Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dakine

#5001 Re: Utakmice.

Post by dakine »

Bravo momci.. :sretan:
ibizza

#5002 Re: Utakmice.

Post by ibizza »

Kraj. :thumbup:
Quaresma

#5003 Re: Utakmice.

Post by Quaresma »

Image
:sretan:
Zavatoni

#5004 Re: Utakmice.

Post by Zavatoni »

Patnja...ali 3 bobe se pisu...dabogda se uvijek 'vako patili... :-)
Zavatoni

#5005 Re: Utakmice.

Post by Zavatoni »

...i gojko je kljucni igrac sarajeva...
nikimostar

#5006 Re: Utakmice.

Post by nikimostar »

hvala Bogu :)
BegA_

#5007 Re: Utakmice.

Post by BegA_ »

Volim te Milose!
Baltazar_khan

#5008 Re: Utakmice.

Post by Baltazar_khan »

koji je majstor miloš :thumbup: 3 bobe su najvažnije :thumbup:
Chisum

#5009 Re: Utakmice.

Post by Chisum »

Loshmi zakletva.
Logovan

#5010 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Dovođenje Stojčeva i Velkoskog je pun pogodak. :thumbup: :thumbup: Prvi je majstor samo takav, ne možeš mu lopte oduzeti bez faula, dijeli asistencije a evo danas je zabio gol. Drugi 5 utakmica 3 gola a može još bolji biti, siguran sam. :thumbup: Igra loša... Igru briši, bodove piši.
Vušljanin taraba. Barić asistirao za prvi gol ali nije nešto ekstra odigrao, Cimirot predobar
Onaj njihov zabio pravo dobar gol. Velež solidna ekipa.
Mračajski proto

#5011 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Zavatoni wrote:...i gojko je kljucni igrac sarajeva...

:wink:
Maharadza

#5012 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

leškarenje wrote:Mi smo bez Cimirota slabiji za 50 %
Ma i radovac je odigrao pristojnu tekmu, samo očito je da ne trči ni blizu kao cimirot! Inače sredina nam' je beton, najjača možda od '95! Zato mi NEMAMO niti KRILA niti BEKA da valja, možda travančić a ovo ostalo TRUBA! I jebo mu vušljanin mater ko god ga gura u klubu, meni ne bi lopte dohvaćao! :twisted:
Cossack

#5013 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

Dobra tekma, Velež se pokazao kao baš kvalitetna ekipa. Mi u odbrani nažalost standardno loši. Jarni je probao sve kombinacije sa Vuletom, Dupovcem i Tatkom ali đaba, jednostavno tu nema dovoljno kvaliteta.
armin071

#5014 Re: Utakmice.

Post by armin071 »

Maharadza wrote:
Ma i radovac je odigrao pristojnu tekmu, samo očito je da ne trči ni blizu kao cimirot! Inače sredina nam' je beton, najjača možda od '95! Zato mi NEMAMO niti KRILA niti BEKA da valja, možda travančić a ovo ostalo TRUBA! I jebo mu vušljanin mater ko god ga gura u klubu, meni ne bi lopte dohvaćao! :twisted:
Vusljanin moliću lijepo :D
Chile17

#5015 Re: Utakmice.

Post by Chile17 »

ma treba pokusat i sa kovacevicem,ne moze biti gori od vuleta da ga hebes..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
R2D2_SA

#5016 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

I opet smrzavanje na AFH, pa dokle više:).

Tri bobe, to je najvažnije, uz to Tatko, Cimi, Puzigaća, Bilbija i odmorili :thumbup: Cimi odličan za ono što je igrao, Radovac nije bio loš uopšte, ali Cimi puno snažniji u duelima od njega. Velež fino odigrao mada su se nabili u bunker poslije datog gola. Vušljanin, Barić, Todor :-) :-) Vutrančić kad je ušao bio je puno bolji od Vušnjanina, zna loptu držati kad je pod pritiskom, ima ekplozivnost i gura prema naprijed. Bilo je problema, opet smo nekako u grču igrali, dosta nepotrebno izgubljenih lopti. Kad smo dali drugi onda smo otčepili, bilo fine igre. Jajalo je danas isto imao loš dan, ali generalno slabo kretanje, postavljanje cijele ekipe pa vjerujem da je i to imalo uticaja a Velež bio dobro postavljen. Stojčev :thumbup: , al ne znam kako ono uđe, žabica klasična:). Sjeveru svaka čast, jedna od onih utakmica gdje su navijači donijeli prevagu, pojedinci na istoku :-)

Idemo dalje :izet:
Maharadza

#5017 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

armin071 wrote:
Maharadza wrote:
Vusljanin moliću lijepo :D
Whatever, dovim da ga više ne vidim IKADA u svetom dresu, makar sjedio na klupi! Govnjivom motkom otjerati što dalje! :twisted:
Butmiran

#5018 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Cimirot nevjerovatno dobro igra. :thumbup:
Cossack

#5019 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

wannabe_ultra wrote:valjda ce klosari mostarski gristi i protiv malenih dole, a ne da im se naguze k'o vazda.

btw. da mi je vidjeti nase u bordo dresovima jednom , platio bih :D
Jbt. Velež je odigrao k'o da im za hljeba treba! :evil:
Mračajski proto

#5020 Re: Utakmice.

Tri bobe su tu i ne zanima me ništa više. :D Bravo za Cimirota, nevjerovatno je sa koliko samopouzdanja momak igra. :) Stojčeva neću komentirati. :D

Mi se podhitno trebamo riješiti Vusljanina, pa i Todorovića. Kakvi su ono potezi, padanja i izležavanja? :? A ni golman nije nešto bolji od njih. Bandović je za njega Buffon! Ovaj golman ništa bolji nije od Hodžića i Fejzića.

Treba se više forsirati Cugančić jer je sigurno da nam može biti od koristi.

P. S.

Kad opet razmislim, valja imati hrabrosti izaći na teren pred onakvom ''publikom''. Meni se istok zgadio za sva vremena. Treći minut a grme mrtvi, djeca, živo i neživo. Bravo, idioti.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#5021 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Nesto kontam majke mi, mada hajmo rec da je upitno koliko bi to vode pilo, da se odstampaju letci na istoku i postave na stolice u kojima bi se pokusalo djelovati na svijestu ljudi da ne psuju i ne vrijedjaju igrace.
Siguran sam da bi na nekog ostavilo efekta... Ne znam kako drugacije pokusati barem malo dovesti u red te ljude...

Na zalost bio sam sprijecen da gledam utakmicu. Prema ovom sa tekstualnog prenosa, Velez se pokazao kao dobra ekipa i sigurno nije slucajno da su pobjedili Olimpika i remizirali sa Borcem.

Kod nas je zeznut taj psiholoski pritisak koji nadam se da ce pasti polahko. Ne znam kako ali mislim da je trener taj koji bi morao malo psiholoskog tereta skinuti s ledja igraca. I siguran sam da od svih ekipa mi imamo ubjedjlivo najveci psiholoski pritisak...

3 nove bobe, sad smo svi da kazem na istom, samo pobjede nam igraju dalje, nadam se da cemo konacno srece imati. Iskreno, iskreno ne ocekujem titulu, ali se nekako potajno nadam.
Mračajski proto

#5022 Re: Utakmice.

F&N wrote:Nesto kontam majke mi, mada hajmo rec da je upitno koliko bi to vode pilo, da se odstampaju letci na istoku i postave na stolice u kojima bi se pokusalo djelovati na svijestu ljudi da ne psuju i ne vrijedjaju igrace.
Siguran sam da bi na nekog ostavilo efekta... Ne znam kako drugacije pokusati barem malo dovesti u red te ljude...

Na zalost bio sam sprijecen da gledam utakmicu. Prema ovom sa tekstualnog prenosa, Velez se pokazao kao dobra ekipa i sigurno nije slucajno da su pobjedili Olimpika i remizirali sa Borcem.

Kod nas je zeznut taj psiholoski pritisak koji nadam se da ce pasti polahko. Ne znam kako ali mislim da je trener taj koji bi morao malo psiholoskog tereta skinuti s ledja igraca.

3 nove bobe, sad smo svi da kazem na istom, samo pobjede nam igraju dalje, nadam se da cemo konacno srece imati. Iskreno, iskreno ne ocekujem titulu, ali se nekako potajno nadam.
Nema tih savjeta i molbi koji mogu jednog mrmota spriječiti da on bijes iskali na stadionu. Onaj psuje Vusljaninu majku sandžačku, onaj Todoroviću mrtve iz Lukavice, Dupovcu se sjećaju porodice, Jarnija dozivaju i bogaraju mu, a nije ni peti minut utakmice. U čemu je fazon? A vrijedi li spominjati idiota koji je psovao sve dunjalučko jer je na poluvremenu bila ona pjesma o Mostaru? Kakvi smo mi monstrumi, to je nevjerovatno. Da sam ja igrač i da sam dao gol danas (ali i na drugim utakmicama na Koševu), tačno ne bih znao gdje bih gol proslavio. Ispred zapadne tribine?
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#5023 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Mračajski proto wrote: Nema tih savjeta i molbi koji mogu jednog mrmota spriječiti da on bijes iskali na stadionu. Onaj psuje Vusljaninu majku sandžačku, onaj Todoroviću mrtve iz Lukavice, Dupovcu se sjećaju porodice, Jarnija dozivaju i bogaraju mu, a nije ni peti minut utakmice. U čemu je fazon? A vrijedi li spominjati idiota koji je psovao sve dunjalučko jer je na poluvremenu bila ona pjesma o Mostaru? Kakvi smo mi monstrumi, to je nevjerovatno. Da sam ja igrač i da sam dao gol danas (ali i na drugim utakmicama na Koševu), tačno ne bih znao gdje bih gol proslavio. Ispred zapadne tribine?
Ma znam ja da ima pacenika teske kategorije, ali barem dobro oplesti pa ako procitaju taj letak nek procitaju kako su nekulturne seljacine i primitivci, maloumnici bolesnici i da trebaju posjetiti psihologa, ili imati redovan sex...

Nesto ba pokusati... jer realno ba pa skontaj da igras, evo i trcis i zalazes se, i jbg nekad ne ide, i onda neki seljak ti psuje reda sve na kamaru, pa bil ikoga to motiviralo... bi al u q...

Pokusati makar, pa da kazes evo pokusali smo... jer na takav nacin se samo stvara negativna tenzija i pritisak igracima iz kojeg nastaju greske...

Evo da krenem od sebe, da mi poslije jedne greske neko saspe sve na kamaru, ja bih svaki naredni put sa strahom i grcom ulazio u duel ili start, a upravo to dovodi do gresaka ta psihicka nestabilnost...
todd_smith

#5024 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

F&N wrote:Nesto kontam majke mi, mada hajmo rec da je upitno koliko bi to vode pilo, da se odstampaju letci na istoku i postave na stolice u kojima bi se pokusalo djelovati na svijestu ljudi da ne psuju i ne vrijedjaju igrace.

Kod nas je zeznut taj psiholoski pritisak koji nadam se da ce pasti polahko. Ne znam kako ali mislim da je trener taj koji bi morao malo psiholoskog tereta skinuti s ledja igraca. I siguran sam da od svih ekipa mi imamo ubjedjlivo najveci psiholoski pritisak...

Ma jok, onda bi iz inata jos vise
rtmper44

#5025 Re: Utakmice.

Post by rtmper44 »

Post Reply