S obzirom da sam tek danas došao sa GO, i nisam imao priliku uživo gledati tekmu (samo tek pričitati iz novina), ne bi sad da puno pametujem o samoj igri, s obzirom da vidim, da je većina koja je gledala utakmicu uveliko razočarana.
Ja moram priznati da nisam uopšte iznenađen porazom, čak šta više, iako je u meni tinjala nada, znam da će čudno zvučati, ali možda je bolje da je odmah na početku došao poraz, da nas sviju spusti na zemlju, jer da smo dobili, poznajući nas mentalitet, već bi većina rezervisala svoje mjesto pred vječnom.
Mene sad zanimaju duge stvari, može li neko uistinu reći ima li potencijala u ovoj ekipi za neke veće domete (uz naravno uslov da se mnoge stvari poprave u samoj igri), ili je ova ekipa limitirana i ograničena za nešto veće?
Drugo, nadam se da je presidente ili neko drugi iz uprave, već obavio jedan KONKRETAN razgovor sa trenerom i ekipom. Mislim, može se desiti da bude loš dan, ali svima treba dati do znanja da im se ne može dati neograničeno kredita, jer nas zanimaju REZULTATI!!!
MV dati priliku sest-sedam kola, ne smetati mu do tada, počnemo li uveliko zaostajati ,PEDALA, nema priče, šta treba pustiti ga do kraja polusezone i onda ko nešto preduzimati ,kad budemo zaostajali za vodećim 10+ bodova
Kod hrvata danas čujem Mamić nogirao jednog takvog trenera kaošto je Zajec, i to nakon samo četiri kola, poraz od nekakvog Sheriffa

i domaći poraz od Rijeke. Šta treba? Šta smo to ko mi nešto puno drugačiji....?
Naravno, u subotu obavezno na tekmu protiv Slobode, nadam se da će ta tekma pokazati da je ovo bio samo loš dan.....mada poznajući mrljavu Slobodu i njenu igru na Koševu, ležanje na travi po po pola sata i sl. neće biti baš lako....