I ti misliš tvojim roditeljima sve bilo pjesmica sa vama?emko1234 wrote: Pa nije, kad imaš djecu više je 92.![]()
![]()
Ma ne, zajebajem se. Al mi idu na kurac ovi što su im djeca kriva za sve. Po moj stari i stara imali mene i sestru, u dvije godine razlike. Obišli cijeli svijet s nama. Al se mater nije pirlitala 2 sata za plaže da može objavljivat storije na instagramu, niti je starom osnovna zanimacija na plaži bila gledanje mlađahnih pičića ispod rejbanki.
Ovi današnji moderni roditelji su baš muhanati postali. Jebo te, ima dijete. Teško mu se organizovat. Kao da rak ima gluho bilo.
Pa obilazim i ja, hodamo i mi s djetetom, neću jbt sad ko zatvorenik biti. Ali da je neke stvari teško organizovati - jeste. Kao ovaj što piše da ide hodat po mahalama na +40. Ti mi objasni i napiši kako to uraditi sa 3-godišnjim djetetom, kad si eto organizator. Naravno, pod uslovom da dijete ne dobije sunčanicu. Hvala.
Fazon je kad odeš u neki rezort, da ti treba 4-5 dana da obiđeš samo tu što ti je u u sklopu toga. Onda jbg skontas da tu imas sve i da nema potrebe da igdje hodas, plus sto su po pravilu ti rezorti udaljeni od nekih mahala, starih gradova i slicno. Da ne govorim o programima za djecu, gdje se uvijek nesto desava, a naravno ima i za odrasle dogadjaja. Govorim o velikim rezortima, kakvih u Hrvatskoj npr ima na prste jedne ruke. Tu ti ba 7-10 dana prodje dok se okrenes.
Jbg, kad si u nekakvom cumezu gdje je ti je glavni sadržaj nekakav televizor iz 70-ih, zajednički frizider i wc, naravno da ces gledati da tu boravis sto manje.