Trebao si reci, da ces ti pogurati, i ne bi bio problemArslan_11 wrote:Haha svasta sam dozivio sa taksistima, al da nece da vozi jer mu je daleko.![]()
![]()
Na skenderiji stoji crveni taxi, rekoh moze li do skenderije? Slegnu ramenima i veli daleko mu.
Sarajevski taksisti- dno dna
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#5001 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#5002 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Taj, mimo taksiranja, prodaje ves masine, jesi mu dao JMBG? Nemoj se iznenaditi kad ti je isporuce, dostavu i prikljucak baska placasSabaton wrote:Nikad neću zaboraviti jednu noć kad sam zaustavio jedan taksi, i kad me je taksista pitao da mu pokazem pare prije nego me primi.. hajd uredu, pokažem ja. Udjem, kad negdje na pola vožnje traži mi ličnu da mi zapise podatke da pošalje u centralu.. kaže lola treba meni samo tvoj matični![]()
Kao , boji se da mu neću platiti, da ću pobjeći iz auta
A nije bilo toliko ni kasno, oko 11 navečer. Ovu za ličnu mi nejasno.. koja to taksi firma bilježi podatke o mušterijama u Sarajevu?
na licu mjesta.
- insaneinthebrain
- amidzazeher
#5004 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Uvijek neko drugi kriv! I ovaj put ce biti zeni smrdilo iz usta pa je nije htio vozitiNaglasio je kako često imaju problem i sa "divljim" taksistima koji nerijetko nose reklamu s njihovim imenom, a nisu njihovi članovi.
"Nedavno smo imali problem s jednom prijavom protiv taksiste s našom reklamom, ali je utvrđeno da on uopće nije registrovan kod nas, već da je iz Kreševa", rekao je Suljagić.
- Ommadawn
#5005 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ko o čemu, Suljagić o divljim taksistima. Nije da ih nema, ali treba prvo smeće oko svoje kuće očistiti. Biće opet "ministre, ljubi brat, jel to spavaš?".insaneinthebrain wrote:kultura na nivou, mamicu im seljacku![]()
http://www.klix.ba/vijesti/bih/taksista ... /160107076
Strahota!
- Edin H.
#5006 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Vjerujem da ce Suljagic organizovati customer relations training taksistima, s obzirom da ima i drugih nacina da objasnis mustteriji da ne zelis prihvatiti voznju umjesto - 'Mrš napolje, boli te k**** koji je broj vozila, j*** ti Bog mater, mrš napolje!'“insaneinthebrain wrote:kultura na nivou, mamicu im seljacku![]()
- Sodom1
#5007 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ima li ime taxo , ako nista nek ode neko od forumasa pa nek ga uslika da vidmo tu divotu od covEka, ima broj auta
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#5008 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
naravno, komentari zaključani... 
- Ommadawn
#5009 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ma naravno, samo još nisu našli adekvatan prostor za to. A biće i catering, valjda neka ćevabdžinica. Bilo je i prijedloga oko farbanja taksi-vozila u istu boju no to je za sada dato na razmatranje.Edin H. wrote:Vjerujem da ce Suljagic organizovati customer relations training taksistima, s obzirom da ima i drugih nacina da objasnis mustteriji da ne zelis prihvatiti voznju umjesto - 'Mrš napolje, boli te k**** koji je broj vozila, j*** ti Bog mater, mrš napolje!'“insaneinthebrain wrote:kultura na nivou, mamicu im seljacku![]()
Pha...
-
ing-ecc
#5010 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Velika vecina taxi vozaca su psihicki bolesnici.problemnatravunu wrote:Po ovome, očigledno je lik psihički bolestanKataklinger wrote:Sjedam u Sarajevo Taxi (ne znam koji q mi bi, žurba pa nisam obraćao pažnju). Škoda Fabia, neki matori debil. Čim sam sjeo počinje zapitkivanje čim se bavim itd. Jasno mu dam do znanja da ne želim nikakvu konverzaciju već da me vodi na odredište, nađe se uvrijeđen. Ja postadoh zafrkan i mafija što ne želim pričat s njim. A o stilu vožnje da ne pričam. Vožnja od Skenderije ka Vrbanji gdje su dvije trake u jednom smjeru, drugom brzinom 60km/h (+4000 rpm) i uz to sve motor u Fabiji je SDI (vidio kasnije kad sam izašao). Auto se trese, motor samo što nije prdekno vani al ne *ebe matori idiot. Na Vrbanji naglo skretanje udesno preko mosta, bez žmigavca i skoro bez kočenja. Uz to sve, njegov monolog o Bakiru, o stanju u državi, o političarima, o tržnim centrima u Sarajevu, i o tome kako on sve nabije na q*ac.
- thekupus
#5011 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ovo moze samo neko nestabilan psihicki napisati. Bolesnoing-ecc wrote: Velika vecina taxi vozaca su psihicki bolesnici.
-
ing-ecc
#5012 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Realno i moguce.thekupus wrote:Ovo moze samo neko nestabilan psihicki napisati. Bolesnoing-ecc wrote: Velika vecina taxi vozaca su psihicki bolesnici.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#5013 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
insaneinthebrain wrote:kultura na nivou, mamicu im seljacku![]()

- Edin H.
#5014 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
plain vanilla wrote:insaneinthebrain wrote:kultura na nivou, mamicu im seljacku![]()
Dzaba ti je Vanila sto promovises svoje Tuzlanke, nema protekcije kod sarajveskih taksista, svaki musterija, isti tretman
- plain vanilla
#5015 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
zasto mislis da je Tuzlanka? Nije Tuzlanka, nego se sjetih da je i prije prijetila tuzbama (ova fotka je nastala prije incidenta s taksistima)Edin H. wrote:plain vanilla wrote:insaneinthebrain wrote:kultura na nivou, mamicu im seljacku![]()
Dzaba ti je Vanila sto promovises svoje Tuzlanke, nema protekcije kod sarajveskih taksista, svaki musterija, isti tretman
- Edin H.
#5016 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
plain vanilla wrote:
zasto mislis da je Tuzlanka? Nije Tuzlanka, nego se sjetih da je i prije prijetila tuzbama (ova fotka je nastala prije incidenta s taksistima)
Rekoh, neka tvoja Tuzlanka.
Znaci tuzibaba
Za sta je prijetila da ce tuziti prije?
- plain vanilla
#5017 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
raju na fbEdin H. wrote:plain vanilla wrote:
zasto mislis da je Tuzlanka? Nije Tuzlanka, nego se sjetih da je i prije prijetila tuzbama (ova fotka je nastala prije incidenta s taksistima)
Rekoh, neka tvoja Tuzlanka.
Znaci tuzibaba![]()
Za sta je prijetila da ce tuziti prije?
-
upsy_daisy
#5018 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Djevojka je u pravu 100% ***************************
Last edited by -LIBERO- on 12/01/2016 10:33, edited 1 time in total.
Reason: Drugi dio recenice, sa uvredom, je izbrisan. Bespotrebno.
Reason: Drugi dio recenice, sa uvredom, je izbrisan. Bespotrebno.
-
bumerangss
#5019 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Sataxi nece da vozi uz Bistrik
kaze da se ne zataliza 
-
Nepass
#5020 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Pa pola ih zivi gore iznad tranzita, na pogresnog si naletiobumerangss wrote:Sataxi nece da vozi uz Bistrikkaze da se ne zataliza
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5021 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Tretovar
P.S. O cemu prica ovaj pichich gore? Kao takso je izvredjo, to kontam, ali kakve slike, sta ona hoce?
P.S. O cemu prica ovaj pichich gore? Kao takso je izvredjo, to kontam, ali kakve slike, sta ona hoce?
- Ommadawn
#5022 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Pa pitaj nju brate. Imaš ime i prezime, pronađi je, ponudi svoju pomoć. Ako prihvati, predloži mjesto sastanka, saslušaj šta ima reći, ponudi eventualno savjet i kasnije nama ovamo izvještaj napiši. Ha ja..._BataZiv_0809 wrote:Tretovar![]()
-
Paul F.
#5024 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Mislim da je kvaka u tome što taksisti gledaju ponašanje različitih ljudi u istim situacijama. Na osnovu toga brzo ocijene, tačno ili pogrešno, kakav je neko. Sigurno je da onaj koji često ima probleme sa taksistima, problem je on i njegovo ponašanje bez poštovanja. Ono, ja plaćam pa sam bog za četri i po marke...thekupus wrote:Ovo moze samo neko nestabilan psihicki napisati. Bolesnoing-ecc wrote: Velika vecina taxi vozaca su psihicki bolesnici.
-
Dead Man Walking
#5025 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Edit - Libero- Licni animoziteti i 'obracuni' na PP.
Tema!!!
Tema!!!