Big Ang wrote:jes lijepo kad prestaneš brojat dane![]()
I ja mislim da je ovako najbolje. Prestao sam nekad u novembru i to je dovoljan podatak
Moderator: anex
Big Ang wrote:jes lijepo kad prestaneš brojat dane![]()
agnostic_front wrote:Big Ang wrote:jes lijepo kad prestaneš brojat dane![]()
![]()
![]()
I ja mislim da je ovako najbolje. Prestao sam nekad u novembru i to je dovoljan podatak
Afi Konan wrote:Baš si šeprtlja!seprtlja wrote:joj smizli i ja sam opet pocela...samu sebe bih ugrizla za d..e,a fino proslo 10tak dana uh
ka0406 wrote:Ih Yahel ... a ja?Yahel wrote:.
Ne znam nikoga da je iz prve prestao i vise nikada nije zapalio.
vaučer wrote:1848 dana.![]()
Nabijem ih.
Zbog ove mi je posebno dragoYahel wrote:
Zahvalan sam jer prije spavanja ne moram misliliti imam li cigara za jutarnju kafu.![]()
Heheheheh ...Yahel wrote:Ma ima toga koliko hocesa pozitivnih strana pusenja nema !!!
![]()
Osim Lawsona od plućnih bolesti uzrokovanih pušenjem preminuli su David Millar i David McLean, koji su također glumili u Marlborovim reklamama.
Dobro je to dok god se kontrolišeš i zdrav razum te nagovori da ti ne treba, počeo sam pušiti u 7. razredu, sada imam 33 godine, zadnji put sam zapalio 14 augusta 2013 i više nemam namjeru počinjatiZoya wrote:@Afi, evo ja kriziram. Odjednom mi pashe kad mi miris cigarete odnekud dodje. Pocela sam ih sanjati isto i dobro se osjecam u snuRuka nekad sama krene ali se ja nedam
Nije dobro.
Samo nastavi sa pozitivnim razmišljanjem, za sve u životu što je zdravorazumski onda ona bolja i svijetlija strana prevagneZoya wrote:Svakakve ruzne stvari se pretumbalo i uspjelo se momacki podnjeti i ostaviti proslosti, a sad neka bezvezna cigara da mi kontrolise zivot, nece moci. Pet mjeseci da tek tako bacim i ponovo se vratim na staro mi ne djeluje kao razumno rjesenje, zato mi je bolje ovdje pisati i vas tusiti![]()
Ja sam generalno imala probleme sa zelucem i kiselinom i za cudo je proslo nakon sto sam prestala pusiti, ne zelim se ponovo vratiti na staro jer znam da ne vodi nicem dobrom. Sad sam ljuta na sebe sto mi se ikako ta misao o ponovnom pocinjanju mota po glavi.
Jah jah, nekada jesushandrprcSA wrote:heble vas cigare![]()
Lumia 920 Tapatalk
znas sta, po ovoj zimi , hladno , vlazno..kad neki pusac udje u prostoriju trag za njim smrdi na 10 mZoya wrote:Svakakve ruzne stvari se pretumbalo i uspjelo se momacki podnjeti i ostaviti proslosti, a sad neka bezvezna cigara da mi kontrolise zivot, nece moci. Pet mjeseci da tek tako bacim i ponovo se vratim na staro mi ne djeluje kao razumno rjesenje, zato mi je bolje ovdje pisati i vas tusiti![]()
Ja sam generalno imala probleme sa zelucem i kiselinom i za cudo je proslo nakon sto sam prestala pusiti, ne zelim se ponovo vratiti na staro jer znam da ne vodi nicem dobrom. Sad sam ljuta na sebe sto mi se ikako ta misao o ponovnom pocinjanju mota po glavi.
Ma ne gasim je..Big Ang wrote:Pushite li?