just 22 days. Around 5.000 were injured and 400.000 have lost their homes. In the city of Gaza today live many Palestinians that are under the constant siege. Their only connection with the world is a tunnel, through which every day 25.000 Palestinians passes. They go through this tunnel to work, and back to Gaza, where they live as refugees. During the last conflicts in Gaza, one of the most famous quotes is the one said by Karen Levy, who explained to the auditorium that “Palestinians are guilty for their troubles, because they voted Hamas”. In this video you can see how she admits that “she’s a bit fascist”.

History of this conflict is very complicated and it’s very difficult to explain in one article what really happened there, so I suggest interested readers to search for wider literature on this issue, which exists more than 60 years. In Palestine there are some adults, which grew up and lived whole their lives during the war. How Israelis and Palestinians moved during the conflict, you can see on this map.

Palestinian Loss of Land 1946 - 2000

In 1947, the United Nations Partition Plan sought to divide the former nation of Palestine into two nations to allow the Zionist settlers (Jews) to have a nation. In the aftermath of the Holocaust, there was a feeling that certain reparations should be made to Jews. Even though the Zionist settlers made up only 30% of the population, and just over 6% of the land ownership, they were given 57% of Palestine in this plan. Even though the Zionists achieved a good settlement from the UN Plan, their immediate reaction was to launch a reign of military terror, in order to seize the remaining Arab sections of Palestine. 750,000 Palestinians were driven out of their own country, in an act that was clearly in contradiction to the UN Charter.

The United Nations Resolution 194 (1948), called on Israel to allow the Palestinians back into their land. In spite of the resolution being passed the votes 28 times, Israel is still in violation of it. At the end of the 1948 the Zionists had grabbed nearly 80% of the former Palestine.

In 1967, Israel, in a military action supported by the United States, attacked the remaining parts of Palestine, and finally took the whole of the Gaza Strip and West Bank. They also seized the Golan Heights which belonged to Syria.

From 1967 to 1982, Israel's military government demolished 1,338 Palestinian homes on the West Bank. Over this period, more than 300,000 Palestinians were detained without trial by Israeli security forces.

Until today, this conflict takes thousands and thousands of innocent victims, and it looks like it will never end. The most important thing is that Gaza is still under siege, it functions like an enclave and people still must use the tunnel.

For us as independent bloggers, it is obvious to say something related to this topic. In hope that the situation will change soon and that the war will stop forever, let us help these people with our writings. On the last video, you can see a wider explanation on this issue. It lasts 25 minutes and is about many individual cases of ordinary people.
Cijeli članak možeš vidjeti na http://development.thinkaboutit.eu/thin ... t_be_free/ , a strip koji je zabranjen ispod.

Image
Adis_Bosnjak

#5003 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Adis_Bosnjak »

Odnos između Arapa i Jevreja kroz historiju pun je mržnje i nasilja i to s obje strane. Oni koji misle da se hiljadugodišnja mržnja može lahko iskorijeniti su u krivu. Nažalost, mnogo će vremena proći dok se tamo situacija ne popravi. Bilo je u zadnjim desetljećima nekoliko prilika kada se bilo blizu dogovora ali se uvijek đavo umiješao i sve razvodnio.

Jedna pouka: Kada vidite da vam drugi neće pomoći morate se okrenuti sebi i to sami uraditi - poraditi na sebi, promijeniti vlastito ponašanje jer i u Kur'anu piše da se sudbina jednog naroda neće promijeniti dok se taj narod sam ne promijeni. Pa mislim da drugo ne preostaje ni Palestincima/Arapima.
Last edited by Adis_Bosnjak on 04/06/2010 11:04, edited 1 time in total.
Erzsebet

#5004 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Erzsebet »

Ustvari ne skrećem s teme, tema je svakako Izrael i njegovi zločini.
theTruePath

#5005 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

Jedna pouka: Kada vidite da vam drugi neće pomoći morate se okrenuti sebi i to sami uraditi - poraditi na sebi, promijeniti vlastito ponašanje jer i u Kur'anu piše da se sudbina jednog naroda neće promijeniti dok se taj narod sam ne promijeni. Pa mislim da drugo ne preostaje ni Palestincima/Arapima.
Ma Arapi su dno dna,nema goreg naroda.Pa gledaju kako saka jevreja godinama istrjebljuje palestince,i najveci im problem bude kada Izrael kaze imate arapske zemlje idite tamo..onda se kao uplase,ne zele izbjeglice palestince u saudiji,kuvaitu,,,pokvarit ce im pozlacene palace :x palestinci su na to navikli i slabo ces cuti palestinca da se nada u arapsku pomoc,digli su ruke od njih,nadaju se ljudi u Tursku jedino,ako ih i turska izda onda im ne preostaje nista nego da cekaju dok ne nestanu.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5006 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Truba »

Adis_Bosnjak wrote:Jedna pouka: Kada vidite da vam drugi neće pomoći morate se okrenuti sebi i to sami uraditi - poraditi na sebi, promijeniti vlastito ponašanje jer i u Kur'anu piše da se sudbina jednog naroda neće promijeniti dok se taj narod sam ne promijeni. Pa mislim da drugo ne preostaje ni Palestincima/Arapima.
valjda se sudbina neće promijeniti ako se ne promijeni odnos prema alahu??? :?

elem palestinci su dvostruke žrtve... i izraelskog terora i arapskog kaprica
oni su kao pijuni

pa gdje ima na planeti da se neko još od 1967 zove izbjeglica

zamislite da u hrvatskoj postoje izbjeglički logori za sve hrvate iz bih... u srbiji iz bih i cro
u grčkoj za grke iz turske
u njemačkoj za nijemce iz poljske i sa balkana :? :? :? :?

na šta bi svijet ličio :cry: :cry: :cry:
Adis_Bosnjak

#5007 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Adis_Bosnjak »

theTruePath wrote:Ma Arapi su dno dna,nema goreg naroda.
Ne možeš to reći ni za jedan narod na svijetu pa ni za Arape :!:
A slažem se da nemaju mnogo sposobnosti i pameti u politici a razlozi su: nedemokratski sistemi vlasti; recimo, u Saudiji jedna porodica drži svu vlast u zemlji i upravljaju bez ustava i donose zakone po svojoj volji! Strašno :run:
theTruePath

#5008 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

Adis_Bosnjak wrote:
theTruePath wrote:Ma Arapi su dno dna,nema goreg naroda.
Ne možeš to reći ni za jedan narod na svijetu pa ni za Arape :!:
A slažem se da nemaju mnogo sposobnosti i pameti u politici a razlozi su: nedemokratski sistemi vlasti; recimo, u Saudiji jedna porodica drži svu vlast u zemlji i upravljaju bez ustava i donose zakone po svojoj volji! Strašno :run:
Znam i kako se odnosi obicni narod prema palestincima.Jedan palestinac u Libanonu je na nivou roma(neka mi oproste romi sto ih koristim kao primjer).
Adis_Bosnjak

#5009 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Adis_Bosnjak »

Ali nije rješenje da se Palestinci isele u druge arapske zemlje :!: niti da dođu u Bosnu iako nemam ništa protiv, upoznao sam mnogo palestinskih studenata. Možda jedna zamjerka da su ti studenti bili radikalniji ali i dalje miroljubivi i dobro su se prilagodili životu u BiH.

Ali ne govorimo o tome, rješenje se mora naći u Palestini
theTruePath

#5010 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

Adis_Bosnjak wrote:Ali nije rješenje da se Palestinci isele u druge arapske zemlje :!: niti da dođu u Bosnu iako nemam ništa protiv, upoznao sam mnogo palestinskih studenata. Možda jedna zamjerka da su ti studenti bili radikalniji ali i dalje miroljubivi i dobro su se prilagodili životu u BiH.

Ali ne govorimo o tome, rješenje se mora naći u Palestini
Radikalni nisu ,mozda neki pojedinci,,ali jako su liberalni,zajedno sa libanezima su najliberalniji arapski narod.Malo koja palestinka je ovdje pokrivena,ja znam da se moja skolska koleginica htjela pokriti pa je imala probleme s ocem,,nije joj dao,rekao izaci ces iz kuce ako se pokrijes.Ali oni su bili pravi Fatahovci,Arafatova slika na udaru u dnevnom boravku 8-)

Vjerovatno su hamasovci drugaciji,ti poznajes te hamasovce mozda :)
Građanin

#5011 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Građanin »

theTruePath wrote:
Ma Arapi su dno dna,nema goreg naroda.Pa gledaju kako saka jevreja godinama istrjebljuje palestince,i najveci im problem bude kada Izrael kaze imate arapske zemlje idite tamo..onda se kao uplase,ne zele izbjeglice palestince u saudiji,kuvaitu,,,pokvarit ce im pozlacene palace :x palestinci su na to navikli i slabo ces cuti palestinca da se nada u arapsku pomoc,digli su ruke od njih,nadaju se ljudi u Tursku jedino,ako ih i turska izda onda im ne preostaje nista nego da cekaju dok ne nestanu.
Na osnovu čega to ti da su "Arapi su dno dna, nema goreg naroda". A kako se molim te nadaju , "ljudi u Tursku jedino"? Eto nadaju se pomoći Turske? Je li to pišeš kao neko ko je porijeklom iz turske ili ko radi u turskoj firmi ? Znaš li kakav je stav arapa, prema Turcima, generalno? Proputuj malo arapskim svijetom pa se raspitaj? Ima turska dosta pozitivnoga u svojoj vanjskoj politici , ali ima i dosta negativnoga. Nije sve zlato! I sada kao mi, BiH, trebamo biti poligon za artikulisanje nečijih interesa, turskih konkretno? Trebamo biti podjednako u dobrim odnosima prema svim našim prijateljima i islamskoga , ali i ostalog svijeta. Turska nije ništa bolja od arapskih zemalja!!!
Last edited by Građanin on 04/06/2010 11:31, edited 1 time in total.
Adis_Bosnjak

#5012 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Adis_Bosnjak »

Govorio sam o onima koje sam upoznao, o studentima, ne o cijelom narodu, o cijelom narodu ne mogu ništa reći
theTruePath

#5013 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

Građanin wrote:
theTruePath wrote:
Na osnovu čega to ti da su "Arapi su dno dna, nema goreg naroda". A kako se molim te nadaju , "ljudi u Tursku jedino"? Eto nadaju se pomoći Turske? Je li to pišeš kao neko ko je porijeklom iz turske ili ko radi u turskoj firmi ? Znaš li kakav je stav arapa, prema Turcima, generalno? Proputuj malo arapskim svijetom pa se raspitaj? Ima turska dosta pozitivnoga u svojoj vanjskoj politici , ali ima i dosta negativnoga. Nije sve zlato! I sada kao mi, BiH, trebamo biti poligon za artikulisanje nečijih interesa, turskih konkretno? Trebamo biti podjednako u dobrim odnosima prema svim našim prijateljima i islamskoga , ali i ostalog svijeta. Turska nije ništa bolja od arapskih zemalja!!!

Znam da arapi uglavnom ne vole turke,ali vjeruj ovi dogadjaji,i oni od prosle godine su podigli turski rejting znacajno.Pa u Palestini ljudi protestovali,ne sa saudijski,egipatskim zastavama nego s turskim
Adis_Bosnjak

#5014 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Adis_Bosnjak »

theTruePath wrote:nam da arapi uglavnom ne vole turke,ali vjeruj ovi dogadjaji,i oni od prosle godine su podigli turski rejting znacajno.Pa u Palestini ljudi protestovali,ne sa saudijski,egipatskim zastavama nego s turskim
Izgleda da je jedino postalo važno čije se zastave nose kad se protestuje a prestalo je biti važno zbog čega se protestuje. :run:
Desert Wind

#5015 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Desert Wind »

Mislim da je generalno "dozvolom za ubistvo" i ocekivanom sutnjom - data saglasnost i potvrda izraelskog fasistickog unistenja i likvidacije Palestinaca.

Upravo procitah da je sa brodom Rejcel Kori - izgubljen svaki kontakt... :roll: :(

Samo mogu reci neka im je Bog na pomoci... :(
Last edited by Desert Wind on 04/06/2010 11:55, edited 1 time in total.
Građanin

#5016 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Građanin »

@theTruePath
Znam da arapi uglavnom ne vole turke,ali vjeruj ovi dogadjaji,i oni od prosle godine su podigli turski rejting znacajno.Pa u Palestini ljudi protestovali,ne sa saudijski,egipatskim zastavama nego s turskim.

Turski rejting se je vjerovatno podigao, turska politika se u globali nije previše izmijenila. Ona će biti ovakva, dok joj to bude pogodvalo. Ako ovakva politika ugrozi interese ove velesile, ili ugrozi njene odnose sa supersilom-SAD, ta će se politika promijeniti ! Njihova politika, konkretno u BiH je politika sile prema koloniji. Ili, politika koja koristi BiH kao odskočnu tačku ka Evropi. Ono što ne može proći nigdje u Evropi, može u BiH, hajde neka u Njemačkoj otvore svoj Koledž ili neka nekoj drugoj državi nametnu ovakav očajan debalans export/importa ,koji je 95 % na štetu BiH? Teško! Dobro, zalažu se za BiH i "guraju" nas na mnogim poljima, (podrška unutar balkana , podrška za NATO članstvo)! Ali, Boga mi, podebelo i naplate !!!
Ali nije tema turska ni Arapi. Tema je Palestina . Samo jedinstvo cijelog islamskog svijeta, i jačanje demokratske svijesti Amerike i Evrope, uz naravno, jedinstvo Palestinaca, može pomoći Palestini !!!
theTruePath

#5017 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

Ispovijest Bh. humanitarca Jasera Sabaga: Držali su nas na brodu kao najveće kriminalce
Oduzeli im odjeću i zabranili kontakt sa porodicama
Veličina slova: Decrease font Enlarge font
H. ČALIĆ 04/06/2010 07:36:00
image Jaaser Sabag prije polaska u Gazu

Jaser Sabag, bh. državljanin, predstavnik odjela humanitarne organizacije Međunarodni forum solidarnosti "Emmaus" iz Doboj-Istoka, koji je tri dana bio u izraelskom zatočeništvu, nakon što je prošao pakao izraelskih komandosa i razna maltretiranja, jučer se prvi put javio da je živ i zdrav.

Javio se prvo dopisništvu "Dnevnog avaza" u Gračanici, a onda i svojoj porodici u Tuzli, supruzi Aziri, djeci, puncu i punici.

Svi opljačkani

Preksinoć, oko tri sata iza pola noći, sa tri turska aviona svi učesnici humanitarne akcije "Slobodna Gaza" deportovani su u Tursku, gdje ih je na aerodromu u Istanbulu dočekalo više od 5.000 ljudi i pozdravilo njihovu hrabru i plemenitu misiju u pomoći narodu Palestine. Istog dana svi su pregledani u bolnici.

- Svi smo plakali za osam poginulih humanitaraca iz Turske i jednim iz Malezije. Htjeli su, kao i svih nas šest stotina, samo da pomognu opkoljenom i napaćenom narodu Palestine. Nismo nosili nikakvo oružje, već hranu, građevinski materijal, lijekove, medicinsku opremu - bilo je prvo što nam je mogao kazati Sabag.

U telefonskom razgovoru prenio nam je i informacije o tome kako su izraelske vlasti mučile zatočenike u zatvoru.

- Prvo su nas 24 sata držali na brodu kao najveće svjetske kriminalce. Niko nije smio mrdnuti, niti išta progovoriti. Niko nije mogao otići do toaleta - kaže Sabag.

Kada su ih prebacili u Izrael, smjestili su ih sve u, kaže, pravi konc-logor.

- Prije toga su nas sve poskidali gole, kao od majke rođene, dali nam donji veš i trenirke i u tome se vraćam kući. Oduzeli su nam novčanike i novac, telefone. Bila je to klasična pljačka. Isključili su i veze, pa se niko nikome nije mogao javiti, što je kod naših porodica, čujem, izazvalo šok i zabrinutost za naše sudbine - priča bh. humanitarac.

Sutra povratak

Poslije svega što im se desilo, poslije prolijevanja krvi nedužnih ljudi, Sabag očekuje da se sada svijet konačno okrene Palestini i da joj ono što joj pripada - pravo ljudi na život, pravo na slobodu, na otvorene granice...

- Palestina krvari i danas živeći u potpunoj blokadi, koja traje decenijama. To je nedopustivo, to treba doći i doživjeti - izjavio je Sabag.

On je jučer razgovarao i sa svojom suprugom i predstavnicima "Emmausa", a sutra bi trebao sletjeti na Sarajevski aerodrom.

Istanbul:Obavljena dženaza ubijenim Turcima (Foto: Reuters)

Svi humanitarci tužit će Izrael

U Turskoj je jučer klanjana dženaza ubijenima, na kojoj je bilo više od 10.000 ljudi.

Na pres-konferenciji, svi učesnici marša mira i humanizma potpisali su izjavu kojom su tursku humanitarnu organizaciju IHH ovlastili da odmah pokrene tužbu protiv Izraela za mučki napad na humanitarce.
sumirprimus

#5018 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by sumirprimus »

Sta bi s ovog novog broda,jel prišo gazi?
Građanin

#5019 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Građanin »

"Jaser Sabag, bh. državljanin, predstavnik odjela humanitarne organizacije Međunarodni forum solidarnosti "Emmaus" iz Doboj-Istoka, koji je tri dana bio u izraelskom zatočeništvu, nakon što je prošao pakao izraelskih komandosa i razna maltretiranja, jučer se prvi put javio da je živ i zdrav.

Javio se prvo dopisništvu "Dnevnog avaza" u Gračanici, a onda i svojoj porodici u Tuzli, supruzi Aziri, djeci, puncu i punici.

Svi opljačkani"

Čovjek otišao kao humanitarni radnik, nije išao da ratuje, a doživio to , što je doživio? Bruka! Danas -sutra se to svakome čovjeku može desiti. Jedina razlika je što će većina država: I Turska i Saudija i Evropske zemlje i ...
Stati iz svoga državljanina, a građanin BiH će valjda ćekati konsenzus :x

Nije bitna vjerska ili nacionalna pripadnost, kada će naša Domovina stati iza svojih građana kao druge ???
(Ministarstvo vanjskih poslova BiH, uputilo protestnu notu Ambasadi Izraela i zatražilo izvinjenje kao i pravno sankcionisanje zbog neprijatnosti koje je njen građanin XY, doživio od države Izrael! Ili od Bugarske , Turske, Rumunije , nije bitno, stani Domovino iza mene !!!)
Last edited by Građanin on 04/06/2010 12:19, edited 2 times in total.
GOLFER

#5020 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by GOLFER »

Adis_Bosnjak wrote:
theTruePath wrote:nam da arapi uglavnom ne vole turke,ali vjeruj ovi dogadjaji,i oni od prosle godine su podigli turski rejting znacajno.Pa u Palestini ljudi protestovali,ne sa saudijski,egipatskim zastavama nego s turskim
Izgleda da je jedino postalo važno čije se zastave nose kad se protestuje a prestalo je biti važno zbog čega se protestuje. :run:

A jarane vi stvarno nemate obraza, eno opet zastave :-) :-) momak u ovom kontekstu je jako bitno sa kojim se zastavama U PALESTINI protestvuje, jer vidis to znaci da im se TURSKA (cije su zastave nosali) priblizila i da su se oni njoj priblizili... dakle jel treba crtati? i molm te nemoj vise o zastavama...
vs84sa

#5021 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by vs84sa »

150 km od gaze? pa cekaj dok udju u teritorijalno more, izrael je pretrpio dosta kritike sto je napao u medjunarodnim vodama, cisto sumnjam da ce ovi ujutro se javit iz gaze al daj boze da grijesim.
theTruePath

#5022 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by theTruePath »

Mediji javljaju da se spremaju novi brodovi za 2 mjeseca
Izrael se pravo zahebao,,sad ce ovo biti neka vrsta protesta,i svaka reakcija od strane izraela ce jos vise ojacati protest
vrhbosna

#5023 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by vrhbosna »

theTruePath wrote:Mediji javljaju da se spremaju novi brodovi za 2 mjeseca
Izrael se pravo zahebao,,sad ce ovo biti neka vrsta protesta,i svaka reakcija od strane izraela ce jos vise ojacati protest
da sam na mjestu tih humanitaraca ne bih se zajebavao sa izraelcima :?
Realist-idealist

#5024 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Realist-idealist »

pike wrote:
jefferson wrote: Nego ne vidje jesul demostranti zapalili americku i izraelsku zastavu? Ako nisu, jos oni moraju pure jesti :D
Ne brini bice i to, vidis da kazu da nisu bili organizovani. Cekaj samo dok theTruthPath, imamopobjednika i realis-idealist preuzmu incjativu ima da gori. Vidis kakvi su borci ovdje na ovom cyber ratistu :oops: ja se samo bojim da ne dovedu pojacanje, islam bosna diviziju :run:
TEKBIIIIIIIR!!!!

Hajmo sad svi u glas ko god me podrzava :D
vrhbosna

#5025 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by vrhbosna »

Realist-idealist wrote:
pike wrote:
jefferson wrote: Nego ne vidje jesul demostranti zapalili americku i izraelsku zastavu? Ako nisu, jos oni moraju pure jesti :D
Ne brini bice i to, vidis da kazu da nisu bili organizovani. Cekaj samo dok theTruthPath, imamopobjednika i realis-idealist preuzmu incjativu ima da gori. Vidis kakvi su borci ovdje na ovom cyber ratistu :oops: ja se samo bojim da ne dovedu pojacanje, islam bosna diviziju :run:
TEKBIIIIIIIR!!!!

Hajmo sad svi u glas ko god me podrzava :D
Šta treba da sekaže na to tvoje "tekbiiir" ? Evo ja sam prvi :lol:
Locked