Kupovao sam sa geeka i gearbesta do sad. Geek mi je zakletvakloniran wrote:jesi li kupovao sa geeka?Azrail wrote:Na geekbuying.com je trenutno najjeftiniji.
Boom! Headshot!
Boom! Headshot!
Moderator: Benq
Kupovao sam sa geeka i gearbesta do sad. Geek mi je zakletvakloniran wrote:jesi li kupovao sa geeka?Azrail wrote:Na geekbuying.com je trenutno najjeftiniji.
Boom! Headshot!
Azrail wrote:Na geekbuying.com je trenutno najjeftiniji.
Boom! Headshot!
Upravu si. Na Aliexpresu je onaj od 16GB jeftiniji za 1€, a onaj od 32GB za 2€. Ali bih ja zbog roka isporuke i mogućnosti plaćanja paypalom ipak izabrao geekbuyingSarajevski-Seljak wrote:Azrail wrote:Na geekbuying.com je trenutno najjeftiniji.
Boom! Headshot!
Nije tacno, najeftiniji je trenutno na Aliexpressu.
Boom! Headshot!![]()
moja preporuka redmi 3 pro ... defenetivno zadovoljava potrebe 90% korisnika smartfon telefonaJLZbunjenog wrote:@pirpa - neki odredjeni model ili svejedno ?

Druže http://www.kimovil.com/en/ samo gore u search upiši koji model hoćeš i izbaciti će ti gdje je najjeftiniji.Pauza wrote:Gdje ima najjeftiniji online Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime, ova jača verzija?
Ima li neko da bi mijenjao Xiaomi za Samsung s4?
hvala na preporuci drugpirpa wrote: moja preporuka redmi 3 pro ... defenetivno zadovoljava potrebe 90% korisnika smartfon telefona
http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-R ... 62395.html
Kako se dogovoriš s njima za ovaj način pakovanja?purgatorio wrote:Jesam ja, hoce likovi da zamotaju samo mobitel u neku foliju i bude mali paketic, prođe bez carinekloniran wrote:jesi li kupovao sa geeka?Azrail wrote:Na geekbuying.com je trenutno najjeftiniji.
Boom! Headshot!
Nema tu problema sa MiU nego sa romovima gdje raja budalasa i eksperimentiše ubacujući svakakve romove, dev verzije i sl. te radi razne sedmučne apdejte koji ih jebu, pa onda neko zaključi kroz igru gluhih telefona da je kriv OSJLZbunjenog wrote:hvala na preporuci drugpirpa wrote: moja preporuka redmi 3 pro ... defenetivno zadovoljava potrebe 90% korisnika smartfon telefona
http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-R ... 62395.html![]()
citam da ima nekakvih problema sa miui7. sta je to drug ? da li je to prolazna zezancija
e hvala drug. znaci samo fabricke postavke pratiti i njegovatimetnem wrote:Nema tu problema sa MiU nego sa romovima gdje raja budalasa i eksperimentiše ubacujući svakakve romove, dev verzije i sl. te radi razne sedmučne apdejte koji ih jebu, pa onda neko zaključi kroz igru gluhih telefona da je kriv OSJLZbunjenog wrote:
hvala na preporuci drug![]()
citam da ima nekakvih problema sa miui7. sta je to drug ? da li je to prolazna zezancija
zavisi gdje ćeš kupiti telefon i koji će ti biti ubačen početni ROMJLZbunjenog wrote:e hvala drug. znaci samo fabricke postavke pratiti i njegovatimetnem wrote:Nema tu problema sa MiU nego sa romovima gdje raja budalasa i eksperimentiše ubacujući svakakve romove, dev verzije i sl. te radi razne sedmučne apdejte koji ih jebu, pa onda neko zaključi kroz igru gluhih telefona da je kriv OSJLZbunjenog wrote:
hvala na preporuci drug![]()
Imam ga vec 3 mjeseca. Prezadovoljan. Slike su dobre, kao sto napisah ranije nisam fotograf da pa da mi treba toliko dobra kamera. Kvaliteta slika vrlo dobra, malo slabije je u video modu ali moze proci.rikoshe wrote:Vidim da ovdje hvale ovaj Umi Super, eh sad ima li neko da ga koristi duze malo pa da kaze sta vise. Razmisljam u narednom periodu promijeniti telefon pa je i on upao u izbor, pored Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Huaei P9 Lite ili mozda cak LG G3. Tu su svi negdje cijenom.
ovo_malo_duse wrote:Imam ga vec 3 mjeseca. Prezadovoljan. Slike su dobre, kao sto napisah ranije nisam fotograf da pa da mi treba toliko dobra kamera. Kvaliteta slika vrlo dobra, malo slabije je u video modu ali moze proci.rikoshe wrote:Vidim da ovdje hvale ovaj Umi Super, eh sad ima li neko da ga koristi duze malo pa da kaze sta vise. Razmisljam u narednom periodu promijeniti telefon pa je i on upao u izbor, pored Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Huaei P9 Lite ili mozda cak LG G3. Tu su svi negdje cijenom.
Ovo sa zvukom, je fakat bezze komentar zvuk perfektan. Brzina samog telefona pri otvaranju apova ili browsera kao i surfanje je top dolar, takodze i prikljucivanje ili ti hvatanje signala, funga perfektno.
Ovo otkljucavanje sa otiskom funga perfektno i odgovara mi fakat vise nego da je sa prednje strane. Napuni se za sahat max.
Koristio sam i iPhone, htc i samsung i kao prosjecan korisnik sam fakat prezadovoljan. Moze komotno u klasu sa navedim sto se mene tice i ako uzmem u obzir cijenu ovi navedeni mogu mahat usima... Prijatelj kupio Xiomi mi5 i nije bolji toliko da bi platio duplo za njega.
Et pa ko hoce da vjeruje. Nije pod moranje
Umi Superovo_malo_duse wrote:Imam ga vec 3 mjeseca. Prezadovoljan. Slike su dobre, kao sto napisah ranije nisam fotograf da pa da mi treba toliko dobra kamera. Kvaliteta slika vrlo dobra, malo slabije je u video modu ali moze proci.rikoshe wrote:Vidim da ovdje hvale ovaj Umi Super, eh sad ima li neko da ga koristi duze malo pa da kaze sta vise. Razmisljam u narednom periodu promijeniti telefon pa je i on upao u izbor, pored Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Huaei P9 Lite ili mozda cak LG G3. Tu su svi negdje cijenom.
Ovo sa zvukom, je fakat bezze komentar zvuk perfektan. Brzina samog telefona pri otvaranju apova ili browsera kao i surfanje je top dolar, takodze i prikljucivanje ili ti hvatanje signala, funga perfektno.
Ovo otkljucavanje sa otiskom funga perfektno i odgovara mi fakat vise nego da je sa prednje strane. Napuni se za sahat max.
Koristio sam i iPhone, htc i samsung i kao prosjecan korisnik sam fakat prezadovoljan. Moze komotno u klasu sa navedim sto se mene tice i ako uzmem u obzir cijenu ovi navedeni mogu mahat usima... Prijatelj kupio Xiomi mi5 i nije bolji toliko da bi platio duplo za njega.
Et pa ko hoce da vjeruje. Nije pod moranje