Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slažem se, ali vidiš kako tvoji istomišljnici govore kako skupljam hinjske poene , i onda kako da prešutim?
I da ste dobili Plavce niko nebi bio juče u žalosti što je još tužnije, penale i lakrdiju neki pokušavali da sakriju tragedijom. Da nije smiješno bilo bi žalosno.
ganjeta wrote:Slažem se, ali vidiš kako tvoji istomišljnici govore kako skupljam hinjske poene , i onda kako da prešutim?
I da ste dobili Plavce niko nebi bio juče u žalosti što je još tužnije, penale i lakrdiju neki pokušavali da sakriju tragedijom. Da nije smiješno bilo bi žalosno.
Ne slazem se.Bilo je dosta govora o utakmici s Chelseaom prije spominjanja tragedije.
Vecina je dala svoje misljenje o utakmici.
burek_in_space wrote:
Namjerno sam napisao da mi se jebe za City (dodushe, imam jako izrazhen sexualninagon, pa mozhe biti i do toga ), ali se ovdje 99,9% ljudi sprda kada pruzha svoju podrshku City-ju. Svima nama je stalo da Dzeko napreduje igrachki, jer samo tako imamo koristi od njegove pechalbe u Premiershipu.
Vi Unitedovci morate shvatiti da ovdje niko ne mrzi United zbog Edina, nego ne voli United zbog onog "vjetra u ledja" o kojem ja sinoc pisah.
I najbolje za sve bi bilo da Ferguson odluchi kupiti Edina na ljeto, pa da vidite koliko cete saboraca dobiti.
Da je sudija namjerno gurao United mogao je rijesiti utakmicu u prvih 10 minuta regularno. Penal + crveni (Iako je start bio izvan 16). Ali nije. Sta cemo sad.
A sto se tice mrznje prema Unitedu. Jebeno je biti najbolji. Vazda ti manu traze da te mrze. Objektivno i ja cu reci da je Barcelona padavicarska ekipa ali mi ni na kraj pameti nece biti da kazem da su losi i da su tu gdje jesu jer ih sudije guraju.
Celzi si je sam kriv jer je zijanio 3:0.
alternativni wrote:Lose pokriva igrace, lose se pozicionira. Protiv Chelsea-ja bio katastrofa. Drugi gol je njegov. Trebao je pokrivati Matu, da ovaj uopste ne primi loptu... umjesto toga on je njemu ostavio prostor za sut.
U drugom poluvremenu, situacija kad je Torres primio loptu - Evans nije pravio ofsajd zamku, niti je pokrivao Toresa - sreca sto ovaj nije zabio gol nego se izgubio u 16-ercu.
Uglavnom, kad su Jones i Smalling spremni - Evans grije klupu.
Jones uopste ne izgleda dobro na stoperu. Na beku i u vezi je to mnogo bolje. Budi siguran da ce Evans stopera igrati, odnosno dijeliti tu poziciju sa Smallingom. Ferdinanda nekako smatram sigurnim prvim izborom.
Previse kritika Evans dobija. Naprimjer za remi u zadnjoj utakmici su krivi Evra i Ferdinand. I ne znam odakle ti ovo za drugi gol. Valjda je Rafael cuvao Matu. Evans je pokrivao Sturridgea. Momak je zrtveno janje. Uvijek. Nesto kao Carrick. Najvise se njegova igra posmatra i ako stvari krenu lose, zna se na koga ce se uprijeti prst.