Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Kad raja shvati da posjed i dodavanja ne igraju ama bas nikakvu ulogu u konacnom rezultat, onda ce prestati izdrkavati na taj odnos posjeda lopte 80-20%. Bilo je u jednom trenutku 73-27% za Bayern, a rezultat 1:0 za Real...
Uz još 2 stopostotne šanse za Real. A Bayern uz taj posjed nije pošteno šutnuo loptu na go...
BHF_Manijak wrote:Sve su glasnije kritike i u Njemackoj, nece dugo Svabo ovo trpiti.
Bojim se da je to malo tricky - Pep je strašno plaćen po sezoni, čisto sumnjam da će ga se Bayern tek tako lahko odreći.
Ona igra ima smisla kad ima neko da podvali loptu kroz ušicu igle u 16-erac... tipa Xavi, Iniesta, Messi. Bayern nema takvih igrača... onda se dešava da uz sav onaj posjed lopte svaki napad završava centaršutom, taj problem ima i Barcelona ove sezone.
pa dobro jos su sve 4 ekipe u igri..
najbolji u bayernu su bili neuer, robben, lahm i dante..ribery zbunjen, mandzo nije ovaj nivo, bastian bezveze, rafinha nije ovaj nivo..
u realu modric dobar, benzema se uozbiljio, onaj bale ce nam napraviti problem, casillas, ramos i pepe dobri..onaj alonso bezveze, ronaldo vuce povredu, isco nako, di marija nula..
limeni wrote:pa dobro jos su sve 4 ekipe u igri..
najbolji u bayernu su bili neuer, robben, lahm i dante..ribery zbunjen, mandzo nije ovaj nivo, bastian bezveze, rafinha nije ovaj nivo..
u realu modric dobar, benzema se uozbiljio, onaj bale ce nam napraviti problem, casillas, ramos i pepe dobri..onaj alonso bezveze, ronaldo vuce povredu, isco nako, di marija nula..
Ali vrhunac sinoc kada Mandzukic izlazi van 16, vuce se na krilo i onda ubacuje u 16 da je neko glavom opali, lik izasao sam na Robbenovu poziciju da ubacuje na svoju
todd_smith wrote:Ali vrhunac sinoc kada Mandzukic izlazi van 16, vuce se na krilo i onda ubacuje u 16 da je neko glavom opali, lik izasao sam na Robbenovu poziciju da ubacuje na svoju
koliko su mu samo navijaci bayerna sinoc drobili upravo zbog toga,ma koma bila
to je samo dokaz njihove nemoci sinoc
Kako je Real odigrao protiv Borusije vrlo moguce da bas bude 2-0. Doduse ne vjerujem da ce se opustiti kada imaju najbolju sansu za finale u zadnjih 10tak godina.
Jedna utakmica samo jos i imaju blagu prednost, ako useru stvar, vala i ne zasluzuju onda finale.
Ako odmori Ronalda i Balea preko vikenda, bice valjda zdravi za Minhen i ako Bajern bude igrao ovako Bale i Ronaldo ce ih ubiti na kontrama.
Ma neće Mogu je samo oni nekim čudom spasiti, ako kiksa Atletico jednom, pa ih uzmu u zadnjem kolu. A možda je i bolje da ništa ne osvoje i da naprave ozbiljniji remont.
Nekako prije ovih prvih utakmica sam mislio da će pobjednik LP biti neko iz ove druge utakmice Real ili Bayern...al nekako mi oni iz prve izgledaju puno nezgodniji, iako nemaju toliko napadačkog talenta u ekipi.
Koliko je Bayern slabiji u odnosu na prošlu sezonu dovoljno govori da su od Uniteda dva puta gubili pa stizali njihovo vodstvo a sad protiv Reala izgubili.
todd_smith wrote:Ali vrhunac sinoc kada Mandzukic izlazi van 16, vuce se na krilo i onda ubacuje u 16 da je neko glavom opali, lik izasao sam na Robbenovu poziciju da ubacuje na svoju
Ma neće Mogu je samo oni nekim čudom spasiti, ako kiksa Atletico jednom, pa ih uzmu u zadnjem kolu. A možda je i bolje da ništa ne osvoje i da naprave ozbiljniji remont.
Nekako prije ovih prvih utakmica sam mislio da će pobjednik LP biti neko iz ove druge utakmice Real ili Bayern...al nekako mi oni iz prve izgledaju puno nezgodniji, iako nemaju toliko napadačkog talenta u ekipi.
Ako bude Real-Atletico mogli bismo gledati utakmicu u oba smjera... sve ostalo je viktorija.
Logovan wrote:Koliko je Bayern slabiji u odnosu na prošlu sezonu dovoljno govori da su od Uniteda dva puta gubili pa stizali njihovo vodstvo a sad protiv Reala izgubili.
Hoće da sam sebi asistira.
Samo bale to moze sam sebi asistira s centra. U 16
Bayern je sam sebe oštetio angažovanjem Guardiole - tika-taka je bila hit jedno vrijeme ali se lako čita naročito od strane pojakog suparnika - Barsi je jedno vrijeme ta taktika donijela brdo trofeja, no nakon par sezona uslijedilo je stagniranje, danas se katalonci oporavljaju od te tika take zbog čije prozirnosti ove godine neće osvojiti ništa - Gvardiola je Bayern pretvorio u ovu slabiju već pročitanu verziju Barsine tika take, njima treba bolji trener ili povratak Heynckesa, igrački kadar bavaraca je strašan i eventualno ispadanje u polufinalu LP-a najviše mogu zahvaliti Pepu. Beskonačno meljanje lopte u krug i polusatni posjedi teško daju golove, bavarcima treba ona direktnost koja ih je godinama krasila u LP.
Gandalf wrote:Bayern je sam sebe oštetio angažovanjem Guardiole - tika-taka je bila hit jedno vrijeme ali se lako čita naročito od strane pojakog suparnika - Barsi je jedno vrijeme ta taktika donijela brdo trofeja, no nakon par sezona uslijedilo je stagniranje, danas se katalonci oporavljaju od te tika take zbog čije prozirnosti ove godine neće osvojiti ništa - Gvardiola je Bayern pretvorio u ovu slabiju već pročitanu verziju Barsine tika take, njima treba bolji trener ili povratak Heynckesa, igrački kadar bavaraca je strašan i eventualno ispadanje u polufinalu LP-a najviše mogu zahvaliti Pepu. Beskonačno meljanje lopte u krug i polusatni posjedi teško daju golove, bavarcima treba ona direktnost koja ih je godinama krasila u LP.
Kakve tike take kad BVB istrci na teren sve taktike padaju u vodu
BVB je sa B timom nadigrao sve protivnike i srusio sve taktike
Nur der BVB!!!
Gandalf wrote:Bayern je sam sebe oštetio angažovanjem Guardiole - tika-taka je bila hit jedno vrijeme ali se lako čita naročito od strane pojakog suparnika - Barsi je jedno vrijeme ta taktika donijela brdo trofeja, no nakon par sezona uslijedilo je stagniranje, danas se katalonci oporavljaju od te tika take zbog čije prozirnosti ove godine neće osvojiti ništa - Gvardiola je Bayern pretvorio u ovu slabiju već pročitanu verziju Barsine tika take, njima treba bolji trener ili povratak Heynckesa, igrački kadar bavaraca je strašan i eventualno ispadanje u polufinalu LP-a najviše mogu zahvaliti Pepu. Beskonačno meljanje lopte u krug i polusatni posjedi teško daju golove, bavarcima treba ona direktnost koja ih je godinama krasila u LP.
Kakve tike take kad BVB istrci na teren sve taktike padaju u vodu
BVB je sa B timom nadigrao sve protivnike i srusio sve taktike
Nur der BVB!!!
@madrid, ne podcjenjujem Real ni sekunde, jak sastav imaju + Ancelotija koji je je stručnjak na kvadrat, ali Bayern je odigrao slabo i odigraće identično vjerovatno i u Minhenu, i to ne zbog svog sastava već zbog Pepove krutosti da se pokuša odigrati malo drugačije od 100 kilometara pasova u širinu koju forsira već godinama, on jednostavno Bayernu nije trebao, Real nikad bliže decimi