Srpski fašisti, Putinovi rezervisti
Oduševljeni činjenicom da je njihov Veliki Vođa Vladimir Putin podigao vojsku i zapretio krvoprolićem Ukrajini, srbijanski nacisti iz bizarnih udruženja Zveri srpske, Naši, Srpski kod, Ćirilica, Ženes, Srbi na okup, qurac-palac – preko svojih internet-ispostava (Srbin.info, Standard, NSFM, Fejsbuk reporter) otvoreno se ponašaju kao ruski plaćenici, presrećni što je na pomolu još jedan divan rat. Naravno, glas za Rusiju odmah su digli stari e-junaci: Emir Kusturica, Mila Alečković, Vladimir Kršljanin, Miša Đurković, Miroslav Lazanski... Najluđe odlomke sa medijskog ratišta prenosimo u putinovskom originalu, bez ispravki!
OVAKO PIŠU KOZACI SA SAJTA SRBIN.INFO:
Srbija je poslala jasnu podršku ruskom narodu u borbi protiv fašizma i nastojanju da ostvari svoja prava i zaštiti svoje interese u Ukrajini. Ovo je zajednička ocena svih učesnika na opšte narodnom mitingu kojeg su inicirali Srpski Pokret Dveri, a koji je u ponedeljak popodne održan ispred Ambasade Ruske Federacije u centru Beograda. Okupljeni su zaustavili saobraćaj ispred Ambasade u Deligradskoj ulici, uz skandiranje “Rusija, Rusija!” i “Putine, Srbine, Srbija je uz tebe!”.
VLADIMIR KRŠLJANIN, PREDSEDNIK NEČEG ŠTO SE ZOVE „POKRET ZA SRBIJU“ OBJAŠNJAVA TAJNU POLNOG SPAJANJA
Zapad je tamo 20 godina rovario, sad dolazi do preokreta. Isto kao što smo se čudili kako lako padaju institucije u Kijevu pod naletom ekstremista, tako se neki sada čude, kako ustaje pravoslavna Ukrajina, kako se spaja lako i prirodno sa Rusijom, i sa svim onim delovima zemlje, gde je taj duh u većini. Uspostavlja se normalna narodna vlast. A ovi ukrajinski fašisti u Kijevu i okolini su u velikom problemu, raskrinkani su do kraja. Možda svetu nije bilo očigledno 1991 i početkom 90tih, kada smo se borili protiv fašizma u Hrvatskoj, sada je postalo očigledno da zapadni centri moći podržavaju ono što je najcrnje.
DOBRICA ERIĆ, KOLIBRI PJESNIK, PREDSEDNIK DRUŠTVA „ĆIRILICA“ O RUSKOJ BRAĆI
Ono što mi smatramo, i delimo mišljenje svog pravdoljubivog čovečanstva, koje je danas u defanzivi, da je to što se dešava u Ukrajini povampireni nacizam, ništa drugo. I da su Rusi tamo ugroženi samo zato što govore drugim jezikom, što pišu drugim pismom. Izašli smo na ulice da podignemo glas i da kažemo da ima ljudi koji podržavaju rusku braću u Ukrajini.
MILA ALEČKOVIĆ, ČLAN PLESNE GRUPE „ŽENES“ I MILJENICA ZVERI SRPSKIH O EREKTIVNOJ ANALOGIJI
Da li se može napraviti analogija između situacije u Ukrajini i situacije koja se dešavala 90tih u Srbiji? Mi tek sada vidimo da je to jedna dobra analogija. Počelo je kod nas, pa sada ide ka Rusiji. Međutim, sada sa ovim vremenskim razmakom vidimo da smo mi bili prva žrtva. Rusija je shvatila da jedino na ovaj način može da odbrani sebe, svoje teritorije, Balkan a i budući svet, od jednog velikog rata koji je na pomolu. To treba jako ozbiljno shvatiti.
MILA ALEČKOVIĆ OTKRIVA KAKO JE NESTALA UKRAJINA
Više od 30 gradova su razvili rusku zastavu u Ukrajini. Mi sada dobijamo novi prostor i srpska država mora da se opredeli. Ili ćemo biti sa novom operacijom „Barabarosa“ ili ćemo biti deo oslobodioca. Moramo biti opredeljeni za Evroazijsku uniju, nikakve neutralnosti više nema. Inače i meni je ovo lično sve teško i drago, jer sam provodila detinjstvo na Krimu. I ja sam sa suzama u očima dočekala dan kada će Krim, Istočna Ukrajina, Severna, Južna, pa na kraju čak i Zapadna, ponovo biti Rusija. To je sveta Rusija, jer nema Ukrajine, postoji samo Rusija.
ŽELJKO GRUJIĆ, UČESNIK PROTESTA, NEŠTO PORUČUJE BOSNI PREKO SVETOG SAJTA SRBIN.INFO:
Došao sam ovde da bih uputio podršku ruskoj braći. Oni su bili uvek tu kada je trebalo, tokom 90tih je dosta Rusa došlo da ratuju na strani Srbije kao dobrovoljci. Ukrajina je veštačka komunistička tvorevina, kao i BiH i zbog toga mislim da je neophodna oštra ruska reakcija, koja će vratiti drevnu rusku zemlju u sastav Rusije. Živela Rusija! Živeo Vladimir Putin!
E, SAMO STE NAM JOŠ VI FALILI
Svesrpska Narodna Organizacija “SRBI NA OKUP” podržava i pozdravlja odluku predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina i odluku Saveta Ruske Federacije o slanju vojnih trupa u Ukrajinu, kako bi zaštitile stanovništvo od radikalnog fašizma u toj zemlji i dalju destabilizaciju. Ovo je svakako primer i za našu vlast u Srbiji kako se štiti svoj narod i to u ovom slučaju na teritoriji druge, suverene države. Ovom prilikom pozivamo i njih (predstavnike vlasti u Srbiji), da stanu u zaštitu teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije na KiM, kao i svojih sunarodnika koji na Kosovu i Metohiji žive, a ne da demagoškim konstrukcijama, zarad nekih fiktivnih ciljeva u dubokoj magli EU, svoj narod i teritoriju predaju u ruke šiptarskim teroristima.
NEMANJA KUSTURICA POKLANJA PJESMU RUSKOJEZIČNOM STANOVNIŠTVU
„Nažalost, Ukrajina trenutno ide istim putem kao nekada Jugoslavija. Meni je veoma žao što je to tako. Sada se dešava ista takva katastrofa. Smatram da Rusija mora da zaštiti Ruse koji žive u Ukrajini", rekao je Kusturica za Itar-tass. Kusturica, koji se nalazi u ruskom gradu Samari na turneji sa svojim bendom "No smoking orkestra", rekao je da ova njegova rok grupa planira uskoro da napravi turneju po Ukrajini kao podršku ruskojezičnom stanovništvu i "drugoj braći". On je rekao da će jedna od pesama na njegovom koncertu biti posvećena Rusima koji žive u Ukrajini.
RUSKA ŠIFRA SRPSKOG KODA
Studenti i omladina okupljeni oko udruženja „Srpski kod“, čiji su programi usmereni na očuvanje srpskog identiteta i zaštitu srpskog naroda na jedinstvenom kulturnom, političkom i duhovnom prostoru Srbije, Crne Gore i Republike Srpske i ostalim delovima Balkana gde žive Srbi, kao i na produbljivanje veza između mladih intelektualaca u Srbiji i Rusiji, podržavaju akciju Pokreta „
DVERI“ za podršku ruskom narodu u borbi protiv nacizma u Ukrajini koja predstavlja nastavak opštečovečenske borbe Rusije protiv najvećeg zla 20. veka – nacizma.
MIROSLAV LAZANSKI BRINE ZA VENECUELU:
Smatram da vojna intervencija Rusije na Ukrajinu neće biti velikih razmera. Putin ima nameru da zaštiti ruske baze. Zapadne sile kao što su SAD neće se žrtvovati zbog korumpiranih ukrajinskih političara. Nažalost, vidim da će se sve prelomiti na Venecueli.
http://www.e-novine.com/entertainment/e ... visti.html
Analyze this @Challengeru, Chali...Chalo...kako mu ono tepaju vec