Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bandini

#5001 Re: Real Madrid C.F.

Post by bandini »

BHF_Manijak wrote:A umjestokoga bi ti Sahina?! Ozila?! Xabija? Ako vec ne igra poziciju Coentraoa onda samo jos ova dvojica preostaju u vezi, pa biraj... :-)

coentrao je lijevi bek il lijevi veznjak, on nema nikakve veze sa sahinovom pozicijom, niti njih dvojica imaju neke slicnosti u igri
takodjer sahin i ozil ne igraju iste pozicije, tako da ne treba izbacivat ni ozila ni alonsa vec beskorisnog kediru
BHF_Manijak

#5002 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Hajd sad fino otidji i pogledaj gjd je u utakmicama ove sezone Mourinho stavljao Coentraoa... :zzzz: Ne pricaj gluposti kad ne gledas, sto puta je dosad ponovljneno na prenosima da je Coentrao po prirodi centralni vezni ali je silom prilika po lijevoj strani igrao da li na beku ili krilu, svejedno je, a to i Mourinho zna, tako da je u dvije utakmice Coentrao igrao na poziciji Khedira, tj centralnog veznog, pa ti i dalje prema portalima ocjenjuj pozicije igraca! :oops:
Madrid

#5003 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Eto ja prvi put u ovih par dana cujem da je ono Coentraova prirodna pozicija...
Pa hajde recimo i da je poceo igrati na onoj poziciji, ali meni je dosta bolji na strani, na onom mjestu ga Sahin (onakav iz Borusije) odere u svakom segmentu...
PS: Gledao sam Borusiju dosta prosle sezone, ne pricam o Sahinu ovako samo zbog imena i statistika, jednostavno me igrom impresionirao, mada treba se tek dokazati u Realu...
Baudelaire

#5004 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

Šta je za vas prirodna pozicija molim vas? Coentrao silom prilika čitavu karijeru igrao krilo i beka? Ma dajte molim vas. Ne može silom prilika čitavu karijeru igrati na krilu, to mu je prirodna pozicija.
bandini

#5005 Re: Real Madrid C.F.

Post by bandini »

BHF_Manijak wrote:Hajd sad fino otidji i pogledaj gjd je u utakmicama ove sezone Mourinho stavljao Coentraoa... :zzzz: Ne pricaj gluposti kad ne gledas, sto puta je dosad ponovljneno na prenosima da je Coentrao po prirodi centralni vezni ali je silom prilika po lijevoj strani igrao da li na beku ili krilu, svejedno je, a to i Mourinho zna, tako da je u dvije utakmice Coentrao igrao na poziciji Khedira, tj centralnog veznog, pa ti i dalje prema portalima ocjenjuj pozicije igraca! :oops:

ti jos pratis fudbal pa opet ne znas, kakve crne sile prilika???
eto igrao je u benfici na beku silom prilika, pa u portugalskoj reprezentaciji silom prilika, pa ga real kupio da igra na poziciji na kojoj ima i vise nego dovoljno igraca???
ma daj prijatelju, potrudi se malo vise
bandini

#5006 Re: Real Madrid C.F.

Post by bandini »

Ozil wrote:Pa sad da ima dovoljno igraca nije tacno, jedino Sami. Gago i lass su otpisani. A umjesto Marcela moze zaigrati samo kad treba pojacati odbranu (protiv farse i jacih klubova u lp).

ne znam kako da sa vama ostvarim komunikaciju, murinjo je doveo sahina da igra na poziciji khedire ili alonsa, i to je sasvim dovoljno igraca za tu poziciju, a coentrao je lijevi bek ili krilo, jel ja pricam mandarinski pa niko ne razumije
to sto ga murinjo stavio na centralnog veznog nista ne znaci, pa kod njega je etoo igrao haman pa beka
pa nije valjda covjek citavu jebenu karijeru kako kaze ovaj iznad "silom prilika" igrao beka?
pa dajte ljudi
Baudelaire

#5007 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

Moćna ta sila prilika, ako je čitavu karijeru igrao na poziciji beka i krila, i zahvaljujući toj igri na poziciji beka i krila, kupio ga Real :D
BHF_Manijak

#5008 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Zivi bili pa vidjeli gdje ce igrati Coentrao, da li ce Marcelo ili mozda Ronaldo ispasti iz prve postave radi njega... :zzzz:

A prirodna pozicija je ona koju je igrac igrao tokom kadetskih, juniorskih dana valjda i na pocetku svoje karijere, zar ne?!
Ali to nista ne znaci naravno, i Kuyt i Babel su bili klasicni spic igraci pa eto Rafa ih ucini krilnim napadacima, Ozil je bio krilo pa posta kreativac, Schweinsteiger bio krilo pa ga Van Gaal ucini zadnjim veznim i jednim od boljih igraca u svijetu na toj poziciji itd itd, no s vama se ne moze normalno pricati jer sve odmah na neko furanje i podjebavenje okrecete, sveznalice... :oops:
ultima_palabra

#5009 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ma jednostavno je, Mourinho je u njemu vidio igrača koji može dobro pokriti više pozicija a znamo da je Mou sklon velikim taktičkim promjenama između dvije utakmice ili u toku nje... zašto su Salihamidžića voljeli svi treneri nego zato što je mogao odigrati svaku poziciju u svakom trenutku.

A ove njemačke gluposti za Sahina su samo to, gluposti...
bandini

#5010 Re: Real Madrid C.F.

Post by bandini »

BHF_Manijak wrote:Zivi bili pa vidjeli gdje ce igrati Coentrao, da li ce Marcelo ili mozda Ronaldo ispasti iz prve postave radi njega... :zzzz:

A prirodna pozicija je ona koju je igrac igrao tokom kadetskih, juniorskih dana valjda i na pocetku svoje karijere, zar ne?!
Ali to nista ne znaci naravno, i Kuyt i Babel su bili klasicni spic igraci pa eto Rafa ih ucini krilnim napadacima, Ozil je bio krilo pa posta kreativac, Schweinsteiger bio krilo pa ga Van Gaal ucini zadnjim veznim i jednim od boljih igraca u svijetu na toj poziciji itd itd, no s vama se ne moze normalno pricati jer sve odmah na neko furanje i podjebavenje okrecete, sveznalice... :oops:

pa kako da ne okrecemo na podjebavanje, znaci schweini nikad u zivotu nije bio krilo, jer nema niti jednu osobinu potrebnu da bude krilo, al eto
kuyt i babel jesu bili klasicni spic igraci i vidi kako sad igraju kad su postali krilni napadaci, jedan se jos uvijek po liverpoolu muci, a drugi igra u hofenhajmu, a cak ni ovo za ozila nije u potpunosti tacno
ozbiljni klubovi jednostavno ne mogu sebi dopustiti da vode politiku da neko igra neku poziciju koja nije njegova silom prilika, jer zasto bi murinjo dao 30 miliona eura za lika kojem je prirodna pozicija bek il krilo da bi ga stavio na centralnog veznog, pa za te pare je mogao kupiti kakvog je htio veznjaka
to jednostavno nema logike nikakve, drugo je sto murinjo uvijek nesto izmislja
BHF_Manijak

#5011 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Izvini, sve stoji sto si reko, ali moram ti reci da je to sto si reko za Schweinsteiger CISTA LAZ, momak jeste godinama i u reprezentaciji i u Bayernu DESNO KRILO igro, a to provjeri na svim mogucim stranicama sa arhivskim sadrzajem utakmica, milijardu % sam ubjedjen u to i zato ne izmisljaj bezveze, sve dok Van Gaal zadnjih 2-3 godine ga nije prekomandovo na zadnjeg veznog!!! U suprotno me ne mozes ubjedit jer sam Schweinsteigera u Bayernu gledo jos od njegovog debija protiv Nantesa ili Lensa, tamo nekad pocetkom 2000-tih... To sto nije imo predispozicije za krilo a tu je igro, i u Bayernu i u Njemackoj, to pitaj celnike i trenera Bayerna! :wink:
ultima_palabra

#5012 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Drenthe u Evertonu, Gago u Romi, Pedro Leon nazad u Getafe...
kory_galaktikos

#5013 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ultima_palabra wrote:Drenthe u Evertonu, Gago u Romi, Pedro Leon nazad u Getafe...
jel drnenthe na posudbu ili ono skroz heh
ultima_palabra

#5014 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

kory_galaktikos wrote:
ultima_palabra wrote:Drenthe u Evertonu, Gago u Romi, Pedro Leon nazad u Getafe...
Mislim da je Drenthe prodan, ova dvojica su posuđeni.
kory_galaktikos

#5015 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

jbg steta nije se snasao u realu dobar je ono igrac
Richard Peti

Post by Richard Peti »

..
Last edited by Richard Peti on 13/05/2015 10:11, edited 3 times in total.
RMD

#5017 Re: Real Madrid C.F.

Post by RMD »

ultima_palabra wrote:
kory_galaktikos wrote:
Mislim da je Drenthe prodan, ova dvojica su posuđeni.
Koliko sam ja uspio procitati i Drenthe je posuđen.
Lucazode

#5018 Re: Real Madrid C.F.

Post by Lucazode »

Ahtung, ahtung... :lol:
Friedrich Nietzsche

#5019 Re: Real Madrid C.F.

Post by Friedrich Nietzsche »

Mocno :o

ne znam sto en moze drugi link
kopirajte ga rucno il nekako :D
to je part 2
Last edited by Friedrich Nietzsche on 11/09/2011 15:59, edited 1 time in total.
FreeSol

#5020 Re: Real Madrid C.F.

Post by FreeSol »

izbrisi ovo "&feature=related" pa ce raditi :)
gooc
Location: Stari Grad je jedan grad i jedan grad je Stari Grad...

#5021 Re: Real Madrid C.F.

Post by gooc »

Friedrich Nietzsche wrote:

Mocno :o

ne znam sto en moze drugi link
kopirajte ga rucno il nekako :D
to je part 2
IMPOSSIBLE IS NOTHING-CRISTIANO RONALDO
Astrix

#5022 Re: Real Madrid C.F.

Post by Astrix »

Španska liga u programu TV1 i stanica Mreže

http://www.sarajevo-x.com/showtime/tv/clanak/110908094

konacno nesto pozitivno, spanska liga na TV1, u 18 Villareal i Sevilla :D :D :D
Madrid

#5023 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

sada dobiti Getafe i iskoristiti ovaj kiks Barce :-D
FreeSol

#5024 Re: Real Madrid C.F.

Post by FreeSol »

Evo 1:1, sad kad krene opsada gola Getafe-a ima da se razocaraju u zivot :lol:
motorola01

#5025 Re: Real Madrid C.F.

Post by motorola01 »

FreeSol wrote:Evo 1:1, sad kad krene opsada gola Getafe-a ima da se razocaraju u zivot :lol:
Nema potrebe,jer su oni filijala RM,tako da je ova tekma bila gotova prije nego sto je i krenula...
Post Reply