Ilegalni migranti u BiH
- insomnia78
#5001 Re: Migranti u BiH
Kako da se pozabave, da im uzmi djecu?
- triconja
#5002 Re: Migranti u BiH
Samo najvece ljige od ljudi koriste djecu za guranje ciljeva. Djeca traume dobiju a tamo se lola sa granice smije, jer je zakon i naredba jasna.
Ali eto, moce tamo neki fristajla novinar naprdjivat kako su bosnje fasisti jer se djeca mrznu a oni nece da ih smjeste na isti nacin kako se to radi po juropi
Ali eto, moce tamo neki fristajla novinar naprdjivat kako su bosnje fasisti jer se djeca mrznu a oni nece da ih smjeste na isti nacin kako se to radi po juropi
- triconja
#5003 Re: Migranti u BiH
Prirodno se postavlja pitanje ako nemaju dokumenta da li su to vaistinu njhova djeca?insomnia78 wrote:Kako da se pozabave, da im uzmi djecu?
-
Niemand
#5004 Re: Migranti u BiH
Kako ce znati insomnio cije je koje dijete?
Jes smijesno, al bez dokumenata to je tako. Ma kakvo uzimanje djece, al ako vec primas platu za odbranu svih mogucih prava ovog svijeta, i zaradi je, fino pred hotel pa se ubijedjuj s njima.
Edit-evo pretece me ovaj triconja.
- insomnia78
#5005 Re: Migranti u BiH
A ne, ozbiljno kako ce se pozabaviti? Kazniti ih ne mozesNiemand wrote:Kako ce znati insomnio cije je koje dijete?Jes smijesno, al bez dokumenata to je tako. Ma kakvo uzimanje djece, al ako vec primas platu za odbranu svih mogucih prava ovog svijeta, i zaradi je, fino pred hotel pa se ubijedjuj s njima.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5006 Re: Migranti u BiH
Jebo majku nesto kontam ima li ijedne zajebancije da je mimoisla ovu nesretnu zemlju 
-
Niemand
#5007 Re: Migranti u BiH
Sta ja znam, iskreno, bar da pokusaju pricom ako nista. Ne ide mi u glavu da po ovoj zimi policija i crveni krst njih prate umjesto da su uradili nesto da ih zaustave. Nek su ilegalno tu, sve je to jedna prica, al ide zima, zbog necijih filmskih zelja o njemackoj ne moraju djeca patiti. Ne znam, nisam pametna. Mozda humanitarac ima neke ideje, kaze da ima iskustva oko toga.insomnia78 wrote: A ne, ozbiljno kako ce se pozabaviti? Kazniti ih ne mozes
Al evo mene fakat interesuje sta je sa skolovanjem te djece. Ovi sto su prvo zaglavili u srbiji pa dosli ovamo su realno izgubili bar godinu-dvije, ako ne i vise. Mada svjesna sam i ja da su to svakako ublehe od kojekakvih organizacija. Realnost je izgleda da ce ova djeca i dalje mrznuti ako roditeljima bude cejf.
- insomnia78
#5008 Re: Migranti u BiH
Oni igraju neki glupu igru “ko se prije umori”
E sad s jedne strane Hr policija a sa druge oni, svi skoncentrisani na par kilometara granice. Nije tesko dati prognozu
E sad s jedne strane Hr policija a sa druge oni, svi skoncentrisani na par kilometara granice. Nije tesko dati prognozu
- Janjicar
#5009 Re: Migranti u BiH
Tu najmanje odlucuje HR kao i Mi, ni krivi ni duzni smo na'ebali. Valjda kad Merkel odluci pustiti malo onda ce se otvoriti a do tad jock.insomnia78 wrote:Oni igraju neki glupu igru “ko se prije umori”
-
biscanka2
#5010 Re: Migranti u BiH
Na Izačiću narod ih dočekao toplim čajevima, sokovima, veliki broj migranata ide prema graničnom prelazu, opet puno djece među njima
https://www.facebook.com/hadis.halilagi ... Q-ZNukLck
- triconja
#5011 Re: Migranti u BiH
Vidis ti sta ti je fasizam, caj nekom iznjet, i jos to guzicu dic iz tople kuce i ganjat ih da im das. Tesko nama sa takvim fasistimabiscanka2 wrote:Na Izačiću narod ih dočekao toplim čajevima, sokovima, veliki broj migranata ide prema graničnom prelazu, opet puno djece među njima
-
Niemand
#5012 Re: Migranti u BiH
Vala, ja kad vidim da je po svijeta navrlo u tih svega par zemalja, tacno me nesto smiruje ideja zivota u bosni.
Zalosno je ovo sve skupa, kako god okrenes.
Zalosno je ovo sve skupa, kako god okrenes.
-
elcaliente
#5013 Re: Migranti u BiH
Nemoze mi niko reci da je ovo sto ovi ljudi rade normalno i da nekrse nekoliko zakona.
Znaci kao stranac udzes ilegalno u tudzu zemlju i onda na svoju ruku jednostavno putujes tom zemljom i blokiras saobracaj, zafrkavas zitelje i policiju te zemlje, niko ti ni kaznu ne naplatiti.
A kada bi nas dvateset drzavljana BiH tako nesto uradili nas osim sto bi nas nasa policija prebila i kazne bi po 500 km dobili.
Nekontam stvarno, jos ljudi imaju para, mogu im naplatiti.
Znaci kao stranac udzes ilegalno u tudzu zemlju i onda na svoju ruku jednostavno putujes tom zemljom i blokiras saobracaj, zafrkavas zitelje i policiju te zemlje, niko ti ni kaznu ne naplatiti.
A kada bi nas dvateset drzavljana BiH tako nesto uradili nas osim sto bi nas nasa policija prebila i kazne bi po 500 km dobili.
Nekontam stvarno, jos ljudi imaju para, mogu im naplatiti.
- SpecialOffer
#5014 Re: Migranti u BiH
Ja sam radio sa ovim migrantima u Njemackoj, kazem vam ljudi da nema vece mrake. Ovi ljudi nisu dosli da se prilagode vec da im se prilagodite (cast izuzetcima).
-
biscanka2
-
biscanka2
#5016 Re: Migranti u BiH
SpecialOffer wrote:Ja sam radio sa ovim migrantima u Njemackoj, kazem vam ljudi da nema vece mrake. Ovi ljudi nisu dosli da se prilagode vec da im se prilagodite (cast izuzetcima).
Mogu samo potvrditi (cast izuzetcima ali to su rijedji slucajevi).
- Kaligrafija
#5017 Re: Migranti u BiH
Kako je nas narod naivan, ne shvata da je ovo sve igranka, supackih stranih organizacija i pojedinih nasih politicara, jer se narod u Bihacu pobunio i izasao na proteste, a ovo sve se desava u isto vrijeme, najednom, ma hajte molim vas...! Jebem ti nas merhamet... Ko upravlja ovim ljudima!? Do ujutro su oni u Sedri, to i oni znaju, a za mjesec ce ovi prvi dobiti azil negdje u EU, bar im je tako obecano, vjerujem u to...!biscanka2 wrote:https://www.biscani.net/migranti-i-dalj ... u-u-pomoc/
-
biscanka2
#5018 Re: Migranti u BiH
Dobar poslić je Talgo i večeras odradio. (prije par minuta)
https://biscani.net/forum/uploads/month ... 64dcaf.mp4
-
sigurnoable
#5019 Re: Migranti u BiH
Kakva je to voznja preko crvenog? Hoce li te migrant prijaviti policiji?biscanka2 wrote:Dobar poslić je Talgo i večeras odradio. (prije par minuta)
-
invincible1921
#5020 Re: Migranti u BiH
Kad ikad sam na temi piso da ih treba preko granice vratit ..dok su jos u Sarajevu bili
al eto ispadoh fasista tad
- O'zone
- Globalni moderator
#5021 Re: Migranti u BiH
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma - vrijeđanje”BajramBarecula wrote:Naporan si za medalju, jadan si, jadni su i ljudi koji te moraju trpit. Kakav pacenik i bolesnik moras bit da provodis cijele dane na forumu vec nekoliko mjeseci ubjedjujuci ljude u nesto sto veze s mozgom nema.CPT wrote:znaci ti zelis da ostanu u hotelu tj. Bihacu?It_is_a_Leclerc wrote:Da li u svijetu ima primjer da je neko migrantima ustupio HOTEL, u potpuno funkcionalnom stanju, iz kojeg ljudi idu pod otvoreno nebo jer im je tamo bolje?!
Jesu li to ti "životno ugroženi" migranti koji bježe od šrapnela i granata? Jesu li to ti nesretnici iz siromašnih zemalja koji samo idu za boljim sutra?
Teško djeci koju bog kazni monstrumima od roditelja koji ih vode u nekakve igmanske marševe! Fuj.
Ponavljam, jado jadni, kakav bolesnik moras bit da mjesecima visis na forumu i valjas non stop jednu te istu pricu, non stop ljudima kontre udaras?
Pretpostavljam da si gnjida i van foruma pa ti evo ovako porucujem da te vjerovatno ni rodjena majka ne podnosi, da samo napacen, iskompleksiran i malouman covjek moze mjesecima bez pauze ici ljudima na kurac i u kontru i zali boze zraka koji udises i hrane koju jedes.
» BajramBarecula
15 dana
- sadie_forever
#5022 Re: Migranti u BiH
Hemel wrote:Znas li koliko je Bosanaca i Hercegovaca izaslo poslije rata i kako?славянин wrote: Prvo - nasi su bjezali od rata a ne zato sto im se cefnulo.
Drugo - koliko granica su presli ? Gdje su to pjesacili od granice do hranice ? Zemlje su im ponudile azil.
Trece - Izvrces a pocinjes i da lazes ... ali para se mora zaraditi.
Da,vecina danasnje dijaspore su izasli nakon rata.prva ja
- O'zone
- Globalni moderator
#5023 Re: Migranti u BiH
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» CPT
Mjesec
Ja fino rekao da se ne petlja 92-95 sa ovim trenutnim stanjem.
» CPT
Mjesec
Ja fino rekao da se ne petlja 92-95 sa ovim trenutnim stanjem.
- O'zone
- Globalni moderator
#5024 Re: Migranti u BiH
https://www.klix.ba/vijesti/bih/skoro-8 ... /181023035
Vjerujem da im je dozlogrdilo ovdje. Oteglo se, više nego što su mislili. Tužna info za njih je da će prezimiti ovdje. Hrvatska ih ni u kom slučaju neće pustiti preko svoje granice jer to joj je primarni zadatak od strane EU.
Vjerujem da im je dozlogrdilo ovdje. Oteglo se, više nego što su mislili. Tužna info za njih je da će prezimiti ovdje. Hrvatska ih ni u kom slučaju neće pustiti preko svoje granice jer to joj je primarni zadatak od strane EU.
- triconja
#5025 Re: Migranti u BiH
Tek ce sad belaji, ono sto su se kofol marisali i sofere gadjali je mila majka sta ce svega bit.O'zone wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/skoro-8 ... /181023035